עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Knopix,

מה הדרך הכי זולה וחוקית לראות את אליפות אירופה בכדורגל? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Shanti16,

כל משתמש יציג פה את שמות התוכנות שיש לו במחשב,שעשו לו את השנה =] בלי ספאם מיותר.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by iib,

http://www.5min.com/Video/How-to-Negotiate---Tips-for-Yahoo-5794173

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אבא שלי חזר הביתה אחרי שהוא קנה מנורת חירום ניידת, כזאת שמשמשת לתאורה בזמן הפסקות חשמל. כפי שידוע המנורות האלו מבוססי סוללות כך שברגע ההפסקת חשמל המנורה צורכת הספק מהסוללות בכדי לעבוד. עכשיו הקטע הוא כזה אבא שלי הסביר כי המוכר הנחה אותו לבצע פריקה מלאה לגמרי של המכשיר ורק לאחר מכן לחבר אותו להזנת מתח על מנת להיטען. שאלתי היא למה?נסיתי להבין מהי סוג הסוללה שנמצאת בתוך המנורה אך ללא הצלחה. האם מישהו מהסוגים הנ"ל מצריך תהליך כזה בכדי לשפר את אורך החיים של הסוללה? lead–acid, nickel cadmium (NiCd), nickel metal hydride (NiMH), lithium ion (Li-ion), and lithium ion polymer (Li-ion polymer)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני כרגע באמצע קורס מנהלי רשתות, אני מעוניין להפיץ את הקורות שלי בכמה שיותר מקומות על מנת להגדיל את הסיכויים למצוא עבודה בתחום עוד לפני שיש לי את התעודה עצמה, למען הניסיון. אני מכיר את האתרים JobMaster Runner וזהו בעיקרון. ועוד שאלה - יש טעם לשלוח קו"ח לחברות השמה? בגלל שבג'וב מאסטר אני רואה שהחברות השמה גם עובדות איתם והם מפרסמות שם עבודות גם כן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Fistuk1,

קטע קורע במיוחד מהמופע של ג'ף דונהם, ג'ף דונהם מדבר עם הבובה שלו אחמד, טרוריסט מת: http://www.vch.co.il/video-388.html

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. לא כל כך הבנתי תפואנטה עם זה. נתקלי לפני חודש בזה אחרי זה כל פעם שבאים ללכלך על מוצר כל שהוא או על חנות כל שהיא מעדיפים לא לרשום שמה את שם החנות או דברים בסגנון בשביל שלא יתבעו את מי שרשם את ההודעה. מה הקטע עם זה מישהו יכול להסביר אולי? ואיך בידיוק חנות X יכולה לתבוע מישהו מפורום כל שהוא על מה שהוא אמר? הרי זה דמוקרטיה בסופו של דבר לא? אשמח לתשובות עד כמה שזה נשמע טא'רד הזוי למה הלכתי לאיבוד עם זה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by benor,

למה אתם נועלים פה לפעמים הודעות הרי לפי דעתי הכל פה ספאם! וזה לא בסדר לנעול הודעה ולהגיד שהיא ספאם! שהרי כל ההודעות בפורום הזה הם ספאם! אתם לא חושבים כך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by CoolOne,

תראו בעצמכם - זה דיסק שהגיע עם מחשב נייד HP [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קיבלתי זימון למבחני התאמה לחיל המודיעין. למישהו יש מושג מה עושים שם? (זימון ראשון) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, אני זקוק להמלצה לשרת להעלאת קבצים ,כמו RapidShare אבל שניתן להעלות קובץ ששוקל יותר מ-250 מגה ושאין הגבלה למספר המורידים [או שהוא גדול מ-25]. והכי חשוב, שיהיה חינמי. דברים חשובים נוספים: שיהיה קל להוריד את הקבצים ושקצב ההורדה [וגם ההעלאה אם אפשר לבקש] יהיה כמה שיותר מהיר. בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רציתי לשאול שאלה: מה מעשיר יותר את אוצר המילים פתירת תשחצים או קריאת ספרים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם התחלתי מסלול לימודים בשם "שחק" של חייל האוויר במקצוע "מכטרוניקה", החלטתי שזה לא מתאים לי (מהרבה סיבות) וחתמתי ויתור. כרגע אני עומד מלפני הלשכת גיוס, שום דבר לא מתקדם. אני מחכה לתאריך גיוס או איזה הודעה או משהו מהצבא, רק אומרים "הנושא בטיפול". הבנתי שיש אפשרות ליצור קשר עם חילות מסוימים ולבקש שימשכו אותך אליהם, בעצם להציע את עצמך. האם אתם מכירים דבר כזה? אשמח לקצת עזרה והכוונה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Dark Respect,

