עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MasterDK,

הקיץ הגיעה. ויחד איתו כל נפלאות הטבע בדמות חרקים. אם אני לא אפתח חלונות, אני אחנק למוות, אם אני כן אפתח חלונות, אצטרך לערוך מסיבת תה עם כל היצורים המוזרים שהתעוררו בקיץ. אשמח להצעות, איך להתגונן מפני יצורים שונים, ולא להיחנק למוות בדירתי הקטנה. הדירה היא לא שלי והיא בשכירות ולכן קדיחות והתקנות מסובכות למיניהן לא בא בחשבון. יש אולי כל מיני רשתות או וילונות שאפשר לקנות? המלצות מניסיון אישי אם התקנה פשוטה (כמה מסמרים וכאלה)? תודה ושבוע נפלא!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Nahum2,

ולשאלה המוזרה של השבוע! האם למישהו יש אופה לחם בבית? התנסה? יכול להמליץ על דגם? ניסיתי קצת לקורא אבל ראיתי רק ביקורות לא משהו או כאלה שנראו מזוייפות..

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by YairZ,

ערב טוב לכולם. הפורום החדש שלנו זקוק לסמיילים חדשים. פה נכנס התפקיד שלכם. אתם מוזמנים להציע לנו סמיילים שתרצו שיהיו בפורום ואנו נבחר חלק מהם. אתם גם יכולים להציע סטים של סמיילים. יש המון אתרים שתוכלו לבחור בהם סמיילים. חשוב מאוד שהסמיילים לא יהיו מעליבים או קיצוניים יתר על המידה ויהיו בגודל סטנדרטי (לא להציע סמיילים בגודל FHD). תהנו!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Guymz,

שלום, יש לי בעיה שלא קשורה לכלום, אני פשוט לא יודע מה לעשות עם זה ואיפה למצוא תשובה. יש לאבא שלי חנות בהרצליה, מישהי קנתה אצלו ב500 ש"ח והצ'ק שלה חזר. אבא שלי ניסה ללכת לכתובת הרשומה על הצ'ק ואין לה זכר. חיפשתי את אותה בחורה בפייסבוק ואכן מצאתי. השאלה היא, מה אפשר לעשות ?

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  5. היי חברים, אני מראש מצטער שאני כותב כאן,ועוד משם משתמש אנונימי - אני יודע שזה לא המקום הנכון. אבל בגלל שאני בפורומים כאן מגיל 15 אני יודע שיש כאן אנשים הרבה יותר מבוגרים ממני ועם המון ידע וניסיון. אז ככה, אני חייל בן 21 שמשתחרר עוד 5 חודשים. התחתנתי לפני חודשיים(כן כן - צעירוס שכמוני) וכרגע עומדת בפניי דילמה קשה. בתפקידי בצבא אני מתכנת,ויש לי עוד ניסיון של 2-3 לפני הגיוס. הייתי בטוח שככה אני אמשיך את דרכי גם לאחר הצבא - מתכנת פשוט בחברת הייטק. חמי הוא יהלומן דיי מצליח בבורסה כבר 22 שנה, עצמאי בעל חברה שמתעסקת עם קניית יהלומים לא מלוטשים,מלטשת - ומוכרת. לא מזמן יצא לנו לדבר ועלה הרעיון שאולי אחרי הצבא אני אצטרף אליו לעסק ואעזוב את המחשבים. מאז אין לי יום ואין לילה, מצד אחד…

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by Curufin,

אני מחפש המלצות לחדר כושר בר"ג - משהו לא רועש וצפוף מדי, עם מבחר גדול של מכשירים, לא יקר... יש כזה?

