כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אם ממש ממש ממש משעמם לכם? http://www.yamaha-motor.co.jp/global/entertainment/papercraft/realistic/index.html ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני שוקל להעתיק את מקום מגורי לקנדה - עוד לא יודע לאן בידיוק אבל לא לחלק הצרפתי בטוח. הבנתי שקיום זה הרבה יותר מסובך מפעם ושצריך לצבור איזשהי מכסת נקודות שנמדדות לפי המקצוע גיל מצב משפחתי שירות צבאי וכ'ו. הייתי שמח לשמוע ממישהו שעבר תהליך דומה או שברר ויודע איך בידיוק דברים עובדים, לצורך העניין אין לי מקום עבודה עדיין בקנדה ואני רווק . אז תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מגבר חדש לאוטו שלי ואני צריך המלצות ממבינים בדבר המגבר יתחבר לרדיו דיסק של קנווד ויתחברו אליו רמקולים 6X9 (לא יודע כמה וואט) וסאב של JBL 1000W וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 800 שקלים ובבקשה אל תפנו אותי לפורומים אחרים תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך מממשים צירוף חיצוני ע"י צירוף גיבוב ? כלומר מה אני צריך לשנות באלג' של צירוף גיבוב כדי לקבל צירוף חיצוני ? וכמה תהיה העלות של זה ? תודה אנשים !!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחותי מחפשת עמותה שהבסיס שלה (ביסל"ח) יוכל לתרום לו מזון וכד' לקראת חג הפסח. מישהו מכיר ויכול לעזור? באופן מפתיע חיפוש גוגל לא ממש עזר בנושא
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שווה לקרוא עד הסוף.. מבטיח! בקיצור... יש לי מצלמה.. שהחברה שסיפקה לי אותה נתנה לי הוראות להתקין אותה באנגלית.. אבל אנגלית כמו שרק הסינים יודעים ( לא מבינים כלום!! ) בסוף היא כותבת לי, אם כל מה שהצלחתי לא עבד תיכנס לפה ותוריד את הדרייבר -- !!! אמא שלך **%&$ אז למה יצאו לי העיניים עד עכשיו?! Dear customer, For the webcam problem,could you pls see the following info.Hope it helps someway. First,Pls plug in the webcam to the interport of computer. And open your ''My Computer'' on you table and found the "Scamer & Camera". Then you will found "USB Vedio equipment" and click it. Second,Plug in the webcam to the interport of your computer first. Open your "My C…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תמונות שאותי הצחיקו ( חסר למי שיגיד "אה זה תמונות ישנות" ).. אשמח אם תשתפו גם אתם תמונת..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני מוצא טאבים לזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אתמול קניתי רדיו דיסק חדש ויש שם כניסת AUX. יש לי אייפוד טאץ' דור שני.. מישהו יכול לכוון אותי איך אני גורם לשניהם להתחבר?איזה כבלים וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם חשבתי יהיה נחמד לפתוח דיון על סרטונים מצחיקים ב YouTube זה אחד קורע :]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בליוןנטורק אין יותר לינקים. אם באופן תאורטי בלבד אתם הייתם מחפשים איזה סרט (משהו בלי זכויות יוצרים , חוקי כזה אתם יודעים... איפה אתם עושים את זה?? ראיתי כמה אתרים אבל השמועות מספרות על מהירות דלה בעקבות חוסר במקורות. ואולי בעצם אתם מעדיפים פאבים???
