עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by סמיילי,

איך הם?

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  2. עבדתי אצל המעסיק שלי משך כמה שנים ואני עובר עכשיו על התלושי משכורת שקיבלתי ממנו ואני רואה שיש 2 סכומים, אחד שזה הנטו שזה מה שקיבלתי ממנו באמת ועוד אחד שזה הברוטו שזה סכום גבוהה יותר ממה שקיבלתי. מה אומר ברוטו ומה זה נטו? ואיך אני מחשב את הפיצויים שנתיים שאמורים להגיע לי ממנו (או איך שלא קוראם לזה אחרי שמעסיק מפטר עובד)

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by Mike-,

שלום, שמתי לב שיציאות הDB9 (RS232) מתחילות להעלם מלוחות האם. תהיתי לכמה אנשים נשארה היציאה המיושנת יחסית. למי שלא מכיר את היציאה היא נראת כך (מתחת לUSB, בבצבע תכלת) :

4. Started by imac,

אני מרוקאי ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הדגם M574LKW? ראיתי מישהו שלבש אותם ומצאו חן בעייני, רציתי למדוד וחיפשתי היום בדיזנגוף סנטר ולא מצאתי. כמו כן אם יודעים מה אמור להיות המחיר..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה להתחיל ללמוד בשנה הקרובה מתמטיקה בבר אילן(כי אני לא מצליח להתקבל לתואר במתמטיקה+מדעי המחשב). הבגרות שלי ממוצעת והפסיכומטרי רק 606 אבל אני לא רוצה לשפר בגרות ולעשות פסיכומטרי(כי אני אצטרך מכינה שעולה 20 אלף לא כולל הפסיכומטרי). אני יודע שיחסית בר אילן נחשבים פחות במחלקה למדעים מדויקים אבל זה נראה לי עדיף על לשפר בגרויות ופסיכומטרי שיעלה לי המון וייקח גם המון זמן. האופציה השניה שלי היא הפתוחה אבל יקר שמה ובאוניברסיטה ייצא שאני לא משלם כמעט שכר לימוד מסיבות כאלו ואחרות. השאלה שלי אם יש פה מישהו שלמד בבר אילן(בפרט אם במחלקה למדעים מדויקים) ויכול לתת לי קצת רקע ואם כדאי? חוץ מבר אילן והפתוחה, איזה עוד אופציות יש לי(לא כולל מכללות)? בדקתי אגב סיכויי קבלה בבר אילן ואני…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by redti,

אין פה סובלנות כדי לעזור לבן אדם אני מבין אז אני אסביר את עצמי.. שמעתי שקיימת פרוצדורה של החלפת תאריכי גיוס..אני מתגייס במרץ ואני מאוד רוצה נוב'..$$ אם יש 2 אנשים שמוכנים לזה שידברו איתי בפרטי.. ובשביל הדיון ..שלא ינעל את זה עוד מנהל חסר סובלנות.. מה אתם חושבים על גיוס מרץ? איסיקיו שלי: 238793795 פלא' : 0505578975

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by lia1966,

שלום לכולם המסמך כתוב בלשון נקבה בשל מקוריותו בלשון נקבה, אך מכוון לשני המינים. מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא במהלך אחד משיטוטי ברשת, ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, ועם השקעה בסיסית של רק 6$ או 30 ש"ח + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן, בטח..." הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם, שאם אשלח 1$ או 5 ש"ח לכל אחד מ 6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח ל300 קבוצות דיון( ברשת ) יש בערך 500,000 וזה פותח אפשרות לשוק די גדול, לא…

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by Tomerb1,

אז כמו שאתם בטח יודעים יום שני הוא לג בעומר. תכננו חברים ללכת לים ככה לעשות על האש. השאלה שלי היא כל עווד אנחנו לא עושים מדורות וכו' לא יכולים לעשות לנו בעיות וכאלה נכון? אז מה אתם עושים בל"ג בעומר? שתפו אותנו

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  10. מישהו מכיר כי אני רוצה את זה לחדר שלי. אגב אני מתכוון לצילום גדול.

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  11. תסתכך למעלה...............

