כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה להזמין קצת ציוד הוקי ( כפפות ומגן שוק ) והמחירים בחו'ל מאוד מאוד משתלמים ושווים. מישהו מכיר חנות ספורט ששולחת ארצה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר חנויות פאלפונים בניו יורק?? או אם יש גם בנתב''ג.? ואם יש להם אתר.. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! כל שתי חנויות הספורט שהכרתי הפסיקו למכור ציוד ספורט והחלו למכור רק בגדים, אני זקוק לחנות באזור תל אביב (עדיף באזור דיזינגוף/אלנבי) שמוכרת ציוד ספורט כגון גריפ-פאדים, חגורת תמיכה לגב, רצועות שקושרים למוט כדי שהוא לא יפול מהידיים, הדברים האלא שלוחצים עם היד (כמו המחזיקים של השטנגה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מישהו מכיר חנויות צילום שיש להן גם מצלמות וידאו דיגיטליות,שהן בחו"ל ושולחות לארץ? או פשוט חנות בארץ שיש בה מצלמות וידאו במחיר טוב.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התעורר אצלי הצורך לחזור כמה (עשרות)שנים אחורה לימי הלגו העליזים שלי, ולקנות ערכות ולהרכיב אוסף פרטי של דגמים(בעיקר לגו טכני). רק שלצערי כיוון שיש יבואן יחיד בארץ(אילנית) המחירים הם פי שניים ויותר ולכן החלטתי לבדוק אפשרות קנייה בחו"ל, בדקתי באמזון ולא ניתן להזמין דרכם(גם באמזון בארצות אירופה(בדקתי באתר הגרמני)) אנני מוצא אתרים נוספים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש כבר זמן מה לקנות משקפי אוקלי (לא מתפשר ) , ושמתי עין על דגם ספציפי שלא נראה לי שאני אוכל למצוא בארץ, Ducati polarized square whisker (באתר של אוקלי- http://www.oakley.com/products/6441/23834) אני הולך להזמין אותם מחו"ל בדרך לא דרך, אבל אני רוצה למדוד קודם את הדגם הכי קרוב אליהם, אני לא הולך להוציא כמות כזאת של כסף בלי לדעת בדיוק איך המשקפיים ישבו לי על הראש, אז אני מחפש עכשיו את הדגם שלא קשור לducati, הדגם ה"פשוט", http://www.oakley.com/products/6213/22482 כדי שאני אוכל למדוד אותו. עכשיו, מישהו יודע באיזו חנות אני יכול למצוא את הדגם? (אזור המרכז) או לצורך הדיון- חנויות אוקלי גדולות (אם יש חנות יבואן זה מאוד יועיל) באזור שאני אוכל להרים אליהם טלפון ולבר…
-
- 8 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר באיזור כפר סבא אני יודע שיש בנתניה חנות אבל זה רחוק מידי אני צריך גם תלוח וגם המברג-מפלף הזה מה שכן אני צריך חנות שיש לה במלאי
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש חנויות שמוכרות את ה-iAudio X5L בלונדון (תאמינו לי חיפשתי הרבה ומצאתי רק אייפודים ) וגם רציתי לשאול אם אני קונה מחו"ל יש אחריות בארץ ובמקרה של תקלה לא צריך לשלוח את הנגן לחו"ל ? לגבי המכס והמע"מ הכוונה שאחותי נמצאת עכשיו בלונדון- אם היא קונה שם את הנגן ומביאה אותו עליה צריך לשלם עליו מכס או מע"מ ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנות אמינה ולא יקרה לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול אתכם על כמה חנויות. קודם כל KSP, שמעתי מכל מני מקורות שהם לא הכי אמינים בחלקים שלהם, מה אתם חושבים עליהם? אשמח לשמוע מאנשים עם נסיון ישיר או עקיף איתם. ואייבורי הבנתי שגם לא ממש אמינים... אם אתם חושבים שלא כדאי לקנות באף אחת מהן, אתם מכירים אולי חנויות אמינות ולא יקרות בירושלים?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות פוסטרים של כמה להקות, ובפרט של the clash. אני מכיר את החנות בסינמה סיטי, ויודע שהפנינג בסניפים מסויימים ואיזושהי חנות דיסקים בדיזינגוף סנטר מוכרות, אבל אשמח לעוד שמות ומקומות עם פוסטרים, תמונות, מה שזה לא יהיה במצב נורמלי.. אם אתם מכירים חנות עם קטלוג אינטרנטי... מה טוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
??? איזה חנות טובה יש לקנות שגם תהיה אמינה וגם תשלח אחרי זמן סביר. אני רוצה לקנות כמה משחקי PS2 .
