כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה למצוא משחק שחמט שאפשר לשחק באינטרנט נגד אנשים אחרים[או נגד המחשב..], משהו חינמי ונחמד להעביר את הזמן. תודה מראש לכל המציעים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איזה שאלות שואלים במיונים לפרויקט גאמא? איזה ידע צריך במחשבים? ובקשר לטייס, אפשר לגשת איכשהו ל"מועד ב'" בירפ''א א'?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע מחובר לHOT (בלי התחייבות) אבל אני מעוניין לעבור ל-YES לפני שאני עובר אני צריך שתמליצו לי האם זה מתאים לדרישותיי. דרישות: *מחיר נמוך ל-2 ממירים לערוצים הבאים: כעיקרון הערוצים שהמשפחה הכי צופה: ערוץ 22/10, ערוצי הספורט למיניהם, ערוץ היידע (נשיונל ג'יאוגרפיק וכו'...) וערוצי האוכל.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שירות הזרמת הסרטים והסדרות חוזר בגירסה עדכנית נוספת, אשר מציעה יכולת לצפות דרך הדפדפן המועדף עליכם לאחר הורדה של תוסף מתאים התעייפתם מה-Kodi? לשירות ההזרמה הנודע המבוסס על P2P, פופקורן טיים (Popcorn Time), יש גירסה חדשה אשר עשויה להתאים לכם – כזו שפועלת מתוך מרבית סוגי הדפדפנים, ללא צורך בהפעלה של תוכנה ייעודית. כל שנדרש לעשות הוא לגשת לכתובת השירות החדש, לבצע הורדה והתקנה של תוסף ספציפי לדפדפן התומך בהזרמת וידאו מתוך קבצי טורנט, ולגשת לספרייה עם שלל סרטי וידאו וסדרות עדכניות לצפייה ישירה, בערך כמו Netflix, אך ללא תשלום ובאופן שחוקיותו אפורה במקרה הטוב. עוד דרך לקבל את פופקורן טיים אצלכם במחשב ראוי לציין כי נכון לעכשיו לא ברור האם יש קשר ב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=x9iPHDTMdbQ&mode=related&search כנסו ותהנו!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשפכתי. נקרעתי מצחוק הם חושבים שמי שצופה בסרטון מטומטם ולא יודע מה זה: RAR, ZIP, WinACE יצא לי קישור כפול ולא יודע איך מוחקים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן חברים. אני מאוד מאוד רוצה רקעים מטורפים למסך החדש שלי [ Dell 2209WA ], אם למישהו יש אתרים אולי של רקעים באיכות גבוהה מאוד, ברזולוציה 1680X1050 או יותר... אני ממש אשמח. בלי קשר אני מחפש גם רקעים ברזולוציה גבוהה באיכות גבוהה של Alien כאילו - הנוסע השמיני, יש לי אובססיה ליצור החמוד הזה. תודה לכל מי שעוזר וחג שמח.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אולי אתם זוכרים שלפני כמה חודשים ג'יגהבייט ערכו תחרות בה צריכים לשחק במשחק איסוף אייקונים [המייצגים את הטכנולוגיות החדשות בלוחות האם החדשים שלהם]. מי שהשיג את הזמן הקצר ביותר דורג גבוה יותר ברשימת המשתתפים ובסוף התחרות נבחרו 100 [או יותר, לא זוכר במדוייק] המדורגים הראשונים אשר השתתפו בהגרלה ובה פרסי חומרה יקרי ערך. הגיע הזמן להגרלה חדשה, והפעם עם משחק Pinball בו עליכם מן הסתם להשיג כמה שיותר נקודות כשברשותכם 3 כדורים. כמובן, שגם הפעם יש פרסים מעולים ויקרי ערך. אז קדימה, רוצו לשחק ואם יצאה לכם תוצאה גבוהה במיוחד אתם מוזמנים לדווח כאן ולהעביר חוויות על המשחק. למשחק לחץ כאן בהצלחה, ובתקווה שנצליח להכניס עוד יותר ישראלים שיזכו בפרסים מאשר בפעם שעברה. נ.