עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לנער מעל גיל 16. תודה מראש (תוצאה ראשונה בגוגל אומרת שלא, חברים מספרים אחרת)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכותרת... בתקרה עצמה יש 3 חוטים - 2 בצבע שחור ואחד בצבע כחול במנורה יש 3 כניסות - כחול שכתוב עליו את האות N באנגלית, כניסה אחת ריקה שיש עליה מן ציור מוזר כזה של סירת מפרס קטנה כזאת (משהו עם קווים) ועוד כניסה חומה שעליה יש את האות L באנגלית אין לי מושג איך להרכיב את זה, כל מה שניסיתי לעשות או שגרם לקצר בכל הבית או שפשוט המנורה לא נכבית בכלל אפילו שהמתג למטה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן,דבר ראשון למי שלא מכיר: http://homokaasu.org/rasterbator תוכנה מצויינת ליצירת פוסטרים ענקיים (אני אוהב דווקא את החילוק לריבועים נפרדים). בכל מקרה, אני מחפש תמונה טובה שתלך על הקיר. חשוב שתהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה! אני חשבתי על התמונה הזאת: לקוח מתוך הסרט the third man. לצערי לא מצאתי את התמונה הזאת ברזולוציה גבוהה, אבל אם תמצאו אז סבבה. גם תמונות אחרות באותו סגנון של אור בקצה המנהרה יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by COMPUTER4U,

עריכת מנהל: לקרוא את ההודעות בהמשך. ננעל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by evyatar_el,

אהלן רציתי להתייעץ אתכם בקשר לקורס שקיבלתי שחיל האוויר התגייסתי לחיל האוויר לפני חודש בערך ואחרי שבוע מיונים שיבצו אותי לקורס קשר קרקע קיבלתי שבוע חופש כי המפקד של הקורס לא נמצא והוא יגיע עוד שבוע אני מתלבט אם לסרב קורס לנסות לעבור לקורס אבנט כחול או משהו שקשור למחשבים במיון שלי לא פתחו את הקורס כי זה היה מיון גדול והוא נפתח רק לאנשי טכ"מ (כאלו שעשו י"ג י"ד מחשבים ...אני עשיתי אלק') אם יש פה מישהו שיודע פחות או יותר מה עושים בקורס קשר קרקע ובסדיר זה ממש יעזור לי כי אני מתלבט אם לנסות לסרב ואולי להגיע לאבנט כחול אני יודע שזה קשה אבל אני לא יודע אם שווה לי לפסול את הקורס הזה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Parallel,

אומנם אני ניגש ביום שלישי...אבל שיהיה לכולנו בהצלחה..הלוואי וכל אחד יקבל את הציון שהוא צריך

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by alex.turovsky,

רשמו מה אמר שר האוצר לביבי

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ? ואו ביכלל איזשהוא קשר עם קוקה קולה מייל או משהוא.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sagi_10,

???

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה (ממש ממש ממש חח) לקנות תאוזניות האלה של מטליקה מאמאזון אבל לפני שאני שם כרטיס אשראי אני לא יכול לדעת מה עלות המשלוח והבנתי שהוא יכול להיות מאוד ממופקע מישהו יכול בבקשה לברר לי ? באמת תודה למי שעוזר :-) http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B001CN0KWW/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new יש שם את כל החברות שאפשר לקנות מהם אני רוצה רק מאלה שעולה אצלם 14 דולר תודה על העזרה..

11. Started by aviram20,

הי יש לי רכב שנת 96 שלא מזמן יצא מהמוסך (טיפולים חיצוניים בעיקר) עכשיו מאז שקניתי אותו לא נסעתי איתו בכלל היום מאלתי מים שמן וכדומה ואני לא יודע מתי עשו את הטיפול האחרון בנוסף לכל מחוג החום לא עובד.. אבל האוטו נוסע כמו שצריך.. השאלה שלי היא כזאת האם יכול להיות שהרכב ישפוך מנוע אם אני יסע שעה בבוקר? הבנתי שאם אין מים ונוסעים לאילת האוטו יכול לשפוך , ובגלל זה עוצרים השאלה שלי אם שעה זה כזה קריטי.. לי ניראה שלא.. מה חושבים ? יש בזה סיכון?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Dark Respect,

