עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, נקדים מראש ונגיד שעשיתי כבר חיפוש כי אני גם זכרתי שיש מליון ת'רדים עם המלצות אבל מצאתי רק בודדים וגם הם לא סייעו לי. אז ככה, אני מעוניין באתר מארה"ב שיש בו בלוקי-מים למערכת קירור מים. לגבי היצרנים, אני מעוניין בבלוקים של לפחות אחת מהחברות הללו: Swiftech,DangerDen,PolarFlo. תודה לכל העוזרים, עמית

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. בפעם שעברה ששאלתי ענו לי רק ב2 תגובות שמה "זיגזג" הם הטובים ביותר. כרגע, כשאני הולך להזמין את אורוורה 570 ב8XX שקל, אני מעוניין לקנות את זה מהטובים ביותר. לי אין מושג מי החנות הטובה מכולם, עד עכשיו היה לי נסיון אחד טוב עם פנדס אבל אני יקנה מהחברה שימליצו כאן. אז הנה כמה חברות שמצאתי באינטרנט.. נמשיך למלות שיגיעו שמות נוספים: ZigZag Pandas K.S.P iqpc נעה מחשבים אלה מי שאני מכיר, אזאם יש עוד תגידו ותמליצו. אני פשוט לא רוצה המלצה אחת טובה, זה לא מספיק כי תמיד המבקר יכול להיות עובד של החברה. אם יהיו כאן המלצות רבות אז סביר להניח שהחברה ההיא היא באמת מומלצת. בינתיים מההמלצות אישית, התרשמתי מזיגזג.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by Mazumotte,

יש חנויות נוספות מלבד SKYPC בראשון?

4. Started by emuzon,

היי מישהו אולי יכול להמליץ על חנות מחשבים ממש טובה בתל אביב שיש בה את כל הרכיבים הטובים? לא KSP משהו יותר מסוגנן מהם ועדיף חנות זולה יחיסית בעלת שם ידוע ( גם יחסית >_>) כל תשובה תתקבל בשמחה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by Toxin II,

שלום אנשים ברצוני לרכוש מחשב חדש, ומאחר ואינני מעורה בשוק בשנים האחרונות, רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לחנויות מחשבים טובות בארץ? רצוי באזור ירושלים \ מרכז [באם הן לא בירושלים, אז העיקר שיספקו שירות משלוחים] תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  6. Started by swampfrog,

אני היתי מודה אם תמליצן לי על חנויות מחשבים באזור השרון ורעננה בפרט, והיתי רוצה לקבל דעה על שמיר מחשבים ממי שמקיר אותם תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  7. שוב ושוב אני נתקל בחנויות מחשבים און-ליין שממשיכות להציג באתר מוצרים שהם לא יכולים לספק בפועל. אני לא מבין למה להשאיר את זה סתם כפלקט באתר ? אתה טורח, עושה הזמנה, ואחרי יומיים חוזר אליך נציג מבוייש ואומר שאין להם את המוצר הזה ושהוא גם לא צפוי להגיע בעתיד הקרוב. ואז מבטלים את ההזמנה והמוצר כמובן נשאר מוצג באתר... טעויות יכולות כמובן לקרות, אבל נתקלתי בזה כבר כמה וכמה פעמים. סתם מעצבן

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by AtomiX,

בעוד כחודש אני טס לארה"ב אני מעוניין לקנות ספק לוח אם וזכרונות .. תמליצו לי בבקשה על חנויות טובות באזור ניו-יורק: מנהטן ובאזור סן-פרנסיסקו תודה!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by omri09,

או ליתר דיוק KSP ??? ניסיתי להתקשר גם לסניף וגם למוקד הארצי כמה פעמים ולא עונים. עריכה: הצלחתי לתפוס אותם במוקד הארצי, אני נוסע. והרי הקנייה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460975.0

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  10. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. אשמח אם תוכלו לתת פה ביקורות על חנויות שכדאי להתרחק מהן... אבל לא סתם להשמיץ חנות ולהגיד "כן היא חנות מסריחה" אני מניח שאני אתחיל החנות היא KSP הסיפור שהיה כך היה, רציתי לקנות מספר חלקים למחשב, הייתי בסניף רעננה, וכמעט סגרתי עיסקה סגרנו על מעבד + לוח + מארז. כמובן בדקתי בקשר לאחריות ואמרו לי על המעבד + לוח 3 שנים. ( לוח 965 S3 של גיגבייט מעבד E6300 ) כמה ימים לאחר מכן הייתי בתל אביב והחלטתי לעשות את הקניה. ונכנסתי לסניף של עזריאלי, ביקשתי מהמוכר את החלקים שילמתי והכל ולאחר מכן שאלתי איפה מצויין שעל החלקים יש 3 שנים. רק לציין שאת המעבד קיבלתי בלי קופסא בלי כלום ערום בלי הגנה ומאוורר מסכן. אז זה עוד "החלקתי" ואז המוכר בא ואומר לי שאין 3 שנים אחריות ואם אני רוצה 3 שנים אני …

• 402 תגובות
    • 59.2k צפיות
  12. Started by YOAV28,

מישהו אולי מכיר חנוית של מחשבים שאפשר לשלם בצ'קים בתשלומים מלבד סקי פיסי תודה מראש יואב

• 24 תגובות
    • 18.4k צפיות
  13. היי, אבי גר בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מחשב שאני ארכיב למענו. רציתי לבקש המלצות לעוד אתרים טובים וזולים לקנות מהם כדוגמאת newegg. אודה מאד לממליצים ולמשתפים תודה מראש רום

