כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
מה זה השיר בסרטון הזה : http://www.valkieser.com/web/movieclip_1.html
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
זה אוליי יראה קצת מוזר פאתטי, לרשום את זה כאן או באינטרנט בכלל. אבל אני מרגיש דיי נוח לכתוב בפורום הזה, ואני חושב שיש כאן אנשים פחות או יותר בגילי עם נסיון, שעברו דבר או שניים בחיים. אני מרגיש שהגעתי לאיזה מבוי סתום בחיים. מאז ומתמיד אני זוכר את עצמי כאדם שהוא אדיש לחיים שלו, ללא שאיפות או רצונות מיוחדים. חשבתי שגיוס ליחידה קרבית יתן לי כאפה וידרבן אותי, אבל חוץ מלמרמר אותי זה לא הועיל בשום דבר. מאז שהשתחררתי מהצבא, עשיתי טיול בארץ בשביל ישראל במשך כחודש, ומאז אני יושב באפס מעשה ולא עובד או לומד. כאילו אני לא רוצה כלום, אני לא מוצא עניין באיזה תחום לימודים מסויים ויש לי נטייה לעזוב דברים באמצע (למשל התחלת פסיכומטרי והחלטתי להפסיק) הכי גרוע שאני בכלל לא מדרבן את עצמי לצ…
-
- 66 תגובות
- 10k צפיות
-
-
שלום, מסקרן אותי לדעת איך יראה האנסין של שאלון G בבגרות (הכי הכי קשה). אם מישהו יהיה מוכן לתת לי דוגמא לשאלון זה (לא משנה מאיזו שנה) - אודה לו מאוד. בתודה מראש, שרון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש שירים בסגנון השיר של Darin - Step Up. יש למישהוא? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
כל אחד שמכיר חנות טובה ויכול להמליץ עליה.. אז בבקשה.. כל חנות שקשורה למחשבים... ודברים מעניינים שכאלה....
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש טלפון יד שניה שיהיה נחמד בהתחלה חשבתי על 6600 של nokia אבל אז ראיתי את חיי הסוללה שלו שהם דיי קצרים ואז ראיתי את ה motorola e398 שיש לו פונקציות מאוד דומות וחיי סוללה מאוד מרשימים , אבל אחר כך קראתי עליו שיש לו קרינה מאוד גבוה ומסוכנת והוא מאוד איטי ומייגע. אני רוצה bluetooth , בעיקר מסך צבעוני שינגן צלצולי MP3 מצלמה לא חובה חיי סוללה דיי חשובים התקציב שלי זה סביבות ה 600 שקל את המוטורולה ניתן להשיג ב 500-550 הנוקניה 600-550 תודה לכל עוזרים, מצאתי עכשיו גם מישהו שמוכר Z1010 SONY ERICSSON גם נראה מאוד נחמד קצת שמן, אבל עם הרבה פונקציות שאני רוצה http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z1010-421.php
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם אני צריך פשוט להוריד את הטורנט המוצע שם ולהוריד? ניסיתי ולא הצליח. אודה אם מישהו פה יסביר לי בקצרה. תודה, Ptyahoo.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. לפני כמה זמן, חברת החשמל החליטו להחליף אצלי בבית את המונה הישן עם הדיסק המסתובב בפנים, למונה דיגיטלי. יש לציין כי הדבר נעשה אפילו בלי להודיע לנו לפני, כשראינו שיש הפסקת חשמל, יצאנו החוצה וראינו את מי שביצע את ההחלפה. המונה נמצא בארון אחד ביחד עם מפסקי החשמל של הבית. יש לציין כי לא ראיתי אם הוא התעסק עם משהו נוסף מלבד המונה עצמו. מאז ההחלפה, שמתי לב שהמפסק הראשי קופץ לעיתים קרובות כאשר מחוברים הרבה מכשירי חימום, או לדוגמא רדיאטור ודוד. כמובן שהדבר אמור לקרות כאשר קיימת צריכת חשמל מוגזמת, אך לפני ההחלפה החשמל לא קפץ אף פעם עם אותה כמות של מכשירים פעילים. השאלה כרגע היא למי לפנות? האם לחשמלאי, או שמא יכול להיות קשר לעבודה שביצעה חברת החשמל והם האחראים לעניין? תודה.
-
- 13 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=212&msgid=126020685 חחח תראו איזה השפלה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכם הזמנתי לפני כחודש את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170773832374&ssPageName=ADME%3AL%3AOC%3AUS%3A1123 היום אני מקבל להפתעתי את הדף הזה (בקובץ המצורף) אמא שלי אמרה לי שזה הגיע כפי שזה ללא מעטפה אפילו עד כמה שזה ישמע מוזר עכשיו, זה עלה לי עם המשלוח כ 1160 ש"ח ואני בטוח ב 99% שזה לא שוקל 20 קילו אז על מה הם מחייבים אותי לשלם 179 ש"ח? האם עלי ללכת למכס בת"א כדי להוציא את המוצר או שזה יגיע עלי בדואר ואני רק צריך לשלם את המכס? איפה ועם מי אני מברר מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
:-[ :-[ :-[ :-[ טוב אני צריך להגיש עבודה בספורט לבגרות ותהיתי האם יש למישהו עבודה על המחשב או שהוא יכולך לשלוח לי (מדיסקטים או לא יודע מה ) שלא נלקחה מהאינטרנט (כי המורה שלי בדק את העבודות באינטרנט מהאתרים הרגילים על פי :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'(דבריו ודברי כיתות מקביות אלינו לכן אני מדגיש עבודות לא מהאינטרנט). הדבר די דחוף ואני לא נוהג לפעול כך (למעשה לא העתקתי או הגשתי עבודה פסולה בחיים אפילו שיעורי בית אני לא מעתיק אבל זה כב משהו אחר) אך הבגרות ממש בקרוב אז אנא הצילו אותי. ביי די וי הגזמתי עם הסמיילים לא.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
Solve this. It's encrypted and has some other things done to it I will say it's 102 characters long, 101 of them being numbers. And it's a fairly popular one 8SUrUJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzGI6qcAeB5cTiELvZ1D8k6oeoiSANgt7b7x JStQmNLCC0BKo72q/hxhZ/nlPWP7XlthRTbJGDaDMeyGGsFA/SmAIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5MCo MRNkZPpPQEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk8SUr UJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzHshhrBQP0pgCELvZ1D8k6o4prFvq3UsuT0b8fF MRn/NUBKo72q/hxhYFqBoAzQsglhRTbJGDaDMYjqpwB4HlxOIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5PRvx8Ux Gf81QEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk9G/HxTEZ /zVASqO9qv4cYWf55T1j+15bJCdY7sVOskiI6qcAeB5cTiELvZ1D8…
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים כמו http://www.adserver.co.il (שהוא www.imedia.co.il) ? הקישורים לא עובדים שם... ???
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אני מחפש טראנס יפה ששמעתי אצל דוד בתל אביב הוא בצבא עכשיו ואני בצפון אז עדיף כבר למצוא אותו הרימיקס מתחיל ככה can you feel the bit can you feel the bit אני לא מוצא אותו
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב בחנות מחשבים לפי מפרט ושלמתי מקדמה 10% . לאחר שבוע וחצי התקשר נציג מהחנות והודיע לי שהמחשב הורכב והוא מוכן למשלוח . שלמתי לו דרך הטלפון בויזה על המחשב ובזה הסתיימה השיחה . למחרת נכנסתי במקרה לאתר האינטרנט של החנות וראיתי שבשני פריטים מהמפרט שהזמנתי היתה ירידת מחיר .עכשיו במידה והירידה היתה בשבוע וחצי שבין ההזמנה לתשלום האם החנות הייתה צריכה להוריד לי את זה מהמחיר הסופי ואם התשובה היא חיובית האם זה גם במקרה ולחנות אזלו שני פריטים אלו בתוך השבוע וחצי והם הביאו מלאי חדש ובעקבות זה היתה ירידת המחיר .
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום בשעה טובה אני מתכנן את הנסיעה שלי ללונדון והחלטתי לצפות במשחק כדורגל אנגלי משובח. בקיצור יש לי בעיה.. באתר של מנצסטר למשל כתוב שכרטיס עולה 20 פאונד וכך כתוב גם בספר של לונדון שנמצא ברשותי.. אומנם כל כרטיס שאפשר לקנות ברשת (חוץ מבאתרי הקבוצות משום מה שם הכרטיסים הולכים רק לחברים במועדון של הקבוצה או משו לפחות כך הבנתי) עולה בסביבות ה200 פאונד ו2 כרטיסים יעלו כ2700 ש'ח!!!!!!!!! קיצר יש מישהו שפעם היה במשחק כדורגל באנגליה ויודע יותר על מחירי כרטיסים? אם כן אשמח לפרטים נוספים בנושא תודה..
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן, איך מתחילים משחק? אני כבר רבע שעה מנסה להיכנס למשחק ואני לא מצליח. *אני משחק רק בטקסס הרגיל שלפי מה שהבנתי במשחק זה נקרא : Holdem
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לדעת את השם של השיר שמושמע בפתיח של הסידרה חברים תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חחח מישהו עושה מלחמת בקלאוות ולא קורה לי?!? :nono: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז אני וכמה חברים רוצים לעשות על האש קטן ליד הים ואולי גם מדורה. אבל אני יודע שמי שמדליק מדורות על החוף מעיפים אותו עם טרקטור. אז השאלה היא - באיזה מרחק מהחוף או באיזה מיקומים אפשר להדליק אש, אם יש חוק בקשר לזה בישראל. אני גר באשדוד אם זה אומר למישהו משהו. תודה!
-
- 4 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
איך אני יודע מה דרגת החמצון של המתכות? נגיד אומרים לי שיש תגובה בין Ag פלוס אחד וביןPb ואני צריך לאזן. אז בגלל של Pb יש פלוס 4 אני צריך לאזן את ה Ag או שיהיה בתגובה בסוף pb פלוס אחד?[ זה דחוף מאוד, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אם אני מחפש סרטי מתח/מיסתורין (באנגלית) של הזמן האחרון 50 סרטים אחרונים לדוגמה... איפה אני יכול למצוא שמות שלהם לפי הסינון הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-