כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, קיבלתי את המייל הבא מאינטל ואני לא מצליח להבין מה כוללת העבודה, איזה ניסיון היא תיתן לי ועד כמה היא תעזור לי בעתיד: [INDENT]הי, אנו רוצים לעדכנך כי החלטנו לפתוח עמך בתהליך גיוס למשרת סטודנט/ית למרכז פיקוד ובקרה באינטל קרית גת. מרכז השליטה והבקרה אחראי על ניהול מצבי שגרה וחירום בכל אתרי אינטל בישראל. בשגרה - ניהול המבנה במצבי שגרה, עבודה בחדר הבקרה, אחריות על עבודה סדירה, אחריות על אבטחת מידע, אכיפת נהלי בטיחות בחברה וניהול שוטף של הבניין. בחירום - ניהול אירועי חירום כגון אירוע חבלני, פלילי, אירועי רפואה, אירוע הצלה וכימיקלים. התפקיד כולל אחריות על פרויקטים שונים בתוך ומחוץ לצוות, ביניהם פיתוח, הטמעה ומעקב של תהליכים ונהלים, ואחריות על צוות אבטחה חיצוני. התפקיד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פשוט מלא מוצרים שם לא במלאי ואני מחפש להזמין כל מיני דברים באתר הישראלי אני לא מצליח אפילו לעשות חיפוש..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://entertainment.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=poll.results&id=3675 :-X
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות גל המחאות ששוטף אותנו וההתעוררות הכלכלית של אנשים החלטתי להרים את הכפפה ולתרום את חלקי.פיתחתי מערכת לניהול תקציב משפחתי, שמטרתה לעזור לאנשים לעקוב יותר בקלות אחר ההוצאות והכנסות שלהם בכל חודש. בניגוד למערכת אחרות שיש באתרי הבנקים, המערכת נועדה להיות מאוד פשוטה כך שתתאים כמעט לכל אחד. לעצלנים במיוחד ישנו גם Sidebar Gadget שמאפשר לבצע עדכונים בסיסיים בחשבון ללא צורך להיכנס לאתר. לא יודע לכמה מכם זה שימושי (בעיקר בגלל הגיל) אבל אתם מוזמנים להירשם ולתת חוות דעת: http://sum4me.co.il תהנו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://abdlala.freeserverhost.com/ :lol:
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מדובר בגג אסבסט. בגלל שהוא בצורה גלילית הציפורים יכולות להיכנס ולעשות חיים. התקרה של המגורים הופכת להיות הריצפה שלהן, ושומעים את כל הריצות וההליכה. אם מישהו לא הבין אז אני אצלם אם תבקשו. האם הפתרון הוא לשים רשת מסביב לגג? אם כן - איך מדביקים? כי אני חשבתי עם סיליקון
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אין כבר את הפורום שנוגע לאתר אז לכן אני כותב את זה פה. בשבועות האחרונים כניסה לאתר HWZONE או לפורום שלו גורמים לקריסה של האינטרנט אקספלורר. אני משתמש גם בפיירפוקס ששם זה לא קורא אבל מעצבן שכשאני נכנס מ-IE האתר קורס. אני לא יודע אם זה רק אצלי ככה או שאצל עוד משתמשים, אבל רק רציתי להביא את זה לתשומת לבם של מנהלי האתר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ב- ksp אין את הלוח 8KDA3J המפורסם ואין את 9800Pro של MSI !!! מישהו יודע למה??? אולי נגמר המלאי???
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסקר הזה הוא בשביל עבודה שאני עושה אז כול מי שיכול לענות אני אשמח https://docs.google.com/forms/d/1kTrgZ0lX6CjRny3ATfAIUycwCffi9H6RjaDAumtw-Wc/viewform?usp=send_form
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי DVD מבית ProSound, דגם 909, עם המאפיינים הבאים: מכשיר DVD אולטרה מודרני דק במיוחד (פחות מ- 5 ס"מ) עם מנגנון מיוחד לבלימת ויברציות המקנה למכשיר יציבות ועמידות וכמו כן גורם להורדת רמת העיוותים. ה- DVD קרוא דיסקים מסוג: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV, DVCD, SVCD, VCD, DVD איכות תמונה וקול מדהימים ברזולוציה האופקית העולה על 500 קווים. אות המוצא מסוג YUV מעניקה תמונה ברורה יותר יפה יותר ומלאת חיות. ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות צליל תלת ממדי אמיתי. כל האיכויות הללו מאפשרות הנאה מלאה ומעמידות את המכשיר בשורה הראשונה. המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים קריאת פורמטים: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV DVCD, SVCD, VCD, DVD…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ufocasebook.com/issvideo.html
