עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yot,

אני מחפש אתר שאני אוכל להוריד ממנו תווים לכל מיני כלים (בעיקר כינור פסנטר וגיטרה). מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני יודע שאני צריך להוציא טופס לפני...איפה אני מוציא את הטופס ובכלל כל הפרטים שאתם יכולים לתת לי על הטופס? אני מוציא את הטופס וזהו? אני יכול ללמוד נהיגה ולגשת לתיאוריה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by MODY69,

שלום רב, יש לי מספר שאלות פתוחות לגבי הזמנת מוצרים מחו"ל מאתרים כמו eBay. 1) שמעתי שהחל ממחיר מסויים צריך לשלם על המוצר מסים כלשהם. האם זה נכון? אם כן, אשמח לפירוט קצר לגבי זה. 2) במידה ואני מזמין מוצר ב- 2$ מ- eBay, האם המדינה תדע מזה? בגדול, מעניין אותי לדעת האם המדינה תעשה בעיות אם אני מזמין המון מוצרים מחו"ל. תודה, MODY.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by 125,

מה אתם חושבים על זה? הסיבה היא בגלל שאין את הג'ינסים שאני רוצה בארץ. מצאתי ג'ינס באיביי - הג'ינס שאני רוצה כרגע. ויש לי את הכסף במזומן ואני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות, איך להעביר את הכסף איך להזמין והכל וגם איך אני יודע שזה אמין שאני אקבל את זה כמו שאני מקבל את זה בחנות וכו'.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by edeNF,

:lol: איזה פרק ענק! לדעתי אחד הטובים שהיו העונה. הלואי שקייל ימצוץ לו בסוף

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Bug2000,

שלום לכולם 8). אז ככה אני לומד 5 יחידות מחשבים ויש יחידה אחת שהיא תכנות בסביבת האינטרנט והיחידה מסתכמת בבניית אתר אינרטנט . לבנות אתר אינרטנט אין לי בעיה, הבעיה היא על מה לעשות ?!?! :-\ אני צריך נושא מעניין פחות או יותר, אבל העיקר שיהיה עליו הרבה חומר ושיהיה קל להבנה ולכתיבה. כמובן שחשבתי לעשות אתר אינטרנט על חומרת מחשבים, אבל משום מה לא מצאתי חומר עזר מתאים . אז לסיכום אם למישהו יש רעיון נחמד לאתר והוא לא מסובך כל כך לביצוע אני אשמח אם תשתפו אותי ברעיון. תודה מראש (אני חייב נושא למחר !!! :-X).

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, נניח אני מתקשר מסקייפ לפלאפון כלשהו, זה עולה לי כסף? כי מתי שדיברתי היה מצויין באירו את העלות השיחה פר דקה. מצד שני, לא נתתי פרטי כרטיסי אשראי או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by אוריפ,

אני נוסע ביום רביעי לLA ל3.5 שבועות. לכן רציתי להגיד לכם שלום, ונקווה שלא יהייו יותר מידי התפתחויות שאאלץ להתעדכן בהם! ביי!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by -ox-,

http://goodbyegraphicscard.ytmnd.com/ תקראו מה כתוב במודגש, כמה מפגר אפשר להיות????

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי יום הולדת בעוד 6 יום זה יום שמח וגם עצוב (שואלים למה? כי יופ כיפור ביום הזה חח) אגב אני בן 14 ביום כיפור ;D ;D ;D.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by nadavshalom12,

פוגע בקבלה למקום עבודה או לא?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אורח RnGKay

מישהו יודע איפה יש בארץ בתי קברות או מזבלות למחשבים? אני פשוט חייב למצוא אחת כזאת! אני כל כך מת על מחשבים וחומרה ישנה, זה אוצר! תודה מראש, R.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני כבר ממש מצטער על שהתחלתי עם העסק הזה פעם היה לי רק ידע בסיסי בחומרה והייתי משחק המון. היום אני מתעסק כל היום עם חומרה במטרה להתעדכן ולהרביץ משחקים כבדים כמו שצריך. אממה, מרוב התעסקות עם החומרה כבר לא יוצא לי לשחק כמו שצריך..... ..... מישהו מכיר את התופעה או שזה רק אני

