עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Morphine,

אפשר או אי אפשר לראות מי צפה לי בפרופיל? כי יש כל מיני קבוצות על זה.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  2. אני אתחיל בזה שחלק מהחברים שלי אין את זה (כל אלה ששאלתי אותם לא היה להם את זה אבל לא שאלתי את כל החברים) אני בא להכנס, זה אומר לי account temporarily unavailable ושיש maintanence יכול להיות שהם רומזים לי שקיבלתי באן? עכשיו איך יכול להיות הרי אני לא מקלל בפייסבוק אין לי תמונות בוטות בכלל או שיכול להיות בכלל שמחר בבוקר אני אתעורר ואראה שהכל חזר להיות תקין זה פשוט כבר כמה שעות ככה יש עוד מישהו כאן שזה קרה לו או יש לו את זה עכשיו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

התקציה הוא בערך 750-800 שקל תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני רוצה לעסוק בתחום של המחשבים. אני פשוט אוהב את זה וזה נורא מעניין אותי הבנתי שיש 3 נושאים עיקריים שהם חומרה ותוכנה שמתחלקת לשני חלקיםעיצוב וגרפיקה ושפת תיכנות הבנתי מחבר שלא כדי לי ללכת על תחום של החומרה כי אין בזה ממש עבודה וגם זה פחות מושך אותי, מושך אבל פחות אני יותר נמשך לתחום של התוכנה וחשבתי ללכת עליו השאלה שלי היא כזאת האם זה דורש בגרות מלאה? מכיוון שממש אין לי את זה אני מניח שזה דורש אנגלית ברמה טובה ולכן אין לי בעייה ללכת ולעבור קורס אנגלית ספציפי, אני מקווה שזה לא דורש בגרות, יותר מאוחר במקומות העבודה כגון הייטק או חברות למינהם. השאלה השנייה על איזה קורס ללכת ומה אתם ממליצים, ואם מה בכלל מתחילים כי אני ממש חדש בתחום תודה שי אשמח לע…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  5. ככה. קיבלתי לפני כשלושה חודשים ואוצ'ר לפסיכומטרי חינם מהצבא ביום השחרור שתקף לחצי שנה.(יפה למועד אוקטובר ודצמבר) לפני הצבא עשיתי פסיכומטרי,ללא קורס. וחסרות לי 4 נקודות בכמותי כדי להגיע למקצוע.דבר נוסף הוא האנגלית שהיא מאד נמוכה בציון שיצא לי ואני חייב לשפר, כי כמו שידוע, ישגעו אותי באוניברסיטה בקורסים ועבודות שילוו אותי לכל תקופת הלימודים באוניברסיטה. ההתלבטות היא אם לעשות את הקורס, שבעצם יגזול ממני 3 חודשים, ובו יהיה קשה לשפר אנגלית בתקופה כ"כ קצרה, ובנוסף לכך שלפסיכומטרי הקודם למדתי לבד, ןבכלל אני אחד שלמד לכל הבגרויות רק מספרים ובלי להכנס לשיעורים מכיוון שהיה לי נוח יותר. מצד שני אני אתעצבן על עצמי אם מתישהו אני אשלם כסף לקורס, אני לא יודע איך זה בקורס ואולי יש שם דבר…

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

המשחק אני מכור!!! יש קומבינציות עם הקפיצות ויריות.....

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  7. בקרוב אני יחליף כנראה ל4 ויתן את ה3G לאישתי ואין לי מושג אם ההנרתיק יתאים לשניהם אבל בכל זאת , אני מחפש בEBAY ויש אלפי אם לא מאות אלפי אפשרויות והרוב נראה כמו זבל. איזה כיסוי של איזה חברה כדאי לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by tzolerguy,

ההרוים נוסעים בקרוב לתאילנד ורציתי לדעת אם כדי לשלוח אותם עם כסף להביא איזה משהו למחשב ואני לא יודע את המחירים שם פשוט שומעים כל הזמן שזול שם אז אם מישהו יודע שמע או מכיר איזה אתר של חנות מחשבים בתאילנד אני ישמח לשמוע אם מישהו התנסה אז בבקשה ספר לי אם זה שווה

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  9. כבר שנה פלוס אני גולש קבוע בסרטונים השמורים אצלי בFavorites, ולאחרונה שמתי לב שחלקם פתאום לא אפשריים לי כי אני מישראל. אני רוצה לפנות לתמיכה הטכנית של יוטיוב, אבל בשום מקום לא מצויין אי מייל שלהם או אפשרות לשלוח להם טופס תלונה. מה בידיוק אני אמור לעשות עכשיו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by יוגב1,

