עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shloosh,

בשביל אתר שהולך להיפתח אני זקוק למקום שיש בו מונחים כמו vista למשל או שאר שמות כאלה לא ידועים אבל יש להם משמעות. זה דחוף תודה!

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by 114508534,

האממ משהו ישראלי ממולץ עם CO.IL בסוף , בלי פרסומות וחינמי .

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by BoA,

אחרי NFOil.Com הורידו את הכתוביות מאתר לא נשאר לי שום אתר שממנו אני יכול להוריד כתוביות אז חשבתי לעצמי לעבור כבר לראות סרטים עם כתוביות באנגלית לפחות שהיה משו. לכן אני זקוק לאתר טוב של כתוביות באנגלית ואם יש בעברית אז למה לא

4. כפי שכתוב בכותרת.. לא משנה לי אם יש משלוחים לארץ, אבל אם בחנות אין משלוחים לארץ -חשוב לי שיהיה משלוחים לארה"ב -כדי שאוכל להשתמש בשירות של MUSTOP. תודה רבה לעוזרים, עמית

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  5. בעיקר משפי שמש. תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. אני קונה בקרוב כמה חלקים אז אני צריך שתביאו לי אתר בארה"ב שממנו אני יוכל לקנות את הדברים הבאים : מעבד - AMD 64 3500 939 זיכרון - Corsair TwinX PC4000 1GB לוח אם - ASUS A8V 939 כרטיס מסך - X800XT ASUS (אני מדגיש של ASUS )

• 10 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by yanushka,

אם אפשר זה יהיה אחלה כי יש לי למחר להגיש באנגלית.. ;D תודה

• 7 תגובות
    • 10.7k צפיות
  8. Started by Rob Halford,

אני צריך לקנות זכרון RDRAM דחוף כי ה 128MB זיכרון שיש לי לא מספיק, אני רוצה להוסיף 2 Sticks של 64 ובינתיים מצאתי את המחיר הכי זול בחנות Pc hardware, האם משהו קנה משם ויכול להגיד לי אם המשלוח מהיר ואיך האחריות ואיזה שירות יש להם, אני גר בירושליים והחנות היא ברמת גן ואני רוצה לדעת אם זה בעייה בגלל המרחק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by Tomerico,

טוב שמעו אני צריך שם של דגם... דרשיות עיקריות: זיכרון Flash גדול (מאוד) שיהיה קטן יחסית... אם למישהו יש עצותת אנא.. אבא שלי נושא למזרח הרחוק (הונג קונג) אז אני רוצה להביא דגם מסוים שיקנה לי...

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  10. דוד שלי נוסע בקרוב לטיול ביפן. אני מתלבט מה כדאי לבקש שיקנה לי ב 3,500 ש"ח? אשמח להמלצות מה כדאי לקנות בסכום הזה.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

אני צריך המלצה לחוף טוב בצד המערבי של הכנרת שיהיה מסודר (שרותים מקלחות) תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by parker,

כפי שנרמז בכותרת, אני מחפש גיטרה אקוסטית באיכות הכי טובה שניתן להשיג בתקציב של כ-1000 שקל פלוס מינוס. אני חובבן לגמרי אבל אני בכל זאת לא רוצה להתפשר על גיטרה ב-300 שקל. בנוסף לכך, אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות שממנה ניתן יהיה לקנות את הגיטרה, כי גם בזה אני לא ממש מבין p: תודה מראש