מישהו השתמש לי בחשבון הראפידשייר כנראה האקר 72.41.223.203 מאיפה האייפי הזה? איך אני יכול לנקום בו נקמה כזאת שהכאב שלו יסופר באגדות עם עוד 7000 שנה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ערב טוב אנשים נכבדים . יש לי בעיה ... יותר נכון לנו . בנקודת זמן מסויימת , משתמש מסויים שם לי בלוק במסנג'ר , מסיבה זו או אחרת , והבלוק נמשך מספר ימים , עד שהמשתמש החליט , מסיבה זו או אחרת , להסיר את הבלוק מהמשתמש שלי . השאלה המתבקשת כאן היא : מבחינה הגיונית וחוקית , אני זכאי לדרוש את הבלוק חזרה , כמשהו שניתן לי , ולא צויין במעמד החסימה שזה בלוק זמני בלבד . אני רואה התנהגות פסולה מן היסוד אצל המשתמש המסויים , עקב אי החזרת הבלוק לאור הבקשה שלי . דעתכם בעניין .

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מציע לראות את הסרט הכי יקר בתולדות האנושות, כמובן זה סרט דוקומנטרי אבל עם הרבה מאוד הגיון, על כל מה שקורה וקרה בעולם Inside Job Trailer 2010 HD INSIDE JOB - שנת 2010 - תקציב 20 מיליארד דולר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היום בין השעות אחד וחצי לשתיים בצהריים היה את התוכנית של ירון אשבל ברדיוס 100FM והיה שם שיר משנות ה80 שהוא ניגן, אני לא זוכר כלום מהשיר הזה כרגע חוץ מזה שהייתה בשיר זמרת ששרה בפזמון מילה אחת שאני זוכר שזה "שרלין שרלין"... או משהו כזה אבל עם המילה הזאת. אחרי שהשיר הסתיים ירון אשבל הקריא איזה מייל ששלחו לו שאיזה מישהו אמר בו "למה אתה לא אומר את השמות של השירים בלה בלה בלה..." אני יודע שבקושי יש פה מידע אבל יכול להיות ומישהו פה מכיר את השיר או שמע היום במקרה את התוכנית שלו תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=sZgp3k_ObO4

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by udicol,

טוב, צפיתי לי בטלויזיה בתוכנית של גאי פינס (לצערי) ודיברו על משקפי שמש. כמובן שכל החברה בצפון ת"א והעשירים קונים לעצמם משקפיים שעולות יותר מ-1500 ש"ח ו- גם לכלבים שלהם הם קונים משקפיים. זו אופנה חדשה. בעודי נכנס לאתר achla (ואח"כ גיליתי שנכנסתי לאתר של Tapuz) גיליתי את האתר הזה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by udicol,

לנועם יש יום הולדת. כמיטב המסורת שמנמן :

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם..עכשיו החלפתי בטריות כמעט לכל הציוד כי נגמר..שלטים מחשב וזה..יש לי כמות נכבדת של בטריות מעפנות שלא ניתן להטעין.. איפה אפשר למחזר אותן? חבל סתם שיזהם את כדו"א

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DAN,

לאחר שעות השקעה והמון רצון טוב לעזור אני מקבל מיכם דרוג שלילי כל כך !!! תאמינו לי שלא נתתי אף תשובה אחת באתר שלא מבוססת על ידע מיקצועי (אני עוסק בתחום שנים רבות). מעכשיו עד שהדרוג שלי לא ישתפר אני מכריז בזאת כי אחשוב פעמים לפני שאני משקיע מיזמני ועוזר לאנשים ועוד ללא תמורה על חשבון זמן עבודתי היקר....................... דן :'(

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by CXC,

אנירוצה למכור דירה, לעשות זאת באמצעות מתווך דירות או לא ? מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by AVL,

אוקיי החורף הגיע והביאו לי תנור הלוגן, עם הספק של 1200W והשאלה שלי היא האם צריכת החשמל בתנור מהסוג הזה היא גבוהה\נמוכה מתנור ספירלות רגיל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. נעלי הסקוני שלי עומדות לצאת לפנסיה ואני צריך המלצה לחנויות נעלי ספורט אונליין מחול עם משלוח לארץ, במחירים טובים. איביי כבר נלקח בחשבון, צריך המלצות נוספות. אני כנראה אמשיך עם נעלי סקוני, אז אשמח להמלצות על חנויות שמחזיקות את המותג. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by desert,

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=134889&sid=16#IDAURHAC

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by bastard007,

http://www.youtube.com/watch?v=QAnhtbfXuIc קטע של חיילים שמשעמם להם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים