עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ForresT,

שלום לכולם טוב אז יש משחק קלפים שנקרא דוראק(טיפש בעברית)משחק רוסי אני מניח שהמון פה מכירים אותו.. רציתי לדעת אם יש אתר שמריץ משחקים שלו ברשת?אם מישו מכיר תודה אה ואני גם צריךתאתר עם התחרויות ששבש הבן לאומיות.. תודה=)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by IG,

בימים האחרונים זה בלתי אפשרי לצאת\ להכנס לטבריה דרך כביש 90. מלא ערסים שעושים פה פקקים במשך כל היום... הסבר שלי לתופעה- כנס ערסים. הרי אין שום סיבה להגיע לטבריה (באמת שאין פה משהו מעניין לקהל הרחב), ולגולן אפשר לנסוע בדרכים הרבה יותר קצרות... אז... עד מתי כנס ה"אין שרשר, אין ריח וודקה-רדבול אין שרות"?

• 95 תגובות
    • 7.1k צפיות
  3. למשל N85 כמה הוא עולה בחודש בחברה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. נדפק לי סופית המכשיר N95 שקניתי לפני שנה בשחור....עכשיו אני לי כסף לקנות חדש אז אולי יש איזה מבצע בסלקום שנותנים מכשיר ומפזרים תשלומים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by wow,

כנו שיש לצ'רלי וחצי,חגיגה בסנוקר ואלכס חולה אהבה ??? מישהו אולי יכול להכין משהו חמוד במידה ואין ? (אם הייתי יודע הייתי מכין בעצמי).

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. כן שאלה סתומה אבל אני נואש לדיסקים חבילה של 50 במחיר טוב לא יותר מ80שח... או ביכלל אם יש חברה אחרת במחיר טוב תגידו לי... תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  7. לא שיחה אחרונה (*42) שיחות באופן כללי שהתקבלו מאיזה מספר הם.. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אי אפשר להגיש תלונה במשטרה על הטרדה? הם כבר עולים על העצבים עריכה: יש דרך להשתיק שיחות שמתקבלות ממספר חסוי?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by Systema,

הכוונה לא חום של המחשב.. חום גוף יעני שאני יוכל להבריז קצת.. קראתי באיזה מקום שאם אני אוכל בננה עם מלח אני יחטוף 40 מעלות חום... אז אכלתי שתיים ולא קרה כלום (על הטעם אין מה לדבר... לא מאחל לאף אחד)... חחח אם במקרה יש מישהו שמבין בזה אני אשמח לתשובה תודה!

• 72 תגובות
    • 42.2k צפיות
  10. יש איזו דרך לתקן את העיוות הזה? משהו חינמי שיעשה את העבודה? אם לא מישהו מוכן לתקן תמונה אחת?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  11. ..או כל דבר אחר שאני יכול להשתמש בו כדי להסביר להורים שלי למה אני לא מסתדר עם מקצועות שלא דורשים הגיון? לא נותנים לי לישון מספיק אף פעם, והמקצועות שדורשים שינון בעל פה עושים לי חשק לדפוק את הראש בקיר או לשרוט לעצמי את הפנים עד שלא יישאר כלום, ואחרי זה הם מתפלאים שאני נכשל :'( זה יהיה רחוק מהאמת אם אני אטען שההורים שלי לא שפויים? כי אני פאקינג סטודנט באוניברסיטה (והציונים שלי טובים) והם חושבים שאני אנקה שירותים בצבא בגלל שלא תהיה לי תעודת בגרות (כבר עברתי 2 ראיונות ותחקיר בטחוני למשהו שקשור למחשבים)

12. ^^^ אם זה נוגד את חוקי הפורום אז תנעלו,אם יש מישהו שיודע שישלח בפרטי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש איזה תרגילים או משו אחר להוציא שומן מהלחיים?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by 00000,

אני נוסע בקרוב מאוד ורוצה לקחת מחשב ולתקשר עם המשפחה דרך האינטרנט. יש בערים מרכזיות לפחות? (ורשה, קראקוב וכו'...)