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by hichkock,

אני מחפש חנות מחשבים\צילום בפתח תקוה שיש להם מוצר שחיפשתי ודיברתי איתם לפני כמה ימים ויש להם אותו אבל איבדתי את המספר. אם מישהו יכול לעזור לי... זה ממש ממש דחוף. אם אתם מכירים חנות שיש לה את המוצר הזה (בחנות, לא להזמין!!!) - card reader sandisk compact flash type 1\2 usb 2 זה מאוד יעזור בדקתי בהרבה חנויות אבל כולן צריכות להזמין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by TermiNal,

היי, אני רוצה להזמין קצת ציוד הוקי ( כפפות ומגן שוק ) והמחירים בחו'ל מאוד מאוד משתלמים ושווים. מישהו מכיר חנות ספורט ששולחת ארצה? תודה..

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  16. Started by timac,

שלום מישהו מכיר חנויות פאלפונים בניו יורק?? או אם יש גם בנתב''ג.? ואם יש להם אתר.. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by EasyPooper,

שלום! כל שתי חנויות הספורט שהכרתי הפסיקו למכור ציוד ספורט והחלו למכור רק בגדים, אני זקוק לחנות באזור תל אביב (עדיף באזור דיזינגוף/אלנבי) שמוכרת ציוד ספורט כגון גריפ-פאדים, חגורת תמיכה לגב, רצועות שקושרים למוט כדי שהוא לא יפול מהידיים, הדברים האלא שלוחצים עם היד (כמו המחזיקים של השטנגה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

אהלן מישהו מכיר חנויות צילום שיש להן גם מצלמות וידאו דיגיטליות,שהן בחו"ל ושולחות לארץ? או פשוט חנות בארץ שיש בה מצלמות וידאו במחיר טוב.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  19. שלום לאחרונה התעורר אצלי הצורך לחזור כמה (עשרות)שנים אחורה לימי הלגו העליזים שלי, ולקנות ערכות ולהרכיב אוסף פרטי של דגמים(בעיקר לגו טכני). רק שלצערי כיוון שיש יבואן יחיד בארץ(אילנית) המחירים הם פי שניים ויותר ולכן החלטתי לבדוק אפשרות קנייה בחו"ל, בדקתי באמזון ולא ניתן להזמין דרכם(גם באמזון בארצות אירופה(בדקתי באתר הגרמני)) אנני מוצא אתרים נוספים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by JHONLEV,

מישהו מכיר אתר אינטרנט ישראלי טוב שמוכר קסמם קלפים וכו'.?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  21. אהלן, אני מחפש כבר זמן מה לקנות משקפי אוקלי (לא מתפשר ) , ושמתי עין על דגם ספציפי שלא נראה לי שאני אוכל למצוא בארץ, Ducati polarized square whisker (באתר של אוקלי- http://www.oakley.com/products/6441/23834) אני הולך להזמין אותם מחו"ל בדרך לא דרך, אבל אני רוצה למדוד קודם את הדגם הכי קרוב אליהם, אני לא הולך להוציא כמות כזאת של כסף בלי לדעת בדיוק איך המשקפיים ישבו לי על הראש, אז אני מחפש עכשיו את הדגם שלא קשור לducati, הדגם ה"פשוט", http://www.oakley.com/products/6213/22482 כדי שאני אוכל למדוד אותו. עכשיו, מישהו יודע באיזו חנות אני יכול למצוא את הדגם? (אזור המרכז) או לצורך הדיון- חנויות אוקלי גדולות (אם יש חנות יבואן זה מאוד יועיל) באזור שאני אוכל להרים אליהם טלפון ולבר…

• 8 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. Started by darkman,

אם מישהו מכיר באיזור כפר סבא אני יודע שיש בנתניה חנות אבל זה רחוק מידי אני צריך גם תלוח וגם המברג-מפלף הזה מה שכן אני צריך חנות שיש לה במלאי

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. אני מחפש חנויות שמוכרות את ה-iAudio X5L בלונדון (תאמינו לי חיפשתי הרבה ומצאתי רק אייפודים ) וגם רציתי לשאול אם אני קונה מחו"ל יש אחריות בארץ ובמקרה של תקלה לא צריך לשלוח את הנגן לחו"ל ? לגבי המכס והמע"מ הכוונה שאחותי נמצאת עכשיו בלונדון- אם היא קונה שם את הנגן ומביאה אותו עליה צריך לשלם עליו מכס או מע"מ ? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by pelor,

אהלן, אני מחפש חנות אמינה ולא יקרה לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול אתכם על כמה חנויות. קודם כל KSP, שמעתי מכל מני מקורות שהם לא הכי אמינים בחלקים שלהם, מה אתם חושבים עליהם? אשמח לשמוע מאנשים עם נסיון ישיר או עקיף איתם. ואייבורי הבנתי שגם לא ממש אמינים... אם אתם חושבים שלא כדאי לקנות באף אחת מהן, אתם מכירים אולי חנויות אמינות ולא יקרות בירושלים?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  25. היי, אני מעוניין לקנות פוסטרים של כמה להקות, ובפרט של the clash. אני מכיר את החנות בסינמה סיטי, ויודע שהפנינג בסניפים מסויימים ואיזושהי חנות דיסקים בדיזינגוף סנטר מוכרות, אבל אשמח לעוד שמות ומקומות עם פוסטרים, תמונות, מה שזה לא יהיה במצב נורמלי.. אם אתם מכירים חנות עם קטלוג אינטרנטי... מה טוב תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.