עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז אחרי שהיום המחשב חווה כמה נפילות מתח, חשבתי לעצמי לקנות אחד(עם כל הכסף שאנחנו משקיעים בהם, חבל שאיזה נפילה תהרוס הכל...) אז... האם אתם משתמשים בUPS? ואם כן איזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Gohan,

יש לי בחצר נקודה עם חול שכול הזמן גדלים בה עשבים וכל שבוע אני צריך להוציא אותם רציתי לדעת עם מלח יכול למנוע את זה. שמעתי פעם שבמקום ששופכים מלח לא גדל יותר כלום. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Yellow,

מי יותר שווה? NULA (של nVIDIA) או RUBY (של ATI)? אני רוצה להכין על אחת משניהם חתימה. אני יכין על מה שהרוב מעדיף. NULA: http://img132.imageshack.us/img132/4946/nula5po.jpg RUBY: http://img125.imageshack.us/img125/8382/ruby5nw.jpg הבחירה היא שלכם.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

שלום, עוד כמה ימים אני נוסע לכינרת. מה אתם ממליצים לי לקחת לשם?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אבא שלי צריך לקבל מהעבודה שלו רכב חדש ויש לו בחירה בין שני דגמים, SUZUKI LIANA GLS אוטומט או אקסנט פמילי GL 1.5 גיר אוטומטי 4 דלתות מודל 2005 תודה מראש על התגובות !

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ובכן לפי הכותרת בטח המחשבה הראשונה שעולה לראש היא סייבר סקס, אבל זה נדוש, חסר טקאט וזה פשוט ALL TALK AND NO WALK העיניין הוא שיש לי חברה בחול, ואני רואה אותה עוד 54 ימים, ואני משתגע פו בינתיים רק לדבר בטלפון או עם המקלדת, ומחפש רעיונות מקוריים לדברים שאפשר לעשות (רעיונות חופשיים בלי גבולות) עם long distance יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MishaK,

;D

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי הכותרת אומרת הכל... תודה מראש install

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by waizman,

דילמה קשה - התמונה בפרופיל... כרגע יש לי את התמונה הזאת של סולן R.E.M. מייקל סטייפ להחליף אותה בתמונה הזאת של ClayMan מהקווסט האגדי הלא הוא ה Neverhood [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי בתמונה של הבחורה הכי כוסית שיש (לא מכיר - כמה חבל...) [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי להשאיר את התמונה של R.E.M. ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו קנה את הדיסק הזה ממני, חדש. אני קניתי אותות מלייף. כידוע הם פשטו את הרגל די מזמן. איך אפשר להחליף אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by NuNaTaK,

אני לא מצליח לגשת לא לגוגל, לא לג'ימייל ולא לאתהצינור.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by R3gM4n,

את הבאן כבר נתנו לו, אבל עדיין הספקתי לתפוס תמונה קטנה שמתעדת את החוסר חיים ומחלת הנפש העמוקה אשר שררה באחד ממשתמשי הפורום המרוגזים בשעות הלילה הקטנות: (וכן, גם אני משחק בMAFIA WARS )

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם, אני לומד מדמ"ח באונ' תל אביב, שנה ראשונה וכנראה גם אחרונה.. עבדתי קשה במהלך השנה הזאת, אבל לא יצאתי עם תוצאות טובות. נכשלתי ברוב הקורסים, ובאחרים לא קיבלתי ציונים גבוהים מי יודע מה.. היחס לסטודנטים מחפיר!!! דוגמה רלוונטית אחרונה: אני לא רשאי לגשת למבחן הסופי בקורס בגלל שהגשתי 6 עבודות במקום 7.. והיה לי נסיבות, ולא עזר כמה השפלתי את עצמי והתחננתי למרצה\ מתרגל\ בודק עבודות ! אז.. נרשמתי והתקבלתי באונ' חיפה למערכות מידע ניהוליות (וגם למדמ"ח כעדיפות שנייה) ? מה דעתכם על החוג הנ"ל ? האם הוא יותר קל ? האם מה שנלמד בו הוא דומה למה שנלמד במדמ"ח ? האם אפשריות התעסוקה אחרי קבלת התואר הם מצומצמים יותר ? אשמח לכל תגובה\ עצה\ טיפ שיכול להיות רלוונטי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Josh Fredr,

