כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש השכרת מפוח ומסור באזור חיפה קריות טבעון. ממה שחיפשתי בגוגל מצאתי 1 רלוונטי שמשכיר ב200 שקל ליום סופש 600 שקל וזה רק למסור כן? לא נורמאלי המחירים ולא דיברנו על דלק בכלל. יש מקום שמשכיר במחיר הגיוני?? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3010590,00.html
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסתבר שדן מרחסין שיקר לכולכם- תחת תפקיד שליח האתר לטייוואן (איך כותבים אותך, מדינה (?) ארורה?) הוא בעצם נסע להשתתף בניסוי סודי באירופה. מצד אחד של מאיץ החלקיקים עמד יוסי בניון, בצד השני דן מרחסין. הם נתקעו אחד בשני במהירות מדהימה ויצרו את שחקן נבחרת קרואטיה, לוקה מודריץ' התוצאה, לפניכם- (זה לא עובר משהו בתמונות, האמת, תשתדלו לראות יותר כדורגל =)) עוד תמונות גילוי נאות, לא פגשתי את ד.מ, שליח האתר לטאייוואן ומתת האל לאנושות כמה שנים טובות. מצד שני, גם את יוסי בניון לא.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון יש את המכשיר של חברת חשמל שמודד את צריכת החשמל (בקילו וואט נכון?). אני מחפש מכשיר דומה שאני יוכל להתקין בעצמי\חשמלאי עצמאי (בלי קשר ל"חברת החשמל") יתקין כדי למדוד את צריכת החשמל החודשית שעוברת בכבל מסוים, כדי לחשב את הצריכה בנפרד לכל שאר הבית. יש מכשיר כזה? איך הוא נקרא? כמה זה עולה? ואם יש קישור אני ישמח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי ששמעתי את זה אצל קליידרמן אבל עברתי על 30 שירים שלו ביו טיוב וזה לא היה שם אבל יש לי כמה תווים מהתחלה, אז אם מישהו מנגן בפסנתר הוא ימצא את זה מהר זה המוטיב המרכזי: G F# E F# G
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחורה שלקחה את המושג לדפוק את הראש קצת רחוק מידי http://home.no/decos/drunkgirl.html
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי,הרוצה לספר הייתי רוצה לספר לכם סיפור די מוזר. לאחרונה ישבתי עם כמה חברים שלי על נרגליה ובירות. כמו במפגשים כאלה,תמיד נוהגים לרדת אחד על השני,לספ חויות ולצחוק סתם. בכול אופן איכשהוא אמרתי איזה ירידה(עקיצה) על כך שפרסים הם קמצנים ומרוקאים הם סתם ערבים עם פיוז קצר ותימנים דומים לבודאים כחושים. יש לציין שאני עצמי שליש מרוקאי,שליש פרסי ושליש תימני,כך שירדתי על עצמי ועל עוד כמה מן הנוכחים. זה נאמר בתוכן של בדיחה,ולא במכוון. בכול אופן אחרי שאמרתי את זה,פתאום כולם הביטו אלי ואמרו :"בונא אתה גזען לא קטן". נדהמתי,הם היו רצינייםולא צחקו,מיד חזרתי בי מדברי. עכשיו במחשבה לאחור,אני לא מבין מה הבעיה עם האימרה הנ"ל? למה כול פעם שיורדים קצת על עדות בישראל מיד צועקים גזענות!!! גזענ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יושב לו אדם (במקרה הזה אני.. אבל אני מתפדח לספר שזה אני..) האדם בעל חמישה מאוררים במארז, ארבע מהם ניתנים לשליטה, אחד ג'נרי שקט האדם סובל מרעש יתר באוזניו ולכן הוריד את כל ארבעת המאוררים לחצי מהמהירות ועדיין, אדם זה סבל מרעשים רבים ובלתי ניתנים להתעלמות הוריד האדם את כל ארבעת המאוררים למינימום וציפה לשקט כמעט מוחלט אך למרבה הפתעתו אינו זכה לשקט זה. התעצבן האדם עד מאוד מאורר הספיר שברשותו אינו אמור להרעיש ובמיוחד לא על 2500 סלד אותו דבר לגבי הספארק 7+ כאשר מופעל על 1400 סלד וכן לגבי 2 הסמארטים כאשר מופעלים על 1300 סלד.. התעמק האדם ברעש זה והופתע לגלות שמקור הרעש הינו המארז השני שנמצא מימינו כיבה את מחשבו השני וסוף סוף זכה לשקט המיוחל. THE END
