כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
היי, אני לומד כעת בשנה השלישית מתוך 4 לתואר הנדסת מחשבים ופיזיקה יישומית בהתמחות מיקרואלקטרוניקה ואופטואלקטרוניקה באונ' העברית (ממוצע 96). אני לא במסלול עתודה אלא אקדמיזציה (אני עכשיו בן 18). שלחו לי זימון לסב"ט אך בגלל שאני לא מסיים את התואר השנה, אלא רק עוד שנה וחצי, אז דחו לי את הסב"ט לשנה הבאה. שלחו לי גם זימון ליום ראיונות. האם גם זה צריך להדחות לשנה הבאה? בטלפון אמרו שלא וזה די מוזר לי. בכל אופן, רציתי לדעת האם הראיונות יהיו מקצועיים שצריך להתכונן אליהם, או שמא הם ראיונות כלליים עלי? אשמח אם משהו יספר על ראיונות אלו מנסיונו. כתבו שבסוף יום הראיונות יהיה עליי לדרג את 5 ה"סמכויות" בהן ארצה להשתבץ. משהו יכול לספר על היחידות הכי כדאיות בתחומי פיזיקה-הנדסה? האם ב…
-
- 16 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
אז לכל מי שניגש, על כמה אתם ניגשים? אני ניגש על 78 וזה כי המורה שלי מפגרת במתכונת היא רשמנה לי שקיבלתי 71, משהו לא הסתדר לי כי ידעתי שהלך לי ממש לא טוב, ספרתי את הנקודות לבד כמה פעמים ואני רואה שזה 56 מקווה שילך לי טוב, כי האמת אני שונא את המקצוע הזה, הוא מעצבן מאוד.
-
- 69 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, הצלחתי לצאת מהמערך הטכני וביום ראשון אני הולך לימ"מ בשדה דב להצבה ואני מאוד אשמח לעצות להצבות ודברים להגיד בוועדה שיוכלו לעזור לי. אני מאוד מעוניין במקצוע שמשתמשים בו בראש [ולא ללמוד דברים כמו תוכי כמו במערך הטכני - אלא הסקת מסקנות, פיתוח מערכות, פיענוח וכד'] או במשהו שקשור באומנות [אני מנגן, מצייר, מפסל, מעצב בפוטושופ]. קחו בחשבון שההצבה סביר להניח תהיה בתוך חייל האוויר, אז אם אני מבקש משהו אז כדאי שזה יהיה מקצוע בתוך החייל. תודה
-
- 22 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
אהלן , הבנתי שצריך להגיע לקרית גת ומשם אין לי מושג , בקישור גם כן לא כל כך יודעים לעזור, אשמח לקבל עזרה ממי שיודע תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אאללללה רום מזל טוב !!!! זה היום שבו נולדת :spermat: שיהיה לך יום הולדת 17 הכי טוב בעולם !! כמיטב המסורת החולנית של האתר קבל 17 שמנמנים לבנים+ אחד לשנה הבאה :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ולשנה הבאה שיהיה לך יום הולדת ממוהר - ובלי יותר מידי מתחים ! מזל טוב !!! קבל הפתעה!!
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קו פתוח אצל דליק בגלי צה"ל . לכל החברה שרוצים לעבוד בשביל להרוויח איזה מארז , או כרטיס מסך . כנסו ותלמדו , ואל תוותרו על זכויותכם ! בשעה 15:00 .
-
כולם כבר יודעים את זה אבל למי שלא הנה התקציר. ניאו טריניטי ושותפים בע"מ חוזרים עוד פעם להמבורגריה של דוד סמית' ומנסים להוכיח לו בפעם מי יודע כמה שהם לא אכלו את המבורגר ההוא ושזה הכל המצאה שלו ושייתחוב את הכדורים הירוקים האלה למישהו אחר באוכל, יא מופרע אחד. ולמי לשרוצה לדעת קצת יותר על הסרט השלישי הבא עלינו לטובה, הנה קצת ספקולציות
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=D4a1z7NLnNk הרג אותי ההוא שניסה לעשות PRINT-SCREEN בעזרת מכונת הצילום.
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מיציתי תצמי בכותרת... קיבלתי זימון ליום שדה במכון וינגייט אבל אני מאמין שהמקום שלי יותר בפיתוח ובמחשוב בצבא...יש יותר ראש מגוף יש השפעה להברזה משם על גיוס למודיעין?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
מישהו מתכנן משהו ליום שישי ה 13 שיהיה השבוע? :asthanos:
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Happy Beast Day As many of you are aware, tomorrow is the anniversity of D-Day. What you may not be cognizant of is that the date when expressed in double digits is 06-06-06. 666 Biblical Number of the Beast 660 Approximate Number of the Beast DCLXVI Roman Numeral of the Beast 665 Number of the Beast's Older Brother 667 Number of the Beast's Younger Sister 668 Number of the Beast's Neighbor 999 Number of the Australian Beast 333 Number of the Semi-Beast 66 Number of the Downsized Beast 6, uh..., I forget Number of the Blond Beast 666.0000 Number of the High Precision Beast 665.9997856 Number of the Beast on a Pentium 0.66…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לבקר במוזיאון חצרים, לראות שם מפגן אווירי מדהים וכמובן לראות את ה"סופה" F-16I מפלצת התימרונים והנשיאת דלק. מישהו עוד הולך לשם או למקום אחר?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום בבוקר אני קם ומגלה שהיום יום ג', אני חושב לעצמי: מעולה יהיה מה לעשות היום בשיעור ספרות... וכך אני יוצא אל ההסעה בערך בעשרה לשמונה שמח לי עם העיתון בתיק... מגיע לבית ספר, מתחיל שיעור ראשון - ספרות... אני כמובן משתעמם בצורה משוגעת ופותח את העיתון... פתאום על השער אני רואה את הדבר הבא: "וגם: איזה מסך הכי כדאי לקנות? סקר שוק השוואתי", אמרתי לעצמי: איזה יופי אולי הם כתבו דברים נכונים לשם שינוי... כמה כבר אפשר לטעות עם מסכים.. במיני השוואה שלהם אני רואה את המסכים הללו: MAG 786FD Samsung 757DFx CTX PR705 LG Flatron 795FT Plus Philips 107T המסך הנבחר היה (איך לא) ה- MAG 786FD אשר ניצח את ה- CTX PR705F אשר עולה פחות, אמין הרבה יותר ומאפשר חיבור USB. ועכשיו אני דופק את…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עוד מעט (21 לפברואר) יש לי יומולדת . הזמנתי כמה חברים(שישי-שבת) אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות. אין לי PS2/PS3/XBOX/WII (ואני גם לא רוצה) אז בעקרון חשבתי לחברת את המחשב לטלוויזיה לזבל את השכל לכולם עם משחקים וסרטים...יש המלצות נוספות?/ המלצות לסרטים/משחקים?
-
- 64 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שאלום חברים היום יום ההולדת ה-22 לחברינו היקר - Guarding angel!!! :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :jump1: :jump1: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :biggringift: :biggringift: :biggrimjackbox: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :beerchug: :biggthumpup: :biggthumpup: :coolman: :coolman: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :la…
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ל Armageddon יש עוד יומיים יומולדת, אז בגלל שאני משועמם קשות פתחתי לו דיון עכשיו :funn::funn::funn: מזל"ט
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני שונא את צה"ל, אני שונא את המסגרת הזאת, אני אפילו שונא את השם צה"ל. הייתי בבקו"ם רק יומיים ואני אומלל. אני שונא "מפקדים" מושתנים, שמבוגרים ממני רק בשנה וחושבים שהם אלים, אני שונא את האוכל המבחיל, אני שונא את המדים המכוערים, אני שונא את המסדרים... אני שונא את הכל!!! ואם זה לא מספיק, איזשהו קצין מיון מושתן החליט לשלוח אותי לתפקיד הכי לא מתאים לי - נהג משאית מעל 15 טון.
-
- 147 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
היומן שלה: בשבת בערב הוא היה מוזר. קבענו להיפגש בבר לשתות משהו. כל אחה"צ הייתי בקניות עם חברות, וחשבתי שזה באשמתי, כי איחרתי קצת, אבל הוא לא אמר כלום. השיחה בינינו הייתה דלה, אז הצעתי שנלך למקום שקט יותר, כדי שנוכל לדבר יותר בנחת. הלכנו למסעדה והוא המשיך להתנהג מוזר. הוא כאילו לא היה, ניסיתי לעודד אותו, והתחלתי לתהות אם זה באשמתי או שיש סיבה אחרת להתנהגותו. שאלתי אותו והוא אמר שזה לא קשור אליי. אבל לא השתכנעתי. בדרך הביתה, באוטו, אמרתי לו שאני אוהבת אותו מאוד והוא רק חיבק אותי ושתק. אני לא יודעת להסביר את ההתנהגות שלו, כי הוא לא אמר לי בחזרה שהוא אוהב אותי, בעצם הוא לא אמר כלום, ואני דאגתי יותר ויותר. הגענו הביתה וחשבתי שהוא רוצה לעזוב אותי, לכן ניסיתי לדובב אותו, אבל הוא…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יום 1 - היום חגגנו את יום הנישואין ה-25 שלנו, לא שיש מה לחגוג. כשהגיע הזמן 'לממש את הנישואין', הוא נעל את עצמו בשירותים ובכה... יום 2 - הנישואים שלנו בבעיה. לאישה יש צרכים. אתמול ראיתי תמונה של פסל דוד (!) והתחלתי לבכות... יום 3 - קרה נס! יש תרופה חדשה בשוק שתפתור את ה'בעיה' שלו. קוראים לה וויאגרה. אמרתי לו שאם ייקח וויאגרה, הכל יחזור להיות כמו ביום נישואינו. החלפתי לו את הפרוזאק בוויאגרה, בתקווה שזה ירים לו עוד משהו חוץ ממצב הרוח... יום 4 - כמה נפלא!!! יום 5 - כמה שהחיים נפלאים, אבל קצת קשה לי לכתוב כשהוא עושה את זה. יום 6 - אני חושבת שהוא לקח יותר מדי בסוף השבוע. אתמול, במקום לכסח את הדשא, הוא שיחק עם החבר החדש שלו... וגם מתחיל לכאוב לי קצת למטה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שלא מפריע לכם שאדפיס מדי פעם הודעות "בלוג" בפורום. סה"כ, זה כולה פורום Off Topic. אם זה כן מפריע לכם, אז בבקשה למחוק את ההודעה (לא לנעול!!). ועכשיו, ליומן. " שלוש בלילה, לא מצליח לישון. בעצם, שלוש וחצי בלילה (יחי הפרטים הקטנים). יושב במחשב, כרגיל, על אותו הכסא, אותו מחשב, מקלדת, עכבר. שומע פראנק סינאטרה וחושב על תכלית חיי.. תוכניות שלי לחיים, מה אעשה בשבוע הקרוב, על הבנות... ובעיקר נזכר שאני צריך לעבוד מאוד קשה על מנת לגשר את הפערים שלי בלימודים. כן, כזה אני. תלמיד גרוע. אוכל לתרץ זאת באלפי תירוצים, ולגולל זאת על עשרות דפים, אך אני בוחר שלא לעשות זאת כרגע. ברוכים הבאים ליומן חיי; שלום. אני אבינועם, ירושלמי לא כל כך ממוצע, בן 15. אשכנזי (קצת ספרדי, אבל תכל'ס אשכ…
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חברתי צריכה להחליף עכשיו את רכב הליסינג שהיא מקבלת מהעבודה. עד עכשיו היה לה יונדאי גטס שהיה לנו סבבה איתה, ועכשיו מציעים לה שתי אפשרויות - יונדאי i10 או מזדה 3 (כשהמזדה 3 תעלה לה יותר בתשלום החודשי). בגדול אנחנו מעדיפים רכב קומפקטי (חניה וכו') מה גם שזה יחסוך הרבה כסף. השאלה העיקרית היא איך ה-i10 לעומת הגטס, כלומר האם נקבל עם אוטו דומה למה שהיה לנו עד עכשיו, או שנקבל רכב הרבה יותר גרוע שכבר עדיף לקחת את המזדה. עוד כמה הערות: זה רכב ליסינג, אז לא איכפת לנו דברים כמו צריכת דלק וטיפולים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אתמול בבוקר אני יוצא לי לטייל לשלוש שעות ואיך שאני חוזר אני רואה שגברת יונה החליטה לשגע אותי לא יודע מה היונה לקחה או אבל תוך 3 שעות פתאום צץ לו קן עם שתי ביצים אני אוהב חיות באמת שאוהב... אבל היונה הזאת משגעת אותי אני צריך ליסגור את כל התריסים והחלונות בחדר כדי שלא תיכנס. עכשיו היא דוגרת על הביצים ואני לא מפריע לה אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול להעיף אותה משם (בעדינות כמובן) כי איך שהגוזלים יבקעו אני הולך בכלל להישתגע כי עד שילמדו לעוף יקח זמן הצילו מישהו בבקשה הנה התמונה
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יאללה חברה תצביעו לו מגיע לו והוא משלנו יאללה יוסי הצביעו והשפיעו: http://www.thefa.com/forms/competitions/potr/20068RP/ אם בא לכם להצביע שוב בשביל הפרוטוקול: http://www.thefa.com רדו למטה זה שם :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מרצה שאני לומד אצלו, סטטיסטיקה ומסדי נתונים ... הוא מתנהג בדיוק ככה ואותי הכתבה הזאת קרעה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-