כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום.. קיבלתי זימון ליום סיירות למחר, והשאלה שלי זה האם שווה לי לסוע לשם אם אני לא מעוניין באף אחד מהתפקידים שמוצעים שם שהם חובלים שייטת 13 ו "היחידה"?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קיבלתי זימון ל3.1.. עוד מישהו קיבל לתאריך הזה?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יום סיירות הקרוב יתקיים ב-10 לינואר. קיבלתי זימונים,מי עוד קיבל כאן בפורום או עבר את זה כדי לתת טיפים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי זימון ל8. יש כאן עוד מישהו עם אותו התאריך ? (יש כאן מישהו שהולך לשם בכלל :?)
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הסיפור בקיצור: לאחרונה קיבלתי זימון ליום סיירות ב"וינגייט"... עכשיו השאלה שלי היא מה בדיוק הולך שם? , איזה מבדקים היום הזה כולל? הבנתי שאני צריך להיות בכשור מצוין.. השאלה עד כמה בכושר? , ובככלי מה הולך שם? איך אני עובד את היום בהצלחה? ובקיצור מקווה שהבנתם אותי.. סליחה על החפירה והשאלות הרבות שלומי.
-
- 73 תגובות
- 18.3k צפיות
-
-
מחר אני יוצא לעבוד באיזה מפעל של אנג'ל איי שם באזור ת'א. הנסיעה היא משהו כמו שעה וחצי לכל כיוון כמובן שיש הסעה מסודרת,אבל לא משלמים כסף על הזמן הזה של הנסיעות. האם זה חוקי?,המזכירה הזאת של הכח אדם אמרה לי שבגלל זה משלמים לך 24 שקל..ואם זה 24 שקל אז אחרי השעה השמינית עדיין מקבלים 24 או שזה כבר יותר?(30 שקל?) עריכה:במקום לפתוח שרשור חדש אמשיך מפה. היום(ראשון)יצאתי עוד פעם לעבוד,בסדר ההסעה באה עליתי הכל טוב ויפה. היינו בסך הכל 5 עובדים,והיינו צריכים להיות יותר כי לא משתלם לכח אדם כלכלית לשלוח רק 5 בגלל שההסעה עולה הרבה כסף. בקיצור היום עבודה התבטל בסופו של דבר,שאלתי עכשיו בYNET בפורום של הדיני עבודה ומישהו הגיב לי שמה שקרה לי נכלל ב''חוק שעות עבודה ומנוחה'',אם הכח אדם לא מבי…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאז ש YES נכנסו לשוק הישראלי אני מכור אליהם ולא מוכן לעבור לכבלים אפילו במבצעים הטובים ביותר אבל היום.. אחרי שנסגר סופית ה yes show + super show והוחלף באיזה מערכת yes box דבילית.. אני שוקל לחזור לכבלים הדיגיטליים במקום שהיו מספר ערוצים שמשדרים כל פעם סרט שונה מתוך 5-10 סרטים שמוקרנים באותו שבוע יש רק ערוץ אחד שמשדר כל 10 דקות סרט אחר, רשימה מצומצמת ודילים ממש גרועים (הדיל שהם הכי מתגאים בו זה 25 סרטים ב300 שקל.. אין לכם בחודש 25 סרטים שונים על מה בדיוק אני ישלם לכם 300 שקל ????) בקיצור לדעתי כל הסיפור הזה על הפנים אני בקושי מבין מה קורה שם וסעמק איתם גם כן למה היו צריכים להחליף.. :-[ :-[ :'( :'( :-\ :-\ :-X :-X : : :( > אז מה דעתכם מנויי יס, השינוי לטובה או לרע…
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לזקנים(מאוד) מבנינו: http://cafe.themarker.com/view.php?t=1008866 מאמר המערכת של עיתון הארץ ביום הכרזת המדינה. יום עצמאות שמח
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג עצמות שמח לכולם! ספרו מה עשיתם אתמול בערב .. אני עשיתי על האש עם חברים .. קנינו בשר ב400 שקל ל10 אנשים בערך .. לבבות, כבדים, פרגיות המבוגרים, בשר כבש ובקיצור היה הכל !\
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ה19 בספטמבר, אני לא מאמין שכחתי את זה ARRRRRRRRRRR!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Dear Pandora listener, Today we have some extremely disappointing news to share with you. Due to international licensing constraints, we are deeply, deeply sorry to say that we must begin proactively preventing access to Pandora's streaming service for most countries outside of the U.S. It is difficult to convey just how disappointing this is for us. Our vision remains to eventually make Pandora a truly global service, but for the time being, we can no longer continue as we have been. As a small company, the best chance we have of realizing our dream of Pandora all around the world is to grow as the licensing landscape allows. We show your IP address is '***', which indi…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, אני לומד כעת בשנה השלישית מתוך 4 לתואר הנדסת מחשבים ופיזיקה יישומית בהתמחות מיקרואלקטרוניקה ואופטואלקטרוניקה באונ' העברית (ממוצע 96). אני לא במסלול עתודה אלא אקדמיזציה (אני עכשיו בן 18). שלחו לי זימון לסב"ט אך בגלל שאני לא מסיים את התואר השנה, אלא רק עוד שנה וחצי, אז דחו לי את הסב"ט לשנה הבאה. שלחו לי גם זימון ליום ראיונות. האם גם זה צריך להדחות לשנה הבאה? בטלפון אמרו שלא וזה די מוזר לי. בכל אופן, רציתי לדעת האם הראיונות יהיו מקצועיים שצריך להתכונן אליהם, או שמא הם ראיונות כלליים עלי? אשמח אם משהו יספר על ראיונות אלו מנסיונו. כתבו שבסוף יום הראיונות יהיה עליי לדרג את 5 ה"סמכויות" בהן ארצה להשתבץ. משהו יכול לספר על היחידות הכי כדאיות בתחומי פיזיקה-הנדסה? האם ב…
-
- 16 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
אז לכל מי שניגש, על כמה אתם ניגשים? אני ניגש על 78 וזה כי המורה שלי מפגרת במתכונת היא רשמנה לי שקיבלתי 71, משהו לא הסתדר לי כי ידעתי שהלך לי ממש לא טוב, ספרתי את הנקודות לבד כמה פעמים ואני רואה שזה 56 מקווה שילך לי טוב, כי האמת אני שונא את המקצוע הזה, הוא מעצבן מאוד.
