כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
קנינו לפני שבוע מדיח כלים חדש של באוכנט ב4000 ש"ח, מדיח מצויין, החברה שקנינו מהם "האחים סט כרמיאל" אמרו שכדי לקבל את ה1 שנה אחריות מלאה ו7 שנים לחלקים, אסור לפתוח את המדיח אחרי שהוא הגיע, חייב להתקשר לטכנאי שירות שהם נותנים את האחריות, והם חייבים לפתוח אותו בעצמם, אז סבבה, התקשרנו ל"מעוז הקור" והם שלחו טכנאי, הוא היה אמור להגיע בן 1 ל4, והוא הגיע אחרי 4, היה ערבי, הוא היה ממש עצבני ולחוץ, עשה הכל מהר ומגעיל, ואז כשהוא חיבר את הצינור המאורך לכניסת מים, לצינור כניסת מים של המדיח עם החלק המחבר שאנחנו הבאנו, אז הייתה נזילה, החלק הזה עלה 3 שקל. הוא הוציא חלק דומה מהקופסא שלו חיבר ולא הייתה נזילה, ואז הוא אומר לנו שזה עולה 45 שקל!!!! למרות שהחלק גם מפלסטיק ועולה בחנות 3 שקל!!!!…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם מכירים את המצבים האלה שאתה קם בבוקר והכל נראה לך מוזר? אתה לא לגמרי בטוח למה זה ככה, מה בדיוק הסיבה ואיך זה שאתה מרגיש ככה, הרי אתה כמעט בטוח שאתמול כשהלכת לישון הכל היה כשורה ואתה מייסר את עצמך בשאלה האם שכחתי משהוא?, לא יכול להיות שזה כל כך חשוב הרי שכחתי! , אבל מה אם זה כן חשוב וסתם שכחתי? , בכל אופן אחרי שבזבזת חצי יום בנסיונות נואשים להזכר אתה פשוט יורד מזה והכל נראה רגיל לגמרי, הכל סבב סביב עניין שיכול להיות שלא קרה כלל או שהיה כל כך שולי שלא היה צורך לעבד אותו עד הסוף, אבל לפעמים יכול להיות שקרו דברים הרי גורל שאתה פשוט לא יכול לזכור. יש למישהו הסבר הגיוני?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חוות דעת של אנשים ששהו במלון אדומית באילת, אני לא מחפש מלון יוקרתי, ואני לא מצפה שהוא יהיה ברמה של 5 כוכבים, יש מישהו ששהה במלון ויכול להגיד לי אם הוא בסדר או לא. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה רק אני, או שהסאונד בבתי הקולנוע בארץ הוא לא משהו בלשון המעטה? לפעמים הוא גם די חלש, שברמקולים 2.1 ב-150 ש'ח שומעים יותר טוב. האם זה בכלל 5.1? כי שמעתי במערכת קולנוע ביתית, והסאונד בקולנוע בכלל לא מתקרב לאיכות הזו.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מניח שזו שאלה נורא טריוויאלית, אבל באמת שאין לי מושג. באמצעות איזה כבל מחברים מחשב נישא למושב במטוס? אני טס אוטוטו, לוקח איתי לראשונה מחשב לטיסה הארוכה, ורוצה לעבוד איתו (לא שזה צריך לשנות, אבל מדובר ב-MSI WIND). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, בסקירה מהירה המצב שלי הוא כזה. איני זכאי לבגרות מלאה, אני זקוק לשיפור במקצועות ספרות, אזרחות, גיאוג' והיסטוריה. את 4 המקצועות האלה אני מחלק למחציות (מועד קיץ וחורף, 2 מקצועות למועד). גם את ציון הפסיכומטרי אני רוצה לשפר (579 לא רע לפעם ראשונה ויש פוטנציאל גבוהה לשיפור). הבעייה היא שלמרות המוטיבציה ולדעתי היכולת שלי לשפר את הציונים באופן ניכר ההרשמה למוסדות להשכלה גבוהה מתבצעת בינואר פברואר! מה שאומר שבמידה ואני נרשם אני נמצא באי ודאות לגבי ההצלחה שלי לעמוד ברף הקבלה, כמובן שהדבר משמעותי עבורי שכן אני בן 23 היום ואם אני ארשם לשנה הבאה אני אתחיל ללמוד בגיל 24 .... איני רוצה להתעכב עוד שנה בשיפור ציונים. רציתי את עצתכם מה עליי לעשות, האם להרשם ולקחת ריזיקה ?