ב. אתם …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח מאוד אם כל אחד יכתוב לי משוב קטן, שבו הוא יכתוב מה הוא חושב על רדיו 1 "הרדיו הראשון לצעירים בישראל" מה טוב בתחנה? מה לא טוב? מה צריך לחדש\ לשפר\ להוריד הן מבחינת התכנים והן מבחינת סוג\סגנון המוסיקה? שיתוף פעולה מצידכם יביא רק טוב לשני הצדדים (ואני אומר לכם את זה בשיא הרצינות) את מה שאתם תאמרו ותכתבו אני אפנה למנהלי התחנה (ששם אני אגב עובד...), כי באמת אני חושב שמגיע לכל הצעירים תחנת רדיו שתספק להם מוסיקה טובה לכל מקום בו הם יהיו, ולעמוד בדרישות הקפדניות של הצעירים ואני חושב (אישית) שהפורום הספציפי כאן יוכל לעזור לקידום התחנה(ראו ת'רדים קודמים על מוסיקה..) , והתאמתו לקהלי יעד שונים ומגוונים. אם יש לכם שאלות- אל תתביישו לשאול אותי! אני אענה לכם על כל מה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פנדה אני ממש לא מבין מה הולך פה ולמי מתכוונים, אם באמת הכוונה לפנדה אני קניתי מהם מס' פעמים ואני חושב שהם אחלה. מה הסיפור של למכור במחירי הפסד? לא נשמע הגיוני. הם לא נשמעים כל כך מרושעים כמו שאתם מתארים. בעוד שבוע אני הולך לקנות מהם שלושה מחשבים שלמים בסך של 14000 ככה שאני אשמח אם מישהו יגיד לי באיזה חנות מדובר.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, התחלתי לברר לגבי לימודים אקדמיים ונתקלתי עם מונחים של התמחות בתחום מסויים ורב תחומי במשהו שצריך להוסיף לזה עוד מקצוע לימוד. רציתי לשאול מה ההבדל בין שניהם, מה כדאי יותר ללמוד, מה ההבדל בין מכללה שמעניקה תואר מבר אילן שמציעה רב תחומי לבין מכללה למנהל שתיתן התמחות.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גולשים יקרים, שמי אורן וילדרמן ואני סטודנט בתכנית המצוינות של ביה"ס למדעי ההתנהגות במכללה האקדמית נתניה. במסגרת הפרויקט שלי עליי להעביר את השאלון שבקישור הבא לנבדקים רבים ככל האפשר. אודה לכם אם תקדישו כ-10 דקות מזמנכם למילוי השאלון שבקישור. ניתן להשאיר את אתר השאלון פתוח ולמלא את השאלון בחלקים בזמנכם הפנוי. אשמח לחזור ולפרסם את הממצאים בפורום בתום המחקר. http://tinyurl.com/NACAttitudesPoll שלכם, אורן וילדרמןOrenVilderman@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.shopexpress.co.il/prod_page.asp?dept_id=44&sub_dept_id=59&prod_id=529 זה אפילו יותר גרוע ממה שזד ואייבורי מציעים. כאילו וואט דה פאק, קיבלתי את זה למייל שלי מטעם אמריקן אקספרס, איך יש לאנשים עוד את החוצפה למכור חרא כזה? אולי זה פשוט מאחורי הקלעים, אבל ראבאק, אפילו YNET כבר מציעים מפרטים מומלצים (בלי שום התייחסות לספק או מארז, אבל עדיין), איך דברים כאלה עוד מתנהלים? אולי הם בונים על זה שלרוב בעלי כרטיסי אמריקן הם גברים בגיל 50+, ולא מנהלי פורום מפרטים, או משהו. מה שהכי מרתיח, זה שמחיר הרכיבים נמוך ממחיר המערכת, והם עוד לוקחים 790 נקודות. יש לכם מושג מה שוות 790 נקודות אמריקן? יש לי את הכרטיס 4 שנים, 2000 שקל מחוייבים עליו בחודש, ולא צברתי יותר מ500 במצטבר…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.shooshtime.com/clips/video.php?id=4000
