עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

נשמע מדאיג... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. השגתי לפני רבע שעה את השירים לתת ואמא, וממש אהבתי אותם. זה בדיוק סגנון השירים שרציתי. אתם מוכנים בבקשה הלמליץ לי על שירים עבריים נוספים בסגנון הזה? של בועז שרעבי, שלומי שבת וכל אלה? תודה. לא שירים באנגלית, רק בעברית.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. נשפח לי בקבוק מים כמה ימים ולא שמתי לב על שטיח מקיר לקיר והכל מסריחחח שפחתי על זה אקונומיקה עם קצת מים וזה עדיין מסריח (איך האקונומיקה תתיבש? יווצר על זה עוד עובש/חיידקים?) תעשו טובה תגידו איזה פיתרון מדעי מגניב כזה, זה נושא מסובח

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. למחשב עם מערכת XP PRO SP3 שלצערי אינני מוצא את הדיסק עם הדרייברים;

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by moonjib,

בעקבות ההודעה של זה עם האותיות היפניות (או איגור בלאטטטטטטטטט), תהיתי האם באמת הקולה עושה את השיניים צהובות? ואיזה עוד תופעות לוואי יש לקולה? חג שמח. ד"א, נמאס כבר מכל הדיוני "יחסים" (פחחח, עלק יחסים. יחסים לא היו שם) המזדיינים האלו. כוסרבאק. לכו תתאבדו וזהו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Rasty,

טוב אני צריך חנות אמינה עם שירות טוב באיזור המרכז חוץ מסקאי פיסי ואפשר לקנות מ tms גם במרכז או רק בצפון? חוץ מזה יש לי כבר מפרט אבל זה כזה קצת מסובך כי המחשב הנוכחי שיש לי הוא חדש מלפני חודש וקניתי מחנות אמינה וכו אבל יש לו בעייה במשחקים הוא עובד איטי ולא הצליחו לתקן אותו ולמצוא את הגורם אז סתם בזבזתי 3000 שקל עליו אז השאלה שלי שאם יש חנות שאתם ממליצים עליה שתוכל גם לתת לי לבדוק אותו לפני שאני יקנה רק להיות בטוח וכדי שאני יוכל לדעת שהכל עובד בסדר במשחק.. ואני גם ישלם על הבדיקה אז יש איזהשהיא חנות שאתם חושבים שתסכים לזה?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MacGyver,

שלום ! אני מעוניין לדעת אם יש איזשהו מקום ברשת או בכלל שבו אני יכול למצוא כתובת בבריטניה על פי שם.... תודה מראש איתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DisCus,

נתון כי המתח על הנגד R1 הוא 38V והמתח על R2 הוא 91.2V. כמה יצא לכם R5, UT והזרמים בכל הנגדים במעגל? לתשומת לבכם: לפי התגובות בדיון הקודם, אני מצהיר בזאת שאיני מהנדס חשמל אלא התחלתי ללמוד את החומר הזה לפני כשבוע. תבינו אותי ותתייחסו בהתאם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה היום ב12 ניכנסתי למחשב היתעסקתי אם תוכנות ופיתאום באיזה קייגן אחד נישמע צליל מדהים שכזה לא שמעתי ואני כבר איזה שעה שומע אותו הוא פשוט מרגיע כזה צליל מדהים אז אמרתי לעצמי בוא נשתף את HWZONE ואתם יודעים שבחלק מהקייגנים יש צלילים כאלו לעיתים רחוקות/קרובות. תהנו מהצלילים. משהו מיוחד. אני כבר מכור לזה! הקובץ מצורף למטה תורידו אותו וכשאתם לוחצים אתם מתחילים לישמוע תצלילים המדהימים האלו זה פשוט מתנגן בצורה הכי טובה. וגם רציתי לישמוע את דעתכם.. וגם אם יש לכם מנגינות או צלילים כאלו אני ישמח אם תשתפו אותי ותביאו לינקים. תודה. ועוד משהו אחרון שמעניין אותי נורא איך הם עושים את זה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. א נ י ר ו צ ה ל א כ ו ל !!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. נמעס לי כבר מכל האתרים האלה שנותנים תמונות לטפטים בקבצי JPG באיכות בינונית. אני מחפש אתר שאפשר למצא בו תמונות ברזולוציות גבוהות מאוד מאוד או שלפחות יהיה באיכות מאוד גבוה (של הקובץ). אני לא מחפש רקעים למחשב, אני מחפש תמונות. אין נושא ספציפי, רק עדיף לא תמונת נוף. ושלא יהיו תמונות פסיכודליות במחשב (אלה שהם סתם צבעים וצורות לא ברורות עם כיתוב, אני שונא רקעים כאלה), או איך שלא תיקראו להם. תודה מראש. צירפתי קובץ לתמונה האחרונה שהכנתי, בלי קשר לכלום אני סתם אוהב אותה (ואת LIMA ;D ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אין לי הרבה נסיון בתחום, מה שכן, אחי קנה אופניים כאלה לפני כמה חודשים והם מתפרקים לחלוטין, האיכות שלהם יורדת מאיכות של made in china. האם למישהו יש נסיון עם אופניים חשמליים איכותיים, שגם מתקפלים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. חברי מועדון הרודסטר שעליהם אני נמנה צילמו, ערכו והפיקו סרטון דריפטים מדהים. לא אכביר במילים - פשוט צפו והפיצו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Morfium,

