כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
מקרה מוזר מאוד קרא לי בבוקר ,מגוון תוכנות שיתוף רצות לי על המחשב ללא ידיעתי או במכוון . אין לי את התוכנות האלה על המחשב ואף פעם לא הורדתי אותם .יש מצב שמשתמשים לי במחשב להוריד תכנים לא חוקיים? אין אפשרות לצאת מאף תוכנה והמעבד נחנק . http://www.fastup.co.il/images/32345949.jpg
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש אחד כזה ? הייתם בו ? אני לא צריך משהו יקר ויפה רק מקום לשים בו את חפציי וזהו ! יש לינקים ? תודה. נ.ב כמה עולה נסיעה לאילת באוטובוס מתחנה מרכזית ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://wow.msn.co.il/movies/Default.asp "הארי פוטר והאסיר מאוזבקיסטאן - צפו בטריילר החדש"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פה מתאמן במכון ויכול לעשות לי תוכנית אימונים טוב לחזה ידיים וגב... יש לי ספת משקולות כזאת: ויש לי גם משקולת ליד אחת 10קג תכלס אני מבקש תוכנית אימון בהתאם לספת משקולות... תודה לכול העוזר! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות את זה אבל אין לי מושג איפה יש??? מישהו יודע?? תודה מראש איתי
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
דרושים משתתפים למחקר בפסיכולוגיה חברתית. המחקר מבוצע דרך המחשב, בלינק הבא: https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_2hHFC8Uxmym0i3j המחקר אינו מיועד לצמחונים/טבעונים. בבקשה אל תדלגו על הסרטון. תודה רבה לכל המשתתפים.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איפה אני מוצא את הטופס הירוק של התאוריה שממלאים בו תפרטים הרפואיים והתמונה וה"עבר"\"נכשל" אני חשוב שפעם ראיתי את זה להדפסה באינטרנט או שדמיינתי........
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מבין שהשאלה לא נוגעת לרוב חברי HWZONE , אבל אני צריך פשוט לשאול כמה שאלות את האנשים שמשרתים שם. (גדוד ארז י"חמ - מ"צ.)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש סרט אחד על איזה ילד ממנצ'סטר שהוא בקבוצת כדורגל והוא אפס ואז הוא מקבל נעליים מיוחדות ונהיה תותח משהו כזה מישהו יודע על איזה סרט אני מדבר?
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חברה...מה שרשום בכותרת זרקו הצעות (לא ללכת לדיקוטקים ושוטויות כאלו...) משהו כמו לצאת עם החברה לאיזו פיצריה או מסעדה או לא יודע מה או אפילו אפשר בכיוון אחר לגמרי זרקו הצעות!!! איזור המגורים שלנו זה רמלה תודה!
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש ערוצים שבהם עוצמת הקליטה חלשה ולכן לא רואים נקי את התמונה. כיצד אפשר להגביר את עוצמת התדר הנקלטת במכשיר הטלויזיה. אני יודע שיש איזה מכשיר או חלק שאפשר לחבר לכבל ובבכך העוצמה גוברת. יש למישהו רעיון או שהוא מכיר מכשיר כזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי את השיר לא מזמן ולא חשבתי שהקליפ יהיה כזה מצחיק! למי שלא ראה, אפשר ליראות את הקליפ בwow.walla(במהירות ואיכות סבירה בלי תקיעות- משהו נדיר בוואלה), מומלץ! 10/10 אני כבר מת שיצא האלבום החדש שלהם שיצא ב27 באפריל, אני ישר רץ לחנות לקנות אותו...
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני כבר לא חדש בפורום ולא מצאתי מקום אחר לשאול (אם אני עיוור אז סלחו לי) ורציתי לדעת איך אני שם תמונה בחתימה שיראו אותה? ואיך אני מוסיף מפרט ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם כל קבצי ה- SVCHOST אצלי במחשב נחוצים או שזה פשוט וירוס שאפשר להסיר אותו??? (כאשר אני מבצע ALT-CTRL-DEL) מופיעים לי הרבה כאלו תודה לעוזרים.......
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
תמונה אחת שווה אלף מילים...
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה ארנקים שאני רוצה להזמין מEBAY (שני צדדים) וד.א, מישהו יכול להסביר לי איך אני כותב את הכתובת שלי בצורה הטובה ביותר? אני גר בבנין אז אני לא יודע איך לכתוב את מס' הבנין והדירה שהוא יבין... אשמח אם תביאו לי דוגמא.. סתם תמציאו כתובת תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יכול להיות דבר כזה שאם אני קונה מחשב חדש וכל שנה פחות או יותר לא מטפל בו או משדרג אותו אני אשלם על זה ביוקר במחשב חדש ? פחות או יותר כמו אוטו ? כאילו זה משנה אם אני משדרג את המחשב אחרי 4 שנים שהוא אצלי ? או שעדיף כל שנה לשדרג וככה נמנעים ממחשב חדש ליותר זמן ?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי כי כבר קניתי חדש ואני צריך הערכת מחיר בשבילו חשוב לציין האין כבר אחריות על כל החלקים מחשב בן3 שנים אבל הכל פועל כאילו אין מחר הפרט: AMD Athlon 3000+ Gigabyte K8n51GMF-9 ביוס F8 Kingstone 512MBX2 DDR 400Mhz Samsung 1024MB DDR 400Mhz Hitachi DeskStar 80GB SATA2 Thermaltake TR2 M6 SE קירור למעבד עומד על 38 מעלות במנוחה LG CD ROM X52 SAMSUNG CD-RW X48 Floppy 1.44 Foxconn TLA 570-מארז Sunshine Comma 520W PSU ג'נרי אבל מחשיק את המערכת מעולה. כרטיס מסך על הלוח Geforce 6100 כמה אתם משערים שיעלה? אני חשבתי על משהו בסביבות 500 שקל פלוס מינוס.
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני לומד ערבית כהרחבה בבית ספר. על סמך נסיון שלכם, האם בינתיים הציונים שלי טובים מספיק בשביל להתקבל למודיעין? יחידה ראשונה:95 יחידה שניה:75 יחידה שלישית:שנה הבאה יחידה רביעית:שנה הבאה יחידה חמישית:שנה הבאה
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
מישהו אולי יודע איזה נעליים יש בריקושט? הכוונה ל-BLUNDSTONE או REDBACK אני מחפש מגפיי עבודה. אין באתר שלהם מידע שמוביל אותי, מלבד ללכת לחנות ולראות, מישהו יודע או יכול לשלוח לי לינק לגבי מידע על מגפיים אוסטרליות שנמכרות בחנות?
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
למששל אם יש לי כתובת 12.1.1.1/255.255.254.0 איך אני יודע את מספר המחשב ואת תת הרשת והרשת? מה במקרה כזה 12.12.12.1/14 ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אם יש לי למשל מסה מולרית של תרכובת כלשהי והיא יוצאת 26.320g\mol ואני רוצה לחשב כמה mol יש לי ב-100 גרם של התרכובת,איך אני עושה את זה? פשוט מחלק את ה-26.320 ב-100?
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
זאת עם הגלדיאטור שמתחיל לשיר כי הם יכולים לעצור את הסרט באמצע הוא נראה מוכר, הוא שחקן או משהו? שהקיסר עוצר אותו אז הוא מוריד את הקסדה ואומר what?! בקיצור הבנתם כן? הוא שחקן מוכר או שהוא סתם אחד?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-