כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום, אין כבר את הפורום שנוגע לאתר אז לכן אני כותב את זה פה. בשבועות האחרונים כניסה לאתר HWZONE או לפורום שלו גורמים לקריסה של האינטרנט אקספלורר. אני משתמש גם בפיירפוקס ששם זה לא קורא אבל מעצבן שכשאני נכנס מ-IE האתר קורס. אני לא יודע אם זה רק אצלי ככה או שאצל עוד משתמשים, אבל רק רציתי להביא את זה לתשומת לבם של מנהלי האתר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא לשכוח להקפיד לקרוא כל יום את תפילת הדרך: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לפציעות קלות עד בינוניות (לא שברים, ארוע מוחי, נוירולוגיה וכו'). אני מתכוון לפצעים וחתכים בעור. יש לי חתך קטן בעקב כבר למעלה מחודש. בכל מקום אחר בגוף תוך שבועיים לא היה לו זכר ואילו כאן אני לא רואה שזה עומד להתאחות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן חבר שלי מצא אתר כזה שבו מפרסמים שמות משתמשים וסיסמאות של אנשים של הXBOX LIVE. איך זה עובד? מישהו בונה אתר, שבו הוא מתיימר להיות חברה כלשהי, צד שלישי, שאתה מביא לו את השם משתמש וסיסמה שלך ולפי מה שהוא אומר, כמה ימים לאחר מכן אתה מקבל MICROSOFT POINTS (שקול ערך לכסף למעשה, נניח עבור 2000 נקודות כאלה אתה משלם 12.5 דולר). כמובן שכל התהליך הזה הוא בעצם נקרא, במונח "המקצועי" - PHISHING. כל הפרטים שנכנסים באתר מתועדים ונכנסים לLOG כלשהו. לאחר כל יום בערך, או יותר, אותו אדם מפרסם את הפרטים בפורום כלשהו, או מקום אחר, ואז ניתן להגיע אליו. מה גם, שחלק מהמשתמשים מכילים בתוכם (שמור בהם בעצם) פרטים של כרטיסי אשראי (יכול להיות 1 או יותר). אלה שכן יש להם את זה, כמובן שניתן בלי בע…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסקר הזה הוא בשביל עבודה שאני עושה אז כול מי שיכול לענות אני אשמח https://docs.google.com/forms/d/1kTrgZ0lX6CjRny3ATfAIUycwCffi9H6RjaDAumtw-Wc/viewform?usp=send_form
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=362052&path=22 בלי מילים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך לצלם סרט לשיעור תקשורת והסרט צריך להיות בONE SHOT אז תנו לי רעיונות טובים וצריך שיהיה מאורע מחולל וקונפליקט ופיתרון אני צריך את זה עד יום רביעי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://home.attbi.com/~bernhard36/honda-ad.html קראתי שבאתר המקורי כתוב שזה נעשה ללא עריכת מחשב! (סורי אם זה כבר היה כאן חיפשתי ולא מצאתי)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:AR15: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: איזה בלגן אשקרה שכונה הלך פה ! ליפני שעה בערך אני יושב לי להנאתי ורואה טלוויזיה תוך כדי שאני מעביר ערוצים (כשמעבירים ערוצים בטלוויזיה שלי יש מין דילאי כזה של הסאונד ולא שומעים כלום אז היה שקט כזה) אני שומע קול ממגה-פון-"תעצור בצד" טוב אני ממשיך להעביר ערוצים ואז אני שומע "הוא בורח תעצור אותו תעצור אותו" ואז הסקרנות כבר גרמה לי לקום אני רץ לחלון בחדר שלי ואני קולט רכב G.M.C ספארי ממש מתחת לחלון שלי (אני גר בבניין קומה שלישית) ו 4 גי'פים חוסמים לו את הצורה וליפני שהספקתי להגיד HWzone הגיעו עוד 3 ניידות :smoke:אני ואח שלי הסתכלנו מהחלון חשבנו איזה מחבל או מינימום איז…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זה ייחשב כספאם אבל ננסה קיצר, אתמול בלילה עד הבוקר הייתה הפסקת חשמל בפ"ת ברדיוס יחסית גדול. חזרתי ב-4 מבילוי בחוף הים, פתאום חושך טוטאלי! נסענו עם אורות גבוהים (הורדנו כאשר עבר מולנו רכב) ויחסית לאט. חבל לכם על הזמן ! חושך-שחור, לא רואים ממטר (אל תשאלו למה לא צילמתי, מפחיד להיות ככה ברחוב ועוד בפ"ת : ). כאילו מאיזה משחק מחשב או סרט, כאילו עוד רגע תראה זומבים מהלכים ולא יודע מה (למי שראה את הסרטון שהיה פה לפני מספר ימים עם המשחק מחשב שהיפנטו מישהו....הרגשתי כמעט אותו הדבר ). אם יקרה שוב, ננצל צילום קטן...לא כל יום שהבלוק חשוך כל כך. תודה שהקדשתם 2 דק' קריאה, המשך יום נעים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת אם יש לנו כאן בפורום מומחים שיודעים ויכולים לטפל בבעיות העברית שיש ב-WINDOWS? (כנראה ש-MS לא הולכים לסדר את זה בקרוב.. לאן כדאי לפנות כדי לפתור את הבעייה?) http://social.msdn.microsoft.com/Forums/hi-IN/windowsuidevelopment/thread/a8342a52-d3c2-4dc1-bdff-1cb6c6c665e8 תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
shalom hevre! ani meztaer she ani kotev be anglit ki esh li mispar beayot im ha safa ba windowz... az ani mitahnen liknot kama mishakey mahshev ve raziti ladaat eize hanut tova atem mekirim be tel aviv? lo hnut internet kagon steam ki ha horim sheli lo maaminim li ve hosvim she ifrezu lanu le heshbon bank ahar kah az ma taziu li? (razui drom tel aviv...)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממה שהבנתי מהחדשושת היום מי שהשם משפחה שלו מופיע ברשימה והוא יכול להוכיח שהוא צאצא של מגורשי ספרד מקבל אזרחות ספרדית, עכשיו אם אני לא הוזה אזרחות ספרדית היא של האיחוד האירופי ומאפשרת מגורים \ עבודה \ לימודים \ תנועה חופשית ברחבי ההאיחוד? בכל מקרה בדקתי ברשימה המלאה: http://isc.wcdn.co.il/w9/v/news/files/1391927813_6747.pdf ומצד אבי וגם מצד אימי מופיע שמות המשפחה, יש לי תעודת לידה של אבא שלי וסביר להניח שיש גם די הרבה מסמכים שקשורים בנושא כדי להוכיח. השאלה היא ממה שהבנתי התקנה החדשה מבטלת שתי הגבלות: 1. לא צריך לוותר על אזרחות ישראלית. 2. לא צריך לגור שנתיים בספרד פיזית כדי לקבל את האזרחות. אז מי הבין מה הסיפור ואיפה אני בודק לעומק לגבי הנושא הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים עומדת בפניי דילמה קשה. אני רוצה לעזוב את המדינה אך אני סטודנט (כרגע החלפתי את הפקולטה ואני מתחיל ללמוד שוב במרץ) הדילמה שלי היא האם כדאי לעזוב כבר עכשיו או לסיים את התואר (עד כמה שזה משפיע, תואר בלוגיסטיקה) ואז לעבור לחו"ל. על השאלה אם אני רוצה באמת לעזוב את המדינה כבר החלטתי סופית שכן, עכשיו השאלה מתי? מה אתם חושבים? נ.ב מיקום מועדף שאני שואף לגור בו: קנדה/ארה"ב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשוט צריך לדעת אחרת אני יחגוג לבד כמו מסכן , זה די דחוף , תודה למי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
