עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MyP,

אני יודע שבנים יחידים יכולים להתמיין למקצועות המחשב בחיל תקשוב כמו בעלי פרופיל עורפי. האם בן אדם עם קה"ס שמונע ממנו להתגייס לקרבי (למשל 40) יוכל להתמיין למקצועות המחשב כמו בנים יחידים/בעלי פרופיל עורפי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

;D לכול הג'ובניקים של HWzone ;D חפשן החפשן ( או בשמו המדעי: The Jobnick ) הינו קל"ב ממשפחת הקבניסטים. נפוץ ביערות השק"ם שבאיזור המרכז (צריפין, תל-השומר, קרייה). תוחלת החיים של החפשן הממוצע נעה בין כמה שבועות ( במקרה הקיצוני חודש/חודשיים וחצי טירונות ) ל-3 שנים, אבל בד"כ מחזיק מעמד רק עד שנה, וגם זה יותר מידי. ניזון בעיקר מפחיות קולה, ומשאיר אחריו בדלים רבים של סיגריות. החפשן כמעט ולא נע, ופעולותיו מסתכמות בכלום. רוב הזמן איננו בתעסוקה, נדיר לראותו זז, וגם זה רק כדי לעשות את צרכיו ( לעיתים גם לזה אין לו כח ). ניתן לזהותו בד"כ במצב של השענות זרוקה ורדומה על עץ, כשהוא מאופיין במשקפי שמש של טייסים ( רצוי מתוצרת "רייבן" ), לרגליו כפכפים והוא ישן שינה עמוקה, שזה בערך …

3. אז ככה...חשבתי להביא כרטיס מסך מחול...(עזבו אותי עכשיו מהקטע של האחריות...אין לי בעיה להגיע לחנות בחול)... הוא עולה בארץ באיזור ה2300 שח...שבחול הוא עולה באיזור ה1500 שח... אז חשבתי במקום להביא איזה X800XL אני יביא איזה X850 XT..באותו סכום..(500$)... אז מה אתם אומרים??..אני צריך לשלם מכס??..ואם אני משלוח לארץ מאותו אתר (NEWEGG)...???...אז יהיה בלי מכס...או משהו???..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בסירטון הזה תוכלו לראות באמת את הכוח שיש לה בDRAG . מומלץ לשים לב למד הסל"ד והמהירות . בבקשה , מקווה שתהנו (גם מי שחושב שזו היא סתם הונדה ערסית או כל השמצה אחרת) http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=1MCLWOA8FRJ2C0AZ8KCRVTDMWF כפיר

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by iakovl,

אני גם מצאתי המשך המשוואה הולכת בשני הכיוונים בעיות = נשים בחורים רעים = בעיות בחורים רעים = נשים ההוכחה לזה שנשים נמשכות לבחורים רעים :lol:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. הבנתי שאפשר לעשות 7 יח"ל באנגלית, מישהו שמע על זה או יכול לספר לי על זה? הבנתי שה - 2 יח"ל הנוספות הן יחידות תרגום או משהו כזה. האם אפשר לעשות את זה למרות שאני עולה ליב' ועדיין נשארו לי בחמש יחידות לעשות את F ו - G? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by משיקומי,

לא התבצעה בתמונה שום עריכה חוץ משינוי הגודל ל 75% ומעבר ל 256 צבעים. אני אישית התפקעתי מצחוק כשראיתי את זה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Stealth,

מישהו יודע על תאריך הגעת הסרט Alien Versus Predator לארץ? בארה"ב זה יצא כבר ב13

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DXT,

העיתון "ידיעות אחרונות" דיווח בגיליון סוף השבוע שלו על מצוקה קשה בסוריה: הנשיא אסד לא עונה לציפיות, לא פותר את בעיות הכלכלה, "מחמם" את הגזרה הלבנונית מול ישראל... והכל בגלל קונסולת ה-Playstation 2. מתברר כי הנשיא הסורי מכור לקונסולה של סוני ומבלה שעות רבות מדי יום סגור בחדרו, כשהוא עסוק בלחימה במשחקי "מכות" שונים. למעשה, ע"פ העיתון הנשיא אסד שקוע כל כך במשחקים, עד שנתן הוראה לעוזריו לא להפריע לו בשום מחיר בעת שהוא משחק בקונסולה, גם אם המתקשר הוא מנהיג מדינה אחרת. "לא עכשיו", הם אומרים. "הנשיא עסוק". למרות שידיעה זו נשמעת כאילו הומצאה כמתיחת "01 באפריל", הרי שמדובר בסיפור אמיתי ומשעשע ביותר. אולם לא נוכל לסיים ידיעה משעשעת כל כך ללא חיוך רחב: לכן, נספר לכם רק כי בעקבות ה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי יום הולדת בעוד 6 יום זה יום שמח וגם עצוב (שואלים למה? כי יופ כיפור ביום הזה חח) אגב אני בן 14 ביום כיפור ;D ;D ;D.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בחנות ,או ברשת בקובץ ממוחשב ,אבל כמובן לא אמזון ,למה לפי מה ששמעתי שעם את קונה את הספר הזה מאמזון את מסומן על ידי ה fbi \cia לרשימת מעקב . תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Armageddon26,

