עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

אם יש לכם משהו "פיקנטי" תוסיפו. ;D http://www.drushim.co.il/Show2.aspx?SearchTerm=%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%A6%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94&Area=16 http://www.studentjob.co.il/companyjobs.asp?ID=1874

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by AliceInChains,

האם משהו מכם משתמש בתוסף NoSquint על FF ללא בעיות בצפיית תמונות ב FaceBook? בכל אופן, התוסף מאפשר בין היתר שינוי צבע גלובלי לכל האתרים על פני ברירת המחדל שהיא רקע לבן. האופציה הזאת מאוד יעילה כי היא פחות מאמצת את העין מול המסך בזמן גלישה, אם בוחרים בצבע רקע כהה. מי מכם המתכנתים יודע זאת בזמן תכנות בסביבת עבודה "לבנה", כך שהיא מאוד חיונית לי. הבעיה היא שבזמן צפייה בתמונות מתויגות בFB, אופצית הצבע הזו חלה גם על התיוגים בתמונה כך שכל התמונות המתויגות באנשים נראים כאוסף ריבועים המסתירים פרצופים. קצת קשה להסביר במה מדובר, ומטעמי פרטיות לא אעלה תמונות המקורבים אלי.... אך אשמח אם משהו שמכיר את הבעיה יתייחס, אשמח מאוד אם משהו מכם יוכל להוריד את התוסף, לשנות את צבע רקע הדפים ולהבי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by UNDERDOG,

http://www.hadash-hot.co.il/story/8617

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by EG,

קנו לי אוזניות אלחוטיות של סוני לפני איזה שנה + -. קיבלתי פתחתי השתמשתי ו"שיחקתי" איתן - כשאני אומר שיחקתי זאת אומרת שפתחתי את המשדר בדקתי את בצועיהן - מרחק, איכות...... אני פותח את המשדר ולהפתעתי אני רואה בטריה של סוני ואפילו כתוב עליה שיש באפשרותה להיטען. אז כמובן שמתי אותה ל24 שעות טעינה ובדקתי עם המשדר פועל רק בעזרת הבטריה בלי שאני מחבר אותו לחשמל. בטח שהמשדר לא עבד אין לי מושג למה. יש לכם מושג? בבקשה תגידו לימה הבעיה. מה שהכי מצחיק הוא שכשאני מכבה את המשדר (יש לו כפתור כיבוי אבל הוא עדיין מחובר לחשמל) נדלקת נורית שמתחתיה כתוב באנגלית - נטען - האוזניות עובדות אותו הדבר בלי הבטרי ועם הבטריה! אין לי מושג מה הולך פה בבקשה תנו דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. איבדתי הערב את הרישיון נהיגה כמו אידיוט. כמה זמן לוקח להנפיק חדש? האם אפשר להשתמש ברישיון הזמני שקיבלתי כאשר היה לי מלווה? לאן לפנות בשיבל להנפיק כרטיס רישיון חדש? תןדה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by david2006,

איזה מסכנים, מכשיר יקר וטוב לא חבל?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קיבלתי היום בדואר מכתב מהצבא עם זימון ל''מקצועות טכניים'' הבנתי כבר שזה קדצ' וכל זה.. על מה מדובר בידיוק? כדאי לי לברוח מזה כמו מאש או ללכת ולראות מה בידיוק הם מציעים? אשמח לחוות דעת.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני כמעט בטוח שלא ,רק כדי להיות בטוח ב100%אני שואל.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by aldema,

אני צריך לבחור לאבא שלי פלאפון מרשת סלקום וממה שראיתי בחוברת רשמתי לעצמי התלבטות בין הדגמים הבאים: נוקיה 6630 סמסונג S410i סוני אריקסון W800 אולי גם V3... זהו זה הדגמים וגם אחרים באים בחשבון ,אבל העיקר הוא שיהיה פלאפון טוב,שישמעו בו טוב,שיראו טוב,עדיפות גם אם יש אאוטלוק בפלאפון ושיהיה בו הרבה אפשרויות. בעיקרון מה שנראה לי הכי טוב מביניהם זה ה6630... אבל נראה לי שאתם מבינים קצת יותר ממני... ד"א למי יש את המצלמה הכי איכותית ואולי גם שאפשר לשמוע בו מוסיקה..???

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by liav12,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על הסדרה הזאת? תודה..!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shimon23,

מישהו יכול למצוא את הכתובת של האתר של תחזית מזג האויר באיטליה?(או מכיר אתר אחר שיספק את הידע הזה?) אני רוצה לסוע לאיטליה(בעיקר לצפון איטליה), ואני יודע שהמזג אויר ברומה אחלה, אבל הצפון קר יותר - מישהו יודע עד כמה ההבדלים ניכרים בטמפרטורה, למשל בערים כמו: ונציה, פירנצה, בולוניה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אז ככה, התחלתי את דרכי בצבא ביחידה מובחרת, נפלתי לאחר חצי שנה בערך על רפואי, וכרגע אני משרת בגדוד במחלקת מודיעין ונחשב עובד כללי בשלישות.. (קצת פרטים נוספים, נוב'05, קב"א 54 אם זה משנה..) ממש רע לי שם, ואני לא רוצה לעשות שום דבר אחר בגדוד המסריח הזה יותר. הדבר שאני כן רוצה לעשות זה להיות מש"ק חינוך, ורציתי לדעת האם זה אפשרי בכלל? האם אפשר לעבור לתפקיד שנחשב קד"צ, במהלך השירות? ואיזה תפקידים מעניינים יש בחיל חינוך שלא נחשבים קד"צ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Parallel,

אומנם אני ניגש ביום שלישי...אבל שיהיה לכולנו בהצלחה..הלוואי וכל אחד יקבל את הציון שהוא צריך

