כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שזה מחליף ,עבור מטריצת התמרת פורייה, את הרביע הראשון בשלישי ואת השני ברביעי אבל לאיזו מטרה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חבר'ה, אני לקוח בחברת אורנג', החברה עצמה לא מאפשרת לבצע שיחות לחו"ל אלה פותחת את הטלפון שיהיה אפשר להשתמש בספקית משנה כגון בזק בינלאומי או 012. על איזה חברה האיתם ממליצם? חשוב לי גם שאני יוכל לשלוח גם SMS'ים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב, בהתחלה חשבתי לקנות באייבורי, אבל התברר לי שהאמינות שלהם שואפת לגרוע, ושהשירות שלהם באיכות ירודה.. אז חיפשתי חנות טובה יותר לקנות, ומישהו שמבין הפנה אותי לחנות קיי.אס.פי.... ksp.co.il רציתי לדעת עד כמה הם אמינים, ואם אפשר לסמוך עליהם בקניית מחשב...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני תלמיד במכללת נס (מעביר את הזמן עד השחרור) ויש לשאלה לכל אלה שלומדים / למדו / מלמדים - אנחנו התחלנו עכשיו את המודול של win 7 כפי שאתם יודעים המעבדה בכיתה זהserver 2008 r2 עם hyper-v, וכל הvhd's למינהם... והשאלה היא, למה מייקרוסופט לא נותנים לתלמידים גם עותק של המעבדה?! איך אנחנו אמורים להתאמן בבית? כל העניין נראה לי מאוד מוזר. הספרים והמצגות המעפנות האלה אמורים ללמד אותנו? בכיתה אנחנו מתרגלים דווקא דיי הרבה אבל זה נראה לי משונה שאין לנו איך לתרגל בבית. אני יכול להתקין הכל בבית על vmware ולבנות לי מעבדה, אבל אז זה כבר לא כל כך חוקי.... אני רוצה לשאול את את האנשים בפורום - גם במקומות שאתם למדתם זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר רולרבלייד שמתלבש על הנעליים? (נעלי vans off the wall רחבות ) אני צריך דבר כזה בשביל שינוע למרחקים בינוניים רצוי גלגלים מגומי (לא סיליקון קשה) בשביל נסיעה על מדרכות. ומה החוק אומר? קסדה לא קסדה? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש אתר שיאפשר לי להעלות אליו קבצי וידאו במשקל 100-200 מגה (אחרי כיווץ מכמה ג'יגות טובות) כדי שאני אוכל לקשר אותו לאתר אחר . יש משהו מומלץ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טעם טוב במוזיקה ואני שומע הכול חוץ ממזרחית ודכאון, העניין הוא שאני כל הזמן שומע את מה שאני כבר מכיר וחוזר על זה בלי סוף, אז אני מעוניין להכיר מוזיקה חדשה אבל אין לי מושג איך עושים את זה. השירים ברדיו גם די חוזרים על עצמם או שזה מוזיקת מיינסטרים שעושה לי להקיא. יש לכם פתרונות לעניין? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישנה חבילה שכבר מספר ימים ע"פ מעקב המשולחים של אתר דואר ישראל נמצאת בסניף ומחכה לי, אך לא קיבלתי עדין זימון, האם ניתן להגיע לסניף עם מספר מעקב ות"ז (השם שלי רשום על החבילה) ולקבל את דבר הדואר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בוילר אופקי של אור הטבע בן 29. נשרף לו הגוף חימום, אבל הכול שם כבר כזה מתפרק שהמלצתי לו לשים בוילר חדש, ואנכי (וכך גם יהיה לו מאיץ חימום) הבחירה היא בין טל סחר ונימרוד "טל סחר" נשמע ג'נרי אבל : אצלי יש טל סחר כבר 8 שנים, עובד מעולה אם 0 תקלות ו 0 נזילות לחבר אחר שלי יש נימרוד שעושה בעיות מאז שהותקן, אבל כל פעם באים לתקן לו (עדיין באחריות) והבעיות ממשיכות השאלה שלי היא איזה מהם כדאי יותר במקרה הכללי ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפי גיימר הולכים ליבא את המגזין האמריקני המצויין PcGamer, האם אתם שמעתם על זה משהו במקום אחר? או האם אפשר להחשיב את גיימר כמקור אמין למידע? מישהו בכלל ראה פעם את המגזין הזה (לי יש גיליון ישן של 2002 )? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21758
