עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by matessim,

שלום, שמי מתן ואני גר בירושלים. עקב זה שכנראה אין הרבה אנשים מי-ם כאן, לא מצאתי חנות בירושלים שמוכרת רכיבים או מרכיבה מפרטים חוץ מ KSP, שמהם אני ממש רוצה להימנע. אם מישהו מכיר מקום טוב בטווח החצי שעה נסיעה מירושלים, אני אשמח לדעת אני פרסמתי בפורום הזה כי אין משהו כמו פורום צרכנים או משהו.. וזה הפורום שמצאתי הכי קרוב תודה מתן

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  2. תקציר בצעתי עסקה העסקה בוטלה החיוב לא בוטל ובדרך גיליתי דברים מדאיגים הנה הפרטים הטכנים אם בא לכם 1. ב 02.12.07 רכשתי בחנות מסויימת נקרא לה G (כי אני עדיין לא מרשיעה אותה בגניבה) מכונת כביסה סימננס ב 4350 ש"ח ב 12 תשלומים (הערה, רכישות באינטרנט יש לבצע במרחק המקסימלי מהחיוב החודשי, היה לי מזל) ב 10.12.07 הופיעה בכרטיס האשראי שלי חיוב מאת ישפאר-גמא. באותו רגע לא הבנתי את החשיבות. 2. לאחר עיכובים חוזרים ונשנים (תאריך האספקה שהובטח לי בטלפון היה 07.12.07) בזמן האספקה ולאחר שב 17 לחודש התברר שהמוצר לא במלאי ביטלתי - בפקס את הרכישה. (אין טעם לחזור על יתר השקרי םששמעתי ממנו) 3. ב 26 לחודש ראיתי שהחיוב לא בוטל והתקשרתי שוב, ביקשתי לקבל לידי אסמכתא של הביטול. ובערב …

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by KuRaSo,

מישהוא מכיר איזה חנות אלקטרוניקה ברחובות שקרובה לקניון?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by pitter,

אהלן חבר'ה, חג גבינה לבנה שמח לכולם! יש המלצות לחנות מחשבים אמינה (וזולה?) באזור גוש דן (ת"א - גבעתיים - רמת גן - הרצליה) לקנייה של מס' רכיבי חומרה כגון הארדיסקים, כוננים, כרטיס מסך וכו'? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by johnwoo,

אני מעוניין לקנות מחשב, ומעוניין בחנות שתהיה אמינה וזולה במידת האפשר. הכי חשוב שהיא תהיה בנתניה או בסביבתה הקרובה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  6. SKYPC בדרום IQPC בדרום TMS בכרמל יש להם סנפים בת"א שאפשר לקנות מהם? כדאי לקנות באייבורי או KSP?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אם יש אני ישמח מאוד מאוד ללניק! ואם אפשר גם חנות טובה ולא יקרה. ואולי גם אם למישהו יש מידע על איזה חנות שזה אמור להגיע עליה בקרוב שיש איזה pre order

8. Started by hagay,

מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by shloosh,

בן דוד שלי נוסע לניו יורק יום חמישי!!! והוא שאל אם אני צריך איזה משהו משם. כמובן שאני רוצה איזה משהו ודי נמאס לי מכל מיני שטויות למחשב..... יש לי כבר הכל. אז חשבתי אולי איזה בגדים ובושם, הבעיה שאני לא מוצא מחירים וקטלוג של איזה חנות גדולה בניו יורק. אז אם למישהו יש אתר של חנות גדולה שם של בגדים אני מחפש קוויק סילבר ו-ripcurl וכאלה וגם diesel ולי קופר וכל מיני בסגנון.... תודה לעוזרים!!! נ.ב האתר של דיזל הכי מעצבן שראיתי בעולם

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. רציתי לשאול אם מישהו כאן מהפורום מכיר חנויות באזור חיפה שבהם ניתן לרכוש נעליים ובגדים של מותגים מקורי אבל במחירים סבירים. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  11. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות מסך דק 17" של חברת הרקיולס ואני מעוניין לחפש אותו בחנויות בחו"ל שמבצעות משלוחים גם לארץ אתם יכולים בבקשה להפנות אותי לאתרים כאלו (אם יש בכלל?!) תודה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. יש לי חשבון pay pal מי שלא יודע זה החשבונות שמשלמים איתם ב ebay יש לי בחשבון כסף ואני רוצה לקנות מאווררים, פאנל למאווררים ועוד כל מיני דברים נחמדים למודינג מישהו אולי מכיר חנות באינטרנט בעולם שאפשר לשלם בה ב pay pal או חנות ב ebay ששולחות לארץ כמובן טל

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  13. אני מחפש להזמין HD4850/4870 . צריך המלצה לחנות שעושה משלוחים ולא עושה בעיות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by Idanbs,

לא היה לי מושג איפה לפתוח הודעה כזאת אז פתחתי כאן בטוח יש פה בפורום אנשים שקונים מחו"ל.. איזה חנות אתם ממליצים ששולחת בלי בעיה לארץ? * נא לא לתת אתרים שלא שולחים לארץ ולהגיד "אם אתה נוסע הרבה לחו"ל" או דברים כאלה בבקשה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Symbore,