צריך אתה להעלאת תמונות לאינטרנט , אני צריך שהוא יהיה חינמי ושאת התמונות שאני מעלה , יוכל לראות כל מי שאני שולח לו את הכתובת של התמונה .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלחתי משהו בדואר שליחים למישהו הוא טוען שמה ששלחתי הגיע ביום X ואני אומר ביום Y יש דרך לבדוק מתי זה הגיע? בכל זאת היה שם בן אדם שמסר את החבילה, זה רשום איפה שהוא? (לא ביקשתי שזה יהיה רשום ולא זוכר איפה שמתי את הקבלה מהדואר על זה ששלחתי את הדואר)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. קיבלתי קנס על שימוש בפלאפון בזמן נהיגה .. 500 שקל, עכשיו דיברתי בטלפון על רמקול כשהמכשיר היה באיזור הבטן, יש איזה סיכוי אולי מאחר ושלוש שנים אני בלי עבירות תנועה לגמרי להעביר את הקנס לאזהרה ?! אני רוצה לרשום מכתב, השאלה מה כדי לרשום בה ... לא יודע אני חייל קרבי זה יכול איכשהו אולי ו.... לעזור קצת ירחמו עלי ... ?!?!??!?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sofix4,

כבר תקף? אם לא, מתי יהיה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

WTF! http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_680/ משו ישפוך אור בנושא

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=6c2549e3f04bb820896c17227a71d175&threadid=33686668&perpage=20&pagenumber=1 חזק :lol:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Milford Cubicle,

מעשה בתולעת לבנה וקטנה, שתמיד ישבה לה לבד בפינה. בודדה להפליא ומאוד מסכנה, בלי אף חבר בכל הגינה. ככה חלפו להן 18 שנה, והגיע תורה להגן על המדינה. היא זחלה לבקו"מ מלאת גאווה, קיבלה קיטבג וזריקה מכאיבה. פגשה סמל מניאק וקצינה חביבה, ועכשיו היא רשמית תקועה בצבא תולעת קטנה רחוקה מהבית, תולעת קטנה בצבע הזית. תקועה בלי מוצא בטירונות בנים, לא מצליחה לעמוד בזמנים. מבצעת תרגילי התעמלות מענים, וחוטפת צעקות ממ"כים מעצבנים. והסמל צועק: "תולעת קטנה, כאן זה צבא ולא קייטנה. תתחילי לרוץ ותפסיקי לזחול אצלי את תאכלי עוד הרבה הרבה חול. 30 שניות לקחתי לך זמן, רצת קילומטר וחזרת שוב לכאן!" מזל ששום דבר לא נמשך לעולמים, התולעת סיימה את טירונות האימים. היא הצהירה אמונים וקיבלה תנ"ך, ועכשיו היא ר…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by liran324,

http://games.nana.co.il/Section/?SectionID=1842&sid=144 חברה כנסו בכתובת הזאת למשחק אספקה סדירה אם מישהו מצליח לפתור ת זה עוד היום בערב ולפרסם תמונה מלך אני כבר שעתיים עם זה וגם חברים ואף אחד לא מתקרב אפילו

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן חבר'ה השבוע התחלתי בקורס פסיכומטרי לקראת הבחינה באוקטובר אז בהזדמנות זו רציתי לשאול מה בכלל דעתכם על הבחינה, מה אתם חושבים עליה ועשיתי גם סקר כדי לבדוק את הלך הרוחות. למעשה אני עושה אותה עכשיו בגלל שאחרי י"ב(שמתחיל בספט') אני מתכוון לעבוד ואחר כך לעתודה אקדמאית ולכן אני עושה עכשיו את הפסיכומטרי כדי לא להלחץ אחרי הבגרויות וי"ב ולהיות בראש שקט. טוב, מספיק על עצמי, דברו אתם והביעו את דעתכם בהמוניכם!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כל כמה זמן שומעים על התרסקויות של מטוסים האם הדבר הזה קורה רק במדינות עולם שלישי? או שיש גם התרסקויות גם במדינות מערביות כגון אמריקה קנדה צרפת וכו' כי בחיים לא שמעתי שקורים תאונות מטוסים במדינות כאלה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by zorgi,

שעשועון טלויזה ביפן, וכמה מתיחות .כנסו זה חזק. http://www.youtube.com/watch?v=3ihyj1xhOvM http://www.vidilife.com/video_play_1120070_Crazy_Japanese_Komodo_Dragon_Game.htm היפנים האלה קרועים על כול הראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אי צריך להיות ב9 וחצי בכותל, איזה קו הכי מהיר מהתחנה מרכזית בירושליים? וכמה זמן נסיעה? מהבדיקה שלי קווים 1 2 ו3 מגיעים לכותל, אבל אני לא יודע על איזה הכי כדאי לעלות, ובאיזה שעה לעלות, עד כמה שאני מכיר את ירושלים, היא פקוקה יותר מתל אביב...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.