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
שלום, כרגע אחד מקרובי משפחתי נמצא בוושינגטון. רציתי לדעת על חנויות מחשבים טובות או רשתות גדולות, עם מחירים נורמליים. שמות ואתרי אינטרנט יתקבלו בברכה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.. יש לי מפרט למחשב חדש ואני מחפש חניות בשביל הצעות מחיר.. אתם יכולים להמליץ לי על חניות טובות? תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שיחה בין בן לאביו אבא חרדי ליטאי מסביר -אבא, איך ניצחנו את היוונים ? -בעזרת השם. -אז בשביל מה המכבים? -הם היו רק החיילים . השם עזר להם בעזרת השם, וברוך השם הם ניצחו . -המכבים היו חיילים? -אה... חיילים של השם, צבאות השם. -אז המכבים היו חב"דניקים -לא! לא! חס וחלילה!! הם היו ליטאים. -ליהודה המכבי היה נשק ? -כן . -אז יהודה המכבי היה חילוני או גוי ? -חס ושלום, מה פתאום חילוני או גוי? -אבל רק חילונים וגויים הולכים לצבא -פעם גם דתיים היו הולכים לצבא. -למה המכבים הלכו לצבא ואנחנו לא? -כי היום התורה שומרת עלינו . -ואז התורה לא שמרה עליהם ? -אולי תלך עם מוישי לקרוא קצת משניות? -המכבים למדו משניות? -למדו תורה. הרבה תורה . -ולא עבדו? -חס ושלום. -אז אנטיוכוס נתן…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג חנוכה שמח לכל עם ובית ישראל ולכל האוברקלוקרים והמודרים אי שם
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
עבר עלי שבוע קשה. לא, אף אחד לא מת לי חלילה, לא הפסדתי הון ענק, וזה גם לא המצב הבטחוני. השבוע נאלצתי להתמודד עם ההתמכרות הקשה שלי: החידון של הזון. שבוע שלם בלי צל צילו של חידון, ללכת לישון ללא שום משמעות לחיים, לקום ללא סיבה, למען כלום. והנה, שבוע עבר חלף לו, ואני קם אל בוקר יפיפה, צלול ושטוף שמש. זהו הבוקר! חשבתי לעצמי. בציפיה מתוחה חיכיתי לבוא הערב המיוחל, להטיל את העוגן על משבצות החידון הכחלחלות והמרגיעות, המוכרות כל כך, כמעט אמהיות! אך הנה ספינתי בוששה לבוא, ומצאתי עצמי בערב אפל ורע, בליבה של הרשת, ללא חידון. אני קורא אליכם, כותבי החידון! הבו לנו חידון נוסף! לא צריך פרסים ולא צריך דבר נוסף, רק את החידון, אלוהים, את החידון! אל תתנו לעשרות אומללים כמוני לסבול עוד שבוע …
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש לעצמי לאפטופ חדש ובמהלך החיפושים מצאתי את החנות הנ"ל שמציעה את מחשב שאני רוצה במחיר ממש נמוך, עד לרמת החשוד. כ2000 שקל יותר נמוך מההשוואה של זאפ. מישהו מכיר את החנות או התנסה בקנייה ממנה , מכיר, יודע או יכול לספק לי אינפורמציה על החנות, גוגל לא מוצא כלום. אתר החנות: http://mashav.co.il/israel/index.htm מחכה לתגובתיכם.
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
-
אשמח מאד אם תועילו להגיב לידיעה הנ'ל בקשר לאמינות של רשת ksp במכירת מחשבים האם למישהוא מהפורם היה נסיון איתם
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע אם החנות עדיין עובדת :s05: http://www.pccool.co.il/html/index.asp האתר שלהם עדיין פעיל, אבל העיצוב לא השתנה מפעם אחרונה שהייתי שם (מלפני שנה...)
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בשעה טובה נפתח סניף של החנות באילת. רק משיטוט ראשוני, המחירים בהתאם, אבל .... לא מצויין בהרכבת מחשב לדוגמה, שאין / אסור להרכיב מחשב מהחלקים שרוכשים בסניף. כלומר, להבדיל מהחנות בארץ, לא תוכלו לקבל מחשב מורכב באילת. תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז ככה אם מישהו יודע איפה יש חנות שמכורת כרטיסי מסך או אתרים שמוכרים כרטיסי מסך בסינגפור תגיבו דחוף. נ.ב מצאתי אתר נראה לי שהוא בסינגפור אתם יכולים לראות אם רשום שם משהו שמעיד שזה בסניגפור אני לא מצאתי. http://www.girotech.com/info.asp?StockCode=GPC/SPH/21056-00-40 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-