עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Moty_p,

אני אומר בוא נעשה שרשור של חוקים שכן יעזרו למדינה נניח : איסור על שימוש באקספלורר לאנשים שגילם נמוך מ65 ואינם לוקים בפיגור שכלי

2. שלום לכולם שמתי לב בזמן האחרון שיש לי מתחת לעיניים סימנים סגולים קצת יותר מן הרגיל, האם זה נובע מהמחשב? אגב אם זה קשור, אני יושן 7 שעות בלילה אבל מרגיש שזה מאוד מעט בשבילי (כלומר אני מתעורר כמה שעות), זה יכול להיות בגלל זה? בכל מקרה, איך מעיפים את הסימנים המעצבנים האלה?

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. מישהו מכיר אתרי חומרה טובים או מקומות שניתן לקנות דרכם מפרט בסכום הנ"ל (למשחקים כמובן , בלי מסך) ...

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. רציתי לשאול כמה שאלות: ראשית האם לשכת התעסוקה לנוער פתוחה לפני תחילת החופש זתומרת שאני רוצה ללכת מחר ולהוציא כרטיס עובד אפשרי? והאם אפשר דרך לשכת התעסוקה לקבל עבודה? אם לא אשמח להמלצות איך לחפש בדיוק עבודה,נער בן 16 וחצי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yotamoo,

כולם פה הזכירו את למיר, זיגזג פלונטר וכו'. מישהו מכיר את חנות פנדה ויכול להגיד לי אם היא טובה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

שלום...... אני סתם מתעניין לדעת מה יחס הגובה למשקל שלכם...... כדי לדעת מה נורמלי ומה ממוצע אני- משקל 41.8 (היום בצהרים השבוע אכלתי רק יום שני והיום.... כן אני יודע שזה לא בריא....) גובה 163 (מה לעשות) יחס- 3.899 מה איתכם?

• 149 תגובות
    • 7.9k צפיות
  7. Started by ybe,

הרשת "החביבה" על גולשי האתר הורשעה בהטעיה, אתם מוזמנים לקרוא YNET-ב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dbx22,

כמו בכותרת... אם לא הבנתם אני מחפש אתר עם סרטונים כאלה לא גדולים שיש נגיד הגולים הטובים של כל הזמנים, ההתקפה של כל הזמנים ... וכאלה.... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. אם מישהו מכיר את האתר http://www.moddersmart.com/ אני רוצה לקנות משם כמה דברים קטנים והייתי שמח לכמה תגובות של אנשים שקנו משם , דבר ראשון והכי חשוב האתר אמין? בכמה הוא עושה משלוח לישראל ? אפשר לשלם דרך PayPal? ותוך כמה זמן יגיע המשלוח בערך ? קניתי בעבר מPlayAsia אז אני מבין קצת את הדברים , אבל אני לא יודע אם האתר אמין וזה... יאללה מחכה לתגובות כי אני רוצה כבר להזמין .. תודה מראש , Playaz עריכה: עוד שאלה בSUPOORET שם יש שאלה אם הם עושים משלוחים לכל העולם וזו התשובה: Yes. We proudly ship internationally but require extra documentation/information in order to reduce fraud. Please be prepared to submit copies of your credit card, photo ID, and signature. You may also b…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by mostwanted,

בארץ מסוימת כל יום הוא או יום גשם או יום שמש. ההסתברות ליום גשם אחרי יום גשם היא 0.4 ההסתברות ליום גשם לאחר יום שמש היא T חשב את T אם ידוע שאם ביום שני ירד גשם אז ההסתברות לכך שיום רביעי יהיה יום שמש היא 0.66 מישהו יכול לעזור לי ולהראות איך פותרים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by itayalle,

איך מתנתקים מהאתר הזה ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  12. Started by KF,