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום , אבא שלי נוסע לגרמניה עוד חודש וחצי בערך והשאלה שלי היא אם שווה לי לקנות שמה חלקים למחשב מבחינה כלכלית וטכנית ובנוסף אם אתם מכירים אז אני ישמח לכל מני אתרים גרמנים שמוכרים חלקים כמו אייבורי וקיי אס פי פה תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by WarMachine,

ניסיתי להיכנס לאתר http://igames.co.il ואני רואה את ההודעה הבאה: Arabian_Sniper FuckZ Israel ! GreetZ To DeadLine יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שפרוצים את האתר הזה,מישהו שם צריך להתחיל לעבוד על האבטחה רציני...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by The Ghost,

היה לי ראיון בצבא ושאלו אותי איזו חידה... תנסו לענות(אני לא יודע את התשובה). אם מישהו מכיר שיתן הזדמנות לאחרים. אז ככה: לפניך יש שתי דלתות, אחת מובילה למקום מבטחים והשניה לאבדון. ליד כל דלת עומד שומר. אחד מהם אומר רק אמת והשני רק שקרים. אתה לא יודע מי מהם דובר אמת או שקר וגם לא יודע על איזה דלת הם שומרים. יש לך שאלה אחת להפנות לאחד מהשומרים בלבד. עליך למצוא את הדלת למקום המבטחים. מהי השאלה שצריך לשאול?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי , אני בקרוב מחזיר את הלפטופ לעבודה ואני מתלבט אם לקנות לפטופ או טאבלט מה שמפריע לי בטאבלט (ויכו ללהיות שאני טועה) זה 2 דברים א. בגלישה באינטרנט נראה לי לא נוח לגלוש במספר אתרים במקביל ב כל האתרים המותאמים המעצבנים האלה.. ואני לא חובב גדול של אפליקציות ישראליות כמו לדוגמא יד 2 / זאפ וכדומה .. ג. OFFICE והקלדות בלפטופ .. נראה לי לא נוח לכתוב מסמכים ארוכים בטאבלט מה אתם אומרים? מצד שלישי לא בא לי להוציא עכשיו 2500 שקל מינימום על לפטופ נורמלי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הם החזירו את הפרסומת המפגרת על עמק ביס . הגבינה שיוסי בן איון מככב. לא מספיק הגבינה לא משהוא , ויוסי'לה בכייני ל'ה אומר:"הלך הכדור....." ..... איזה שעמום ואיזה פיגור. :flushthetoilet: :hanged:

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Sweet_Tooth,

שמעתי שערוץ 1 משדר את התוכנית של דיוויד ליטרמן אז רציתי לשאול מתי זה בדיוק?!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by cleric,

פתאום קלטתי שלא ראיתי אותה המון זמן בפורום, לפי הפרופיל שלה הפעילות האחרונה שלה הייתה לפני קרוב לחודשיים (23.09.07) קצת מוזר לא? אולי קרה לה משהו

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by AdamS,

לדעתי הוא הפרק הכי טוב שהיה בעונה השניה עד עכשיוו...! פשוט סידרה אדירההה... מישהו עוד ראה? אדם

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

מומלץ לנסות בבית.. http://www.funny.co.il/files/src/1366.swf

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ^^^ אם זה נוגד את חוקי הפורום אז תנעלו,אם יש מישהו שיודע שישלח בפרטי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. רציתי לדעת אם יש מצלמת מכמונת מהירות בקטע שבין הגשר (זה שיוצא מצומת הכפר הירוק) למחלף אלוף שדה, ואם כן באיזה מהירות היא מצלמת? תודה!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים