כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על לעשות רישיון לקטנוע ולקנות לי משהו זול (מה שזול עולה יקר) . אז בקיצור רציתי לשאול פה אנשים שיש להם ניסיון כמה כל העסק הזה עולה בערך ואם זה שווה משהו ? נהנים מזה ? האם בכביש קשה עם הקטנוע ? כי נסעתי על קטנוע אבל לא בכביש. בקיצור גם רציתי לשאול בקשר לעבודות אם משנה הגיל אני עוד חודשיים 16 ובקיצור רציתי לשאול איך נגיד שליחים מרוויחים אני יודע שזה תלוי ממקום למקום אבל בערך . תודה לכל העוזרים וסתם אפשר פה להביא כל מיניי דעות על קטענועים וכאלה אבל בבקשה גם תענו לי על השאלות .
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני רשום באתר הרבה שנים, אפילו בפייסבוק אני רשום בכל זאת אני מקבל את ההודעה הזו מידי פעם לעשות לייק בפיסבוק ולחצתי לא להציג אותה איך אפשר למגר את ההודעה הזו ולא לראות אותה יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני קורא טקסטים, מאמרים וכתבות לאחר שעה בערך אני חש עייפות וצורך לעשות הפסקה מקריאה. הרבה פעמים אני נרדם לאחר קריאה שורה תחתונה קריאה משפיעה עליי לא טוב בכך שהיא גורמת לי למאמץ ועייפות האם מישהו מכיר איך למנוע תחושה זו ? לפעמים אני קורא שעה עושה הפסקה ואז שוב קורא שעתיים עושה הפסקה ונרדם תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שמי ליאור אני נציג של עמותת להושיט יד עמותה שפועלת שנים רבות בארץ להצלת חולי סרטן. כרגע אנו מנסים להציל חיים של ילד בן 13 בשם אלכסיי שמחלת הסרטן חזרה אליו וזקוק לטיפול תרופתי של 400000 שח שלא נכלל בסל התרופות. מי שמעוניין לתרום אפילו סכום קטן אשמח שיפנה אלי למייל ואני אחזור אליו בימים א-ה מהעמותה לביצוע תרומה (התרומה מאובטחת דרך כ.א) אני מצרף לינק על הילד. http://www.myavne.co.il/saving-alexey וזה המייל שלי. מי שמעוניין לתרום שישלח לי שם פרטי + טלפון לחזרה ואני אחזור אליו בימים א-ה מהעמותה לביצוע התרומה במייל: leoshityad1@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם קיבלתי מייל עם טריק שאתה מקפל את ה 20 דולר בצורה מסויימת ואתה רואה את בן לאדן ומצד שני את התאומים שרופים או משהו כזה. מישהו יכול להביא לינק לכזה מדריך ? או לרשום פה? (תמונות יעזרו \
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שעות השקעה והמון רצון טוב לעזור אני מקבל מיכם דרוג שלילי כל כך !!! תאמינו לי שלא נתתי אף תשובה אחת באתר שלא מבוססת על ידע מיקצועי (אני עוסק בתחום שנים רבות). מעכשיו עד שהדרוג שלי לא ישתפר אני מכריז בזאת כי אחשוב פעמים לפני שאני משקיע מיזמני ועוזר לאנשים ועוד ללא תמורה על חשבון זמן עבודתי היקר....................... דן :'(
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום שישי (האחרון) עשיתי קעקוע של מגן דוד על החזה. (הקעקוע השלישי שלי) בכל אופן, קעקוע שכדי לנקות את המקום לפני ששמים את המשכה, וגם לשתוף אותו כמה פעמים ביום כדי שכל השאריות ירדו ממנו. אז נכנסתי להתקלח והרטבתי את הקעקוע ושמתי לב שהוא מתקלף יותר מבדר"כ ויודות חתיכות גדולות מדי, מישהו יודע אם עשיתי משהו לא בסדר? ואם זה יפגע בקעקוע? (בתוצאה הסופית)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוף שבוע לפני הגיוס אני סוףסוף מוצא לעצמי חברה. ככה זה בחיים. לפחות אני אהיה על יומיות קרוב לבית.. מי עוד מתגייס מחר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים בעוד שלושה ימים ישנה בגרות במחשבים. אני עושה 2 יחידות אחרונות פסקל. עכשיו בקטע של העיצוב תוכנה עקב מורה מטומטמת שלא לימדה כלום שנה שלמה ועוד כמה סיבות לא למדנו כמעט רשימה ומחסנית. אפשר לקבל מדריך לימוד כיצד ללמוד ולפתור תרגילים ברשימה. אין לי מושג איך כל הקטע פועל מאיפה להתחיל. את הפעולות אני מכיר הבעיה היא היישום. זה פשוט לא מובן. אם יש לכם מדריכים טובים ללימוד העניין הם יתקבלו בברכה. אני צריך עזרה בעיקר במחסנית ורשימה (50% מהבגרות). תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התגייסתי באוקטובר '08, עברתי טירונות כלל צה"לית, ומשם עברתי קורס נהיגה עד 12 טון בבה"ד 6. לאחר שנת שירות כנה"ג בחיה"א, הורי הסכימו לחתום על אישור התנדבות ליח"ש, ועברתי לחש"ן, לעשות מסלול עם נוב' 09'. סיימתי מסלול, עשיתי מחזור במבצעית, ואמא שלי התחרטה. היר התכוונה "למשוך" את החתימה חזרה, וזה הגיע למג"ד, שהחליט שאין טעם ללכת עם הראש בקיר, ואישר להעביר אותי למפח"ט, ומשם בחרתי לעבור חזרה לבא"ח שריון, לשרת כסרס"פ (רק שבסוף, היא אפילו לא ביטלה את החתימה, כי השתכנע שאני כבר לא לוחם). בשלושה חודשים הראשונים שלי כסרס"פ בגדוד הפיקוד, הגדוד ההשכרתי-מבצעי בחטיבה 460, עדיין קיבלתי שכר לוחם, והייתי סבור שאני על תקן לוחם, ושכך יהיה עד שחרורי. כמו כן, הייתי בטוח שיהיו לי מספיק חוד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם יש מקום מיוחד שייהתם ממליצים לי ללמוד בו טכנאי מחשבים או שכל המקומות אותו דבר ראיתי בג'ון ברייס את הקורס הבא http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=5631&CompanyID=1 והוא נראה לי דיי רציני יש מקום שאולי הייתם ממליצים עליו יותר או שהקורס הזה הוא מספיק טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים שבוע הבא שישי הורוד . לא יצא לי עדיין להזמין מחו"ל שום דבר, ורציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות אמינות ומומלצות שעושות משלוחים לארץ ? עוד שאלה קטנה.. אפשר להעביר כסף מחשבון הבנק שלי לחשבון פאיפל ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אעבור בקרוב על המאמר הזה: http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=655&PcatID=506 יש צורך בשואב חזק יחסית, שישאב כמו שצריך שטיחים. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות. אין הכרח בשאיבת מים או בחובט. למישהו יש המלצות במסגרת התקציב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בנסיעה לחרמון בסדר גודל של משהו כמו סופ"ש באיזה צימר נחמד והחלקה על שלג, על מה תוכלו להמליץ/להעיר? מה המחירים פחות או יותר השנה ובכלל? על אילו אתרים וצימרים הייתם ממליצים לבחור בן 17 שרוצה לפנק את החברה ולראות שלג אחרי 12 שנים, שלא ינגסו לו ביותר מנניח 1000-2000שקלים? תודה רבה-רבה לכל מי שיעזור ויציע, אני מאמין שהדיון הזה יהיה פורה ויעזור לרבים נוספים חוץ ממני! ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מרכז זימון תורים של חיל הרפואה מספר 03-948-9999 אפשר ללחוץ 1 הרבה פעמים עד שזה יגיע להמתנה ויש את המוזיקה מישהו מזהה אולי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה פעמים אתם משתמשים בלחצן "תצוגה מקדימה" לפני שאתם שולחים הודעה? אני מאלה שבודקים עד שההודעה מושלמת, אז רציתי לראות עד כמה אני פסיכי...