מסקרן אותי לדעת אם המשלוח usps הוא דואר הנשלח מארה"ב בלבד ? עד היום כל המוצרים שהזמנתי מארה"ב הגיעו דרך המשלוח הזה. עשיתי הזמנה כלשהי ממוכר בקוריאה,שילמתי לו על המשלוח 24$ והוא: USPS Priority Mail International Medium Flat Rate אגב לא קיבלתי מס' מעקב בטענה שהמוכר אמר שהמידע לא יתעדכן.. בכל אופן החבילה כבר בדרך אליי לפי מה שהמוכר אמר לי. הגיוני ?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by pain_killer12,

חבר'ה יש לי אופציה לעשות עתודה אקדמאית וללמוד מדעי המחשב. השאלה שלי האם זה שווה, מה הדעות? ויש לי עוד כמה שאלות, מה ההבדל בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה? מה נחשב יותר? ושאלה אחרונה, מה ההבדל בין מהנדס לבין הנדסאי? ואיזה מהם אני הולך להיות אחרי כל התהליך? תודה מראש לכל העונים.

• 66 תגובות
    • 12.6k צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני רוצה לשאול בקשר לאיזה 4200 עם VIDEO IN

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by harry,

מישהוא יודע מה זה?? ואיך התחברנו לכאלה דברים?? ואם יש כאלה היום? מכל הכתבות בואיי נט על זה לא הבנתי כלום...

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. קנו לי אותם בשנת 1995 ואולי קצת אחרי, הייתי מעוניין לדעת כמה הם שווים היום. תמונה מצורפת, תודה. *ה: M&M מאחורה זה סתם - לא להתייחס. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. היי, אני חושב על להתחיל ליצור סרטונים על המשחק GTA 4, אז אני מתחיל לעשות דיונים בקרב כמה פורומים ישראלים/אמריקאיים, ככה שאני אדע מה הכיוון שרוב הקהל שלי יאהב, אז אני חושב על סרטונים קצרים יחסית, עם מדי פעם עלילה קטנה (?), שתתן רקע על הסרטון. אז קודם כל, הסרטון שאני אראה פה, נהנתם לצפות בו? אם לא, מה היה חסר בסרטון (בכלליות)? האם אתם רוצים לראות בעתיד עוד סרטונים בסגנון? קישור לסרטון: http://www.putlocker.com/file/4B08F128B8F5FEEB

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by SixKiller,

שלום... עוד חודשיים יש לי כבר 17.... ואין בית ספר... רציתי לדעת אם מישהו פה התעסק עם דברים כאלה..(בטוח שכן) אני רוצה לדעת איזה אפשרויות יש שקשורות לצבא או משהו כזה.. להתגייס מגיל כזה... או להירשם למשהו שקשור לצבא.. ולהמשיך אותו אח"כ אתר עם פרטים.. וכאלה...

• 61 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. שלום לכם חברים. שיבוצי הוא לגבעתי ורצוני הוא לגולני. אין לי מושג איך להגיע לקצין מיון לשבת לו על הראש קצת ולהגיד לו שאני רוצה גולני!!! שלחתי להם כבר 3 פקסים ורמ"ד תנועה השיב לי ואמר שרק ביום גיוסי אני אוכל לבחור את השיבוץ שלי. או יותר נכון "לערער" על השיבוץ הקיים. איך אני מגיע לשיחה עם קצין מיון? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by The_Byter,

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by 104952,

אני זוכר שפעם מישהו העלה לדיון קובץ PDF של תשובות מצחיקות שאנשים כתבו במבחנים... ואין לי מושג איך לחפש את הקובץ הזה.. אם מישהו יודע בבקשה שיעלה את הקובץ או תמונות בסגנון לדיון! משהו בסגנון הזה-

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by [NOS],

:xyxthumbs:

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by blabla2002,

מזל טוב עד 120 ושתצליח לפתור את כל החדוא בעולם הנה 19 שמנמנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by MiniMizer,

מי שמכיר את משחקון הפלאש הקטן שנקרא Poke the bunny (וניתן לראות אותו כאן) בוודאי ישמח נוכח המשחקון החדש, Poke the penguin. אז קדימה! Poke the penguin

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kinggil,

אם מישהו מכיר את השיר אז בבקשה לכתוב תודה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים