עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן חברה ! אני מאמין שאמצא כאן כמה אנשים שכמוני אוהבים לטייל בארץ. אני מחפש המלצה לטיול נחמד, ל-3 ימים בשבוע הבא עם לינת שטח בצפון הארץ. אני אוהב מקומות עם מים, נוף ובכלל להרגיש את הארץ מקרוב. אם יש לכם מסלול מוכן, מקומות ספציפיים, טיפים וכדומה, אשמח לשמוע בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 8.7k צפיות
  2. Started by Fighter,

טוב תקשיבו הדבר הזה כל כך ממכר שאני חייב לפתוח על זה דיון שכחתי בכלל שהאתר הזה קיים, פעם הייתי מכור לbadger badger badger http://www.weebls-stuff.com/songs/Amazing+Horse/

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by no_angel,

שלום לכולם נחשפתי לפורום הזה היום לראשונה והאמת שאני צריך עזרה קצת בנושא RFID. אני מחפש לדעת אם אני מעוניין מחר בבוקר לקנות RFID TAGS ולכתוב אליהם , מה הדרך לבצע זאת? דבר שני כמובן זה איך קוראים את זה עם הRFID Reader? באיזה שפות תכנות כותבים לדבר הזה . איפה ניתן לקנות בארץ RFID Tags וRFID Readers ? אני מדבר על הRFID Tags בכלל גם הפשוטים ביותר וגם המתקדמים ביותר אם אפשר הרחבה בנושא של מה מומלץ נגיד לRFID TAGS לטווח של נגיד עד 2 מטר וגם טווח של כמה ס"מ. תודה רבה מראש לכם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, צלמתי היום במצלמת Nikon D90 בx264. הכנסתי את החומרים למחשב וכל הצילומים אינם חדים. הורדתי את חבילת הקודקים cccp שבנוסף ל k-lite שכבר יש לי, וכלום לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בוקר טוב אנשים לא משנה, נמחק שאלה שנייה - מישהו מכיר דרך קלה ומהירה לקחת תמונה (ליתר דיוק, כל מה שאני צריך זה את התווים א' עד ו' בפונטים שונים) ולהפוך אותה לייצוג בצורה של מטריצה של 1-ים ו0-ים? (אני צריך את זה בשביל תרגיל ב Neural Network computation) תודה איל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כמה שאלות: 1. מאיזה גיל אפשר לפתוח חשבון? 2. אפשר לקבל כרטיס אשראי אם פותחים חשבון? האם גם לזה יש גיל מינימלי מסוים? כמה שאלות סתם להתענינות 1. כשמפקידים כסף לחשבון בנק , מקבלים אחוזים לפי מה שהבנתי , איך זה הולך בדיוק , כמה אחוזים לאיזה סכומים , ואיפה אפשר לברר את זה? האם בכל בנק זה משתנה? מצטער על כל השאלות האלו , אבל תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. נתקלתי בבעיה בירוקרטית הבאה, עקב העובדה שבית הספר שלי הוא דתי: אני בן 17 (י"ב) לומד כעת את הסמסטר הרביעי של תואר ראשון בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. אני לומד במסגרת של "מעמד מיוחד" - כלומר אני לומד קורסים כאוות נפשי שלא משתייכים דווקא לתוכנית מסויימת, אך והיה ואם ביום מן הימים אתקבל לתוכנית לימודים מסוימת אז לא אצתרך לחזור על הקורסים שכבר סיימתי. דיברתי עם מזכירות הפקולטה להנדסה, ובגלל שהממוצע שלי גבוה יחסית (97) אז לאחר שצברתי כבר 66 נ"ז (ובסוף הסמסטר הנוכחי אם לא אכשל באף קורס, אצבור 101 נ"ז מתוך 180 שהם כל התואר) אמרו לי שאני לא צריך פסיכומטרי רק מבחן אמיר וזכאות לתעדות בגרות. עכשיו בבית הספר הדתי שבו אני לומד, ע"מ לקבל תעודת בגרות חייבים ללמוד בגרו…

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  8. כמו למשל Iaudio archos sundisk apple וכו...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. באה לי לראות איזו תוכנית טובה על הרפתקאות וכאלו ,תוכנית שמראים בה נופים מדהימים וכל זה ,משהו בסיגנון "Lost in China with the Hutchins Brothers" . יש למשהו המלצות ? תודה .

