כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
נאמר יל שבסוף החודש הנוכחי, ביום תחילת 2004 נכנס החוק החדש שקובע חצי שנה מלווה, עם עוד הגבלות מסוימות... נאמר לי גם על שהחוק תקף רק על ילידי 87 ולא על 86... הרבה דברים נאמרו לי. אם משהו יודע זה... אני ישמח.. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.103.fm/player.asp?pgid=84876&fileId=mlnk400
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למנהלי האתר שלום אני לא יודע אם נתקלתם בזה אבל עכשיו אחרי שקראו לי פייקר החלטתי לעשות לזה סוף יש כאן ילד עם שם TeaTime לא היה איכפת לי עד עכשיו אבל אחרי שקראו לי פייקר אני מבקש לשנות את שמו אם זה אפשרי אני אודה לכם מאד
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים הייתי מעורב בחקירה בנושא מחשבים ואינטרנט, לכאורה החוקר היה אמור לחקור כל אחד שהיה מעורב בפרשייה בנפרד (ללא ידיעת שאר הנחקרים), ולגרום לנו להפליל אחד את השני. הדברים לא עלו בקנה אחד עם כוונותיו והבנו שהבחור הראשון נחקר בדרך כלשהי ושהמשטרה הולכת לחקור גם אותנו. מפה לשם בסוף החקירה החוקר החתים אותי (כתנאי לשחרור) על מן צו כזה שלא ממש הבנתי מה הוא אומר, אבל לפי מיטב הבנתי הוא אסר עלי להגיד שנחקרתי (או משהו כזה) = לתאם גרסאות וכזה ואם הפר זאת אז אני ישלם קנס\ערבות\יפתח לי איזשהוא תיק (לא ממש הבנתי) עכשיו כל זה היה בגיל 16~, רציתי לדעת עד כמה זה חוקי ואיפה\איך אני יכול לבדוק מה בדיוק הדבר הזה אומר לגבי?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3191602,00.html מדינת הטרור והשחיתות רוסיה הקימה ועדת חקירה כדי לחקור את השפנות של הצבא הרוסי.
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הבנתי מאנשים שלגדל גראס הכי טוב בחדר עם תאורה חלשה אולטרה סגול וכאלה חשבתי אולי לקנות פול טאוור לג'מפר בספק את הכבל של הלוח אם שיעבוד תמיד להדביק על הדלת כמה קטודות UV ועל הדפנה השניה שתשכב על הרצפה (איפה שאמור להתחבר הלוח אם) לשתול את הגראס מה אתם אומרים? וככה גם אין אף אחד שיחשוד...
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הלו אני רוצה לקנות חרב בהזמנה מחנות בחו''ל, הבנתי הבנתי שיכולים לעשות בעיות במכס ולהחרים את החרב כי זה כלי נשק. פעם זכור לי שהיה איזשהו אישור מיוחד שהיה אפשר להוציא וזה היה עוזר בעניין הזה. למישהו יש מושג איך אפשר לקנות חרב מחו''ל [אני לא אעביר אותה, בשליחה!] בלי שיעשו לי בעיות איתה?
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
כותרת קצת עילגת אבל ניחא. אני מתחפש לחרדי (לא משהו רציני - כובע, מעיל גדול כזה ונעליים) ורציתי לשאול מה אני יכול תכל'ס לעשות כדי להיכנס לדמות חרדית? (סגנון דיבור או משהו, מילים שנוטים להשתמש בהן בחברה החרדית, מה שלא...) ובאיזו פוזה ד"א חרדים מצלטמים? (או: פוזה מגניבה להצטלם למי שמתחפש לחרדי) תודה
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בתור אחד שמתגורר בירושלים סמוך לשכונה חרדית, ומכיר מקרוב את העולם החרדי, יש לי ביקורת קצרה שתקועה לי הרבה זמן בגרון. בכל פעם כשאני רואה בערוץ 2 'חרדים ירקו על בת 8' או 'חרדים בהפגנת אלימות.' וכולי וכולי.. אני אומר לעצמי, או שהתקשורת לא מבינה מהחיים שלה, או שהיא פשוט שונאת חרדים! הרשו לי לעשות קצת סדר בבלאגן.... העולם החרדי מתחלק ארבעה פלגים: הפלג הליטאי = אשכנזים, לא קיצוניים, לא עושים רעש, תומכים ב'רב שטיינמן'.(רוב "החרדקים" צומחים מאותו הפלג) הפלג הירושלמי = אשכנזים, קיצוניים (אך לא בסדר גודל של ה'נטורי קרתא'), אוהבים לעשות הרבה רעש (כל ההפגנות שנראו לאחרונה בירושלים אורגנו ע''י הפלג הירושלמי), תומכים ברב 'שמואל אוירבעך'. הפלג החסידי: אני מכליל אותו בפלג הליטאי מכ…