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by [ViT],

שלום, אחרי ישבה במחשב יש לי כאבי גב. אני מניח שזה (גם) בגלל שהכסא לא טוב / לא מתאים לי. יש למשהו כסאות מומלצים? (אם הכסא יעזור לי, אז המחיר פחות משנה....) ואיך אתה ממליצים לי לי לבחון את הכסאות האלה לפניי קנייה? הרי בדרך כלל הכאבים לא מתחילים באופן מיידי..... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  8. הוריי קנו לא ממזמן מחשב חדש והמחשב הישן שלא שווה כלום נמצא בביתם.האם יש איזה מקום מיוחד שאפשר לזרוק את המארז עם כל חלקיו שם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 0TB/s,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391443,00.html אם אפשר גם הסבר בבקשה, כדי שדודה שלי תרד ממני. אני מאוד יעריך את זה.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by MasterDK,

היי, היו לי נעלי ספורט של ריבוק אבל הם נקרעו. אני מחפש נעליים חדשות, זולות יחסית (סביב 200 ש"ח) לאימונים בחדר כושר. התרגילים שאני עושה הם: סקוואט, דדליפט, בנצ' פרס ומיליטרי פרס. אני יודע שיש אנשים שיגידו שהכי טוב זה בלי נעליים, אבל זה לא אופציה בחדר כושר שלי. אשמח להמלצות (וכמובן מקום לקנות). תודה והמשך שבוע מהנה.

• 7 תגובות
    • 8.2k צפיות
  11. הניסיון היחידי שיש לי כרגע הוא שנה בתמיכה טכנית במוקד כלשהו. ראיתי שכמעט לכל משרה זוטרה בתחום דורשים ניסיון של שנה/שנתיים + הסמכות כלשהם. אני לא מעונין לקחת קורס, אילו הסמכות רצוי או כדאי לעשות, בשביל להתקבל לעבודה בתור HELP-DESK מתחיל?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Yaniv The Great,

.

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  13. כל שנה המשרד מקבל 70 שקלים ליצור ציוד רפואי, 30 שקלים ליצור פסלונים סה''כ תקציב של 100 ש''ח. בעקבות מיתון קיצצו למשרד 15% שהם מתקציבו הכולל - 15 שקלים. היכן לדעתכם המשרד יקצץ: 1. יקצץ את הכל מיצור פסלונים. 2. יקצץ את הכל מיצור ציוד רפואי. 3. איזה שאלה מפגרת למה לעזאזל משרד ממשלתי מיצר פסלונים???!!! 4. יקצץ חלק מיצור ציוד רפואי וחלק מיצור פסלונים. 5. <רשום תשובה אחרת>

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by yoni_h,

אני מעוניין לרכוש אבקת חלבון מהאתר של VITACOST. הדרישה היא לאבקה שתשמש לאחרי אימון. יש המלצה לסוגים ספציפיים שנחשבים טובים/טעימים/עשירים בחלבון? איזה טעמים מומלצים? קורץ לי הבננה או הקרם עוגיות, מה דעתכם? איך זאת: http://www.vitacost.com/optimum-nutrition-gold-standard-100-whey-cookies-and-cream-5-lbs דבר שני, בקשר להזמנה מ-VITACOST, האם מומלץ להזמין משם? ידוע לי שהמשלוח לוקח חודש +, אבל זכור לי שהיו פה כמה ת'רדים בעבר של אנשים שלא קיבלו את המוצר- זו תופעה שכיחה?

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. Started by dovik,

אני צריך באופן חד פעמי להכניס כמה כתובות ושזה יחשב לי את המסלול הקצר ביותר. האם יש אתר כזה ברשת? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Iv0ry,

הנה שתי דוגמאות להמחשה: סטודנט א' : סטודנט שכל שבוע רוכש כרטיסייה ב-75 ש"ח (6 כרטיסים הלוך 6 חזור) למשך שנה = 3600 ש"ח סטודנט ב' : רכש מנוי שנתי במחיר של 1500 ש"ח על מנת לקבל 50% הנחה במעמד החיוב, כלומר כל יום משלם 9 שקלים הלוך חזור (במקום 18 ש"ח) במשך שבוע למשך שנה = 3000+1500 = 4500 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, בשני לנובמבר יש אצלי מבחן פסיכוטכני בבית הספר,אני רוצה להתחיל להתכונן אליו. מישהו אולי יכול להסביר לי איך להתכונן אליו? תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Alexkmr,