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במסגרת קורס באוניברסיטה ("חישוביות עצבית" אם אתם מוכרחים לדעת... חטטנים! ) הוטל עלי לכתוב תוכנה שמייצרת כרטיסים לבדיקת עיוורון צבעים. אני לא עיוור צבעים ולכן אני לא יודע אם התוצאה נכונה... אני צריך את עזרת הרואים והעיוורים. לפניכם 3 תמונות, בבקשה תגידו איזה מספר אתם רואים בכל תמונה. תודה מראש! 1. 2. 3.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עקב.....עקב...עקב שום דבר החלטתי לעשות סקר של החברות האהובות בנושא במיחשבו ותכנולוגיה (על עוד אני יכל לעשות ) הנושאים והחברות המשתתפים בסקר הם : -מעבדים : AMD/INTEL -לוחות אם ASUS/ABIT/MSI/DFI/GIGABYTE -זיכרונות PQI/ADATA/CORSAIR/SAMSUNG/G.SKILL/OCZ/GEIL -ספקים FSP/ANTEC/HEC/ENERMAX/OCZ -דיסקים קשיחים WD/SAMSUNG/SEAGATE/MAXTOR -צורבים LG/NEC/SONY/PLEXTOR -כרטיסי מסך /BFG/XFX/EVAG/ASUS/GIGEBYTE/GAINWARD/ SAPPHIRE/LEADTEK -מארזים GIGEBYTE/Thermaltake/COMPUCASE /COOLERMASTER /Sunbeam /Lian-Li/ANTEC/ -קרור COOLER MASTER/ARCTIC COOLING/ZALMAN/Thermaltake/ -נגני SANDISK/CREAVITE/IRIVER/APPLE/IDUIO/ MP3/4 -פלאפונים NOKIA/SAMSUNG/Sony-Ericsson/ (יש עוד הרבה נושאים א…
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם בא (נגיד ובא לי) ואני רוצה לאפס את המונה הודעות שלי (נגיד ובא לי) יש לכם אפשרות כזאת ("""""") ?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
זה שיר ששמים כל הזמן במסיבות.. הולך בערך ככה (לא באחריות): Ooh Ooh Ooh, Ah ah ah , put your hands up,put your hands up...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור יום חמישי הזה נסעתי לתל אביב בשביל למכור 2 כונני COOL DRIVE 6 שיש לי (נשאר 1 אם מישהו מעוניין) בקיצור, נפגשנו בעזריאלי בטיילת חיפה (מרכז ריכוזי הפורומים של ישראל) קונה אחד, בא, קנה, הכל הלך סבבה הקונה השני בא , קנה, וליוויתי אותו ליציאה. חברים של הקונה הזה (מעתה ל' ) היו אמורים לאסוף אותו במכונית לבנה. אמרו לו להיות ליד הגשר (אם אתם מכירים את המקום) אז ליוויתי אותו. עכשיו למען ההמשך אתם צריכים להבין, הוא קטן ממני בגודל, או כמו שהוא תיאר אותי " גדול ולא מגולח " LOL אז בקיצור, ירדנו במדרגות בצד המנוגד לעזריאלי, וראינו מכונית לבנה חונה כמובן של' מאחר ולא ראה טוב, הניח שזאת המכונית שבא לאסוף אותו אז... הוא הלך וניסה להיכנס ונאבק לשווא בדלת הנעולה, הנהג... עד…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
עיצבתי מדבקות למקלדת - לתוכנה מסויימת. (המדבקות על כל מקשי האותיות, וחלק מהמספרים והFים) אני מחפש מקום להדפסה, לא נייר רגיל שיתקלף אחרי שעתיים, אלא כמו למינציה כזאת. (אני לא יודע איך קוראים לזה). אם אפשר גם שיהיה חיתוך מסביב לכל מדבקה (שלא אצטרך לחתוך) - עדיף. מישהו מכיר משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר למכור מחשב כולל הכול, מבלי שאותו קונה יבוא אליך הביתה ? ואין לי אפשרות לקחת את האוטו של ההורים לצערי. ובעת מכירת המחשב כדאי אולי לנסח הסכם בכתב ביני לבין הקונה ? עוד עצות יתקבלו בברכה . ותודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב מחברת TMS השאלה היא איך אני יכול לבטוח בהם? אנשים שקנו מהחברה הזאת הגיבו מנסיונכם על חווית הקנייה והשירות ואם לא קניתם ב TMS במי אתם כן יודעים שאפשר לבטוח בוודאות!? ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מספר ואני רוצה לדעת של מי הוא. מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי בזמן האחרון נוח לי מאוד לרענן את הפנים מהזיעה עם מגבונים. אני עושה טעות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני בקרוב מחזיר את הלפטופ לעבודה ואני מתלבט אם לקנות לפטופ או טאבלט מה שמפריע לי בטאבלט (ויכו ללהיות שאני טועה) זה 2 דברים א. בגלישה באינטרנט נראה לי לא נוח לגלוש במספר אתרים במקביל ב כל האתרים המותאמים המעצבנים האלה.. ואני לא חובב גדול של אפליקציות ישראליות כמו לדוגמא יד 2 / זאפ וכדומה .. ג. OFFICE והקלדות בלפטופ .. נראה לי לא נוח לכתוב מסמכים ארוכים בטאבלט מה אתם אומרים? מצד שלישי לא בא לי להוציא עכשיו 2500 שקל מינימום על לפטופ נורמלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-