שלום לצורך משהו שאני מפיק אני זקוק לכסף לא אמיתי (חוקי, אל תמליצו לי לזייף) שהוא אביזר לסרטים כמו המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/MOVIE-TV-PROP-Money-10-000-Bundle-novelty-100-bills-/300418571193?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f2579bb9#ht_4235wt_967 איפה אני יכול להשיג דבר כזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני הולך עוד מעט לצבא וצריך לפתוח חשבון השאלה היא איזה בנק כמו כן כל עצה בנושא תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני תוהה מה צריך לצבא? אולר שוויצרי? גרזן? כמה גרבילים לבשל? אני הולך לעשות 02 אז אני לא חושב שאני צריך משהו מיוחד אמרו לי קרם נגד שפשוף ברגליים? זירקו עצות בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by icebreak,

http://video.google.com/videoplay?docid=-1867155040270429847 וגם סתם כל מני דברים פופלרים ב GOOGLE VIDEO: http://homepage.mac.com/pockyrevolution/Personal25.html

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בניתי אותו מפרט ויצא לי 400 שקל הבדל, לדוגמא - 8800GTS 640 MB של LEADTEK עולה בIQPC 2122 ובSKYPC 1938, וזיכון 600 שקל ל2GB 800HRZ לעומת 800 שקל בIQPC.... חשובה לי מאוד בגלל שתיכננתי לקנות בIQPC מחשב ואז ראיתי את ההבדלי מחירים...בכול מקרה אני מחכה לירידת מחירים של המעבדים... מה דעתכם? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1236549.html [table][tr][td] [table][tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td]אב בריטי קורא להורים להגן על ילדיהם מהסכנות הבריאותיות של משחקי וידיאו, זאת בעקבות מותו של בנו, שנהג לשחק שעות ארוכות. כריס סטניפורת' בן ה-20, מת מתסחיף ריאתי שנגרם מפקקת ורידים עמוקה (DVT) לאחר שנהג לשחק עד 12 שעות ברציפות בקונסולת המשחק שלו-Xbox 360. התופעה, המזוהה בדרך כלל עם טיסות ארוכות, נגרמת כאשר קריש דם שנוצר בוורידי הרגליים מגיע לריאות וחוסם שם את זרימת הדם. הפתולוג שניתח את גופתו של הצעיר גילה כי הקריש נוצר בשוק השמאלי של כריס וממנו הגיע לריאותיו. פקקת ורידים עמוקה: כל מה שצריך לדעת בבי-בי-סי נכתב כי דייוויד, אביו של סטניפורת', מאמי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by modgod,

:'( :'( :'( :'( :'( :'( מכרתי היום בצהריים מחשב פנטיום 3 ב-400 ש"ח והיו לי 100 ש"ח מקודם. עליתי לאוטובוס, והוצאתי את הארנק מהכיס כדי לשלם לנהג. טוב שילמתי והחזרתי את הארנק לכיס (זה מה שחשבתי). טוב, האוטובוס כבר כמעט הגיע לבית שלי כשפתאום שמתי לב שהארנק לא בכיס שלי (רציתי להוציא את הארנק כדי להוציא ממנו דף עם מספר טלפון של מישהו שהייתי צריך להתקשר אליו וכך לא שמתי לב שהוא לא בכיס שלי). אז קמתי והתחלתי לחפש באוטובוס ולא מצאתי. גברת אחת שאלה אותי מה אני מחפש ואמרתי לה ארנק חום, והיא אמרה לי שהיא ראתה מישהו לפני רבע שעה מרים ארנק חום מהרצפה והיא פשוט חשבה שהארנק היה שלו ובגלל זה לא אמרה כלום. הלכו לי 500 שקלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל :…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Born2Kill,

אני נמצא אצל הספקית בזק בינלאומי ותשתית בזק. האם כדאי לעבור מ-10M ל-15M? במה כרוך המעבר מבחינת תשלום והתחייבות.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by marlboro,

http://www.gadling.com/2007/06/08/a-collection-of-funny-signs-from-around-the-world/

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כל פעם שאני מתקשר בקשר לציונים במתמטיקה הם טוענים שמחר יהיו ציונים ולא מפסיקים לנפנף אותי משרד החנוך צריך לשרת אותנו לא הפוך, או שאני טועה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אמרו לו שהוא נכנס פה לצרה ואין יציאה..... הפועל שוב הפסידה- ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בית"ר ירושלים ניצחה את האדומים ובצדק. יש דאבל. אין לי אויר מרב שמחה... יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by avivlevy,

אבא שלי עושה מצגות בסלון , עכשיו הוא רוצה לעשות את המצגות עם הפלזמה (הדגם FWD42PV1וSony) חשבתי להעביר כבל S-VIDEO אבל הבעיה שהמרחק 15מ' ואז גם אני צריך שלט של 15מ .........= יוצא יקר וגם קשה למצוא שלט של 15מ..... אז למישהו יש עוד פיתרון איך לעשות אתזה? התקציב 300-600 תודה מראש לעוזרים(אם יהיו)

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים