עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by VL,

כל אחד שרוצה שישים תמונה/תמונות שלו פה... סתם מעניין לדעת איך נראיםם כולם

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by eliil1,

איך כדאי להירשם, דרך האינטרנט או רגיל עם ערכה? איפה מקבלים תשובה יותר מהר?

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by Pika007,

צהריים טובים X: שאלה לי אליכם, טובי המוחות של HW באלקטרוניקה, מעגל משולב- R1= 10 R2 = 20 R3=20 Rt = ? I = ? i1=? i2=? U1=? U2,3 = ? תודה לעונים D:

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by UltraWaveMUSA,

קראו את המכתב בבקשה, האם המכתב בסדר? אני לא כ"כ לבטוח בקשר לזה. Dear madam\sir, I am writing in order to receive actual information regarding to how I can realize my warranty options. Firstly, on 18 December 2003, I bought the Hercules Redeon 9800SE AIW video card from the Israeli located company called "Pandas", which is, if I may say, an excellent and satisfying product. However, last year it stopped working. Therefore, I sent it to "Pandas" to hopefully execute the warranty I have for it. A few days later I received back the non-working video card back from "Pandas" with a response letter from the company claiming that you have stopped producing video cards and as a …

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by מוחמד היהודי,

הפזמון ולדימירסקי צינטרל... וטר סוירני(רוח צפונית..) שר אותו אחד שם סוג המוסיקה זה שנסון שיר די ישן אבל מאוד טוב.... מי שיודע איך לרשום שיגיד לי

6. Started by eladh16,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה DSLR. כיוון שהמחירים בארץ בשמיים לעומת המחירים בארה"ב, חשבתי לקנות את המצלמה דרך AMazon. אם אני יקנה דרך AMazon אני יחסוך קרוב ל 1000 שקל. רציתי לשאול אם מישהו פה בפורום הזמין משהו ב AMazon, האם הוא אמין? הבנתי שיש משלוח חינם, זה כולל לישראל? וכמה זמן המשלוח? האם מומלץ לקנות מוצר יקר דרך AMazon? ושאלה חשובה, האם האתר מחזיק סחורות חדשות בלבד? כלומר זה לא יד שנייה כמו ב ebay נכון? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. אני מעוניין לחתוך קטע מסויים מהשיר WindowLicker, יש קטע ממש חזק לקראת הסוף וכל שאר השיר לא משהו.. אני רוצה רק את הקטע הסופי והטוב. מה עלי לעשות לשם כך? באיזו תוכנה עלי להשתמש? ואיך אני יכול לעשות ככה שזה יחזור על עצמו כמה פעמים בצורה יפה לשמיעה וחלקה? (הקטע הזה די קצר..) תודה לכולם ! והרי לכם השיר: http://meduza.d.googlepages.com/AphexTwins-Windowlicker.mp3 השיר הוא באורך של 6:07 דקות הקטע שאני מדבר עליו מתחיל ב- 4:50, תורידו תשמעו תתרשמו ותגיבו. הקטע הזה חזק במיוחד אשמח לדעת אם מישהו מכיר עוד שירים עם קטעים חזקים כאלו..

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  8. קיבלתי את הפנקס הידוע לפני כמה חודשים. ועל כל חודש החל מגיל 18 מחייבים אותי במשהו כמו 108/110 ש"ח) חייבו אותי מחודש אחרי החודש של היומולדת. השאלות הן כאלה: א. על החודשים שהייתי תלמיד בתיכון חייבו אותי, זה תקין? העברתי להם אישור מהבית ספר שלמדתי בו וסיימתי בחודש יוני את הלימודים ובמכתב החדש ששלחו לי לא התייחסו לזה ולחודש שהייתי בקורס דרך הצבא. לעומת זאת לתלושי משכורת התייחסו וביטלו לי את החודשים האלו. ב. למי יש את הכח וכדאי לדבר איתו כדי להעיף את הקנסות והצמדה שצברתי? וכדי לבטל את החיובים שהייתי בתיכון (אם באמת זה לא תקין שמחייבים אותי על התקופה הזו). ללכת למשרדים שלהם בעיר? להתקשר אליהם? התקשרתי אליהם יום חמישי הנציג טען שיחזרו אליי יום ראשון ועדיין לא חזרו.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by pergola,

ניסתי הרגע לראות ת'פרק האחרו ןשהיה בהישרדות באינטרנט.. תמיד זה עבד לי כשניסתי.. משומה עכשיו זה לא עובד.. הבעיה אצלי.. או שאצלם באתר? למשיהו זה עובד?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי להתייעץ או לשמוע את דעתכם על 2 החנויות הבאות. העניין הוא כזה בפנדה כבר קניתי והם בסדר בסהכ, קצת רחוקים אבל בסדר מבחינתי. KSP לעומת זאת הרבה יותר קרובים אלי, הם יותר זולים מבחינת המפרט שלי ב 300-400 שקל.. 5200 מול 4900 אבל שמעתי עליהם כל מיני חוות דעת שליליות , בעיקר מבחינת שירות וזמן תיקון.. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by Ido.G,

היי, אני גר ברעננה ולומד בשנקר (רמת גן). אני שוקל לרכוש קטנוע- כאשר כמובן המגבלה העיקרית היא עלות ראשונית ועלות תחזוקה. הבנתי שאפשר לצאת עם קטנועי 125 נורמלים אל מחוץ לעיר- האם מישהו פה יודע איזה דגמים? איזה קטנועים נורמלים משומשים במחירים זולים אפשר לקנות? מה נחשב גיל של קטנוע משומש סביר? כמה זה יעלה? כמה עולה תחזוקה? בקיצר- אין לי שמץ של מושג בקטנועים. ממש כלום. כל מידע יתקבל בברכה. תודה !!!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by tombcatz,

