עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by YairZ,

ערב טוב לכולם. הפורום החדש שלנו זקוק לסמיילים חדשים. פה נכנס התפקיד שלכם. אתם מוזמנים להציע לנו סמיילים שתרצו שיהיו בפורום ואנו נבחר חלק מהם. אתם גם יכולים להציע סטים של סמיילים. יש המון אתרים שתוכלו לבחור בהם סמיילים. חשוב מאוד שהסמיילים לא יהיו מעליבים או קיצוניים יתר על המידה ויהיו בגודל סטנדרטי (לא להציע סמיילים בגודל FHD). תהנו!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by HeDesXs,

1. מה זה HELPDESK? ואיזה דוגמאות יש לעבודות כאלה? 2. מה צריך ללימוד כדי לעבוד בזה? 3.מה זה MCITP,CCNA וכו'? מה הרעיון שלהם? (שפות תכנות, חומרה, מערכות הפעלה? לא כ"כ הבנתי ממה שקראתי פה בפורום) 4. קראתי פה כמה פעמים שהתבלטות היא בין תואר לבין תואר מקצועי (MCITP) אז מה בסופו של דבר עדיף? תודה! אשמח לתשובות מחברי הפורום ולא מגוגל או משהו כזה כי חפשתי ופשוט לא הבנתי כ"כ

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מחפש אחר הג'אנר המסויים הזה, השירים הכיפים עם הכינור והמבטא האירי שמזיזים לך ת'גוף, מדביקים לך חיוך על הפנים וגורמים לך רצון לשתות. לדוגמא: Irish Rovers - The Scotsman מה שנשמע כשיר Live. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by deso,

כמה מכם באמת משתמשים בקלטות הוידאו הישנות להקלטת דברים?? ובכלל, מישהו כיום משתמש בקלטות וידאו, ומי?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tom123,

אצל אורי גלר.... אולי הוא מעפן אבל הוא מביא את בי ג'ז

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by J S Bach,

מחר אני מתחיל את הלימודים בגלל שעושים לנו גשר בין יום כיפור וסוכות, מה עושים?!?! אין לי כוח לזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :s07: :s07: :s07: :s07: :nixweiss: :kopfpatsch: :nono: :pissed: :bash: :bash: > > :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :angryfire: :puke: :behead: :behead: :itschy:

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Devil Servant,

באשכול ניתן לשאול שאלות על כל מה שעולה ברוחכם. אך ישנם כמה חוקים: 1. כל השאלות כשרות 2. לפני שאתם שואלים שאלה אתה חייבים לענות לזה שלפניכם על השאלה שלו,במידה ואתם לא יודעים (לא חייבים לענות ברצינות כן?) תעתיקו את השאלה שלו להודעה שלכם שלא יצא מקרה שפשוט כל אחד ישאל את השאלות שלו בלי שאף אחד יענה לו... 3. הבאתי אותה בכותרת אה? ;D יש לי שאלה שעלתה לי עכשיו: למה בפרסומת של XI הוא אומר "לא כל מה שבא מאמסטרדם בא בדרך שאתה חושב" ואז מראים אחד עם כפפה? זה כאילו לבדוק סמים בתחת?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

אני מתכנן כרגע טיול לפני גיוס לארה"ב(מתגייס באפריל). אני אהיה בניו יורק ושיקאגו, אבל אין לי מושג כ"כ מה לעשות שם. בשיקאגו זה פחות רלוונטי כי אני אהיה אצל חברים, אבל יותר בניו יורק. יש לי גם אפשרות להיות בעוד מדינה בטיול ואני אשמח להצעות. מה שאני מחפש זה בעיקר דברים שאין בארץ- נופים, אתרים מדהימים וכו', כל מיני דברים תרבותיים- הופעות וכו', וגם סתם מקומות שאפשר לשבת בסבבה ולפגוש אנשים. מצד שני, חשבתי גם לכיוון של לעשות את הטיול הזה בבריטניה-אירלנד, רק ששם אין לי בכלל מושג איפה להיות ומה לעשות, אבל אני עדיין ארצה לעשות את אותם דברים שרשמתי למעלה. אם יש לכם הצעות לאחד מהשניים, אני אשמח לשמוע.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום,רציתי לקבל רעיונות איך למחוק את הסמל של אורנג' מהפלאפון שלי,איך אפשר למחוק את זה בלי לשרוט\לגרום נזק לפלאפון?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ccc,

נמאס מלהוציא 1000 שקל דלק, 500 שקל דוחות חניה, ו300 שקל ביטוחים לחודש בשביל נסיעה עירונית שלוקחת 5 שעות בגלל פקקים. רציתי קצת לינקים, מחירים ומידע על אופניים עם מנוע חשמלי, נסיון אישי וכו'. THANK YOU

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shai11,

ראיתי משהו הולך עם החולצה של האתר מה קיימת כזאת בכלל?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by niki12,

K תמונות שהייתי קטן חיחיחיח כיום אני בן 18

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום כולם, אני צריך תוכנה תלת מימדית (אם אין ברירה אז דו מימדית...) שדרכה אפשר לבנות בית וירטואלי שידמה את המציאות (אנחנו עוברים דירה, וההורים שלי שעות יושבים על לארגן את הבית אז אם זה יהיה להם מול הפנים ולא בשרטוט על נייר זה יהיה יותר נוח...). תודה על ההצעות!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Yehudaa,

כמעט לכל סרטון מוזיקה יש הצעה לשמוע פלייליסט באותו סגנון ולרוב השירים ממש קשורים באותו סגנון ולא סתם מפוברקים . קרוב לוודאי שיש אלפים של סוגים שונים של פלייליסט . סתם מענין אותו לדעת . האם נראה לכם שבנו את רשימת השירים בפלייליסט האלה ידנית ? או שאיזה אלגורתים תיכנן אותם אוטומאטית ?