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by BUNNY,

שלום האתר שלנו רץ היום על אחסון של goDaddy. ואנחנו לא מרוצים אבל זה בסדר כי כבר נגמר לנו הזמן שרכשנו. אני מעוניין בחברת אחסון ידועה אם מספר חבילות במחירים ממוצאים לפי המלצתכם. רצוי שרת לא ישראלי, אבל אם אתם מכירים שרת ישראלי עם מחירים יחסית טובים כמובן שאשמח לדעת עליו =) תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. המכשיר, כמעט סגור שיהיה SAMSUNG GALAXY S. מיקום החנות: רעננה / כפר סבא / תל אביב / הרצליה / רמת גן. ראיתי בערך מה יש בZAP, אבל אני מעדיף להסתמך על הנסיון של חברי הפורום עם חנויות. מעדיף המלצות של אנשים שכן היו צריכים שירות ו/או תיקון אחרי הקנייה על חנות שנתנה שירות טוב.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. על איזה דומיינים + איכסון - 500MB(המקום לא באמת משנה),mySQL ,PHP - אתם יכולים להמליץ לי? אני צריך כאלה שיהיה אפשר שלם בעמצאות כ.אשראי רגיל (לא בין לאומי) תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  16. Started by Yehudaa,

שלום לחברי הפורום . אני רוצה לקנות מזרון במידות 190X120 , התקציב הוא באזור 1000-1500 ש"ח . ידוע לכם על מזרון טוב בתקציב הזה ? או ממה כדאי להתרחק ? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by 104952,

אני לא רוצה להסתמך על הביקורות בזאפ

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לשימוש אישי... ושתהיה חזקה ולא תהרס אחרי יומים..

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. לחבר יש בעיה שמסתמנת כחומרתית, כנראה כ.מסך, וזקוק למעבדה אמינה בבאר-שבע. ידוע לי רק על KSP ופנדס (אם אני לא טועה)... תודה, ריפר.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  20. אני מתכנן לעשות טיול בחיפה ביום שישי ואני זקוק להמלצה למקום טוב לאוכל בו. אני מחפש אוכל עממי וטעים.

21. Started by 2Fluffy4U,

אנחנו זוג בדירה שכורה.. מחפשים מקרר שיתאים לשניים. אני דיי מותש מכל הנושא ואשמח להמלצה על מקרר בעיקרון העדפה לדירוג אנרגטי טוב - B ומעלה. לא צריך גדול מדי.. אבל גם לא מקרר משרדי כזה.. תקציב גמיש אבל בשאיפה למקסם עלות תועלת. אם למישהו יש מקרר בסגנון שהוא מכיר ויודע להמליץ עליו אשמח לחוות דעת.. תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. היי, אני מעוניין לקנות מעיין בריסטול גדול (100*50 ס"מ או יותר) בצבע שחור מט שאני אוכל על השולחן כולו. אני מעדיף שהדבק יהיה על הבריסטול עצמו כדי לשמור על אחידות. חשוב שיהיה מט אך בעל טקסטורה עדינה כמה שניתן (שיהיה חלק). בתודה מראש. *עדיפות לחומר קשיח כמו פורמיקה, שיהיה חסין לשריטות ודק כמה שניתן. מומלץ משהו שיהיה קל להדביק (לא כמו אנודייזד אלומיניום...). **האם יש חומר כמו הציפוי של הפדים הקשים לעכברים רק בקנה מידה גדול? משהו כמו משטח הSphex של Razer רק בקנה מידה גדול.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by Yair Tz,

אין לי מושג איזה ז'אנרים הבחורה אוהבת אבל אשמח לשמוע המלצות לסרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by DXM,

אני מחפש סרט אקשן או מתח (משו כמו המבצר האחרון, או כל הפחדים כולם) לא אימה!!! או קומדייה נעורים (בסגנון של אמריקן פאי). עדיף שיהיו משנת 2004, וכמה שיותר חדש, תודה. כמה שיותר המלצות אני רוצה. רשימה של סרטים שיש לי/ראיתי כל סדרת אמריקן פאי, מת לחיות, כל סדרת מהיר ועצבני זהו בערך

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  25. משהו מהמבצעים של החיילים, אני מתלבט בין אורנג' לסלקום... עדיפות גבוהה לסלקום כי אני רוצה לשמור את המספר הקיים. אני רוצה שיהיה לו רמקולים סטריופונים, MP3, מצלמה, והכי חשוב זמן בטריה ארוווווווווווווווווווווווווך אני הולך לקנות כשיצא שבת

• 7 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.