כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי בבית ממיר של yes max ואני משלם עליו 137 ש''ח כולל מע''מ לחודש אני מעוניין לשדרג ל- yes max HD לאחר ''איומיים'' על עזיבה קיבלתי אתמול הצעה דלה ממחלקת שימור הלקוחות ההצעה הייתה: - 157 ש''ח כולל מע''מ (תוספת של 20 ש''ח) במידה ואני ארצה ספורט 5 HD זה יעלה לי 280 ש''ח בשנה הראשונה ובשנתיים הנותרות 290 ש''ח אני דיי מאוכזב מההצעה הזאת באתר של yes המחיר למשתמשים חדשים הוא 249 ש''ח לחודש וחודשיים רשונים ללא תשלום ( yes max HD ). ציפיתי לקבל הצעה יותר טובה אבל נוכחתי לדעת שציפיות יש רק בכריות [חיוך] וברצינות לעומת מה שהוט מציעים ההצעה של yes יקרה, נכון אתם בטח תגידו האיכות של הוט פחות טובה, הממיר של ה- HD שלהם לא מקליט אבל עדיין המבצעים שלהם יותר משתלמים מבחינה כלכלי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקע לי משחק במכס כנראה, אין עליו מידע בדואר ישראל ובדואר בחו"ל כתוב שהוא הגיע לארץ. התקשרתי לדואר ואמרו שכנראה נתקע במכס והביאו לי מספר אבל כבר חצי שעה שאני מנסה להתקשר ואין תשובה, מצלצל ללא הפסקה. רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון בעניין ומה עושים(אם יש מספר של נציג של המכס שעונה זה טוב : )? החבילה היא בשווי 23.35 פאונד כולל משלוח, זה לא אמור להיתקע, כבר הזמנתי עשרות משחקים משופטו ופעם ראשונה שזה קורה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מרכז זימון תורים של חיל הרפואה מספר 03-948-9999 אפשר ללחוץ 1 הרבה פעמים עד שזה יגיע להמתנה ויש את המוזיקה מישהו מזהה אולי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני יכול להשיג אותם או ליבא אותם מחו"ל http://www.shopadidas.com/product/index.jsp?productId=2197885&shopGroup=R&cp=2039765.2019615&parentPage=family&colorId= אני מת להביא אותם
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתונה השאלה: תאוצות שני גופים נתונות ע"י: a1 = ct - 1 [m sec-2] a2 = 6 - ct [m sec-2] c = 1 [m sec-3] נתון כי בזמן t = 0 שני הגופים נמצאים בראשית, וכי גוף 1 נמצא במנוחה. מהי מהירות גוף 2 בזמן t = 0 אם ידוע כי הגופים התנגשו כעבור 48 שניות? תנו תשובה במטרים לשנייה. כעקרון הפתרון פשוט. משווים את המרחק שעברו שני הגופים- התאוצות ניתנות והזמן נתון. הבעיה היא מה אני עושה עם ה c? הוא נתון ב m/sec-3 וכשאני סתם מציב את זה במשוואה הסופית יוצא לי m-s/s כלומר מהירות פחות זמן כלשהו ולא מהירות נטו. אני מספספס פה איזה קטץ' ואני אשמח אם תאירו את עיני כי בגוגל לא מצאתי פתרון..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אחרי פרק זמן דיי ארוך שלא הייתי סגור על מפרט מתאים כי כל אחד אמר לי משהו אחר, בלגן בקיצור. הגעתי למפרט התאים: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray כמות:1 לוח אם ASUS P5QL PRO כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB כמות:1 זיכרון OCZ DDR2 800MHZ Gold 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 כמות:1 כרטיס גרפי GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 896MB DDR3 כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 כמות:1 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W כמות:1 קרור למעבד OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER כמות:1 מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21F 1200rpm 120mm כמות:1 אני רק רוצה להגיד תודה רבה לאנשים שעזרו לי(:
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המהירות המותרת בכסיש 6 היא 110, עם נוסעים קבוע בואו נגיד... 50-60 מעל המותר, ואין שוטרים, המצלמות תופסות? ויש שם בכלל מצלמות של המשטרה? והיתקשרתי גם למוקד שלהם, לבדוק כמה אני חייב, אין להם חשבון על האוטו שלי, יכול להיות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לעזאזל MS והכסף שלהם קבלו סרטון http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24053 אולי צריך לשלוח מכתבים לביל ולהגיד לו שאם הוא יאחד את GUNS כולנו ניקנה 360 :lol:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, צפיתי לי בטלויזיה בתוכנית של גאי פינס (לצערי) ודיברו על משקפי שמש. כמובן שכל החברה בצפון ת"א והעשירים קונים לעצמם משקפיים שעולות יותר מ-1500 ש"ח ו- גם לכלבים שלהם הם קונים משקפיים. זו אופנה חדשה. בעודי נכנס לאתר achla (ואח"כ גיליתי שנכנסתי לאתר של Tapuz) גיליתי את האתר הזה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת על איזה אתרי חומרה אתם ממליצים מחו"ל. אני רוצה לקנות 3 מאוררים 120mm של nexus (שכמובן לא מוכרים בארץ), וספק כוח של tagan easycon (כנ"ל) יש אתרים מחו"ל שהתנסתם בהם שמוכרים את החברות הנ"ל? אם לא על איזה אתרים כללים של חומרת מחשבים אתם ממליצים. ד.