התקציה הוא בערך 750-800 שקל תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. לאחרונה נתקלתי בשירות הגרוע של פדקס ישראל ובנסיון שלהם לסחוט עמלות סתם מלקוחות שלא מבינים. אבל עכשיו אני מגלה שגם את השירות הבסיסי של להעביר חבילות הם לא ממש מצליחים לבצע. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4471751,00.html

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי, עם כל ההתפתחות הטכנולוגית בימינו הייתי בטוח שמגיגול קצר אני אמצע כל ערוץ אפשרי בארץ ובחול לצפיה ישירה 24 שעות, מסתבר שטעיתי ולא כל כך מצאתי, האם יש איזו שהיא דרך כיום לצפות בשידור חי 24 שעות בערוצים ישראלים ובין לאומיים במקום מרוכז, ללא 1000 פרסומות, כל מני זמני המתנה ועשרות לאגים? אני מתכוון גם לערוצים "מיוחדים" כמו ערוצי הספורט הישראלים, אגו, ערוצי הנשיונל ג'אוגרפיק, ערוץ 8, דיסקברי וכו'. תודה!

• 7 תגובות
    • 8.2k צפיות
  21. Started by NoobTubeOmer,

אני מקווה שזה המקום אז אני אשאל פה: איך קוראים לשיר שבהתחלה? - 15 שניות ראשונות?: http://www.youtube.com/watch?v=TmwOgzYm3R4

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Boris_yo,

אתם מרוצים ממנו? איך המסך שלו מבחינת הכנסת/הוצאת סמארטפון ל/מכיס? איך הסוללה שלו בשימוש בינוני? יש לי HTC DESIRE S עם מסך של 3.7 אינץ והוא נכנס ויוצא ל/מכיס בקלות. למרות זאת הוא חלש בשבילי ואני צריך סמארטפון ברמת כוח איבוד של נקסוס 4 אבל אני מודאג בדבר מסך של 4.7 אינץ שלו ונוחות החזקתו ביד גם כי אני לא צריך טאבלת בסוף. יש מכשירים ראוים ברמת נקסוס 4 ומחירו היום אבל עם גודל מסך שלא עולה על 4.3 אינץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. תחשבו על זה, מה כבר יכול להיות? כמה חבר'ה שיש להם תחומי עניין משותפים נפגשים לקפה או ארוחת צהריים. נכיר, נפטפט, ננסה לספוג קצת ויטמין D כי אני בטוח שלהרבה כאן חסר את זה, יכול להיות כיף לא? אני רק מרחם על המלצר שיצטרך לתת שרות לחבר'ה מפורום "צרכנות".

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Googleness,

ממה שהבנתי מהחדשושת היום מי שהשם משפחה שלו מופיע ברשימה והוא יכול להוכיח שהוא צאצא של מגורשי ספרד מקבל אזרחות ספרדית, עכשיו אם אני לא הוזה אזרחות ספרדית היא של האיחוד האירופי ומאפשרת מגורים \ עבודה \ לימודים \ תנועה חופשית ברחבי ההאיחוד? בכל מקרה בדקתי ברשימה המלאה: http://isc.wcdn.co.il/w9/v/news/files/1391927813_6747.pdf ומצד אבי וגם מצד אימי מופיע שמות המשפחה, יש לי תעודת לידה של אבא שלי וסביר להניח שיש גם די הרבה מסמכים שקשורים בנושא כדי להוכיח. השאלה היא ממה שהבנתי התקנה החדשה מבטלת שתי הגבלות: 1. לא צריך לוותר על אזרחות ישראלית. 2. לא צריך לגור שנתיים בספרד פיזית כדי לקבל את האזרחות. אז מי הבין מה הסיפור ואיפה אני בודק לעומק לגבי הנושא הזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ag43,

אני צריך לשלוח לתיקון את מקלדת הCORSAIR K90 שלי. כתובת הRMA שניתנה לי נמצאת בהונג קונג. האם כדאי לי לבקש לשלוח לארה"ב? יש הבדלים גדולים במחיר? ובכלל - מה העלויות דרך חברות השילוח השונות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.