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל הפריקים ביניכם - the joke is on you HEAVY METAL: The protagonist arrives on a Harley Davidson, kills the dragon, drinks some beers and !&$%s the princess GRIND METAL: The protagonist arrives, screams something completely undecipherable for about 2 minutes and then leaves... POWER METAL: The protagonist arrives riding a white unicorn, escapes from the dragon, saves the princess and they make love in an enchanted forest TRASH METAL: The protagonist arrives, fights the dragon, saves the princes and !&$%s her....... easy and quick FOLK METAL: The protagonist arrives with some friends playing accordions, violins, flutes and many more weird instrumen…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.! אני מחפש רשימה של שירים ממש חזקים של היפ הופ, וחשבתי עם תוכלו לעזור לי. תודה-Gil.Z
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה יום בהיר אחד החלטתי להגשים לי תחלום וליבנות מערכת סאונד באופניים שלי. הרכבתי שני רמקולים ושני טווטרים והכל תוצרת בית הרכבה עצמית וכל הרמקולים(4 סך הכל) יושבים על ההגה. בקיצור הכל מיתחבר לנגן IAUDIO U3 החזק והאמת שומעים מצויין וכיאלו זה משהו מיוחד ליראות שיש לך על האופניים מערכת זה פשוט תענוג! עכשיו יש קול בינוני לא חזק חזק עכשיו אני רוצה לישמוע בווליום גבוהה ובשביל זה צריך לחזק תרמקולים בכך שניתן לו כח ממקור חשמלי כל שהוא אבל הבעיה אין משהו שעולה בדעתי איך להגביר. אז מה שרציתי לעשות זה להכין מין מגבר כזה שיוכל להעלות תעוצמה למקסימום. בבקשה מימכם עם אתם מבינים בנושא הזה איך להכין דבר כזה נידמה לי אפשר להכין דבר כזה מחוטים וסלילים וכל מיני דברים שקשורים לאלקטר…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כל מי שעובד זמן רב ביממה מול מחשב מכיר כמה חשוב שיהיה נוח. מה הקונפיגורציית עבודה שלכם? אצלי: שולחן מחשב בגובה כ-74cm מעל הריצפה, והמקלדת והעכבר על השולחן. יש "פד ארגונומי" לעכבר, אבל עדיין זה מאוד לא נוח. בדרך כלל משתמשים במגש מקלדת נשלף (keyboard pullout tray). יש לכם מגש כזה? איזה אתם ממליצים? יש בארץ מקומות שמוכרים דברים כאלו בניפרד מהשולחן עבודה ?? (כך שנוכל להתקין אחד כזה בשולחן קיים..) סתם שתכירו - כתבה בנושא: http://www.cnet.com/how-to/how-to-set-up-an-ergonomic-workstation/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. אני לומד לתואר במדעי המחשב. האם לדעתכם ניתן להמציא מפה לינארית שעל דף אחד יתקיים שרטוט עם מפת סימנים והערות בצד ? האם אני יכול להכיל את כל האינפורמציה על דף ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשמוע המלצות לתיקי צד / כתף. הגודל צריך להיות איפשהו בין גודל של פאוץ' לבין גודל של תיק "רגיל". משהו לשים בו דברים קטנים כמו ארנק, טלפון, משקפיים, מפתחות, איזה נגן וכו'. אם הוא יכול להכיל מחשב נייד - הוא גדול מדי. למישהו יש נסיון עם תיק מסוג זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-