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפילו אם ניסיתם לחשב את התזמון עד התדלוק הבא ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל יום שני אנחנו רואים כאן ביקורות שליליות(ובצדק), זה נראה לי רק הוגן שכאשר קיבלתי שירות כמו שצריך, זה ראוי לפרסום. רכשתי את המסך Samsung 2333T דרך אתר P-1000(ספק: גולדמיינד שופ = האתר P1000 עצמו). האתר הבטיח משלוח אקספרס עד הבית ביום למחרת אישור האשראי וכן אחריות לשלוש שנים על ידי חיון. סה"כ שילמתי 760 ש"ח(מחיר מצויין למסך הזה) ואכן הגיע שליח יום למחרת בשעות הערב והשאיר אצלי את המסך. לצערי לאחר כמה שעות עבודה שמתי לב לכמה נקודות שרופות ושריטות על הפאנל. ניסיתי לנגב עם המטלית שהגיעה עם המסך - לא עזר. פיקסלים שרופים - 100%. שלחתי מייל בנושא לחיון דרך האתר שלהם, אך לאחר שלושה ימים לא קיבלתי תשובה. אז פניתי במייל לאתר P-1000 שחזרו אליי יום למחרת. הנציגה אמרה לי ליצור קשר ע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחנות מילואים החדשה שפתחו בבקום? איפה זה בדיוק נמצא ומה שעות הפעילות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
PCBAY מחשבים פשטה את הרגל - וממשיכה למכור באתר http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000617012 ארגון אמון הציבור: החברה חדלה מלפעול, אינה מספקת מוצרים שהוזמנו ושולמו ואינה עונה לפניות צרכנים אפרת אהרוני 20/1/11 בארגון אמון הציבור מזהירים את הציבור מפני התנהלות מדאיגה של חברת PCBAY מחשבים, המפעילה אתר אינטרנט בכתובת www.pcbay.co.il לצד חנות בקריית מוצקין, אשר פשטה ככל הנראה את הרגל ואינה מספקת סחורה ללקוחותיה, מבלי שהפסיקה את הסחר באתר. המידע הראשוני בנושא הגיע לארגון הודות לערנותם של מנהלי אתר השוואת המחירים באינטרנט ZAP, אשר דיווח על מצבור תלונות צרכנים כנגד החברה. מבדיקה ותחקיר שערך ארגון אמון הציבור עולה כי לאחר שצרכנים רכשו מחשבים ומוצרים נלווים, החברה לא סיפ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות חבר'ה הסיפור בקצרה הוא כזה, אני וחברה שלי אימצנו כלבה מ SOS (כמו צער בעלי חיים) שעברה התעללות (כמה ילדים ערבים בלוד גזרו לה את האוזניים ימח שמם :2gunsfiring: ), המסכנה כבר היית ברשימה להמתה היות ואף אחד לא רצה לאמץ אותה בגלל האוזניים... בכל אופן היא בת חודשיים וחצי ~ מסוג מעורב של זאב ועוד משהו ש 3 וטרינרים עדיין לא הצליחו לעלות עליו. הבעיה היא שאין לנו כסף על מנת לשלוח אותה לאילוף (השכרת הדירה שואבת את רוב ה"ממון" שלנו), כך שהיינו רוצים לעשות זאת לבד. סה"כ אנחנו לא מחפשים שתהיה כלבת קרקס ותכין אספרסו אלה את כל הדברים הכי בסיסים שכל גור כלבים חייב לדעת (עשיית צרכים, לעיסת חפצים, משמעת בסיסית...) השאלה שלי אליכם היא, vיכן אני יכול למצוא מקורות מידע בעברית לאילו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה אתם חושבים שכדאי לי לקנות את הוידאו הבא TOSHIBA V-E15 2 ראשים והוא משומש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הגבוה של גימס בונד (של אחד השחקנים או של Daniel Craig או של Pierce Brosnan)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני מוצא דילים וכל זה למלונות באילת ועל איזה מלון אתם ממליצים לנסוע עם חברים? משהו כזה ב700 שקל סוף שבוע לבן אדם. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האוצר החדש יובל שטייניץ מכין תוכנית כדי לממן את הממשלה הרחבה ואת המדיניות הבטחונית והפיננסית החדשה. התוכנית תתפרסם בעוד כמה שבועות. התוכנית היא להטיל מס על האינטרנט!!! המס ייגבה דרך ספקי האינטרנט והמחירון יהיה כך: - שליחת מייל: 15 אגורות. - כל קובץ מצורף (attachment) למייל: 9 אגורות. - גלישה: 11 אגורות למגהבייט (בדומה לאינטרנט הסלולרי). - הודעת איי.סי.קיו (או אם.אס.אן או כל תוכנית הודעות מיידיות אחרת): 7 אגורות. חייבים לעצור את התוכנית ולהציל את חופש הביטוי!!! איך אתם יכולים לעזור? בשתי דרכים: * תעבירו את זה הלאה שכמה שיותר אנשים ידעו. * השתתפו ביום ללא אינטרנט! ב-1.5.2009 לא נגלוש. תעבירו הלאה כדי שעד ה-1.5.2009 כמה שיותר אנשים ידעו וישתתפו במחאה!! לא ניתן לעשוק אותנו!!!…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.rex.co.il/article.php?sid=61 למי שלא קרא אם יש תראד פתוח כבר שבו שמים כאלה דברים תגידו לי אני אמחק את זה ואשים שם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לעשות העברה בנקאית מהחשבון שלי בבנק הפועלים לחשבון שלי בPAY PAL?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט אלבום לא יאומן שם : Void_-_The_Angry_Brigade-2CD אלבום כפול. סקאזי מוצץ אצבע בפינה. :DJsmile: :ylsuper: :DJsmile: שירים : CD1 01. Void - James Brown Is Dead [07:36] 02. Void - Killing In The Name Of [07:58] 03. Void - Accelera Rmx [07:36] 04. Void - Find My Pain [08:10] 05. Void - Machine 2 [10:11] 06. Void - The Post Anthem [07:07] 07. Void - Never Again [07:31] 08. Void - Dead Men Walking [07:10] …
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לעשות לקנות משתמש להורדות, רציתי לשאול כמה 1GB "עולה" בנקודות RAPID? אריאל[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 11:32:28 עדכון:עשיתי מנוי, אבל מה שמרגיז זה שזה מוריד לי על 100KB/S לקובץ, למרות שיש לי 15 מגה באינטרנט, למה זה?!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שאני נכנס למועדון, כל פעם השומר דואג גם לגעת לי בתחת לבדוק שאין שם נשק או משהו דומה אמרתי לשומר שאין לי כיסים מאחורה (הוא עמד לפני ולא ראה שזה לא נכון) ובכל זאת בדק גם שם כמובן שאמרתי לו שאין לי כיסים כמעט קיבלתי ממנו מכות מעצבים.. כאילו שאני זה שלא יצאתי בסדר
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש 8800GTS מחו"ל, מצאתי הרבה חנויות זולות הבעייה שלי היא שאף פעם לא ביצעתי הזמנה מחו"ל ואשמח לדעת על לינקים לחנויות בחו"ל שאנשים הזמינו מהם בעבר ללא בעיות ,ומה משך זמן המישלוח ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי ראה אתמול (היום לפנות בוקר) את התחרויות? בכל מקרה, אני ראיתי ואני חייב להגיד שהיה פשוט כיף לראות את זה! דאנקים יפים מאד אם כי לא מדהימים. הפגנת כישורי כדורגל יפים מאד מצד סטיב נאש מצד שני הפאדיחה של הלילה - אנדרסן, מי זימן את הבחור לתחרות ההטבעות?! אבל לדעתי הקטע הכי מדהים היה של ריצארדסון (תוקן) מהפיניקס סאנס שקלע את 9 השלשות האחרונות רצוף (!!!) בגמר תחרות השלשלות וניצח בנקודה את הבא אחריו, פשוט מדהים! אין, איך הייתי רוצה להיות שם... וכמוב, מחר משחק האולסטאר! מי לדעתכם יהיה הMVP? ----
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-