עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לפני מספר חודשים פסק בית המשפט לחובת בנק לאומי לשלם פיצויים בסך עשר מיליון שקלים. בנק לאומי גבה ריביות מקסימליות בתיקי גביה וחויב לשלם פיצויים. נאמר לי מלשכת עורך דין הגבייה שישנו אתר שבו רשומים שמות הזכאים ושעלי האחריות לבדוק אם אני זכאי. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אני לא מתפלא שבנק לאומי מנסה לקבור את זה האתר. מישהו מכיר אתר מרוכז שמטפל בדברים האלה, או אולי את האתר עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אם חשבתם שמחירם של ה-Oculus Rift היה מוגזם, כדאי שתחשבו שוב: ב-HTC חשפו את המחיר, תאריכי הזמינות ודרישות המערכת למשקפי ה-Vive Pre שלהם אחרי שבחברת Oculus חשפו תג מחיר של 600 דולר עבור משקפי המציאות המדומה שלהם, ה-Rift, בחודש הקודם – נשאנו עינינו אל המתחרה המרכזית HTC, עם תקווהש'טכנולוגיית ה-Tron' שלה, שיתוף הפעולה הצמוד עם וואלב וגם תג מחיר אטרקטיבי יותר יהפכו את משקפי ה-Vive Pre לבחירה של ההמונים. עתה, במסגרת תערוכת MWC 2016, ב-HTC חושפים את התוכניות המסחריות שלהם – שמנפצות את החלומות שלנו, לפחות בכל הנוגע למחיר. משקפי ה-Vive יוצעו לרכישה מוקדמת החל מה-29 בפברואר, עם יחידות ראשונות שאמורות להגיע לצרכנים באפריל (כחודש אחרי שיחידות ראשונות של ה-Oculus Rift יגיעו …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני גר בבית עם חדר שינה אחד בו ממקום המחשב ובו מיקמתי את המדפסת המשולבת החדשה. בכניסה לבית (שזה הקצה השני *מצחיק לקרוא לכך 'קצה') קיים ארון תקשורת - שם ממקומים המודם והראוטר. בחדר השינה יש נקודת בזק שאיני יודע אם פעילה (אני חושב לעבור לתשתית בזק). השאלה - איך ניתן לחבר את ה-FAX לתקשורת (במקרה הז - מודם או ראוטר*?*)? האם אצטרך להשחיל כבל מנקודת בזק לארון? (זה לא יגביל אותי אם ארצה לעבור לבזק?) תודה רבה.

4. האקר ישראלי: אלה כרטיסי האשראי של הסעודים הנקמה, עכשיו ברשת: אחרי חשיפת ynet על פריצה ישראלית לאתרים סעודיים, החליט כנראה אחד ההאקרים לפרסם את הפרטים באינטרנט. "רציתי ליצור הרתעה", אמר. ברשימה פרטי אשראי של מאות בני אדם, בהם סורים, מצרים ואמריקנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4174033,00.html הרשימה: http://pastebin.com/4eK5vKpr

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מןמלץ 1. שואב אבק אלחוטי נטען Jimmy Jimmy JV71 2.שואב אבק אלחוטי נטען Jimmy JV51 מה מומלץ לשימוש בתי תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם. הנה, לאט אבל בטוח, מסתם כסת"ח וקישוט בגירסאותיו המוקדמות, מתברג ה - Windows Defender למקום הראשון ביחד עם עוד שלושה אנטיוירוסים במבחן שערכה חברת av -test. אז האם נגמרו החיפושים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Boris_yo,

ראיתי בחנות KSP רשום: "בעת קנייה ב-KSP ניתן להפקיד פסולת אלקטרונית דומה למחזור בכל אחד מסניפי KSP ברחבי הארץ" האם פסולת אלקטרונית זה רק דברים חשמליים שנטענים / יש בהם סוללה או שזה גם דברים כמו עכבר, אוזניות, מקלדת וכו' דהיינו דברים שלא צורכים חשמל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by דניאל52,

היי,רציתי לדעת איך אני נכנס ל SAFE MODE באיזה כפתור?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by stone cold,

לפני כמה חודשים היתה לי נסיעה קטנה לעשות אז חיפשתי דיסקים ברכב (הזקנה ואחד מהאחים שלי נוהגים ברכב הזה רוב הזמן) וניתקלתי בדיסק של בוב מארלי הכשיו אני לא יגיד שאהבתי את כל השירים אבל - no woman no cry (אני יודע שכולם מכירים) ועוד כמה שירים אהבתי אז אני מחפש המלצות לשירי רגאי טובים בסגנון כי אני נוב גמור בתחום ולא מכיר הרבה שירים מישהו יכול לזרוק המלצות ?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו מכיר שיר שהפזמון שלו הולך בערך ככה wake up wake up wake up oh oh ohh שמעתי אותו באיזה חנות ונדלקתי עליו, הסגנון נשמע די ישן - וגם חבר שלי אמר לי שהוא די ישן. מספיק אם אתם זוכרים את שם הלהקה, או רק את שם השיר. בתודה מראש שמעון

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. פנדה אני ממש לא מבין מה הולך פה ולמי מתכוונים, אם באמת הכוונה לפנדה אני קניתי מהם מס' פעמים ואני חושב שהם אחלה. מה הסיפור של למכור במחירי הפסד? לא נשמע הגיוני. הם לא נשמעים כל כך מרושעים כמו שאתם מתארים. בעוד שבוע אני הולך לקנות מהם שלושה מחשבים שלמים בסך של 14000 ככה שאני אשמח אם מישהו יגיד לי באיזה חנות מדובר.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.vl.rehost.co.il/wtf.jpg בצד ימין זה החומר הנלמד בצד שמאל זה השאלה במבחן מסומן בלבן מה שבחרתי, וכנראה טעיתי ומסומן בצהוב התשובה האמיתית.. מישהו מוכן להסביר לי למה זה?