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by Armageddon26,

אני נפגש עם מישהי בתל אביב בקניון עזריאלי שבוע הבא. זה סוג של דייט. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות בתל אביב? אולי יש איזה סרט טוב, משהו רומנטי למשל? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by pixelsight,

היי לכולם מה נשמע זוכרים אותי ?.. רק עכשיו שמתי לב שהיוזר שלי עדין חיי ופעיל אז מה ספרו חויות ;D שיהיה יום שקט יזכור ! מנהלים בבקשה אתם יכולים להסיר לי מהיוזר את הכיתוב שאני בבאן כי אני כבר לא ! ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by koko0,

[אני מקווה שזה מתאים לפה] אמא שלי מזכירה והמקום שהיא עובדת בו רוצה לקנות ברקו. אל מה צריך לשים לב כשקונים? איזה חברות "לא ג'נריות" יש בתחום? [אני לא כותב מחיר כי זה מסוג המקומות שלא יגידו כמה אפשר להוציא אלא רק כן\לא] יש למישהו חנות מומלצת באזור המרכז? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
    • 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by edenn,

יש לי מורה דתיה בבית ספר, ואני חושד היא חובשת פאה, מישהו יודע איך אני יכול להיות בטוח?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. התחלתי לימודים באוניברסיטה הפתוחה בשביל לעבור לטכניון כנראה להנדסת חשמל ולא לפיזיקה לחלק מהקורסים שאני לוקח אני צריך להשלים חלק מהחומר של 5 יחידות. השאלה אם אני ישלים רק את החלק הזה (טריגו, לוגריתמים ועוד קצת) אם עלול להיווצר מצב שאני יגיע לטכניון ויחסר לי שאר החומר של 5 יחידות. השאלה השנייה למי שמכיר את המקצוע האם הוא יודע במדוייק מה אני צריך להשלים מה-5 יחידות. עריכה: בטכניון מתחשבים בליקוי למידה? (דף נוסחאות, תוספת זמן?)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

אחרי שהשתחררתי מהשירות לאומי לא עבדתי באופן קבוע, ואבא שלי הסביר לי שהייתי צריך לשלם ביטוח לאומי בחודשים שלא עבדתי. ביטוח לאומי לא שלח לי שום דבר. הם אמורים לשלוח לי מכתב עם מה שאני צריך לשלם או שאני צריך לגשת אלהם\או שאפשר לעשות את זה דרך האינטרנט?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי יש אתר לצפיה באיכות HD און ליין בערוציי הטלויזיה הישראלית? רוני

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אז חזרתי מחו"ל בין התאפסות להתאפסות (יש למישהו להציע לי עבודה ל4 חודשים?) אני עושה קצת סדר יש ברשותי עודף גדול של כבלים, כונני CD ורכיבים דומים שמצטברים עם כל שדרוג של מחשב והחלפת חלקים\ציוד היקפי. האם מישהו מכיר גוף או מוסד לא מסחרי (בית ספר, ספריה, בית חולים, אנערף) שכל מיני חלקים כאלו יעזרו לו? אני מעדיף לא לזרוק חלקים כאלה, אומנם אין לי צורך בהם, אך עדיין יש להם שווי כספי מסויים (גם אם כמה שקלים), אבל עדיין זה משהו, וגם עם כל המגמה הירוקה וכו' עדיף לגלגל ציוד תקין מאשר סתם לזרוק, בדומה לרעיון שמניע את www.agora.co.il כמו כן, מה אפשר לעשות עם סינקים של סוקט 478 וA?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. טוב היום ראיתי את הדבר המוזר ביותר בחיי. הוא עדיין יושב בתוך חדר המדרגות אבל אני מפחד לצאת לצלם אותו >< אני אנסה לתאר במילים: הוא דומה לפרפר אבל זה פרפר ענק (לא גדול, ענק) בגודל כף יד אולי, יש לו כנפיים אבל אין לי מושג אם הוא עף, יש לו זנבנב קטן, צבוע ירוק כהה. אשמח אם תכוונו אותי למה זה יכול להיות והאם הוא מסוכן. תודה רבה מראש! מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by blindhorse,

שלום, אני נוסע לתקופה ארוכה יחסית של כמה חודשים ולפיכך המחשב לא יהיה בשימוש. חבר טוב אמר לי שעדיף להוציא את המחשב מהחשמל ככה שהלוח לא יעבוד..מה שכן השאלה אם המחשב לא יהיה בשימוש הרבה זמן אמור להיות נזק למעגל החשמלי ? לא מבין בנושא ואשמח לקבל דעות מנסיונכם האישי. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by smdsjd,

תדעו לכם שהכל שמועות הייתי שם ב-3 לפנות בוקר לא היה אף אחת לא הלכתי לקבל שירות, סתם רציתי לראות אם השמועה נכונה - והיא לא.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אוקי עדיין אין לי פרופיל, כנראה 64 וזה יוצא לי מעולה כי אני רוצה להגיע לממר"ם...עכשיו מישהו כאן יודע במקרה על השפה שהם מלמדים שמה? הבנתי שהיא דיי דומה לASM (אני יודע אASM דיי טוב)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני רוצה להזמין את מכונת הגילוח הזאת : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002FGTIZ0/ref=nosim/?tag=7855u-21 היא מ AMAZON UK , אני יכול להזמין אותה לפה ?? אם כן כמה מס או מע"מ אני אמור לשלם? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, יש לי חבר שעושה טיול בחו"ל. בדרך חזרה הוא מעוניין לקנות מחשב שולחני (חלקים של מחשב מאתר newegg). האם יש למישהו נסיון עם זה? מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? יש מכס על חלקי מחשב? יש מיסים אחרים? כל החלקים האלה, ובמיוחד המארז, יכולים לקחת די הרבה מקום ומשקל. יאפשרו לו להעלות אותם למטען המטוס? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.