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי התחלתי לעבוד בשעה טובה ומוצלחת כטכנאי PC בבי"ח קפלן ברחובות לפני כשלושה שבועות. אני כמעט ללא נסיון, אבל הבוס שם ראה שיש לי כח רצון ללמוד ובזכות לחץ של אחד העובדים שבזכותו בכלל הקורות חיים שלי הגיעו לשם התקבלתי לעבודה! הבעיה בבי"ח היא שצריך לרוץ ממקום למקום ואין זמן לנשום..ולאחד בלי נסיון כמוני זה נהפך לגהנום. כמובן שאני לומד דברים חדשים אבל בקצב הזה בואו נגיד...או שיטיסו אותי משם עוד כמה חודשים..או שבגלל חוסר הנסיון שלי אני אסבול הרבה מאוד זמן עד שהנסיון שלי באמת יהיה שווה משהו. הגעתי למסקנה שצריך להתקדם לבד בבית..הדברים העיקריים שצריך לדעת שם [ובעצם בכל מקום שדרוש בו טכנאי] הם הגדרת מדפסות, אופיס, Win Server 2003, Win XP, exchange ועוד כמה דברים שבטח שכחתי. יש לי מחש…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או שזה רק אצלי ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המחירים בישראל בקנית מחשב לעומת ארה"ב או אירופה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
SPACE IL ירדה ( או נכון יותר, התרסקה ) מן העץ של לנחות על הירח. https://tech.walla.co.il/item/3243932
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נכנס לפרופילים של חברים. בצד שמאל, מתחת לתמונה, רשום, לדוגמא שיש 100 תמונות, אבל כאשר אני נכנס רואים רק 75. כנ"ל לגבי כולם. אצל מישהו רשום 26, רואים רק 5. מה הקטע?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בעיקרון הזמנתי זיכרון פלאש של 8GB והמוצר שהגיע לא עובר את ה100MB. במצב עניינים רגיל הייתי פוטר את המשלוח כזיוף, מגיש תלונה לאיביי, מקבל את הכסף בחזרה, ושלום על ישראל. הבעיה היא שמישהו פתח לי את המעטפה (שקית) ועכשיו אני לא יודע אם לא החליפו משהו ואם זה בעצם המוצר המקורי. אני מספיק כועס על החדירה לפרטיות (ואם היה לי מידע פרטי בדיסק ההוא?) ובנוסף גם די מתוסכל כי אין לי מושג למי לפנות. ריאלית, כנראה שנקודת הכשל היא בצד של המוכר (מעניין איך רמאים כאלו מרוויחים כסף הרי כל לקוח מגלה את הזיוף כשהקבצים שלו לא מועתקים?), אבל עדיין, איך אפשר להיות בטוח?... יש עצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה מאוחר אבל אני חייב דחוף להתחיל קורס פסיכומטרי כבר בשבוע הבא. צריך שהקורס יתקיים בבאר שבע או בסביבה. מישהו מכיר קורס פסיכומטרי של חודשיים?? אתם לא מבינים כמה אני צריך את זה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני אסביר את זה הכי פשוט שאוכל. יש לי מנוע שצריך כמות מאוד מסויימת של ניטרו ושמן. מישהו יודע איפה אפשר לקנות ניטרו נקי בארץ?(ניטרו שלא עורבב בדלק עדיין) תודה,ואשמח אם תציינו מחירים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להודות לאורן על השירות המעולה והטיפול המהיר בבעייה שהייתה לי עם ספק כוח למרות הכול הוא עזר והחליף והסביר ובקיצור אחלה של בן אדם. תודה אורן מיירבו כמותך !!! ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול אולי יש מישהו שזה יצלצל לו עכשיו קרה משהו מוזר אני על המחשב השעה כמעט 5 וכמעט חושך כבר פתאום הפסקת חשמל הולך לחלון רואה שזה רק אצלנו פותחים את הדלת יש שני אנשים על הארון חשמל אומרים דברים לא הכי ברורים שהם בודקים לחורף ואם יש עצים גבוהים או מרפסות אצלנו ואם אפשר להכנס להסתכל שואלים אותם שוב כמה פעמים מה המטרה הייתה ולכבות את הפיוז הם לא ממש עונים וממשיכים לדבר על עצים גבוהים שיכולים לפגוע בקווי חשמל מיד אחרי זה ראיתי את שנייהם מהחלון למטה כל אחד נכנס למכונית פרטית משלו מכוניות רגילות לא של חברת חשמל נראה ונסעו יש דבר כזה עובד חברת חשמל מורידים פיוזים בבנין דירות? בחיים לא זוכר כזה דבר בטח שלא בכמעט …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני סטודנטית למערכות מידע ואשמח לקבל את עזרתכם במענה ל סקר קצר בנושא של מכוניות אוטונומיות (ללא נהג) https://docs.google.com/forms/d/1BnpX0vnGcp-Z0rY8lKUNYHLIR3KSJL7p8ec0RkBddBM/viewform?usp=send_form תודה רבה על שיתוף הפעולה בתקווה שיהיה..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שרשום בכותרת של המכתב.. אבל לא רשום מזה בדיוק.. באתר של חיל המודיעין עם השם משתמש והסיסמא שלי זה רושם לי התמיינת למסלולים הבאים: מסלול סטטוס מועמדות פרוייקט גאמא הנך מועמד/ת מודיעין אלקטרוני הנך מועמד/ת ואז יש את השאלון שמילאתי להם ממזמן.. ואז מתחת הנך מוזמן לאירועים הבאים: 19.8.2007 מבחנים ראשוניים למסלול מודיעין אלקטרוני אז זה אומר שהזימון שקיבלתי זה לאלקטרוניה ולא לגאמא?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-