למה סקיינט משמידה את בני האדם?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DAVIDKI19,

אפשר דבר כזה? מה אני צריך בשביל זה? איזה מכשיר צריך לקנות? אני אוכל להתקשר כמו שאני עושה מהמחשב?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://www.cnn.com/2005/TECH/internet/06/30/file.swapping.crackdown.reut/index.html מצאו להם מקום,נקווה שיש להם מספיק מקום בבתי הכלא כי כל המדינה שלנו תהיה בכלא גם כמה קבוצות warez ביניהם boozers שמשחררים DVDR's נתפסו אבל זה לא בארץ. http://www.timesleader.com/mld/timesleader/business/technology/12023610.htm

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Mike-,

שלום לכולם, הזמנתי כמה מוצרים קטנים מeBay, שמתי לב שאם אני מזמין מוצרים ממש קטנים הם מגיעים לתיבת הדואר של ביניין המגורים במקום סניף הדואר. עד עכשיו חשבתי שהכל טוב ויפה לא צריך להסחב עד סניף הדואר, עד שהופתעתי לגלות שרידים של מעטפה שדומה למעטפות של eBay קרועה ללא כל זכר למוצר בפנים או כל מידע מזהה. אני חושד שהחבילה הזאת הייתה מיועדת אלי. מה אני יכול לעשות ? עברו בערך שבועיים מאז ההזמנה. האם יש אפשרות לפנות לדואר ולברר ? או שפשוט לחכות עוד קצת ולפנות למוכר/eBay ולשחק אותה ראש קטן שלא קיבלתי את החבילה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, יש לי ריהוט שאני לא צריך ואין למי לפנות לבקש עזרה להוריד החוצה. אילו אופציות אחרות יש לי לשקול? אני לא רוצה להזמין משאית וסבלים בשביל זה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז השמעתי להם את זה https://www.youtube.com/watch?v=xpxd3pZAVHI

18. Started by michaelg,

שלום, מצאתי את החלק הזה בבית ואני לא יודע מה זה? אתם מכירים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לחבר שלי נגנב ה-MacBook Air. הוא לא מוגן בסיסמא וכנראה שהוא ימחק\יפורמט ע"י מי שגנב אותו. חבר שלי קנה אותו בארץ (חדש, לא ממישהו). האם יש אפשרות לדעת\להגיע לכתובת האינטרנט שהמחשב מחובר אליה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. מי שמעוניין להודיע לי. ללא תשלום.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Jesper,

אני מתכנן קניית מחשב בקרוב. אני עוד לא סגור על מפרט... התקציב הכולל יהיה כ-6K כולל מסך וציוד היקפי דודה שלי מגיעה מארה"ב בעוד כמה שבועות. האם יש רכיב או שניים במחשב שכדאי לי לקנות באמצעותה מארה"ב שיוזילו בכמה מאות שקלים את המחיר הכולל של המחשב? למשל - לקנות שם את כרטיס המסך? (בלי שאני מבין עדיין יותר מדי אני מאמין שאני אקח כרטיס מסך מסדרת 8800GTS) האם אתם ממליצים לעשות זאת או שעלולות להיות בעיות אם האחריות וכדאי כבר לקנות את כל הרכיבים בארץ באותו מקום מאשר לחסוך כמה מאיות?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gabriel6,

http://news.nationalgeographic.com/news/2008/12/photogalleries/top-ten-space-photos/index.html?source=rss אם מישהו יודע כיצד ניתן להשיג תמונות אלו ברזולוציה גבוהה - אשמח שבת שלום, גבריאל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by pixilated,

שיהיה לישראל בהצלחה במוקדמות יורו 2008

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Mantis,

אחלה דבר, עזר(ועוזר) לי אישית. זה וידאו (אודיו) באורך 67 דקות, באנגלית, שמקריין ג'ון רייסה שהוא מליונר והוא מסביר את אבן היסוד שלו להצלחה (זה יכול לעזור לכל אחד בכל תחום). - אולי זה לא מתאים במיוחד לצעירים שאין להם הרבה דברים על הראש בחיים אבל אולי גם כן... - עוזר "לארגן" את החיים. - מתאים במיוחד לאנשים מאוד לחוצים שכל הזמן במתח. לינק: http://www.marketingsecrets.com/newblog/?p=8 אם אין לכם כוח לזה או משהו, תדעו שזה אחד הדברים שיכולים לשנות את החיים שלכם , באמת מומלץ, אל תתעצלו! בהצלחה! ואם זה עזר לכם תעבירו לאחרים שיעזור גם להם הנה תקציר של השיטה אבל למי שלא הקשיב לווידאו זה ייראה כשטויות אז אל תסתכלו ,רק אחרי... Why You Must Reboot Your Brain - you…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בקרוב אקנה מחשב חדש ואני שוקל לנסוע עד לאשדוד בשביל IQPC... יש למישהו ניסיון מהשנה האחרונה עם החנות הזו ? כדאי לקנות מהם ? תודה, ליאור.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.