כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
??? איזה חנות טובה יש לקנות שגם תהיה אמינה וגם תשלח אחרי זמן סביר. אני רוצה לקנות כמה משחקי PS2 .
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
שלום, כרגע אחד מקרובי משפחתי נמצא בוושינגטון. רציתי לדעת על חנויות מחשבים טובות או רשתות גדולות, עם מחירים נורמליים. שמות ואתרי אינטרנט יתקבלו בברכה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.. יש לי מפרט למחשב חדש ואני מחפש חניות בשביל הצעות מחיר.. אתם יכולים להמליץ לי על חניות טובות? תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שיחה בין בן לאביו אבא חרדי ליטאי מסביר -אבא, איך ניצחנו את היוונים ? -בעזרת השם. -אז בשביל מה המכבים? -הם היו רק החיילים . השם עזר להם בעזרת השם, וברוך השם הם ניצחו . -המכבים היו חיילים? -אה... חיילים של השם, צבאות השם. -אז המכבים היו חב"דניקים -לא! לא! חס וחלילה!! הם היו ליטאים. -ליהודה המכבי היה נשק ? -כן . -אז יהודה המכבי היה חילוני או גוי ? -חס ושלום, מה פתאום חילוני או גוי? -אבל רק חילונים וגויים הולכים לצבא -פעם גם דתיים היו הולכים לצבא. -למה המכבים הלכו לצבא ואנחנו לא? -כי היום התורה שומרת עלינו . -ואז התורה לא שמרה עליהם ? -אולי תלך עם מוישי לקרוא קצת משניות? -המכבים למדו משניות? -למדו תורה. הרבה תורה . -ולא עבדו? -חס ושלום. -אז אנטיוכוס נתן…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג חנוכה שמח לכל עם ובית ישראל ולכל האוברקלוקרים והמודרים אי שם
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
עבר עלי שבוע קשה. לא, אף אחד לא מת לי חלילה, לא הפסדתי הון ענק, וזה גם לא המצב הבטחוני. השבוע נאלצתי להתמודד עם ההתמכרות הקשה שלי: החידון של הזון. שבוע שלם בלי צל צילו של חידון, ללכת לישון ללא שום משמעות לחיים, לקום ללא סיבה, למען כלום. והנה, שבוע עבר חלף לו, ואני קם אל בוקר יפיפה, צלול ושטוף שמש. זהו הבוקר! חשבתי לעצמי. בציפיה מתוחה חיכיתי לבוא הערב המיוחל, להטיל את העוגן על משבצות החידון הכחלחלות והמרגיעות, המוכרות כל כך, כמעט אמהיות! אך הנה ספינתי בוששה לבוא, ומצאתי עצמי בערב אפל ורע, בליבה של הרשת, ללא חידון. אני קורא אליכם, כותבי החידון! הבו לנו חידון נוסף! לא צריך פרסים ולא צריך דבר נוסף, רק את החידון, אלוהים, את החידון! אל תתנו לעשרות אומללים כמוני לסבול עוד שבוע …
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש לעצמי לאפטופ חדש ובמהלך החיפושים מצאתי את החנות הנ"ל שמציעה את מחשב שאני רוצה במחיר ממש נמוך, עד לרמת החשוד. כ2000 שקל יותר נמוך מההשוואה של זאפ. מישהו מכיר את החנות או התנסה בקנייה ממנה , מכיר, יודע או יכול לספק לי אינפורמציה על החנות, גוגל לא מוצא כלום. אתר החנות: http://mashav.co.il/israel/index.htm מחכה לתגובתיכם.
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
-
אשמח מאד אם תועילו להגיב לידיעה הנ'ל בקשר לאמינות של רשת ksp במכירת מחשבים האם למישהוא מהפורם היה נסיון איתם
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע אם החנות עדיין עובדת :s05: http://www.pccool.co.il/html/index.asp האתר שלהם עדיין פעיל, אבל העיצוב לא השתנה מפעם אחרונה שהייתי שם (מלפני שנה...)