…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מקבל את שתי ההודעות האלה באיסיקיו מכמה אנשים ברשימה שלי והיום פעם ראשונה גם במסנג'ר כבר בפעם הראשונה כשראיתי את ההודעות האלה הבנתי שמשהו לא בסדר יש מצב שפרצו אלי למחשב או שמנסים לפרוץ? מה אני אמור לעשות בכדי לא לקבל את ההודעות האלה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך סירטון דוגמא באיכות 1080P להורדה תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה ממש מעצבן אותי אז אני רוצה לשתף אותכם... שאני קורא את העיתון "עסקים@מחשבים" של מעריב אז תמיד יש את המדור הזה של קניית מחשב ותמיד רשום שם דברים שמשבחים את אינטל ולעומת זאת מקטינים את חברת AMD כמו "למי שאין הרבה כסף ולא רוצה לקנות מעבדים מהירות שעון נמוכה וקאש נמוך מחברת AMD שיקנה סלרון" או שאומרים שאנשים בורחים מ AMD כי הם משקרים בנוגע למהירות השעון שלהם ובכלל אין מילה אחת טובה עליהם מכתבים כמו אסף מרגלית ... וגם אף פעם לא ממליצים לאנשים שם לקנות AMD לעומת כל הפורומים שאני מכיר... אני לא מבין למה בכלל מעריב מעסיק את אותם "מומחים למחשבים" ולא אנשים מהפורום פה... אם מעריב כתוב על פוליטיקה כמו שהוא מומחה במחשבים זה סימן מדאיג!!!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
פתרתי את כל השאלות חוץ מ-1 מאונך "מאפה ולחם ברחוב מתחבר לאחרונה להפעלת חיבורים". שברתי את המוח על זה אבל לא הגעתי לשום מקום, אם מישהו יתן רמז כלשהו אני אשמח לחלוק איתו רמז משלי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בודק אפשרות לשדרג את החבילה בהוט ואצל ספק האינטרנט ורציתי לדעת מה הייתם עושים במקומי. נכון להיות יש התחייבות בהוט לעוד 28 חודשים, ככה שלא יהיה מעבר ליס, שדרוג לא בעייתי כי זה התחייבות מחדש. בית של 6 אנשים, אחד בצבא, שני תלמידי תיכון וסטודנט. היום אני משלם 249 שח לדברים הבאים: טלויזיה - הוט עם מספר חבילות (כל מה שנותנים שם בטריפל) טלפון - קו לייט, ללא דקות כלולות אינטרנט - 2.5mbit ספק אינטרנט - 2.5mbit (החברה לא משנה כרגע) ראיתי את ההצעה של הוט לטריפל משודרג שיכלול: טלויזיה - כל מה שנותנים שם בטריפל, זהה למה שיש לי היום טלפון - קו עם 1000 דקות כלולות אינטרנט - 12mbit וזה ידרוש שדרוג של ספק האינטרנט למהירות של כ-10mbit שווה לשדרג את החבילה במחיר של עוד כ-70 שח לחודש? (ה…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.mazafaka.ru/lol/ :lol: כל מה שקיים תמצאו כאן!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב תקשיבו הדבר הזה כל כך ממכר שאני חייב לפתוח על זה דיון שכחתי בכלל שהאתר הזה קיים, פעם הייתי מכור לbadger badger badger http://www.weebls-stuff.com/songs/Amazing+Horse/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש אתר שיש בו רקעים איכותיים ושהם יהיו 1280X1024 ואתר שיש בו כל מיני סגנונות.. לא רק בנות או של משחקים וכאלה.. או שאם תוכלו תביאו לי כל מיני אתרים שיש בהם סוג אחד.