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.arup.com/video.cfm :o :o

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Da-Funk,

היי אנשים אני נורא עצבני לאחרונה ושמתי לב שמוסיקת רקע מרגיעה עושה את העבודה טוב.... יש לכם המצלה לדיסקים מרגיעים ? רצוי מנגינות ללא מילים... אלקטרוני או סטייל אוליבר שאנטי .. :>

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by R0ck,

הבוקר, בשעה 9:00, יצאנו לכיוון ים-המלח וגם הפעם, הסרטנו את הקטעים המשעממים ביותר, את הקטעים הכי פחות מרתקים (עמלתי על כך קשות, במיוחד עבורכם, חובבי הז'אנר), שמונה דקות כ"כ מיותרות, בדרך לים המלח. נסענו בהלוך דרך כביש 4 ו 31 (היחידים שאני זוכר, אבל אמורים להיות משמעותיים מספיק) וחזרנו דרך יריחו/מעלה-אדומים/ירושלים אל תל-אביב. היה די נחמד. להורדה - http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=1MW9KS1B6ATTG17BIQGVHXCY22

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שמתי לב שהמטורפת ב Avatar שלי מרקדת בקצב הרבה יותר עצבני כאשר נעשה שימוש ב FireFox 1.0.3. באקספלורר, לעומת זאת, היא איטית משווווווו. בעלי פיירפוקס יכולים לאשר את הקפיצה ב FPS של הגיף?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yanivsk,

אני נישבה שככה כותבים "ארה"ב" ביפנית. נעמן למקור [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני רוצה לקנות משהו דרך AMAZON או אתר אחר ולשלוח אותו למיקום בארצות הברית, ויש לי אמריקן אקספרס בינלאומי שהונפק בארץ. האם אפשר לבצע את החיוב על הכרטיס כדי לקנות דרך אמזון? או שצריך כרטיס שהונפק בארצות הברית?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. נגיד אתם רואים סדרה Lost וכל העונה ה1 של הסדרה במחשב...אחרי שסיימתם לראות את כל העונה, אתם צורבים או מוחקים? סתם שאלה תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Homey,

מראש אני מכחיש כל קשר לתראד הזה אין בת שלא מפליצה בבוקר מתחת לשמיכה. אין בת שלא אוכלת סרטים עם החזה שלה שווה. אין בת שלא חושבת שהיא שמנה. אין בת שלא מפליצה בשקט. אין בת שלא התקלחה עם חברה. אין בת שלא ניסתה להשתין בעמידה. אין בת שלא נסעה עם הנדברקס משוך. אין בת שלא הוסיפה נייר טואלט\צמר גפן לחזייה שלה. אין בת שלא חשבה איך זה לעשות את זה עם בת. אין בת שלא שכחה "בטעות" לשים חזיה. אין בת שלא הרסה ת'אינטרנט בשביל למצוא תמונה של התחת של דודי בלסר\יהודה לוי. אין בת שלא החליפה בגדים לחשוף ליציאה ביום שישי אחרי שהיא יצאה מהבית כמו דתיה. אין בת שיודעת לנהוג. אין בת שלא רוצה לדעת איך זה לקבל מכושי. אין בת שלא הורידה את הדוש של המים לכוס ונתקעה איתו שם ח…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by icebreak,

אחרי השקה של שרות ה STAT COUNTER החינמי ומעולה (שעד כה עלה 150$-500$ לחודש) של GOOGLE ANALYTICS http://www.google.com/analytics/ השיקה היום גוגל רשמית את GOOGLE BASE, מעיין מאגר מידע חופשי גלובלי לכל מי שרוצה: כתבה ב YNET על זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170122,00.html

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היום כידוע היו אזעקות ברמת הגולן. תחילה אמרו יורט כלי טיס לא מזוהה ואח"כ הוכרז על חזל"ש ודובר צה"ל מסר כי הייתה אזעקת שווא והנושא בתחקיר. קורה ! עכשיו יש ידיעה כי חלק מהמיירט של כיפת ברזל נמצא בשטח הסורי - https://mobile.twitter.com/QalaatAlMudiq/status/997139891560513536 וזה מה שמדאיג.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Kurt,

תוכנה פשוטה יותר ממתלב,מתמטיקה ודומיהם שתצייר לי משטחים תלת מימדים ותספק לי פתרונות חיתוך ביניהם. לא חייב חינמית. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שמתי לב שלעיתים יש סוגים של עבודות בלוחות חיפוש עבודה שלא ידוע לי על תפקיד מסויים. אני מחפש אתר שמסביר סוגים שונים של עבודות קיימות בתעסוקה או יותר טוב פורום דיון על עבודות איפה אנשים מספרים על חוויה שלהם בעסודות שעבדו בהן. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shalomelbe,

שידרגו לי את מהירות האינטרנט ל-5 מגה מה מומלץ להוריד? אני אוהב בעיקר סדרות קלילות ומצחיקות (לדוגמא חברים) אבל אם זה ממש ממש איכותי, אז אפשר גם גאנרים אחרים (למרות שאני בעיקרון לא רואה דברים כאלה). לדוגמא הסופרנוס.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.