עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם יש לי טלפון ביתי של יונדאי שהסוללות שלו הלכו (לא הצלחתי למצוא את הדגם שלו, אבל הוא דיי ישן) היה בטלפון סוללות של GP600. שמתי סוללות רגילות (לא נטענות ) והכל עובד כרגיל. שמתי סוללות GP1000 ולא עובד..., צריך להטעין אותם לפני? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  2. החלטנו במשפחה לנסות אולי את זה רציתי קודם לברר כאן למישהו כאן יש את זה ? ...איפה הקא'צ כאן ? מחיר לריצפה בקושי עושים מזה רווח בכלל , מזה 50 שקל ל2000 דקות !? אז ישר נשאלת השאלה למה כל ה 6 מליון תושבים בארץ לא נמצאים בטלפוניית HOT ? איך איכות השמע ? תקלות ? האם זה יפגע באינטרנט בבית מבחינת ניתוקים ופינגים ? (חשוב לי מאוד) ? ושאלונת אחרונה : האם אני יכול להמיר את האלחותי שלי להוט הזה....?(עלה בסביבות ה900 שקל אחרי הכל..כסף!)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מישהו יודע את המספר של התוכנית של האסף הראל לאנשים שרוצים להיות בקהל

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  4. Started by Kolshamen,

לא בטוח שזה המקום אבל אני צריך המלצה כי לא הצלחתי למצוא טלפון כזה! תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  5. היום טלפנו כמה וכמה פעמים לבית שלי וגם לסלולרי ממספר חסוי ולא עניתי גם לנייד של אמא שלי טלפנו והיא פספסה את השיחות הגיעה הביתה והתקשרו שוב וזאת הייתה המשטרה הם אמרו לה שיש איזה "כנופיה" או מישהו משתמש ברכב עם לוחית רישוי זהות לרכב שלה ועושה עברות כלשהן אמרו לה לבוא מחר בבוקר לתחנת משטרה עכשיו כעבור 15 דקות צלצלו שוב ואמרו לה שגם אני צריך להגיע יחד איתה עכשיו הכל היה לי נראה מאוד צפוי ומסריח ויש לי סיבות להאמין שהכל זה טריק בשביל להביא אותי לתחנת משטרה בליווי ההורים מישהו מצוי בטריקים של משטרה ? והאם יכול להיות שזה הכל בלוף ויש להם סיבות אחרות שרוצים תוצאה סופית שאני יגיע אלייהם והאם באמת יש דבר כזה שגונבים לך את הלוחית ואחרי זה מזמנים את כל דיירי הבית של בעל הרכב…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by iveco,

אני מחפש טלפון נייד ב 1000 שקל לא משנה איזה טלפון אני מוצא בחוות דעת כולם על הפנים גם שיואמי גם סמסונג חוות דעת גרועות אפילו חשבתי להגדיל את התקציב ל 1500 שקל אבל גם A55 יש עליו חוות דעת לא הכי טובות מבחינת סוללה שהיא נגמרת מהר איטיות , עם סמסונג מלא טענות על סוללה חלשה אצל שיואמי מלא בעיות עם סוללה חלשה / מצלמה גרועה / מסך בסדר טוב לא מעבר , מה לעשות ? לא מצאתי טלפוןו אחד שיש עליו המלצות שזה משהו וודאי , מעולם לא היה לי אייפון אבל גם בדגם של 11 שוהא נחשב ישן עם מפרט חלש יש עליו הרבה יותר המלצות מאשר האנדרואיד

7. אז ככה אני מחפש טלפון יד שניה שיהיה נחמד בהתחלה חשבתי על 6600 של nokia אבל אז ראיתי את חיי הסוללה שלו שהם דיי קצרים ואז ראיתי את ה motorola e398 שיש לו פונקציות מאוד דומות וחיי סוללה מאוד מרשימים , אבל אחר כך קראתי עליו שיש לו קרינה מאוד גבוה ומסוכנת והוא מאוד איטי ומייגע. אני רוצה bluetooth , בעיקר מסך צבעוני שינגן צלצולי MP3 מצלמה לא חובה חיי סוללה דיי חשובים התקציב שלי זה סביבות ה 600 שקל את המוטורולה ניתן להשיג ב 500-550 הנוקניה 600-550 תודה לכל עוזרים, מצאתי עכשיו גם מישהו שמוכר Z1010 SONY ERICSSON גם נראה מאוד נחמד קצת שמן, אבל עם הרבה פונקציות שאני רוצה http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z1010-421.php

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by hichkock,

היי מה קורה? הכל טוב? וואלה... בכל מקרה... אני נוסע בקרוב לאמריקה וצריך טלפון שיעבוד גם בארץ וגם באמריקה. כרגע יש לי סמסונג 824 שעובד רק בארץ ובאירופה! חשבתי לקנות אחד בארה"ב, אחד שיכול לעבוד גם בארץ... אם אני קונה שם אחד עם סים קארד ואני מכניס בו סים קארד מהארץ, זה יעבוד בו? ואיפה אני יכול לראות רשימת טלפונים סלולריים חדישים ואיפה לקנות? תודה מראש.

• 48 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי עד 2K. חשוב לי שיהייה בו MP3 ומצלמה דיגיטלית. יתכן שאקח את הטלפון לטיולים וכו ולכן צריך להיות לו זמן השמעה ארוך. בנוסף, למכשיר צריך להיות חיבור USB, ואם קיים טלפון כזה, שיהייה גם עם חיבור רגיל של אוזניות. אם יהייה למכשיר אינפרא אדום זה יעזור מכיוון שאולי ארצה להעביר קבצים בין טלפונים. תודה.

