כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
אהלן אהלן.. התחלתי שיעורי גיטרה עם מורה לאחרונה, קיצר השבוע התבטל לי השיעור אז החלטתי ללמוד שיר שאני אוהב וזה "זה כל הקסם".. למדתי את הסולו פרפקט 1 ל1, והתאמנתי על האקורדים של השיר אבל אני פשוט לא יודע באיזה קצב/כיוון לפרוט את האקורדים, ומתי להחליף אותם.. ניסיתי להקשיב לשיר ולראות אבל זה עדיין קשה לי כי אני מתחיל ואנ'לא ממש מצליח לזהות את הצליל של הגיטרה בשיר... תודה על העזרה ;D
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ראיתי שנטויז'ן מחלקת מצלמת אולימפוס בתמורה להתחייבות לשנתיים. רציתי לקבל פרטים על המבצע הזה, במידה ואני לוקח את המצלמה אני צריך להוסיף תשלום כל חודש בנוסף להתחייבות לשנתיים? או שהמצלמה בתמורה רק להתחייבות לשנתיים ? האם זה כדאי ? ואיזה דגם מצלמה של אולימפוס הם נותנים? ??? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום אוף טופיק ... זוכרים ששיגעתי אותכם לגבי הכלבה שלי , והצרות שהיא עושה בבית? ובכן לקחנו יוצמה והוצאנו אותה למכירה ... גורה מהממת .. אך עם זאת עשתה הרבה בלאגן בבית היא נמכרה ( ב500 ש"ח ) לצעיר מהצפון עושה רושם של בחור טוב ואני מאמין שהוא ישקיע בה ויאהב אותה יותר מאיתנו.. אז זהו זה כל מי שעלה על דעתו להביא כלב שיעשה חושבים עם עצמו , אם יש לו זמן , סבלנות ויכולת לגדל יצור יפה ( ומעצבן ) שכזה אם אתם שואלים אני לא מאוכזב מכיוון שהיא כבר שכחתה אותנו , ועוד מעט אנחנו נשכח אותה הגזע הזה ( סמויאד , אבל השרשור מתייחס גם להאסקי סיבירי וזאב ) ממש לא נאמן ונוטה מאוד לברוח מה שכן הם יפהפיים אבל מאוד בוגדניים והיום - 18:35 זה היה החרא האחרון שניקיתי אז זהו , סתם רציתי …
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
תודה נ.ב. אתם שילמתם, ההורים, או שהתחלקם? אם התחלקתם, אז איך?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין TERRACAN 2006 הכי מפואר לבין TRAILBLAZER 5Passenger אם יש הצעות עוד יותר טובות עד 300 אלף שקל תגידו...לא LAND CRUIZER בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
חשבתי שכדאי שקרוב משפחה שמגיע השבוע לניו יורק יביא לי את ה-psp . הוא עולה שם 250$. מה אתם אומרים שווה? מישהו יודע מה קורה עם משחקים שקונים בארץ? נ.ב אם יש המצלמה למשחקים למי שמכיר.... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המזלג: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885298&rd=1 הסכין: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885361&rd=1&ssPageName=WDVW חחחחחחח גדול גדול תיראו מה הוא מוכר בטח כמה כסף הוא עושה גם אני רוצה!
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שמעתי שהיה שם מפעל דובק פעם, והוא עומד מכוער באמצע העיר בלי קשר לחיים, אני כבר שמעתי ממישהו שזה אזור 51 ישראלי :-) למה לא בונים שם משהו חדש?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תמיד היתה לי את המחשבה מדוע שמעבד של מחשב מתחמם יותר לדוגמא 53 מעלות בעומס זה לא טוב, וכרטיס מסך בעומס באותה הטמפ' זה בסדר. אף לא הבנתי מה בדיוק ההגיון פה,ו דרגת החומרה פה, כי זה אמור להיות ההפך. מידת הנזק לא תהייה שווה? תודה לעוזרים, ואני לא בטוח שזה המקום לשאלה.
-
משהו יודע מתי יוצאת העונה השניה של אבודים,אם בכלל? משהו בכלל מכיר תסדרה?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
מה דעתכם השנה יהיה שווה ללכת??? אני מסתכל על התערוכות בח'ול ובא לי לבכות.... :-X
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לדעת מספר שאלות והן. 1. מאיזה דת הוא מגיעה? 2. באיזה שנה נפטר ?( מצטער אני יודע שזה חור בהשכלה). 3. מה הייה התחום העיקרי שהייה טוב בו.? 4. האם היתה לא משפחה? תודה לכולם, אשמח מאוד לשמוע מכם דגובות. לילה טוב- Gil. Z
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
http://0xdc.org.ru/uploads/movies/thg_video_11_5ghz.avi זה מין סרטון על קירור פנטיום 4 על ידי חנקן
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חברה...מה שרשום בכותרת זרקו הצעות (לא ללכת לדיקוטקים ושוטויות כאלו...) משהו כמו לצאת עם החברה לאיזו פיצריה או מסעדה או לא יודע מה או אפילו אפשר בכיוון אחר לגמרי זרקו הצעות!!! איזור המגורים שלנו זה רמלה תודה!
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום - אני אמור לטוס עם הסבים שלי בשבוע הבא, ב-17.07 למינכן שבגרמניה. תכננו להגיע לשם, לשכור מכונית, ולנסוע ברחבי אירופה, לבקר באיטליה, צרפת ועוד מספר מדינות. עכשיו, אני לא מכיר כל כך הרבה אתרים לגבי תיירות - ובגוגל הוא מוצא לי הרבה פורומים, שאותם אני לא צריך. אנא, אם אתם מכירים אתרים טובים, ושלא יהיו יקרים כל כך, ששם ניתן לרכוש כרטיס טיסה בלבד למינכן החל מ-17.7 ועד 30.7, אשמח מאד! תודה רבה! (תוקן - טעות שלי! )
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחותי אמרה לי שיש לאורנג' מבצע לחיילים ונראה לי שאני אצטרף לזה. הם נותנים מכשיר מתנה, אבל כל מה שהיא יודעת להגיד לי זה שזה שהיא לקחה זה מוטורולה C380 ושיש עוד אופציה, איזה אריקסון אבל היא לא יודעת איזה. מישהו יודע באיזה מדובר? חוץ מזה, מה אתם אומרים, איזה עדיף? כרגע יש לי C350 ככה שזה בכל מקרה שיפור, שלא לדבר על זה שהוא כבה ספונטנית בלי קשר לסוללה. מה שהכי חשוב לי זה שיהיה קטן, עמיד נוח וזמן סוללה (בסדר הזה). כל המולטימדיה ושטויות זה נחמד אבל לא ממש חשוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
I am using Minoclin 50 and the doctor recommands not to suntan, and i dont know if it really matters.. cause i am going to Eilat at the end of the month. What do you think ? does anybody have any idea how dangerous it is ?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/748700 גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-