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי אני חייב לעלות סירטון קצר שצילמתי....האתר היחידי שאני מכיר לעלות סירטונים הוא yousendit... עכשיו אני מנסה לעלות והוא פשוט טוען (קרוב לשעתיים) את אותו דף.... הסירטון שוקל 30mega, ובאתר ותר לעלות עד 1GIGA מה עושים? ואם למישהו יש אתר אחר? תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by neil4,

אני צריך לוח שנה די גדול , חיפשתי ולא מצאתי, בעברית , מישהו יודע או יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by shloosh,

באיזה אתר אתם חושבים שהכי כדאי לפתוח בלוג? תנו לי בעברית ואנגלית ,כי עדיין לא החלטתי באיזה שפה אני יכתוב. לא בא לי כל כך המוכרים כמו תפוז ומייספייס

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by avi756,

שלום לכולם, שמי אבי ואני מתלבט אם כדאי לקנות חלקים של מחשב מהאתר: http://www.newegg.com/ למרות שזה יותר זול מהארץ רציתי לדעת דעות של אנשים שקנו משם, אם וכאשר קורה משהו למוצר, שמעתי שאפשר להחזיר להם ולקבל חדש, אך כמה זמן זה לוקח? אשמח לדעות על האתר ועל איכות השירות וכו' (מצטער אבל אם זה אפשרי בבקשה תענו כמה שיותר מוקדם משום שזה דיי לחוץ-טס לחול עוד מעט). תודה רבה אבי.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by MasterDK,

היי, היו לי נעלי ספורט של ריבוק אבל הם נקרעו. אני מחפש נעליים חדשות, זולות יחסית (סביב 200 ש"ח) לאימונים בחדר כושר. התרגילים שאני עושה הם: סקוואט, דדליפט, בנצ' פרס ומיליטרי פרס. אני יודע שיש אנשים שיגידו שהכי טוב זה בלי נעליים, אבל זה לא אופציה בחדר כושר שלי. אשמח להמלצות (וכמובן מקום לקנות). תודה והמשך שבוע מהנה.

• 7 תגובות
    • 8.2k צפיות
  17. Started by gtabak_37,

שלום, אני מנוי ב-012 סמייל וברצוני לעבור לבזק בינלאומי. כמה אמורה לעלות לי החבילה אצלהם? נא לציין גם את המהירות. תודה רבה גל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מישהו פה הולך\הלך? הייתי לפני שבועיים בערך לא ממש כיף שם כי יש רק רחבה אחת אבל עוד מעט יש מסיבת קצף עם 3 תקליטנים ויהיה פצייץ!!! קבלו ת'הזמנה (חבר שלי יחצ"ן, בקרוב גם אני יהיה...) אין לי כוח לשים ת'חלק השני אני ישים אותו אחרי זה (יופי מרוצים?? :-X)

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by kurt80,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי, לא מצאתי משהו יותר מתאים. הקיצר,מבקש המלצה לחנות ממנה אקנה מחשב חדש. מה שאני מכיר בב"ש זה KSP, מישהו יודע על חנות מוצלחת יותר? תודה.

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  20. מישהו בפורום מכיר חנות אמינה באזור המרכז שמקבלת תשלום בהמחאות. אם השאלה שלי נוגדת את חוקי הפורום, אז תשלחו לי בפרטי.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  21. משהו נחמד - תנסו לקרוא את זה בקול If a packet hits a pocket on a socket on a port, and the bus is interrupted at a very last resort, and the access of the memory makes your floppy disk abort, then the socket packet pocket has an error to report. If your cursor finds a menu item followed by a dash, and the double-clicking icon puts your window in the trash, and your data is corrupted cause the index doesn't hash, then your situation's hopeless and your system's gonna crash!! If the label on the cable on the table at your house says the network is connected to the button on your mouse, but your packets want to tunnel to another protocol, that's repeatedly rejected by the …

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by marking,

אני לא יכול לחכות, יש לי איזה 120 שירים שלהם על המחשב... (5 אלבומים אחרונים)

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  23. יש שיר שחורשים עליו ברדיו עם שריקות כזה ואז יש זמר ששר, מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה? תודה!

• 7 תגובות
    • 10.5k צפיות
  24. סך הכל בכל בדילים שיש היום בעיתון יש הנחה של איזה 500-1000 ש"ח, אם היו לוקחים חלק חלק ומחשבים מחיר זה היה יוצא יותר. יש עילה לבקש על מחשב ב10,000 (אולי קצת יותר) הנחה כזאת? ואם למישהו יש ניסיון... אשמח לשמוע. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שמעו אני כבר משתגע ואין לי רעיונות איפה לחפש, אני צריך מקום עבודה לנוער, כמו מקדונלדס , אבל מקדונלדס כבר תפוסים.. אולי איזה לוח קריירה לעבודות לנוער?? בחיית אחים שלי רק תתנו רעיון איפה הולכים לחפש עבודה כי אני כבר מיואש :'(

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.