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בשעה טובה נפתח סניף של החנות באילת. רק משיטוט ראשוני, המחירים בהתאם, אבל .... לא מצויין בהרכבת מחשב לדוגמה, שאין / אסור להרכיב מחשב מהחלקים שרוכשים בסניף. כלומר, להבדיל מהחנות בארץ, לא תוכלו לקבל מחשב מורכב באילת. תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז ככה אם מישהו יודע איפה יש חנות שמכורת כרטיסי מסך או אתרים שמוכרים כרטיסי מסך בסינגפור תגיבו דחוף. נ.ב מצאתי אתר נראה לי שהוא בסינגפור אתם יכולים לראות אם רשום שם משהו שמעיד שזה בסניגפור אני לא מצאתי. http://www.girotech.com/info.asp?StockCode=GPC/SPH/21056-00-40 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, שמי מתן ואני גר בירושלים. עקב זה שכנראה אין הרבה אנשים מי-ם כאן, לא מצאתי חנות בירושלים שמוכרת רכיבים או מרכיבה מפרטים חוץ מ KSP, שמהם אני ממש רוצה להימנע. אם מישהו מכיר מקום טוב בטווח החצי שעה נסיעה מירושלים, אני אשמח לדעת אני פרסמתי בפורום הזה כי אין משהו כמו פורום צרכנים או משהו.. וזה הפורום שמצאתי הכי קרוב תודה מתן
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
תקציר בצעתי עסקה העסקה בוטלה החיוב לא בוטל ובדרך גיליתי דברים מדאיגים הנה הפרטים הטכנים אם בא לכם 1. ב 02.12.07 רכשתי בחנות מסויימת נקרא לה G (כי אני עדיין לא מרשיעה אותה בגניבה) מכונת כביסה סימננס ב 4350 ש"ח ב 12 תשלומים (הערה, רכישות באינטרנט יש לבצע במרחק המקסימלי מהחיוב החודשי, היה לי מזל) ב 10.12.07 הופיעה בכרטיס האשראי שלי חיוב מאת ישפאר-גמא. באותו רגע לא הבנתי את החשיבות. 2. לאחר עיכובים חוזרים ונשנים (תאריך האספקה שהובטח לי בטלפון היה 07.12.07) בזמן האספקה ולאחר שב 17 לחודש התברר שהמוצר לא במלאי ביטלתי - בפקס את הרכישה. (אין טעם לחזור על יתר השקרי םששמעתי ממנו) 3. ב 26 לחודש ראיתי שהחיוב לא בוטל והתקשרתי שוב, ביקשתי לקבל לידי אסמכתא של הביטול. ובערב …
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מישהוא מכיר איזה חנות אלקטרוניקה ברחובות שקרובה לקניון?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חג גבינה לבנה שמח לכולם! יש המלצות לחנות מחשבים אמינה (וזולה?) באזור גוש דן (ת"א - גבעתיים - רמת גן - הרצליה) לקנייה של מס' רכיבי חומרה כגון הארדיסקים, כוננים, כרטיס מסך וכו'? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב, ומעוניין בחנות שתהיה אמינה וזולה במידת האפשר. הכי חשוב שהיא תהיה בנתניה או בסביבתה הקרובה. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
SKYPC בדרום IQPC בדרום TMS בכרמל יש להם סנפים בת"א שאפשר לקנות מהם? כדאי לקנות באייבורי או KSP?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש אני ישמח מאוד מאוד ללניק! ואם אפשר גם חנות טובה ולא יקרה. ואולי גם אם למישהו יש מידע על איזה חנות שזה אמור להגיע עליה בקרוב שיש איזה pre order
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
בן דוד שלי נוסע לניו יורק יום חמישי!!! והוא שאל אם אני צריך איזה משהו משם. כמובן שאני רוצה איזה משהו ודי נמאס לי מכל מיני שטויות למחשב..... יש לי כבר הכל. אז חשבתי אולי איזה בגדים ובושם, הבעיה שאני לא מוצא מחירים וקטלוג של איזה חנות גדולה בניו יורק. אז אם למישהו יש אתר של חנות גדולה שם של בגדים אני מחפש קוויק סילבר ו-ripcurl וכאלה וגם diesel ולי קופר וכל מיני בסגנון.... תודה לעוזרים!!! נ.ב האתר של דיזל הכי מעצבן שראיתי בעולם
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו כאן מהפורום מכיר חנויות באזור חיפה שבהם ניתן לרכוש נעליים ובגדים של מותגים מקורי אבל במחירים סבירים. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך דק 17" של חברת הרקיולס ואני מעוניין לחפש אותו בחנויות בחו"ל שמבצעות משלוחים גם לארץ אתם יכולים בבקשה להפנות אותי לאתרים כאלו (אם יש בכלל?!) תודה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-