היי, אני רוצה לנקות את הלפטופ שלי מסימני ידים שעליו.. איך קוראים לתרסיס הלבן הזה שקונים (היקר) שמרססים איתו את אזור המקלדת מנגבים וזה יוצא מבריק ומריח כמו חדש ? תודה מראש על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by liores121,

שלום. לאחר חישוב חשבון חשמל יצא קצת מוזר ... אני מתגורר בקראוון בעל מונה חשמל נפרד מבית המשכירים , ולאחר חישוב יצא סכום של 600 ש"ח עבור חודשיים וחצי. מונה התחלתי 2815 מונה בסוף חודש 3796 לאחר הפחתה , הכפלה של קוטש לשעה וכו' יצא גם סביבות 550 ש"ח.. משהו אני מפספס או פשוט בזבזתי הרבה חשמל?? תודה

16. Started by Born2Kill,

שמתי לב שיש כבר מראה חדש, אשמח לדעת איך אוכל לעדכן זאת... אני מאמין זה מתעדכן אוטומטית אך אינני מעוניין להמתין

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני משתמש בטלפון באופרה מיני שיש בו חוסם פרסומות אוטומטי,אין לי בעיה לתת הרשאה לדפדפן שישתמש בפרסומות באתר הזה אבל אין אופציה כזו ,ככה שאין דרך לגלוש בו,מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני אוהב להתעסק עם חומרה של מחשבים וזה תשוקה שלי. חשבתי לעבוד בתור טכנאי מחשבים בKSP אבל שמעתי שיש סניפים שטכנאי עושה כמה תפקידים. הוא יכול להיות טכנאי, במכירות וגם מחסנאי. אני אישית רוצה רק להיות במשהו שאני טוב בו, וזה כמובן טכנאות. אני מכיר סניף שכנראה בו טכנאים הם גם מקבלים ציוד פגום בחזרה ועושים החלפות. הייתי רוצה לדעת באילו סניפים כל אחד עושה עבודה שלו, ולא כמה תפקידים. האם יש פה טכנאי שעובדים בKSP ויכולים להבהיר לי דברים אלה ואולי לספר על יום עבודה רגיל בעבודתם? גם אשמח לשמוע מאנשים שעובדים בIVORY וחברות אחרות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. תגידו מתי תתחיל ירידת המחירים בחנויות החשמל והמחשבים? אתם יודעים בגלל שזה סוף שנה והחנויות עושות ספירת מלאי אז המחירים אמורים לרדת, ככה לפחות חבר שלי שרוצה לקנות מחשב נייד אבל הוא מחכה לקראת סוף השנה כי הוא אמר לי שאז המחירים ירדו משמעותית בגלל שהחנויות עושות ספירת מלאי והם רוצים להיפטר מהכול.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ChrisBrown,

אני מחפש את הסרטון שצילמו עם הפלאפון באוקראינה שנערה שוכבת על הרצפה ומסביבה אנשים שזורקים עליה אבנים ומכים אותה עד שהיא מתה. למישהו יש את הסרטון הזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ilay22,

אני שוקל ללמוד את הנ"ל במכללת הייטק, אשמח לשמוע דיעות על ההסמכה, ועל הדרישות שלה בשוק (האלטרנטיבות שאני שוקל הן A+ או mcitp)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by The Ball,

כמה אתם חושבים שכדאי לי לקנות את הוידאו הבא TOSHIBA V-E15 2 ראשים והוא משומש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BedBoy,

ב- ksp אין את הלוח 8KDA3J המפורסם ואין את 9800Pro של MSI !!! מישהו יודע למה??? אולי נגמר המלאי???

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by R0ck,

לבן מתחיל ומביא אותה במט ב 12 מסעים. 8) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by R0ck,

נשמע מדאיג... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.