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nice-1,

כי אני מנסה ליצור איתו קשר ע"מ שיחליף לי את הלוח אם, ואין שום דרך להשיג. הקווים (גם הפקס) מנותקים, הפלאפון לא זמין והאימיילים נשלחים והשד יודע מה קורה איתם.. מישהו שמע ממנו משהו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Ash Binary,

אמא אומרת שהמכונה עבדה אם צליל שונה מהצליל הרגיל, ובסוף כל הכביסה יצאה רטובה לגמרי כלומר לא היתה סחיטה פירקתי את המכונה. אני מסובב את הגלגל (הרצועה בסדר), התוף לא זז פירקתי את התוף לגמרי. מהצד שהוא מתחבר לציר של הגלגל (שמסובב אותו), אמור להיות סוג של חלק גומי קשיח שמחבר את התוף לציר ומעביר את הסיבוב. החלק הזה התפרק לגמרי, הפך לאבקת גומי בוצית כזאת. החלק הזה הוא אדום בתמונה 1. איפה ניתן לחפש חלק להחלפה ? (מכונה בת 20 שנה) 2. חשבתי ליצוק את החלק בעצמי אם סיליקון / דבק חם / חומר דומה (ניתן להוסיף חתיכה של רשת פלדה דקה, כמו רשת יתושים, לתוך היציקה לחיזוק). יש חומרים מומלצים ליציקה ? (אם הבנתי נכון זה אמור להיות קצת גמיש כי בגלל זה מהתחלה שמו שם חלק כזה) 3. היתי מעדיף ליצוק את…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לפני כמה שבועות היא קיבלה הודעה שיש לה סרטן בכתה מיררה בבכי "או כמה מסכנה אני " ועכשיו היא ממשיכה לעשן ולאכול מה שבא לה אפילו לא רזתה קילו כמו מטומטמת אני אומר לכם הטירוף שולט בעולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by aviram20,

הי יש לי רכב שנת 96 שלא מזמן יצא מהמוסך (טיפולים חיצוניים בעיקר) עכשיו מאז שקניתי אותו לא נסעתי איתו בכלל היום מאלתי מים שמן וכדומה ואני לא יודע מתי עשו את הטיפול האחרון בנוסף לכל מחוג החום לא עובד.. אבל האוטו נוסע כמו שצריך.. השאלה שלי היא כזאת האם יכול להיות שהרכב ישפוך מנוע אם אני יסע שעה בבוקר? הבנתי שאם אין מים ונוסעים לאילת האוטו יכול לשפוך , ובגלל זה עוצרים השאלה שלי אם שעה זה כזה קריטי.. לי ניראה שלא.. מה חושבים ? יש בזה סיכון?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by MooMoo,

חבריה! קניה ראשונה ואחרונה שלי באקסלנט! אני הזמנתי לפני שבועיים 256 MB RDRAM ועוד מאוורר.. אמרו לי תוך שבוע שבוע וחצי זה אצלי.. אבל לא!! עוד לא הגיע! בסדר יש עיכוב של חצי שבוע נוותר אבל מה!!! אני לא יודע אפילו אם שלחו לי את זה! . אני כבר 3 ימים מתקשר ומשאיר הודעות והיום צעקתי! אבל רק חגית יכולה לענות על שאלה פשוטה "מה אם ההזמנה שלי?"! חגית ה**** הזאת שלא עונה לטלפונים לא מחזירה תשובות! חרא של שירות!!! פעם אחת היא הייתה במחסן ושמעתי את הקול שלה! אבל היא לא יכלה לדבר... אני משתגע פה לא יודע מה עם ההזמנה ואף אחד לא שם עלי שם קצוץ! ממש לא מומלץ לקנות באקסלנט! מבחינה שירות הם מסריחים וגם המחירים שלהם לא הכי נוחים! מי שעדיין חושב על אקסלנט שיחשוב פעמיים.!!!!!! …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Holy,

http://home.attbi.com/~bernhard36/honda-ad.html

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by chris_u16,

חוקי מרפי! לדעתי חלק מהם נכונים ברוב המקרים... זה פתאום עניין אותי כי נחשפתי אליהם אחרי שהתקנתי את ASTON, תוכנה פצצה! תהנו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. http://sg.vr-zone.com/?i=3716 100 תמונות שפשוט הייתי חייב..במיוחד היפניות/סיניות של ATI...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by 1nstall,

היי מתכוונים לעשות לנו שני מבחנים ביום, ואני מחפש את זכות התלמיד שאסור לעשות שתני מבחנים ביום אם מישהו מכיר את האתר של זה אז בקשה בקשה בקשה אני חייב דחוף!!! תודה מראש Install

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, קניתי מחבר שלי פלאפון alpha p8 אבל המצלמה אצלו לא פועלת, כשאני מפעיל אותה אז היא עושה לי מסך כחול, מישהו יודע איפה אפשר לתקן אותה וכמה זה ייעלה? ויש כזה דבר לחדש את המכשיר ואם כן כמה זה עולה? תודה רבה מראש למי שייעזור.....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zik125,

שלום לכולם אני מחפש מכשיר שמקשר בין המחשב לטלויזיה בצורה אלחוטית אשמח לדעת איזה מכשירים טובים ומה צריך לדעת בנושא תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by maxwell10,

רציתי לדעת אם יש מקום (ליסינג פרטי \ ביטוח \ שירות מוסכים) כזה שדואג לרכב פרטי בדומה לליסינג מחברה, כלומר אם יש תקלה/טיפול/טסט אז לוקחים בבוקר את הרכב למוסך ומחזירים בצהריים. אני מתכוון לשירות כזה בו משלמים עליו כל חודש סכום קבוע ולא עבור כל שירות בנפרד.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.