-
- 69 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, הצלחתי לצאת מהמערך הטכני וביום ראשון אני הולך לימ"מ בשדה דב להצבה ואני מאוד אשמח לעצות להצבות ודברים להגיד בוועדה שיוכלו לעזור לי. אני מאוד מעוניין במקצוע שמשתמשים בו בראש [ולא ללמוד דברים כמו תוכי כמו במערך הטכני - אלא הסקת מסקנות, פיתוח מערכות, פיענוח וכד'] או במשהו שקשור באומנות [אני מנגן, מצייר, מפסל, מעצב בפוטושופ]. קחו בחשבון שההצבה סביר להניח תהיה בתוך חייל האוויר, אז אם אני מבקש משהו אז כדאי שזה יהיה מקצוע בתוך החייל. תודה
-
- 22 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
אהלן , הבנתי שצריך להגיע לקרית גת ומשם אין לי מושג , בקישור גם כן לא כל כך יודעים לעזור, אשמח לקבל עזרה ממי שיודע תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אאללללה רום מזל טוב !!!! זה היום שבו נולדת :spermat: שיהיה לך יום הולדת 17 הכי טוב בעולם !! כמיטב המסורת החולנית של האתר קבל 17 שמנמנים לבנים+ אחד לשנה הבאה :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ולשנה הבאה שיהיה לך יום הולדת ממוהר - ובלי יותר מידי מתחים ! מזל טוב !!! קבל הפתעה!!
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קו פתוח אצל דליק בגלי צה"ל . לכל החברה שרוצים לעבוד בשביל להרוויח איזה מארז , או כרטיס מסך . כנסו ותלמדו , ואל תוותרו על זכויותכם ! בשעה 15:00 .
-
כולם כבר יודעים את זה אבל למי שלא הנה התקציר. ניאו טריניטי ושותפים בע"מ חוזרים עוד פעם להמבורגריה של דוד סמית' ומנסים להוכיח לו בפעם מי יודע כמה שהם לא אכלו את המבורגר ההוא ושזה הכל המצאה שלו ושייתחוב את הכדורים הירוקים האלה למישהו אחר באוכל, יא מופרע אחד. ולמי לשרוצה לדעת קצת יותר על הסרט השלישי הבא עלינו לטובה, הנה קצת ספקולציות
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=D4a1z7NLnNk הרג אותי ההוא שניסה לעשות PRINT-SCREEN בעזרת מכונת הצילום.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מיציתי תצמי בכותרת... קיבלתי זימון ליום שדה במכון וינגייט אבל אני מאמין שהמקום שלי יותר בפיתוח ובמחשוב בצבא...יש יותר ראש מגוף יש השפעה להברזה משם על גיוס למודיעין?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
מישהו מתכנן משהו ליום שישי ה 13 שיהיה השבוע? :asthanos:
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Happy Beast Day As many of you are aware, tomorrow is the anniversity of D-Day. What you may not be cognizant of is that the date when expressed in double digits is 06-06-06. 666 Biblical Number of the Beast 660 Approximate Number of the Beast DCLXVI Roman Numeral of the Beast 665 Number of the Beast's Older Brother 667 Number of the Beast's Younger Sister 668 Number of the Beast's Neighbor 999 Number of the Australian Beast 333 Number of the Semi-Beast 66 Number of the Downsized Beast 6, uh..., I forget Number of the Blond Beast 666.0000 Number of the High Precision Beast 665.9997856 Number of the Beast on a Pentium 0.66…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לבקר במוזיאון חצרים, לראות שם מפגן אווירי מדהים וכמובן לראות את ה"סופה" F-16I מפלצת התימרונים והנשיאת דלק. מישהו עוד הולך לשם או למקום אחר?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום בבוקר אני קם ומגלה שהיום יום ג', אני חושב לעצמי: מעולה יהיה מה לעשות היום בשיעור ספרות... וכך אני יוצא אל ההסעה בערך בעשרה לשמונה שמח לי עם העיתון בתיק... מגיע לבית ספר, מתחיל שיעור ראשון - ספרות... אני כמובן משתעמם בצורה משוגעת ופותח את העיתון... פתאום על השער אני רואה את הדבר הבא: "וגם: איזה מסך הכי כדאי לקנות? סקר שוק השוואתי", אמרתי לעצמי: איזה יופי אולי הם כתבו דברים נכונים לשם שינוי... כמה כבר אפשר לטעות עם מסכים.. במיני השוואה שלהם אני רואה את המסכים הללו: MAG 786FD Samsung 757DFx CTX PR705 LG Flatron 795FT Plus Philips 107T המסך הנבחר היה (איך לא) ה- MAG 786FD אשר ניצח את ה- CTX PR705F אשר עולה פחות, אמין הרבה יותר ומאפשר חיבור USB. ועכשיו אני דופק את…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-