א אני חדש פה ולא ידעתי בדיוק תחת איזה פורום לפרסם את המודעה,מקווה שאני במקום הנכון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לא מצאתי פורום יותר מתאים.... אני מנסה לעשות שכל הדואר מהחשבון אימייל שלי ב012 יעבור לחשבון חדש שפתחתי בGMAIL ואני לא מצליח הגדרתי את GMAIL שיקבל גם POP וגם IMAP וגם הגדרתי בחשבון 012 שיעביר הודעות אימייל לכתובת אימייל החדשה בGMAIL פיספסתי משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את הצעתכם לתימחור מחשב נייד הבא: http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U35Jc/#specifications מדובר בגירסה החזקה ביותר לדגם: מעבד Intel Core i5 זכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי מתקדם GeForce מסך "13.3 HD LED עד 10 שעות סוללה! וינדוס 7 חוקי ומקורי כמובן. נקנה מלפני שנה מאופיס דיפו בסכום יקר (מעל 4500 שקל)- עדיין באחריות יבואן המחשב חדש לגמרי לא היה בשימוש בכלל עקב קניית האיפד 2., אין שריטות או לכלוכים, באריזה המקורית +תיק ועכבר. הסוללה כמובן תקינה והוטענה בזמנים הדרושים. באיזה מחיר מומלץ והוגן למכור?- ראיתי שדגמי ההמשך עולים מעל 4000 שקל גם היום. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחותי מתחתנת. אני תמיד לובש ג'ינס וטישרט או חולצת פולו, ולא מבין בביגוד. זרקו לי שמות לכמה חנויות עם בגדים מתאימים לגברים בירושלים עם מחירים נוחים. אני לא רוצה להסתובב. אין לי סבלנות לזה. שונא להיכנס לחנויות בגדים חח.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לאחרונה צצים תראדים רבים שמטרתם הינה דיון על מחירי חנות כזו או אחרת, בירור לגבי משלוחים מהחנות וכו'. HWZone הינו אתר עצמאי ואינו שלוחה של אף חנות ולכן הודעות כאלה מקומן אינו בפורומינו. יש לכם שאלה לגבי משלוח או מחיר בחנות מסויימת? תבדקו באתר החנות/תתקשרו לחנות בטלפון/שלחו לחנות אי-מייל. הודעות מהסוג הנ"ל ימחקו או ינעלו, לעתים ללא אזהרה מראש. יום טוב והמשך שימוש פורה ונעים, צוות HWzone
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה מעניין אותי לדעת איזה מזגנים הכי יעילים מבחינה אנרגטית כלומר דירוג A , איזה מומלצים מביניהם של איזה חברה ואילו הכי זולים מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודות לשגיא , קפרע עליו , יצרתי את הדבר הזה . נא להביע את הביקורת , בונה , הורסת , ענארף מה . אולי יבוא המשך . [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך בשביל חשבון עם כרטיס אשראי בינלאומי? (VISTA או MASTERCARD שיעבדו עם פאייפאל) אני כרגע כבר בן 18 ויש לי סתם בכרטיס כספומט של לאומי שרשום עליו "חייל" בשביל להוציא כסף מהחשבון (החשבון שלי בלאומי). הייתי מעדיף כרטיס שיעבוד עם פאייפאל אבל עוד לא ביררתי את התנאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה התוכנה שאיתה אתה רואים סרטים בHD - קבצי MKV ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אללה שוב פעם חבר שלי פתח את הרדיו כנסו כולם Winamp: http://hot.gillex.net/listen.pls Media Player: http://hot.gillex.net/listen.m3u אין מזרחית! חחח כנסו יש שירים טובים!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שעדיין לא מכיר זו סדרת אנימציה מעולה מהיוצרים של family guy, יש בה הומור גס ופארודיות מטורפות, הם פשוט יורדים על כולם בלי חשבון, אין להם גבולות אפילו על רשימת שינדלר הם עשו פארודיה. משדרים את הסדרה בארה"ב רק מאוחר בלילה כי היא מיודעת למבוגרים www.freerobotchicken.com
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שיקולים רבים, הוחלט לא לאפשר דיונים על הזמנות לאתרי טורנט. כמו כן, הדיון הגדול שנפתח בנושא - נמחק. אין צורך לפרט את השיקולים לכך. מעכשיו, דיונים הקשורים להזמנות לאתרי טורנט, אסורים! אני אהפוך את הת'רד הזה לסטיקי לזמן מה, עד שכולם יבינו ויפנימו את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=134889&sid=16#IDAURHAC
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=_eoQjn1v9lY&search=Arnold%20Schwartzenegger%20minigun%20james%20cameron%20terminator2 נתקלתי בזה בYT נראה מפוברק ומחובר עם סרטונים של משחקים וקטעים מהסרטים האם לדעתכם יצא סרט המשך?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דחיתי את זה כבר הרבה זמן אבל הגיע הזמן שאני אתחיל להרכיב משקפיים. אני אשמח להמלצות היכן לעשות את בדיקות הראייה, בחנויות כמו אופטיקנה, אצל רופא עיניים או שאולי עדיף אצל האופטימטריסטים המורשים של משרד התחבורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-