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חלקי מחשב שאני רוצה למכור ואני מחפש אתר שניתן לפרסם אותם (חוץ מ PCTIP ) או עם מישהוא מכיר חנויות מחשבים של TRAID IN אז זה יהיה מצוין וממש ממש יעזור לי. אשמח לקבל תגובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה שלי ישבה מתחת לבניין עם חברה שלה פתאום ירד אחד הדיירים חשב שהן מעשנות שם סמים דפק לחברה שלי מכות רצח... היא הגישה תלונה למשטרה על תקיפה לפני כמה חודשים טובים כבר ומאז כאילו לא היה . כל פעם שהיא עוברת בסביבה שם הוא גם שם,עכשיו אני מפחד שהוא יעשה לה משהו יותר חמור מזה,והמשטרה לא עושה כלום,והיא הלכה כבר כמה פעמים לתחנה מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשבר לי הז*ן מהשקרים של פי 1000 ו-וואלה שופס וכל הח*א האלה!! מתי, מתי כבר מישהו ידפוק להם איזו תביעה ייצוגית על שקרים בפירסום ?! זה פשוט לא יאומן! עוד שיא נשבר...צירפתי תמונה (קיבלתי את זה במייל מהם...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז מה קורה חבר'ה ? תקשיבו, יום רביעי אני מקבל את הרישיון אחרי חודש שהייתי בשלילה בגלל שהסעתי יותר מ2 באוטו (נהג חדש - חוק מפגר ברמות). אני לא יכנס לזה למה נסעתי עם אוטו מלא אבל אני צריך לשתענו לי על כמה שאלות. ב29.11 יש לי משפט, עכשיו אני צריך שתגידו לי אם יש מכם מיש'ו שבעבר היה במצב של שלילה על יותר מהמותר באוטו ? אם כן מה נתנו לכם במשפט ? ומה יכולים לתת לי הכי הרבה ? יש לי גם רישיון לאופנוע, והמקרה קרה באוטו. האם במשפט אני יוכל לבקש שישאירו לי את הרישיון של האופנוע במקרה שישללו אותי שוב ? הרישיון של האופנוע יותר חשוב לי, זאת העבודה שלי (שליח). אני מאוד מודה לעוזרים, ובבקשה אל תהפכו את הדיון סבטוחה, מתן ולילה טוב !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממשלה אימפוטנטית שכל כך מפחדת מכישלון ומה יגידו אז בעצם בעיקר עושה רעש.... האזרחים בעזה"חפי הפשע ורודפי השלום" מתוכם יוצאים המחבלים הרוצחים והם אילו שנותנים לגיטימציה לשגר אלפי פצצות לריכוזי אוכלוסיה יהודית. הם אילו שרובם בחרו בחרו בחמאס ובאלימות רצחנית. אז איך יתכן שעדיין אחרי 6 "ימי לחימה" עדיין יורים עלינו מאות טילים? איפשר לחשוב מול איזה מעצמה אנחנו נילחמים..... התשובה היחידה היא-הממשלה הזאת חסרת מנהיגים אמיתיים. לצערי נכון להיום אני לא מוצא ולו פוליטיקאי אחד אמין,חכם,טקטיקן משיכמו ומעלה והכי חשוב עם אומץ להיתיצב מול מה יגידו בעולם.(מתוך אחריות לאומית לתושבי ישראל). לעניות דעתי צריך לפעול בהרבה יותר נחישות ולפגוע במשאבים בעזה+להפסיק את החשמל והמים שמגיעים מישראל....לא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למנהלים, למה אתר עם כזה תוכן איכותי בנוי בצורה כל כך לא נכונה? האתר עם תוכן הכי איכותי שהכי לא ידידותי לשוטט בו. לתשומת לבכם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-