כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מה המצב ? איך אני יכול לחסום מספר ספיציפי שמתקשר אלי ?? יש לי NOKIA N8 , ואני רוצה לחסום מספר מסויים שלא יתקשר אלי . יש תוכנה שעושה את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לאחרונה מטרידים אותי בתדירות גבוהה למדי (פעם-פעמיים בשבוע) - מתקשרים ומציעים לי באמצעות מזכירה אלקטרונית שירות שאינני מעוניין בו. באופן מאוד מפתיע, השירות הוא תרומה ("צדקה") לדתיים. בהתחלה זה לא כזה הפריע לי ופשוט ניתקתי את השיחה, אבל זה כבר מתחיל להיות ממש מעצבן. המספר איננו חסום, כך שיש לי אותו. האם אפשר איכשהו להתלונן על זה? במה זה כרוך אם כן? אני בגולן טלקום (דרך העבודה) - האם אפשר לחסום את המספר דרכם? אם לא, אני אחסום דרך הסימביאן.
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לפתוח ת'רד אשר ירכז בתוכו טיפים למניעת בזבוז משאבים וניצול טוב יותר של משאבים קיימיפ אשמח אם חברי הפורום ישתתפו כאן באופן פעיל - אני מאמין שלכל אחד יש מה לתרום. אני לא מצפה כי כולם יסכימו עם כל ההצעות אך גם אם תאמצו כמה - שווה. חשמל: החלפת נורות בנורות PL חסכוניות - נורות אלו מחזיקות זמן רב יותר, צורכות חשמל נמוך יותר ומפיקות הרבה יותר אור ומעט חום ניתוק מכשירים אשר אינם בשימוש - כמעט כל מכשיר מודרני צורך חשמל במצב STANDBY ע"מ להמנע מבזבוז זה אפשר להתקין שקע עם מפסק ולכבות שלא בשימוש. דבר זה גם כולל את המחשבים, נתבים מסכים ועוד. זה גם הרבה יותר בטוח מכיוון שאתם מנתקים את השנאים אשר מהווים לא פעם סיכוי לשריפה. דוד שמש - לצורך חימום מיים חוסך מאות שקלים ב…
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חסמו אותי בגלל אי תשלום על מוצר.. (אפילו לא שמתי לב לזה) מה אני יכול לעשות??
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הפרק השביעי של סדרת מלחמת הכוכבים מתחיל לשבור שיאים קולנועיים, למרות שיוקרן באולמות הקולנוע לראשונה רק ב-14 בדצמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/חסר-תקדים-star-wars-החדש-הכניס-50-מיליון-דולר-למ/
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כל כמה שעות באיי סי קיו אני מקבל "היי Or תוצאות החיפוש שלי העלו אותך, אני רוצה לדבר איתך לעשות לך טוב... תתקשר אלי אני מחכה לך 057-364364" זה מתחיל לעצבן כי אני עושה איגנור אבל כל פעם זה ממספר אחר.. ואי אפשר להסתכל על הפרטים שלו/שלה, זה נותן לי הודעת שגיאה של לנסות שוב. מישהו נוסף נתקל בתופעה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן ניקיון הדירה במעונות נתקלנו מתחת לכיור בחפץ מוזר זה פלסטיק אפור עם נוזל בפנים וסוגר מנייר אלומיניום לא רשום עליו שום דבר ולכן אין לי מושג מה זה לא פתחנו את הסוגר לכן אני לא יודע עדיין מה הוא אותו נוזל אני פשוט חייב לדעת מה זה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן , קניתי לפני 7 שנים G-SHOCK ב800 שקל שאני משתמש בו עד היום : אני מאוד מרוצה מקנייה , השעון לא עשה לי בעיות , הרצועה החזיקה מעמד כל מה שהחלפתי זה בטרייה פעמיים שלוש . הגיע הזמן להשתדרג , התקציב שלי הוא 1000 שקל , הנה כמה שעונים שחשבתי עליהם: 1. Sector ממשפחת M-one 2. שעון Sector ממשפחת centurion 3.dkny-NY1380 אם משהו מכיר אחד מן השעונים, או יש לו המלצה לשעונים אחרים בסגנון הזה בתקציב שלי .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מישהו רואה את הסידרה הזו?איך היא?מעניינת?משעממת הבנתי שזה סידרה חדשה ואני רוצה להתחיל לראות אבל אני לא יודע אם זה ביזבוז זמן לראות את זה וא שזה שווה את הזמן שיושבים מול הטלוויזיה ורואים מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נאמר יל שבסוף החודש הנוכחי, ביום תחילת 2004 נכנס החוק החדש שקובע חצי שנה מלווה, עם עוד הגבלות מסוימות... נאמר לי גם על שהחוק תקף רק על ילידי 87 ולא על 86... הרבה דברים נאמרו לי. אם משהו יודע זה... אני ישמח.. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://www.103.fm/player.asp?pgid=84876&fileId=mlnk400
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
למנהלי האתר שלום אני לא יודע אם נתקלתם בזה אבל עכשיו אחרי שקראו לי פייקר החלטתי לעשות לזה סוף יש כאן ילד עם שם TeaTime לא היה איכפת לי עד עכשיו אבל אחרי שקראו לי פייקר אני מבקש לשנות את שמו אם זה אפשרי אני אודה לכם מאד
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים הייתי מעורב בחקירה בנושא מחשבים ואינטרנט, לכאורה החוקר היה אמור לחקור כל אחד שהיה מעורב בפרשייה בנפרד (ללא ידיעת שאר הנחקרים), ולגרום לנו להפליל אחד את השני. הדברים לא עלו בקנה אחד עם כוונותיו והבנו שהבחור הראשון נחקר בדרך כלשהי ושהמשטרה הולכת לחקור גם אותנו. מפה לשם בסוף החקירה החוקר החתים אותי (כתנאי לשחרור) על מן צו כזה שלא ממש הבנתי מה הוא אומר, אבל לפי מיטב הבנתי הוא אסר עלי להגיד שנחקרתי (או משהו כזה) = לתאם גרסאות וכזה ואם הפר זאת אז אני ישלם קנס\ערבות\יפתח לי איזשהוא תיק (לא ממש הבנתי) עכשיו כל זה היה בגיל 16~, רציתי לדעת עד כמה זה חוקי ואיפה\איך אני יכול לבדוק מה בדיוק הדבר הזה אומר לגבי?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3191602,00.html מדינת הטרור והשחיתות רוסיה הקימה ועדת חקירה כדי לחקור את השפנות של הצבא הרוסי.