אנשים אני מחפש חנות בחיפה או בכל אזור אחר בארץ (שעושה משלוחים) בה יש היצע בירות רחב. רוצה לשם שינוי לנסות בירות חדשות כאשר יציאה לפאב לא באה בחשבון (גם שונא את המחירים, גם מעדיף לשתות את הבירות שלי עם סרט טוב) רצוי גם שמחירי החנות לא יהיו בשמיים. כזכור לי בטיב טעם היה מבחר בירות נאה אבל אני כמעט ולא מגיע לאזור.. יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום כולם דוד שלי בניו יורק ואני רוצה שיקנה לי פאנק הבאתי לו תשם וכסף אבל איפה העוא יקנה את זה ? מישהו מכיר חנות בניו יורק אמיתית לא באינטרנט שהוא ילך אליה ויקנה אני ישמח לקבל כתובת של החנות ! תודה לעונים @!

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by coolmeen,

שלום אני צריך לדעת אם יש חנות טוב , אמינה וזולה בנתניה למכירת חלקים,

18. Started by davidz,

ראיתי שהחנות מוזכרת בפורומים מידי פעם. ידוע למישהו אם אפשר לקנות שם עם כרטיס אשראי בינלאומי?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. בימים אלה אני מתעניין ברכישת פלאפון מסוג GALAXY S3, אך מתלבט מאד מהיכן לרכוש אותו. עשיתי מעין סקר שוק באמצעות אתר ZAP, אך הבחנתי כי שירות הלקוחות אצל מרבית החנויות במקרה של תקלה במכשיר אינו משביע רצון בלשון המעטה. רוב הביקורות הטובות של האנשים כלפי החנות ממנה הם רכשו את מכשירם מתייחסות לשירות שקיבלו בעת שרכשו את המכשיר ולאדיבות המוכרים, אך זה לא מה שמעניין אותי, אלא מה שחשוב לי הוא השירות שמעניקה החנות אם וכאשר תיווצר תקלה במכשיר. ראיתי המון ביקורות שליליות על חנויות שהתנערו מאחריות כשקרתה תקלה במכשיר בטענה כי יש קורוזיה במכשיר, וזה נראה כמו דפוס פעולה חוזר ונשנה של חנויות שבאמצעותו הן מנסות להתנער מאחריות. לפי מה שראיתי, החנות העיקרית שמשתמשת (לכאורה) בטענה הזאת היא ELI…

20. אני רוצה לקנות מאוורר 120 מ"מ וגריל למאוורר 120 מ"מ עשיתי חיפוש בשביל לראות מאיזה חנויות לקנות....וכל נושא סותר את עצמו... ככה שנתקעתי ואני לא יודע מאיפה לקנות....רצוי אבל חנות שיש לה סניף באזור המרכז או יותר קרוב לראשל"צ תודה רבה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by composite,

שלום... מישהו מכיר חנות מחשבים (חומרה = מעבדים, כרטיסי מסך וכו'...) בעלת מבחר גדול והכי חשוב - מחירים זולים, בניו יורק (סיטי)? אם יש לה אתר אינטרנט - מה טוב.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  22. Started by miki20008,

מישהו רוצה לעשות איתי הזמנה מיחול ין לי כרטיס אשראי ואני לא יודע מאיפה ואיך להזמין עים מישהו יודע ורוצה להזמין איתי שיגיד לי כי ראיתי 2 קתודות ב 7 דולר = 32 שקל 2 קתודות ומישלוח משהו כמו 150 שקל אבל עים קונים הרבה אז זה מישתלם מאד

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by nadav275,

שלום לכולכם ראשית- זוהי אינה מודעה פרסומית, אלא הודעה שנועדה לעזור לכל תושבי הדרום שסובלים מחוסר בחנויות מחשבים רציניות.... ונאלצים לנסוע עד לת"א ולפעמים גם צפונית משם. במקרה הגעתי לחנות הזו- דרך האתר של pccool שהפסיקו למכור ללקוחות פרטיים והשירות והיחס שקיבלתי מהם היה יוצא דופן... בד"כ אני קונה בזיגזאג או בנועה, כי חשוב לי מאוד שאני מקבל מהמוכרים אבל עכשיו יש לי ולכל הגרים בדרום להנות מחנות מחשבים רצינית באמת, בלי לבלות יום שלם בנסיעות החנות נפתחה לפני 8 חודשים ורק בתקופה האחרונה החלה להתעסק עם "ציוד קצה" וציוד קירור ומודינג, והמוכרים שם באמת מוכנים לעזור ללקוח ובאים לקראתו כמה שהם יכולים, והכי חשוב מוכנים לקבל ביקורת כדי להשתפר... אתר אינטרנט עוד אין- אבל כנראה שיהיה…

24. Started by yair_gobani,

יש קרוב לצ'ק פוסט חנות מחשבים בשם "קומפיט" האם בטוח לקנות שם כי הם ממש זולים :hi:

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ilia121,

אילו חניות חומרה טובות בחו"ל אתם מכירים ששולחות גם לישראל וכמובן זולות?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.