• 85 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by Ido.G,

היי, תוך כדי מעבר על הוצאות התקשורת של הבית לשם הוזלה שלהם, חשבתי על מעבר לטלפון המבוסס על תשתית כבלים. מה טיב התשתית הזו? האם המחירים טובים? ובקיצור, האם זה כדאי? יש למישהו פה נסיון עם זה? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את הטלפון הזה, שבא כסט של טלפון חוטי + שלוחה אלחוטית. קיבלתי את המכשיר החוטי והוא מכוון לצלצול מתקפים - PULSE, אני רוצה להעביר אותו לצלצול TONE כדי שאפשר יהיה להתקשר באופן נורמלי - האם מישהו יש לו את המכשיר הזה ויכול לעזור לי? אין לי את ההוראות שלו ובאתר של פנסוניק לא מכירים אותו בכלל. אני ממש לא מצליח אפילו להגיע לתפריט שקשור לבחירה של סוג צלצול.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by hellyeahmofo,

לא בשבילי, אלא בשביל השותף שלי, לכל אחד מאתנו יש קו טלפון נפרד. הוא אמר לי שהוא התעניין והם אמרו לו שהם זקוקים לתשתית ADSL, ומכיוון שלו יש רק קו של בזק ולי יש גם קו וגם חיבור לתשתית ADSL, הם יצטרכו את ההסכמה שלי להקצות להם 30K מרוחב הפס שלי עבור הטלפון הקווי שלו. נשמע לי תמוה לחלוטין.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, לפני כחודש ושבוע (ה6 באוגוסט ,יום רביעי) איבדתי את הנקסוס 5 שלי באיזור אולם הספורט בו אני מתאמן (קבוצת כדוריד). חזרתי לאולם כמה פעמים כדי לחפש בתוך האולם ואיזור החניה , מה שלא עזר והתחלתי להשלים עם העובדה שהמכשיר הלך. השירות של גוגל Android device manager זיהה כי פעם האחרונה שהמכשיר היה מחובר לרשת היה אותו היום, אך המיקום לא זוהה. בשישי הגעתי לאימון והציגו בפניי שחקן חדש בקבוצה, שחקן שעלה לארץ לפני מס' שבועות..ישבנו בחדר הלבשה וראיתי ש"גם" לו יש נקסוס 5..לא חשדתי לרגע(אולי מתמימות, או מההשלמה עם המצב..אולי מהמחשבה על ה1+1 שהזמנתי באותו היום.. אולי צירוף מקרים..בכל זאת מכשיר מוצלח שהפך להיות די פופולרי). הערב (15.09)ישבתי עם השחקן ואמרתי לו שראיתי שיש לו נקסוס …

14. אם אני טס עכשיו לחו"ל ולוקח איתי את הנייד, הוא לא נכבה נכון? אני אוכל לקבל שיחות ו SMS-ים? ולשלוח? תודה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  15. מכירים את השטויות האלה שאתה יכול לבצע "כריזה" בטלפונים חכמים? אתה יושב לך, פתאום מישהו מדבר דרך ה-Speaker של הטלפון שלך בלי שבכלל הרמת את השפופרת איך מבצעים את זה בDKT-1110 הנפוץ ? תמונה: http://www.tel-ar.co.il/Images/1023-s.jpg

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני לומד להשתמש בתוכנה ומפרסם לפעמים תוצאות http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1820822 והינה סרטון חדש: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1823016

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by R0ck,

http://www.bash.org/?5273

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by JHONLEV,

תראו ותגיבו... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by zam,

טמפ' - 35 מעלות לחות - 80% תחזיקו מעמד

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by the_gamer,

שלום חברים כאשר אני משחק במחשב הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 85 מעלות בערך (בדקתי עם תוכנה) יש לי כ.מסך 256mb G-force 6800GS זכרון המשחקים שבדקתי הם F.E.A.R , FARCRY ו COMMAND & CONQUER GENERALS במצב של WINDOWS הטמפרטורה היא 35 מעלות האם זה הגיוני או שצריך קירור חזק יותר ? תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  21. מישהו יודע מה הנוסחה להפוך מטמפ' פרנהייט לטמפ' צלזיוס?

• 12 תגובות
    • 15.7k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מניח שכולם יודעים שחלל הרכב מתחמם בצורה מטורפת בקיץ כאשר הרכב עומד בשמש. לאיזה טמפרטורה מגיע חלל הרכב במקרים כאלה ? הבנתי שזה נע בין 50-80 מעלות, האם זה נכון ? יש הרבה אנשים שמאחסנים גאג'טים ברכב (GPS וכדומה), רובם פועלים על סוללת ליתאום. אני די בטוח שזה מאוד לא בריא לסוללה להיות מאוחסנת בתנאי חום שכאלה, אבל כמה נזק זה באמת עושה ? איפה אפשר לשים את הגאג'טים ברכב שישארו יחסית קרירים ?

• 1 תגובה
    • 10.1k צפיות
  23. Started by x-dude,

היי חברה,מה הטמפרטורה הנורמלית שאמורה להיות בתוך פריזר ובתוך המקרר?

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  24. Started by dorviper,

אני טס לשם עוד שבועיים שלוש בערך... מישו מפה היה שם? איך חיי הלילה לצעירים שם? אני טס לשם עם עוד חבר לטיול גלישה אבל אני רוצה שגם בלילה יהיה מה לעשות יש שם מועדנים וזה? יש הרבה תיירות?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by --Adidas,

הטיסה ב 5 בבוקר מתי אני צריך להגיע ?? מה כדאי לדעת ? זה פעם ראשונה שאני טס אז אם אפשר קצת טיפים

• 13 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.