-
- 13 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הבנתי מאנשים שלגדל גראס הכי טוב בחדר עם תאורה חלשה אולטרה סגול וכאלה חשבתי אולי לקנות פול טאוור לג'מפר בספק את הכבל של הלוח אם שיעבוד תמיד להדביק על הדלת כמה קטודות UV ועל הדפנה השניה שתשכב על הרצפה (איפה שאמור להתחבר הלוח אם) לשתול את הגראס מה אתם אומרים? וככה גם אין אף אחד שיחשוד...
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הלו אני רוצה לקנות חרב בהזמנה מחנות בחו''ל, הבנתי הבנתי שיכולים לעשות בעיות במכס ולהחרים את החרב כי זה כלי נשק. פעם זכור לי שהיה איזשהו אישור מיוחד שהיה אפשר להוציא וזה היה עוזר בעניין הזה. למישהו יש מושג איך אפשר לקנות חרב מחו''ל [אני לא אעביר אותה, בשליחה!] בלי שיעשו לי בעיות איתה?
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
כותרת קצת עילגת אבל ניחא. אני מתחפש לחרדי (לא משהו רציני - כובע, מעיל גדול כזה ונעליים) ורציתי לשאול מה אני יכול תכל'ס לעשות כדי להיכנס לדמות חרדית? (סגנון דיבור או משהו, מילים שנוטים להשתמש בהן בחברה החרדית, מה שלא...) ובאיזו פוזה ד"א חרדים מצלטמים? (או: פוזה מגניבה להצטלם למי שמתחפש לחרדי) תודה
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בתור אחד שמתגורר בירושלים סמוך לשכונה חרדית, ומכיר מקרוב את העולם החרדי, יש לי ביקורת קצרה שתקועה לי הרבה זמן בגרון. בכל פעם כשאני רואה בערוץ 2 'חרדים ירקו על בת 8' או 'חרדים בהפגנת אלימות.' וכולי וכולי.. אני אומר לעצמי, או שהתקשורת לא מבינה מהחיים שלה, או שהיא פשוט שונאת חרדים! הרשו לי לעשות קצת סדר בבלאגן.... העולם החרדי מתחלק ארבעה פלגים: הפלג הליטאי = אשכנזים, לא קיצוניים, לא עושים רעש, תומכים ב'רב שטיינמן'.(רוב "החרדקים" צומחים מאותו הפלג) הפלג הירושלמי = אשכנזים, קיצוניים (אך לא בסדר גודל של ה'נטורי קרתא'), אוהבים לעשות הרבה רעש (כל ההפגנות שנראו לאחרונה בירושלים אורגנו ע''י הפלג הירושלמי), תומכים ברב 'שמואל אוירבעך'. הפלג החסידי: אני מכליל אותו בפלג הליטאי מכ…
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש תחרות של לייקים מחברת ויקטוריה סיקרטס, הזוכה תקבל 1000 שקלים לביזבוזים, בבקשה תצביעו לחברה שלי, ותורידו מחיל את הנטל הכלכלי של לקנות לה הלבשה ב1000 שקל ;D סה"כ שני קליקים! כול מה שצריך לעשות זה לייק פה: http://www.facebook.com/victoriasecretisrael ופה: http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=30908439&id=1064914158&subject=122253794870&ref=mf אני מודה לכם מקרב לב!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי טלפון היום מלשכת גיוס ,וביקשו ממני להעביר תעודה אחרונה, מכתב אישי ומכתב מגורם חינוכי ממליץ כלשהו. איזה משקל ניתן לתעודה ששולחים? יש לי ציונים של 75-78 בשלושה מקצועות ,ובכל השאר 90-100(ציון התנהגות ראוי לשבח ו-27 שעות חיסורים, אם הם רלוונטים). האם זה יכול לפגוע במועמדות?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ארגון המרצים הבריטי ביוזמת אחת בשם סאלי האנט עשו חרם על שתיים מהאוניברסיטאות בישראל, כמובן שכל המניע הוא היותנו ישראלים שמגנים על עצמם מפני הערבים הרוצחים. דבר זה איננו מקובל, ולכן כל ישראלי ישלח לה מכתב הסתייגות מהדבר הזה ואחרי שהיא תקבל 6 מיליון מכתבים נזעמים אולי לכנס לה משהו לראש. האי מייל שלה הוא: sally.hunt@aut.org.uk קישור לידיעה: http://news.walla.co.il/?w=/90/705455 נא להפיץ לכל מי שאתם מכירים!!!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישראל מטילה מכס עצום על המעבדים של 200% סתם אבל תודו שאחרי שהתאומים נפלו, גם זה יכול להיות.
-
- 33 תגובות
- 4.5k צפיות
-