16. פתחתי את הת'רד במטרה להביע את אכזבתי מכך שאמאזון (amazon.com) ,שהייתי לקוח די פעיל שלהם ( ולפי ידיעות אחרונות עוד הרבה הרבה ישראלים אחרים), מפסיקים למכור לישראלים... חבל חבל חבל

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by VINERA,

מאוד יעזור לי ספרים של ccna של חברת סיסקו בהם אוכל להעזר כדי להתכונן למבחנים, כי מאוד קשה לי ללמוד וליקרוא דרך המחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. השקה חלומית נוספת לעולם סרטי הקומיקס עם הפרק השלישי בהרפתקאותיו של הגיבור האמריקאי האולטימטיבי שנת 2016 ממשיכה להיראות כמו שנת הפריצה הגדולה של אולפני דיסני, אשר ממשיכים לספק לנו להיטי ענק בקצב מסחרר. כעת מדובר על קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים(Captain America: Civil War), אשר הושק בסוף השבוע הקודם בשווקים המרכזיים שלו בצפון אמריקה ובסין – ועומד כעת על הכנסות כוללות מטורפות של כ-765 מיליון דולר בכל רחבי העולם, כשבועיים מאז שהחל להיות מוקרן לראשונה. ההכנסות הללו גבוהות כבר עכשיו מסך ההכנסות הקולנועיות של סרטי קפטן אמריקה הקודמים, ועם ציונים מכובדים מאוד מהמבקרים והצופים כאחד – הפרק השלישי בעלילותיו של הגיבור הפטריוטי צפוי כעת להמשיך ולשבור קופות בשבועות הקרובים, בדרך…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by EyalRDT,

אני רוצה לקנות משם(נחשו מה) ואני רק רוצה לדעת אם מישהו מכיר אותם או קנה מוצר דרכם.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מצטער אם זה כבר פורסם לא היה לי זמן לבדוק... עריכה: שכחתי לציין שניסיתי את זה, וזה עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Natan_Rozen,

http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=116182 אתם חייבים להיכנס לבלוג הזה, האיש קרוע ברמות מטורפות. איזה תמונות קורעות יש שם, חבל על הזמן ! :lol:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Dark Respect,

מישהו שאני מכיר שמשתמש באימייל שלו לכל עסקיו באופן רציני נעקץ על ידי ניגרים חסרי אלוהים שהשתלטו לו על האימייל בYAHOO, שינו את הססמה, והשתמשו בזהות שלו לשלוח מכתבים לכל הרשימה שלו בבקשה לקבל כסף. מה הוא יכול לעשות כדי לקבל שוב את האימייל, שחשוב מאד לעסקים שלו? הוא שלח PHISHING REPORT ביאהו לפני 3 ימים, והתקשר גם למספר שלהם בארה"ב שם ענתה לו הודית שלא ממש הבינה מהחיים שלה ושלחה אותו לERROR REPORT שהוא כבר שלח, והיא אמרה שתוך 48-72 שעות יטפלו בזה - ולא טיפלו אני יכול לקבל עצות כדי להעביר לו ? הפגיעה הזאת בו מאד אנושה, אני אשמח אם תביאו דרכים יעילות להחזיר לו תאימייל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by R0ck,

לברנדי-סו שכימל נמאס להיות דחויה, נמאס לה מהבדיחות מאחורי הגב בבית הספר, ולכן החליטה שכימל בת ה-18 לתבוע מהוריה פיצויים על היותה מכוערת כל כך. הוריה של ברנדי-סו, מילטון וסלסטה, אינם מבינים את הצעד הקיצוני שנקטה ביתם, "אנחנו חושבים שברנדי-סו היא ילדה יפה", סיפרה סלסטה בבכי לכתבים. פרקליטה של ברנדי-סו, נילס פלייס, טוען שההורים, "מכוערים עד כדי כאב וצריך לאסור עליהם להביא צאצאים לעולם. פרצופו של מר שכימל יבהיל גם את השטן בכבודו ובעצמו". לברנדי-סו נגמרה הסבלנות והיא מצפה שהתביעה תסתיים במהירות האפשרית, "הדבר היחיד שאני רוצה זה להיראות נורמאלית, אתה יודע..., כמו גיי לו או בריטני ספירס", אמרה ברנדי-סו, "עם הכסף שאקבל מהורי אני אוכל לעבור ניתוחים פלסטיים, שאיבת שומן וניפוח שפת…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ובIQPC, Skypc וNewegg כתוב לכל החיים? ואל תגידו לי טריק שיווקי, כי יש גם מוצרים של 3 שנים וגם של כל החיים, אז זה פרסום מטעה אם זה "טריק שיווקי". ואל תגידו לי שגם שלוש שנים זה מספיק, אני רוצה לדעת למה על חלק מהמוצרים שצריכה, על פי החברה, להיות להם אחריות לכל החיים אין בTMS. תודה רבה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by PhP dUdE,

אני נשארתי כי אני לא מרגיש טוב

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים