כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
קראתי עכשיו את אחד התרדים שמתחתי ועלתה לי שאלה מה הם צירי ההתפחות שיש לי באזרחות, כמובן שיש לי את הפן הניהולי יותר (שמתחיל מראש צוות , ראש מחלקה וכו'..), אבל מה שאר האופציות שיש לי ועד לאן אני יכול להגיע איתם.? עריכה: הכוונת היתה ציר התפתחות של תוכניתן באזרחות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנוי ב-012 סמייל וברצוני לעבור לבזק בינלאומי. כמה אמורה לעלות לי החבילה אצלהם? נא לציין גם את המהירות. תודה רבה גל
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צפייה מהנה: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/263784.html
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י שהאמת אני מרוצה ממנה והיא מספיקה לצרכים שלי מעל ומעבר, בעיה אחת שלה היא צריכה הסוללה, פשוט מטורף, אני מצלם כמה תמונות וכבר נגמר הסוללה. אני מחפש לרכוש מטען סוללות וגם סוללות נטענות, שיהיה משהו איכותי ומוכר - שלא יקח הרבה זמן לטעון, ושהסוללות יחזיקו כמה שיותר זמן. אשמח לקבל המלצות מניסיון בלבד, ולא מחיפוש בגוגל כי את זה כבר עשיתי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לצערי הרב אני מחובר לאינטרנט רימון. הספק הנ"ל חוסם לי אתרים רבים פורנו אין לי בעיה להשיג, אך הבעיה שלי היא שהוא חוסם לי אתרי הורדות וצפייה ישירה. כיצד אני עוקף את הספק שלי ומקבל גישה לאתרים דוגמת MEGAVIDEO ???? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמור ליהיות תרגיל קל יחסית, לא הולך לי. מצאתי את KB לדעתי (5 ס"מ?), אבל לא מצליח להתקדם הלאה. מישהו יכול לעזור? (ואם אפשר, ב20 דקות הקרובות?) תודה.
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שבוע הבא אני רונה מחשב חדש, כמה שאלות על החנות: חיפשתי חו''ד דעת עליהם אבל מצאתי רק מלפני שנה, האם חנות מומלצת? המחירים שלהם מאוד זולים ולכן יש לי שאלה נוספת: האחריות היא של היבואן הרישמי או שלהם? תודה מראש ערן.
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן חברים. כנראה ונחתה עלי נסיעה לא צפויה לחול שבוע הבא. (טפו טפו טפו.) למרבה התענוג, עדיין לא יצאתי מגבולתיה של ארץ הקודש, ואין לי דרכון. השאלה המתבקשת, מה אורך הפרוצדורה של הנפקת דרכון ראשון? אני מגיע עם סכום הכסף הנדרש, תמונות פספורט לרוב, תעודת זהות, והדבר נעשה על המקום? או לאחר ימים בודדים? או שמדובר בענין של שבועות? הענין די דחוף עבורי, ובמוקד של משרד הפנים, פשוט לא עונים. על הפנים. תודה! שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מקובל לשלם שם ביורו או שיש מצב שאני אפילו אעלה על האוטובוס הציבורי ויורידו אותי אם אין לי לירה קפריסאית באמתחתי ? ;D והאם הם ממירים (בהנחה שהרוב שם נקוב בלירות) בשער הוגן וקרוב לפחות ליציג ליורו כאשר אתה קונה ביורו בחנות ? תודה !!
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני כרגע מדבר עם בעל חנות באייביי הוא מהונג קונג , ביקשתי ממנו שיאחד לי 3 פריטים שהוא מוכר בנפרד ויתן מחיר הוא אמר שזה יעלה XX ושאני אעביר לו את הכסף דרך Paypal ישירות ולא דרך דף קנייה באייביי מצד אחד יש לו פידבק חיובי של 99% עם אלפי מכירות http://myworld.ebay.com/yessshop?ssPageName=ADME:X:CEM:US:1181 אבל אני עדיין לא בטוח שמה שהוא מבקש זה "כשר" מישהו מכיר את העניין יכול להגיד לי אם יש את הביטוח של PAYPAL גם בהעברות כאלה שהן לא קנייה בדף מכירה של אייביי ? הנה מה שהוא רשם לי : Hi, Please make payment directly through paypal. If it create a new listing. IT need extra cost and will charge you higher.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הקרטינג בפולג פתוח היום ? ואם כן באיזה שעות ?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אוקי, אז מי שלא רוצה לקרוא ולא מעניין אותו Alt + F4 יכול לעזור כאן אז ככה, אם עד היום היתי צריך להפעיל את המחשב הנייד שלי המחשב הרגיל שלי והמחשב השרת שלי כדי ללמוד קצת קצת לינוקס יוניקס ורשתות היום מצאתי תוכנה שמאפשרת לי לעשות את כל זה במחשב אחד ראיתי הרבה תוכנות שוות בחיים שלי אבל תוכנה כזאת עוד לא ראיתי בחיים לא משנה כמה שיגעתי אותה אין שום שגיאת סקריפט אחת! התוכנה הנ"ל היא מחשב (בתוח המחשב שלי) הכולל ביוס ומאפשרת לי להתקין ולעבוד עם כמה ואיזה מערכות הפעלה שאני רוצה לינוקס יוניקס דוס מלא 7 של פעם חלונות 98 יוסטה ובקיצור כל מערכות ההפעלה שקימות היום איך זה עובד? אתה מקצה זיכרון פנימי למערכת ההפעלה שאותה אתה מתקין וזיכרון חיצוני ואז אתה יכול לשחק עם הרשת התקשורת ולהתחיל ל…
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קיבלתי פאקינג צו מילואים לסוף נוומבר לשבועיים וחצי... ככה סתם באמצע הלימודים שנה שניה במדעי המחשב להפסיד שבועיים וחצי נשמע לי לא הכי כיף בעולם.. מה לעשות ?? להגיש ולת"ם זה יעזור בכלל??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני וחבר עוזבים את העבודה שאנחנו עובדים (אחריי שנתיים) וגם למנהל יש יום הולדת באותו הזמן אז רצינו לעשות לו איזה מתנה ככה משהו יפה השאלה כמה זה יעלה ואיפה אני יכול להשיג את זה. חיפשתי באינטרנט ובכמה חנויות כזה שלט לרכב כמו נהג חדש רק רשום עליו - The Boss פעם ראיתי על איזה רכב את השלט הזה ואין לי מושג איפה להשיג אותו. וגם רצינו לעשות לו חריטה על זיפו כמה בערך זה יכול לעלות הזיפו עם החריטה? ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה לעוזרים טל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה לעבוד בנועה מחשבים? פרסמו שם מודעת דרושים לפי הם מחפשים טכנאי מחשבים עם נסיון. אם אני פותר בעיות טכניות למשפחה/חברים באופן ספונטני, זה נחשב? מה אתם אומרים? מה הידע הדרוש ע"מ להתקבל לשם? מה בדיוק הולך שם?
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים שביקרתי בחנות מחשבים כלשהי ראיתי על אחד מהמסכים שומר מסך מגניב כזה בשומר מסך השולחן עבודה נשאר אותו דבר רק שיש מלא בועות כאלה מקיפות אותו וזזות מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג שומר מסך כזה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
לאחרונה אבא שלי סובל מכאבי גב והוא מחפש מזרון נורמאלי.. חשבתי על זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=WUORTOTEVA1 עד 2500..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עכשיו יש לי אינט' של 012 והחלטתי לשדרג למהירות 2.5 עכשיו בזק נותנים ב45 שקל לחודש ו012 ב40 מה עדיף? שמעתי ש012 לא כל כך טובים האם זה משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. לפני כמה זמן בא בחור מNESS להסביר לנו על הפרוייקט הזה, והיום אמור להיות מין יום עיון כזה (חוצמזה שהיום אני בן 15 ^^) לפני שאני הולך, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהיה\שמע על זה. זה נשמע מאוד מבטיח אבל אני מעדיף לא לבלוע סתם ככה את כל מה שאומרים לי אלא לשמוע ממישהו שחווה. איך הקורס? מעניין? האם באמת עוסקים בתכנים ברמה גבוהה? איך החבר'ה שם? התעודה שמקבלים בסוף- שווה משהו אחרי זה בחיים? תודה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היום הייתי באופיס דיפו בשביל לקנות מדפסת ומקלדת. כאשר הייתי בקופה ניגשה מישהי לדלפק והתחילה לשאול על ה-iPhone ודברים דומים והתחלתי אמממ.. להסביר לה? הבחור פנה אליי ועשה לי "אתה רוצה לעבוד כאן?"(במחלקת אלקטרוניקה ומחשבים) Long Story Short - יש לי "מבדק אמינות" וראיון מחרתיים(יום חמישי). אני בן 18, מתגייס במרץ וכרגע עובד(2 משמרות בשבוע בד"כ) כקופאי בבית קולנוע. אני לא באמת חיפשתי שם עבודה כי חשבתי שלא מקבלים במקומות כאלו לפני צבא... מסתבר שכן, ומסתבר שזה שאני מתגייס במרץ לא הרתיע את מנהלת הסניף שכן היא אמרה לי "בד"כ אני לא לוקחת עובדים לזמן כ"כ קצר אבל הוא(הבחור ששאל אותי אם אני רוצה לעבוד בסניף) התלהב ממך". אני מרוצה בעבודה הנוכחית שלי, בעיקר בגלל האנשים ששם ובגלל ההערכה …
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
יש לי בעיות עם ערך מוחלט ואני קצת מתקשה להבין את העיקרון שלו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתקל בטענות שהססמא לא תואמת לשם המשתמש (או להיפך)?...
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-