שלום לכולם אני רוצה לעשות יעוץ תעסוקתי ורציתי לדעת עד כמה זה עוזר באמת? אם יש מישהו שעשה שבבקשה יגיד לי איפה, האם הוא מרוצה מהמקום וחושב שבאמת "מצאו" אותו? וכמה זה עולה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מי יודע מתי מקבלים לפטופ בטכניון ואיזה דגם הבנתי שבחיפה(אוניברסיטה) כבר קיבלו

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. מישהו פה אולי יודע מאיפה אפשר להוריד רקעים יפים ממש יפים למחשב ?! כי baboom האתר רוצה עכשיו כסף

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by subarel,

יש לי 8 דגי זהב באקווריום של 60X30X40 (בערך) כמה שאלות.. 1. באיזה תדירות צריך להאכיל אותם? 2. כמה חשובה טמפרוטרת המים שלהם? 3. הבנתי שפעם בחודש צריך להחליף 10% מהמים - זה נכון? 4. כמה דגים כדאי לגדל בכזה אקווריום? 5. עצות לגבי הגידול שלהם? 6. יש צמחי מים שמתאים להם במיוחד? או בכלל? תודה. : ) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  14. ניגשתי לאתר שלהם להזמין את הקינדל אחרי ששמעתי הרבה דברים טובים והבנתי שאין בעיה בשליחה שלו לארץ, אבל אני רואה שהתווסף לחשבון בצ'קאאוט בסוף גם משהו שנקרא Import Fees Deposit על סך של בערך $70 שנראה שלא היה קיים בעבר אצל מי שקנה מהם. לפי ההסבר באתר זה פיקדון שיוחזר אחרי שינוכה ממנו מסים, בגלל שאני מבין שצריך לשלם גם מע"מ ומכס אין לי בעיה שזה ירד מאותו פיקדון או שאני אשלם בנפרד ואקבל את הפיקדון בחזרה במלואו, אבל בכל זאת זה יותר מחצי המחיר של המכשיר אז אני קצת חושש שמשהו ישתבש. מישהו רכש לאחרונה קינדל עם התוספת הזאת, ויכול להרגיע ולהעיד שבאמת מחזירים את הפיקדון ושאין כאן גביה כפולה או איזה משהו בעייתי? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. ??? העלתי את התמונות ל-walla. מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by סלרי,

למישהו יש המלצות על חניות מחשבים במילנו או רומא?

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

שאלה ספר מכניקה של יורם אשל הצבהוב שאלה44 עמ271. בין שתי מסות האחת של 1KG ושניה 2KG. מכווץ ב0.05M קפיץ שקבוע הקפיץ שלו 200N/M מה תיהיה מהירות הגופים לאחר שתשוחרר המערכת? (תחשבו : גוף קשור לקפיץ ומיצדו השני של הקפיץ, עוד גוף) u1 - מהירות גוף 1kg הגעתי לu1=-2*u2 הגעתי לעוד כל מני דברים אבל אני לא בטוח בהם. למישהו יש מוסג?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by cutOFtea,

http://www.mojoflix.com/Video/Hilarious-Waterbed-Prank.html מקווה שגם עבדו על הגרמנייה הנאצית שמסתובבת כאן.. רק שאותה לא חילצו משם והיא טבעה...

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

מהר לפני שיגמר יש כמות מוגבלת נו מי אוהב אותכם? http://www.funnyjunk.com/pages/cupholder.htm/

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  20. ברצוני להתחיל לקבל כל מיני סרטונים ודברים מצחיקים שרצים באימייל, לאימייל. איך אני נכנס לכל העיניין הזה שהאימייל שלי יהיה ברשימת המקבלים את הדברים האלה? תודה

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by weissby,

מזתומרת ווארז (warez) ? + למה אפילו שאני עושה שהפורום יזכור אותי תמיד אני צריך כל פעם לכתוב שם משתמש וסיסמה? ולמה זה כל הזמן רושם לי למעלה שאין לי לו שום הודעות או תגובות בפורום?! =\ זה רק אצלי ככה?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by Chevy,

W W תראו בעצמכם: ZAP דיי נחמד, אבל ייקח לי קצת זמן להתרגל

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by VL,

יש לי מכשיר מהדגם הזה: http://www.atsisrael.com/imgs/uploads/Cell...al/TelitX60.jpg (כן אני יודע סתם פלאפון מעפן אין לי כוח ללכת להחליף) ואמא שליי נעלה בטעות את הפלאפון (לא עם ההקשה של 123) ועכשיו לא יודעים את הסיסמה איך אפשר לפתוח את הפלאפון ? יש איזה תוכנה/קוד טכנאי? תודה.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.