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש תחרות של לייקים מחברת ויקטוריה סיקרטס, הזוכה תקבל 1000 שקלים לביזבוזים, בבקשה תצביעו לחברה שלי, ותורידו מחיל את הנטל הכלכלי של לקנות לה הלבשה ב1000 שקל ;D סה"כ שני קליקים! כול מה שצריך לעשות זה לייק פה: http://www.facebook.com/victoriasecretisrael ופה: http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=30908439&id=1064914158&subject=122253794870&ref=mf אני מודה לכם מקרב לב!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי טלפון היום מלשכת גיוס ,וביקשו ממני להעביר תעודה אחרונה, מכתב אישי ומכתב מגורם חינוכי ממליץ כלשהו. איזה משקל ניתן לתעודה ששולחים? יש לי ציונים של 75-78 בשלושה מקצועות ,ובכל השאר 90-100(ציון התנהגות ראוי לשבח ו-27 שעות חיסורים, אם הם רלוונטים). האם זה יכול לפגוע במועמדות?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ארגון המרצים הבריטי ביוזמת אחת בשם סאלי האנט עשו חרם על שתיים מהאוניברסיטאות בישראל, כמובן שכל המניע הוא היותנו ישראלים שמגנים על עצמם מפני הערבים הרוצחים. דבר זה איננו מקובל, ולכן כל ישראלי ישלח לה מכתב הסתייגות מהדבר הזה ואחרי שהיא תקבל 6 מיליון מכתבים נזעמים אולי לכנס לה משהו לראש. האי מייל שלה הוא: sally.hunt@aut.org.uk קישור לידיעה: http://news.walla.co.il/?w=/90/705455 נא להפיץ לכל מי שאתם מכירים!!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישראל מטילה מכס עצום על המעבדים של 200% סתם אבל תודו שאחרי שהתאומים נפלו, גם זה יכול להיות.
-
- 33 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, לא יודע מה איתכם אבל לי נשבר המחירים בבתי הקולנוע בארץ. לא יודע איך זה אצלכם אבל כאן בב"ש סרט עולה 33 ש"ח, ונדמה לי שהקולה הכי קטנה 10 וגם הפופקורן מאוד יקר. לצאת לסרט כבר עולה מעל ל50 שקל, גם מאוד יקר וגם מאוד מאוד לא נוח לסחוב. לנו!! יש את הכוח!!! אז בוא נמחא! מה זה צריך להיות? כל מה שצריך לעשות זה חרם צרכנים כולל ורציני! אז אני מבקש מכל הקוראים של הת'רד הזה: א. תעזרו לי בחרם על בתי הקולנוע בין התאריכים 1\11 - 30\11 ב. תגיבו ותשכנעו עוד אנשים להצטרף לחרם!! הכמות תקבע הכל! אז תעזרו לי לעזור לכם לעזור לכולם. תודה לכל המחרימים והמחרימות ;D
-
- 99 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום פורום HWzone אני משתמש חדש כאן ורוצה שעם ישראל ישמע את מה שיש לי להגיד כששמעתי שהסרט המדובר יגיע לאקרנים אני התרגשתי במיוחד-הסרט החדש על זומבים בכל העולם זה נשמע משגע(-: אני מעריץ של הספר ומעריץ גדול של בראד פיטט ובכלל כששמעתי שיש שחקנית ישראלית שם עוד יותר שמחתי שמה דניאלה קרטס האומנם,כשקראתי קצת על השחקנית הישראלית הבנתי שהיא משחקת בסרט חיילת בדרגת סגן ואפילו בסרט קוראים לה סגן(-: ואז כשחיפשתי בגוגל עליה,גיליתי לחרדתי שהיא בכלל 'פסחה' על הצבא וכנראה ביקשה מפסיכיאטר פטור על נפשי מהצבא,אתם יכולים לחפש את הכתבה באתר עכבר העיר בשם 'יונה וולך החדשה' בנוסף אם תסתכלו על הקורות חיים שלה באתר imdb תגלו שאסור לה לעבוד בארה"ב וכל העולם רואה את זה... אני לא מבין מה קורה פה,א…
-
- 139 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