של Brian W. Kernighan ו-Dennis M. Ritchie יש חנות בארץ שמוכרת אותו? או לחילופין יש למישהו פה את הספר יד שנייה ורוצה למכור?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לקוח עסקי בפלאפון, לאחרונה סגרתי עסקה של 150 ש"ח חבילה (שאני לא בדיוק זוכר את הפרטים עליה אבל היא מכילה את הכל בעיקרון, גם אחריות וכו'). הסוכנת נראתה די ממהרת וכאשר דיברתי איתה על פלאפונים אחרים שעולים יותר היא אמרה שהם עולים הרבה יותר והם לא משתלמים, מה יצא בפועל: החלטתי ללכת על ה-C510 שיצא בחינם, אותה סוכנת אפילו לא ידעה על זה ואמרה לי קודם שאצטרך לשלם אקסטרא, אחרי שביררה היא ראתה שזה באמת בחינם - בכל אופן, אחרי כמה בירורים היום, ראיתי שמגיע לי החזר של 80 ש"ח כלקוח עסקי. המכשיר שלקחתי עולה 54 ש"ח לחודש, וההחזר מכסה הכל - בזמן שדיברתי עם הסוכנת היא אמרה לי שה-N85 עולה כ-35 ש"ח לחודש, אז הסכמתי שזה לא ריאלי לשלם פי 7 יותר (ה-C510 במקורי עלה 5 ש"ח לחודש), לכן הלכתי על …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיר שהולך משהו בסגנון (מצטער שאני לא יכול להיות מדוייק יותר) You, show me how you do, exacly what you do how i fell inlove with you you show me how you say, exacly what you say bla bla.. וזה אותו זמר ששיר מספר 10 בדיסק הראשון של NOW הראשון אני חושב (שאין לי אותו כבר ממזמן) אהה, ויש לשיר גם קליפ שיש בו שני סינים שרואים אותם מזדקנים שבתהחלה הלב הוא יפה וגדול כזה ובסוף השיר הוא שחור ומגעיל כזה תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזאלה בכותרת....קיצר לא יודע אבא שלי הזמין אינטרנט של כלבים.....במה הוא יותר טוב חוץ מהמחיר....
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתור סטודנט להנדסה רציתי לדעת אם נכונה העובדה שהיום רוב העבודה היא בתכנון ועיצוב דיברו איתנו על החשיבות של היכרות עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ותוכנות עיצוב תלת מימדיות אחרות בנוסף, איך המשכורות, התנאים, שעות העבודה? העבודה מספקת? מעניינת?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מספר פלאפון של ידידה טובה יש לי שם שם משפחה לכתובת אבל ב144 היא לא מופיעה איך אני יכול להשיג את הפלאפון שלה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי מאוד משעמם משיעור ג"ג(כמו הרבה שיעורים) אז ציירתי... Audi a6/a4 לא עבדתי עליה בבית מול תמונה אולי מחר אני ימצא תמונה וישפר אותה קצת ד"א כמו בחשבון... איכות סריקה 200DPI [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק אוהדי כדורגל שונאים ערבים אלא אם הם משחקים בקבוצה שלהם. רק אוהדי כדורגל יכולים להתעצבן ממשחק רדיוס בלי לדעת מה זה רדיוס. רק אוהדי כדורגל חושבים שההמנון מסתיים בשריקה. רק אוהדי כדורגל חושבים שבדקת דומיה יש 20 שניות. רק אוהדי כדורגל חיים משבת לשבת וחותמים בלשכה מראשון לראשון. רק בבית"ר ירושלים יכולים לקרוא לעשרת אלפים אנשים - קומץ. הפעם היחידה שאוהד כדורגל מדבר יפה במגרש זה כשהוא מסביר לשוטר איך התחילו המכות. רק אוהדי כדורגל לא יודעים באיזה עיר ממוקם איצטדיון רמת-גן. רק אוהדי בית"ר ירושלים עדיין חושבים על הבדיחה השנייה... רק במגרש כדורגל 20,000 איש יוצאים דקה לפני הסיום בשביל לחסוך את הפקקים ביציאה. רק אוהדי הפועל ת"א מתאמצים יותר מהשחקנים על המגרש. רק אוהדי כ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ברשת. סתם לדוגמה באתר קסטרו איך אני יכול למדוד מה מידת הג'ינס שאני צריך תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-