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. פשוט בכל מיני מאמרים ומדריכים וכאלה יש הרבה מושגים שלא תמיד מוסברים אני דיי חדש בנושא ואני רוצה להרחיב את הידע שלי בכל הקשור לדברים האלה אז אם מישהו מכיר מקום שיש בו הסבר בעברית אם אפשר על מושגים (אני לא יודע ספציפים יש מלא) בבקשה שיגיד לי איפה תודה... אני לא יודע אם זה מתאים לפה אני לא יודע איפה עוד אפשר לרשום את זה... (SRY אם זה לא מתאים לפה)

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

מה אתם חושבים? הדיון הזה נפתח בגלל שנזכרתי שאותו דיון נפתח בפורום טכנו(בגלל שהוא מת אני הרשתי לעצמי להזכיר את שמו אבל אם זה בעיה אני יכול לשנו "לפורום אחר") לפני כמה שנים והוא היה מאוד מעניין כל אחד והטיעון שלו... גם לא מזמן ראיתי פה אחד שהשתתף באותו דיון GUY KING משהו כזה אשמח אם תשתתף שוב D= עריכה: שכחתי לציין שאשמח אם ילדים מתחת לגיל 15(אולי אפילו 17) לא יגיבו, אין לי כוח לטענות של ילדים

• 115 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. Started by icebreak,

איזה משועמם אחד, לא חסר בית, התנחל ליד הקולנוע המופאר בעירו..... למטרת צפייה ב STAR WARS 3 שיוצא רק בעוד 149 יום..... בינתיים הוא יושן, אוכל ועושה הכל שם... http://seattlepi.nwsource.com/movies/207948_starwarsguy15.html והוא גם פתח בלוג בנושא: http://waitingforstarwars.blogspot.com/ Number of times he's seen "Star Wars": about 1,200 (same for "Empire" and a few more for "Jedi") ואני שואל, לאן האנושות תגיע....

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  18. ככה יש לי מצב בעייתי טיפה... אני כרגע משכיר את דירה לאדם מסוים שאיתו סגרתי חוזה בבית כרגע גרה הבת שלו (מפלצת), שאין לי שום כוונה לבוא איתה במגע!! הבחור רוצה להעביר את החוזה אליה! כאמור אני לא רוצה לבוא איתה במגע והשאלה היא אם הם יכולים לסגור ביניהם חוזה ולהעביר את השם על שמה?? (כל הסיפור סובב סביב זה שהיא צריכה לקבל החזרים על השכרת הדירה מהרשויות )

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. ועוד שאלה באותו נושא - עם איזה תכונות אתם נעזרים בגוגל/ג'ימייל? פעם הצלחתי לקבל תזכורת ביומן שלהם למייל. לפני כמה ימים ניסיתי שוב ולא קיבלתי תזכורת. יודעים איך בדיוק עושים את זה? איך מקבלים תזכורת להודעות במייל לפי תאריך ונושא?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני רוצה לרכוש CMOY DIY KIT, ומצאתי אתר שמוכר אותו ב20 דולר. http://www.electricsumo.com/shop/category/headphone-amplifiers/cmoy-amplifiers/ יש אפשרות לבדוק את האמינות שלו? ???

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש מידע שיהיה ריאלסטי כמה שאפשר. מה שמצאתי עד עכשיו מתבסס על אלגוריתמים ונתונים מטופשים שלא מעידים בהכרח על המציאות.

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. אני רוצה להוריד את האופציה שמציגה לכולם באיזה מערכת הפעלה ובאיזה דפדפן אני משתמש בפורום אבל לא ראיתי אופציה כזאת בהגדרות. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי רק פרטים משניים כמו איזה סוג רכב היה מעורב, במי פגע, ומה היו הפציעות. כמו כן אני גם יודע את התאריך פחות או יותר. * אני לא צריך פרטים על המקרה אלה רק לאמת את הדברים. יש לי מה לעשות בנדון?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. ניסיתי להכניס את שם המשתמש שלי והססמא לאתר של משרד החנוך והוא טוען שהם לא קיימים במסד הנתונים שלו.. וגם להרבה ילדים מהכתה שלי זה קרה.. עזרה.

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  25. משהו בסגנון של וואלה מפות (שאני בוחר מנקודה לנקודה)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.