חרמן עם מצלמה:" היי כוסית" *~~דנוש > המאמוש~~*:" היי. מי אתה?" חרמן עם מצלמה:" אני רונן. ואני חרמן אש" *~~דנוש > המאמוש~~*:" אני דנה. מאיפה אתה?" חרמן עם מצלמה:" אני חרמן!" *~~דנוש > המאמוש~~*:" מהחרמון? אני מחיפה" חרמן עם מצלמה:" אני מאשקלון" *~~דנוש > המאמוש~~*:" לא אמרת שאתה מהחרמון?" חרמן עם מצלמה:" אני רוצה אותך?" *~~דנוש > המאמוש~~*:" מה זאת אומרת? אני לא למכירה" חרמן עם מצלמה:" את נראת טוב?" *~~דנוש > המאמוש~~*:" אני חמודה" חרמן עם מצלמה:" גם אני חמוד, רוצה לראות?" *~~דנוש > המאמוש~~*:" איך לראות? אתה הרי בחרמון!" חרמן עם מצלמה:" אבל יש לי מצלמה" *~~דנוש > המאמוש~~*:" אהה.. אז כשתחזור מהחרמון תראה תמונות" חרמן עם מצלמה:" לא, …
-
- 85 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
-
http://maps.google.com/maps?hl=en&t=k&q=Germany&ie=UTF8&z=18&ll=48.857699,10.205451&spn=0.002404,0.006738&om=1 מישהו מוכן להסביר לי מה הולך שם? האם בגרמניה מתהלך לו ג'וק באורך 50 מטר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום...יש לי שאלה פעם אחת כשהאיתי בגן העיר בבת-ים ראיתי משהו מוזר מאוד. עד כדי כך מוזר שכל מי שאני מספר לו את זה לא מאמין לי.. לפני שמישהו קופץ לכתוב אתה סתם מחפש תשומת לב ...אני לא, אני באמת מעוניין לדעת מה ראיתי.. אני משער שזה היה סוג של נמלה... מידע ממה שאני זוכר: גודל: בגודל כף יד ממוצעת פחות או יותר... צבע: חום בהיר מהירות: די מהירה בגלל שיש לה גוף ברוחב של ציפורן ושש או יותר רגליים.. המקום שראיתי את זה היה עץ ישן אבל חי. ראיתי שלוש כאלה שניים יצאו מחור באדמה ברוחב של כ 3סמ ואחד יצא מהעץ מחור קצת יותר גדול.. זה היה בסוף קייץ חשוב לציין אני לא עושנתי כלום ולא שתיתי כלום לפני זה.
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ג'ויקים מגעילים ומעצבנים! כבר 40 דקות אני רוצה להרוג ג'וק ולא מצליח! :-\ הם מגעילים אותי אז מתי שאני רואה אותם אני נלחץ ומתחיל לשבור הכל העיקר שימות! בקיצור, אני סתם, יושב לי בחושך ויושב על המחשב. פתאום, אני רואה ג'וק מעופף מולי ואני רואה אותו בשחור בגלל המסך, התחלתי להגעל ונהיה לי צמרמורת. עכשיו כ-40 דקות אני משחק איתו חתול ועכבר, וגם נגעל ונלחץ ומפספס. הג'וק הקורבן חכם, ממש ממש חכם! כשהוא היה על המסך, אני הדלקתי את האור בחדר בשביל שיעלה למעלה וככה אני אכה בו! לצערי הרב, הוא חכם מידי... אז בסוף גרמתי לו לעלות, הוא עלה לאור למעלה ונשאר שם, אחריי הרבה ניסיונות לפגוע בו, חשבתי לכבות את האור, כיביתי את האור, ואז פתאום לאחר שנייה שחזרתי למחשב אני רואה אותו טס לכיוון…
-
- 80 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
מי שצריך חשבון פרמיום של rapidshare: http://rapidshare.com/files/3152699/rsaccount.rar אני מבקש לא לשנות סיסמא שכולם יהנו!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קיבלתי הודעה בPAYPAL שהחשבון שלי נחסם ושעלי להתקשר ל 08707307191 אבל אני לא מצליח כי אני לא יודע איפה המספר הזה ממוקם ניסיתי כמו שהוא כמובן שזה לא עבד ניסיתי להוסיף 1 בהתחלה כי הם ממוקמים בקליפורניה ו1 זה קידומת של ארה"ב ... גם לא עזר חיפשתי בגוגל וראיתי שזה מספר של מרכז שירות UK אז ניסית עם קידומת 44 ... לא עבד אני מתייאש יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
נמחק לי החשבון(איכשהו) של הUDAGENT. לפני כמה ימים. עכשיו אני מנסה להתחבר לאתר, והוא אומר לי שהשם משתמש לא קיים. עוד מישהו נכח בבעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה זה הדבר הזה? נכנסתי עכשו לגוגל וראיתי לינק בשם "היכנס"- שמתחבר לעמוד כניסה לחשבון גוגל- ואני לא מדבר על Gmail אלא על... משהו אחר, שאני מנסה לברר מה הוא... אם מישהו יודע פרטים כדון למה זה טוב- שתפו...
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-