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש את מבחני COMTIA ל-A+ וגם למייקרוסופט יש מבחנים מסוג זה, מי יותר נחשב, יש הבדלים בין השניים? עם יש לי A+ כדאי לעשות גם את ההכשרה של מייקרוסופט או רק את המבחן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי דרך אחרת לתאר את המצב. התצוגה בערוץ 2 הופכת לשחור לבן תוך כמה שניות. זה לא קורה בערוצים אחרים וזו כנראה בעיית חומרה, כי כשעוברים ערוץ זה נהיה די מהר שוב צבעוני. ניסיתי לעבור מPAL לRGB, ולא רק שהאיכות מחורבנת הרבה יותר, אלא שעכשיו ערוץ שתיים פשוט נתקע לסירוגין! כל שאר הערוצים עובדים תקין. עכשיו כשאני כותב כאילו השתחרר לו איזה פקק והוא משדר נורמאלי בPAL- הופה, זה שוב שחור לבן. אני חושב שהוא קורבן של מבצע עמוד ענן. מישהו נתקל פעם? יש פתרון? עריכה: הערוץ גם מרצד לעיתים במהירות בין ירוק אדם כחול, כאילו מחליפים לו פילטרים במהירות. יצויין שכל התופעות האלו קורות רק בערוץ 2.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחלק הזמנות (לפי מה שהבנתי אפשר רק ע"י הזמנות להיצתרף). כל הדברים הבאים שאני כותב זה רק ע"י דברים שקראתי מהאתר אל תתחילו להשמיץ אותי שזה לא נכון וזה שטויות לא בדקתי את זה. מי שזה לא מוצא חן בעיניו שלא יגיב. אתר חדש עדיין בשלבי בנייה (פעלי) סוג של רשת חברתית אבל על כל פעם שמשחקים במשחקים שומעים מוזיקה ועוד דברים רבים אחרים מקבלים נק' שבעזרת נק' אלה ניתן לקנות דברים באתר. לכל אלה שרוצים הזמנה נא לשלוח לי בפרטי את האימייל שלכם ואני ישלח הזמנה באותו רגע. www.צונזר.com
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, שמי עודד אני מנהל רשת בצבא אבל ברצוני לספק לשלוש שנים של נסיון גם תעודה פורמלית של מייקרוסופט. השאלה שלי היא איפה לדעתך המקום הכי טוב לעשות את הקורס? מין הסתם על גו'ן ברייס שמעתי וגם ביררתי אבל רציתי לדעת אם יש עוד מקומות שלא נופלים מהרמה של גו'ן ברייס?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שהנושא צץ מפעם לפעם, ורציתי לחלוק את הנסיון שלי בנושא: לאחר הגיוס אובחנה אצלי מחלה קשה שהסיבוכים שלה הם דלקות פרקים קשות. לפני כחודש החלו אצלי כאבים איומים בברכיים ובאגן, לאחר ביקור במרפאה קיבלתי הפניה לאורתופד. כמה ימים לאחר מכן התחלתי להרגיש רגישות בגב, ועם הזמן המצב החמיר עד למצב שאני לא יכול להתכופף לשרוך שרוכים, הגעתי שוב לרופאה והיא אמרה שזה נראה סיבוך של המחלה שיש לי, ושאציין לאורתופד בעל פה את כאבי הגב שלי הגיע יום הביקור שלי אצל האורתופד סוף סוף, ומה אני אגיד לכם. בזלזול כזה בחיים שלי לא נתקלתי. הרופא נראה כמו קבצן שאספו מהרחוב, דיבר איתי בזלזול שלא נתקלתי בן מימיי; עשה בדיקה שטחית על הברכים, וכשאמרתי לו לגבי הגב, הוא אמר לי ״לא רשום את זה בהפניה״- אמרתי לו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחוזק, מחוזק ביותר הסנאק הזה. בקצב הזה נראה לי שאני אחליף את ג. יפית.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
<צונזר...מצטער, מוגזם מדי.> אחד המטורפים, לדוברי הרוסית אנא פרשו את זה, צחקתי אבל מהתמונות לא מהטקסט
-
טוב זה מטריד..ואני צריך לדון בזה עם אנשים , לראות כמה זה פופולרי ולמה לעזאזל זה ככה.. שעושים על האש עם המשפחה ובכללי אני מדבר על האש עם כל מיני סוגי בשרים לא כזה שאתה קונה נקניקיות כנפיים וכמה המבורגרים עם החבר'ה) אז תמיד מתחילים עם הקבב , בשר אחר , בשר אחר נוסף......, סטייקים בסוף למה עושים את הדבר הכי טעים בסוף ? וקבב שזה הכי פחות מלהיב וסותם את התיאבון בהתחלה.. כל הסדר צריך להיות הפוך
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה ליצור אפליקצייה משחק בנושא כדורגל ישראלי ומעוניין להשתמש בשמות ותמונות של שחקנים מהליגות הישראליות. עם מי אני צריך לדבר כדי לקבל אישור על שימוש בזכויות יוצרים? הרי זה לא הגיוני לפנות לכל שחקן בנפרד... אין איזה "אקו"ם" של הכדרוגל הישראלי שנותן אישורים לזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון יש את המכשיר של חברת חשמל שמודד את צריכת החשמל (בקילו וואט נכון?). אני מחפש מכשיר דומה שאני יוכל להתקין בעצמי\חשמלאי עצמאי (בלי קשר ל"חברת החשמל") יתקין כדי למדוד את צריכת החשמל החודשית שעוברת בכבל מסוים, כדי לחשב את הצריכה בנפרד לכל שאר הבית. יש מכשיר כזה? איך הוא נקרא? כמה זה עולה? ואם יש קישור אני ישמח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש איזה שהוא מבנה מוכן (tample) למדריך למשתמש, הכוונה: נכון שאתם קונים מוצר כלשהו אז הוא בא עם חוברת הפעלה\הדרכה? אז אני מחפש איזה שהוא מדריך או מבנה שאפשר פשוט לשנות שם לפני המוצר שלי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-