כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
^^^ אם זה נוגד את חוקי הפורום אז תנעלו,אם יש מישהו שיודע שישלח בפרטי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזה תרגילים או משו אחר להוציא שומן מהלחיים?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב מאוד ורוצה לקחת מחשב ולתקשר עם המשפחה דרך האינטרנט. יש בערים מרכזיות לפחות? (ורשה, קראקוב וכו'...)
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
פשוט בכל מיני מאמרים ומדריכים וכאלה יש הרבה מושגים שלא תמיד מוסברים אני דיי חדש בנושא ואני רוצה להרחיב את הידע שלי בכל הקשור לדברים האלה אז אם מישהו מכיר מקום שיש בו הסבר בעברית אם אפשר על מושגים (אני לא יודע ספציפים יש מלא) בבקשה שיגיד לי איפה תודה... אני לא יודע אם זה מתאים לפה אני לא יודע איפה עוד אפשר לרשום את זה... (SRY אם זה לא מתאים לפה)
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מה אתם חושבים? הדיון הזה נפתח בגלל שנזכרתי שאותו דיון נפתח בפורום טכנו(בגלל שהוא מת אני הרשתי לעצמי להזכיר את שמו אבל אם זה בעיה אני יכול לשנו "לפורום אחר") לפני כמה שנים והוא היה מאוד מעניין כל אחד והטיעון שלו... גם לא מזמן ראיתי פה אחד שהשתתף באותו דיון GUY KING משהו כזה אשמח אם תשתתף שוב D= עריכה: שכחתי לציין שאשמח אם ילדים מתחת לגיל 15(אולי אפילו 17) לא יגיבו, אין לי כוח לטענות של ילדים
-
- 115 תגובות
- 7k צפיות
-
-
איזה משועמם אחד, לא חסר בית, התנחל ליד הקולנוע המופאר בעירו..... למטרת צפייה ב STAR WARS 3 שיוצא רק בעוד 149 יום..... בינתיים הוא יושן, אוכל ועושה הכל שם... http://seattlepi.nwsource.com/movies/207948_starwarsguy15.html והוא גם פתח בלוג בנושא: http://waitingforstarwars.blogspot.com/ Number of times he's seen "Star Wars": about 1,200 (same for "Empire" and a few more for "Jedi") ואני שואל, לאן האנושות תגיע....
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ככה יש לי מצב בעייתי טיפה... אני כרגע משכיר את דירה לאדם מסוים שאיתו סגרתי חוזה בבית כרגע גרה הבת שלו (מפלצת), שאין לי שום כוונה לבוא איתה במגע!! הבחור רוצה להעביר את החוזה אליה! כאמור אני לא רוצה לבוא איתה במגע והשאלה היא אם הם יכולים לסגור ביניהם חוזה ולהעביר את השם על שמה?? (כל הסיפור סובב סביב זה שהיא צריכה לקבל החזרים על השכרת הדירה מהרשויות )
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ועוד שאלה באותו נושא - עם איזה תכונות אתם נעזרים בגוגל/ג'ימייל? פעם הצלחתי לקבל תזכורת ביומן שלהם למייל. לפני כמה ימים ניסיתי שוב ולא קיבלתי תזכורת. יודעים איך בדיוק עושים את זה? איך מקבלים תזכורת להודעות במייל לפי תאריך ונושא?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש CMOY DIY KIT, ומצאתי אתר שמוכר אותו ב20 דולר. http://www.electricsumo.com/shop/category/headphone-amplifiers/cmoy-amplifiers/ יש אפשרות לבדוק את האמינות שלו? ???
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מידע שיהיה ריאלסטי כמה שאפשר. מה שמצאתי עד עכשיו מתבסס על אלגוריתמים ונתונים מטופשים שלא מעידים בהכרח על המציאות.
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את האופציה שמציגה לכולם באיזה מערכת הפעלה ובאיזה דפדפן אני משתמש בפורום אבל לא ראיתי אופציה כזאת בהגדרות. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רק פרטים משניים כמו איזה סוג רכב היה מעורב, במי פגע, ומה היו הפציעות. כמו כן אני גם יודע את התאריך פחות או יותר. * אני לא צריך פרטים על המקרה אלה רק לאמת את הדברים. יש לי מה לעשות בנדון?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי להכניס את שם המשתמש שלי והססמא לאתר של משרד החנוך והוא טוען שהם לא קיימים במסד הנתונים שלו.. וגם להרבה ילדים מהכתה שלי זה קרה.. עזרה.
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
משהו בסגנון של וואלה מפות (שאני בוחר מנקודה לנקודה)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טס לסין בעוד כשבועיים, ואני מתכוון לקנות שם כמה דברים. אבל הבנתי שיש הרבה זיופים שם וברמה גבוהה, ואני לא רוצה לקנות זיוף. יש איזושהי דרך להבדיל?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
לפעמים יש קיטועים יש אפשרות שיהיה אגירה של 30 שניות או יותר?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני רוצה להוריד סרטונים למחשב יש אפשרות? טנקס.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שלום פתחתי FACEBOOK לא מזמן כדי להכיר בחורות בין השאר אז השאלה שלי היא אם יש בFACEBOOK איזה דרך להכנס לאיזה "קבוצה של אנשים שמחפשים להכיר בני זוג" אני יודע שאפשר פשוט לחפש אנשים בFACEBOOK ואז לעשות ADD FRIEND, אבל את זה אני לא רוצה.. אני רוצה להכנס ישירות לאיזה קבוצה של מחפשי קשר אם יש דבר כזה.. ואם יש אפשרות אחרת אז אשמח לשמוע.. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשלוח סרטון למישהו אבל אני לא רוצה שהוא יהיה נגיש לכולם. יש אפשרות ביוטיוב להעלאת סרטון פרטי אבל צריך שהצד השני יהיה חבר באתר. למי שאני שולח אין את זה והוא לא ממש מתעניין במחשבים לכן חשוב לי שזה יהיה כמה שיותר פשוט
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש איזו שהיא אפשרות להעביר תמונות מהפלאפון אל האינטרנט (כלומר למחשב), ללא אינפראדום או כבל? יש אולי איזה שהוא אתר ברשת שנכנסים אליו דרך הפלאפון, ואז אפשר להעלות תמונות ולראות אותן במחשב?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצפות בסרט דרך נגן זה כי יש לי כרטיס קול שתומך ב Dolby Hedphone והנגן הזה תומך במקודד אבל הנגן הזה לא מפעיל כתוביות לא מובנות יש דרך להפעיל כתוביות דרך נגן זה ? חיפשתי הרבה זמן מידע על זה באינטרנט לא מצאתי כלום האפשרות היחידה שאין מצב שאני יעשה אותה היא להדביק כתוביות לסרט דרך תוכנה אבל זה לוקח הרבה זמן במיוחד לסרטים BluRay x264 720p-1080p יש דרך אחרת אולי תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לו חיבור רשת וUSB חשבתי אולי לחבר לרשת לנסות אבל אני לא יודע איך להתחבר ניסיתי לעשות פינג לפי הכתובת MAC שרשום מאחורה (לפחות זה נראה ככה )
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-