מסתבר שמי שמספר התגובות שלו הוא 1337,זה נכתב כ-leet לקחתי תמונה לא ערוכה [כי עכשיו מס' תגובותי יהיה 1338,לצערי ;D] SW33T! ;D

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  13. מה שלה מספרים לכם על הסיגריות עכשווי זה הזמן הכי טוב להפסיק לעשן ולא מחר

14. Started by ychig,

מחובר להוט http://imgur.com/ksVIFn5 [TABLE=width: 670] [TR] [TD]United States[/TD] [TD]District Of Columbia[/TD] [TD]Washington[/TD] [TD]Psinet Inc.[/TD] [/TR] [/TABLE] wtf? - - - תגובה אוחדה: - - - מסתבר שזה קורה לעוד אנשים: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=204974&postdays=0&postorder=asc&start=15

15. Started by Chevy,

תראו מה קלטתי אתמול בלילה,נכנסתי למתחם כדי לצלם מקרוב (חבל שהמצלמה לא הייתה איתי). :lol:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by blitsi,

ברשותי מחשב בן כ5 שנים אך עם הזמן הוא שופר וזה המפרט: P4-2.4Ghz 478 M.Board: Asus P4V800D-X Ram: 1GB (512*2) hynix DDR 400 hard disk: Samsung 160GB sata2 G.card: Radeon 9600XT Gecube D.V.D: LG H42N ומארז שבא איתו עם שני מאווררים אחד של AC פלוס ספק 300W שימו לב שבלוח יש אפשרות לכרטיס מסך PCIE והוא תומך עד 4GB מסוג DDR400 דואל-צ'אנל ויש עליו 2 יציאות SATA2 אז בקיצור כמה בערך המחשב הזה שווה?

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  17. http://www.youtube.com/watch?v=QB8GnC0XKTY ענק! אני זוכר שמזמן ראיתי את הסרטון הזה ויש לו כמה שנים, מישהו מכיר ויודע איך קוראים לו?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  18. http://www.tvz.co.il/?id=xYJoRg חה חה חה...

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by masterb,

http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html מי יודע איך זה תמיד מצליח

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by Moo^Moo,

X192075 - מעוניין לעבור לפנטיום, 4 בזול? למכירה לוח פנטיום 4 עם מעבד AMD 1.4 הלוח כולל כרטיס מסך + 32 כרטיס קול + 128 כרטיס רשת 10/100 המחיר כולל התקנה בבית הלקוח. אחריות שנה מחיר: 800 ש"ח ------------------------------------------------ הנה לינק: http://www.2sale.co.il/fastresults.asp?Board=1&CatID=2&minID=7 אז למה אנחנו עוברים פה? לAMD או INTEL

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום רציתי לדעת מי מגיע לLP הקרוב. אני רוצה להשתתף אם המארז שלי BLACK SCORPIO בתחרות ל מודינג. הבעיה שאני גר בקריות. אולי עוד מישהו נוסע מקריות?

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by yosside,

הוא משתתף בתחרות סרטונים בנענע ועליתי לגמר (!) אני זקוק לעזרתכם בבקשה תצביעו לי ותרשמו מה דעתכם עליו תודה רבה!!! לינק: http://j.nana.co.il/Article/?ArticleID=392368&sid=128

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by ChronoDog,

נראה לי שביקרתי פה לפני זמן די רב יחסית... בכל מקרה, הסיבה שנכנסתי היא כדי לשאול מה קורה עם ה-OC DATABASE ? ניסיתי לפרסם שם היום כמה פרוייקטים חדשים וזה נתקע בהלעאת תמונות... מוזר ??? בכל מקרה, בזמן שחיפשתי קצת תשובות לזה, קראתי כמה תרדים פה ושם בפורום הזה... מסתבר שאתם (אנחנו) הישראלים לא כל-כך מפגרים מבחינת חומרה עד כמה שחשבתי... אפילו להיפך, אנחנו הרבה יותר יצירתיים מבחינת מודינג אל תשימו לב, זה יעבור לי. פשוט ב-3 השנים האחרונות הפורום -היחידי- שבו "הסתובבתי" היה Futuremark, והפורום הזה נראה כל-כך שונה... וזה גם כ"כ מוזר לכתוב בעברית... בכל מקרה, היי לכולם :-[ ;D

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by redead,

חשבתי אולי לרכוש לעצמי אופניים , בשביל טיולים , כושר וכו'.. כמה +- עולה התענוג למשהו טוב ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, אני חייל משוחרר ולא מזמן התחלתי לעבוד בהיי-טק, וכבר הספקתי לקבל משכורת על חודש מלא. עכשיו לא ברור לי כל העניין של הפטור ממסך כי כל אחד אומר לי משהו אחר. יש לי 4.25 נקודות פטור במס הכנסה כמו כל חייל משוחרר רגיל. לפי האתר של היחידה לאכוונת חיילים משוחררים זה אומר שעד משכורת של 7583 שקל אני פטור ממס. http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/zchut/zchut_mas_hachnasa.asp?UN=3&HD=3&SUB_UN=3 במקרה שלי אני המשכורת יותר גבוהה. השאלה היא - מה קורה ברגע שהמשכורת חורגת מ - 7583 ש"ח? האם רק משם מתחילים לחשב את המס פרוגרסיבית החל מ-10%? (מדרגות מס) כי אני שאלתי את החשבת אצלנו בחברה, והיא אמרה שזה אומר שרק מגיעה לי הנחה של משהו כמו 400 שקל במס הכנסה. משהו שלפי דעתי הוא נמוך …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.