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי יסורים רבים ואחרי אכילת חרא מטסטרים עשיתי את זה !!!!!!!!!! עברתי טסט 3 מזל"ט לי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם משהו מכם משתמש בתוסף NoSquint על FF ללא בעיות בצפיית תמונות ב FaceBook? בכל אופן, התוסף מאפשר בין היתר שינוי צבע גלובלי לכל האתרים על פני ברירת המחדל שהיא רקע לבן. האופציה הזאת מאוד יעילה כי היא פחות מאמצת את העין מול המסך בזמן גלישה, אם בוחרים בצבע רקע כהה. מי מכם המתכנתים יודע זאת בזמן תכנות בסביבת עבודה "לבנה", כך שהיא מאוד חיונית לי. הבעיה היא שבזמן צפייה בתמונות מתויגות בFB, אופצית הצבע הזו חלה גם על התיוגים בתמונה כך שכל התמונות המתויגות באנשים נראים כאוסף ריבועים המסתירים פרצופים. קצת קשה להסביר במה מדובר, ומטעמי פרטיות לא אעלה תמונות המקורבים אלי.... אך אשמח אם משהו שמכיר את הבעיה יתייחס, אשמח מאוד אם משהו מכם יוכל להוריד את התוסף, לשנות את צבע רקע הדפים ולהבי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המכתב שקיבלתי היום לפני שנה כשנסיתי להתקבל לעתודה קיבלתי מכתב שבו שלב א של הועדה דחתה אותי את המכתב הזה קיבלתי עוד פעם ועוד פעם ופעם רביעית אפילו היה כתוב עליו בכתב יד שהמכתב הזה מבטל כל מכתב קודם מדהים והיום שנה אחרי שאני עתודאי כבר סמסטר שני קיבלתי כזה דבר בדואר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמא שלך - היא אחותי, אמא שלי - היא אחותך. מה אנחנו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני ממש מבקש שתקנסו ותחתמו:http://www.atzuma.co.il/thsho/ תודה ענקית לכולם!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תארו לעצמכם את המצב הבא... אתם עומדים למות(חס וחלילה טפו טפו טפו)ויש לכם רק 5 דקות לחיות(חמסה חמסה חמסה פרסות של סוס שיני שום כבדי אווז ועוגה של סבתאאופס נסחפתי..)לידכם מערכת סטריאו ולרשותכם ספריית דיסקים ענקית שכוללת כול דיסק שיצא אי פעם איזה שיר תרצו לשמוע בפעם האחרונה??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כרטיס מסך 8800GT של LEADTEK שהפך תקול הכרטיס נקנה בחנות קליק מחשבים היבואן לייף פשט את הרגל ואין אפשרות להחליף/ לתקן מישהו נתקל בסיטואציה דומה? מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי איזה שאלות לדוגמא שהיו לכם בחלק המעשי, לא משנה איזה שפה הייתה לכם..(אם זה כן משנה אז או C/C++ או JAVA). כאילו לא צריך שאלות מדוייקות משהו בערך. כי לא נראה לי ששאלות סגנון בגרות יהיו שם(קל מידי..) ועוד משהו האם ההמבחן האמריקאי(ידע) הוא במחשב או בכתב, כנ"ל גם לתכנות המעשי. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אישית חולה על המכוניות המשופרות..כל אוטו כמעט שאני רואה ברחוב אני חושב מה לעשות כדי לשפר לו ת'מראה...יש לי תיכנונים מוכנים לאוטו של אמא שלי... :anim-jjd: מישהו שלח לי באיציק ת'קישור הבא: (שימו לב במיוחד לניסן הכסופה הראשונה) כנסו תהנו, ותיזהרו שלא תיהרס המקלדת מהריר...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-