עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כי אני רוצה ליבא רכב מארה"ב ואני רוצה לבדוק קודם כמה אני יצטרך לשלם למדינה. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Burned,

צריך ללכת למיונים ואין לי מושג איך אני מגיע לשם.. אני לוקח רכבת עד ת"א השלום ומשם מה אני עושה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TAsraf,

אוקי רק השנה התחלתי ללמוד פיזיקה וביום ראשון הבא יש לי בוחן מישהו יכול לתת לי הסבר מהם ה3 דברים הבאים: 1.תרשימי כוחות (מלבנים + חיצים) 2.כוחות מגע 3.שאלה : כיצד יודעים שעל גוף מופעל כוח אין צורך בהרבה טקסט אבל אם יש אני אשמח אני מבין פחות או יותר תודה :xyxthumbs: [ההיתי חולה סעמק לא ההיתי בשיעור,למרות שאני מבריזן לא קטן=]]

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ccc,

מישהו יודע כמה בערך יעלה לי להדפיס EBOOK של 200-300 עמודים ? יש לי 2 ספרים להדפיס... אחד ספר מתכונים עם איזה 3 תמונות של עוף צבעוניות והשני ספר טקסט שקניתי שלא קיים בHARDCOVER... וזה סיוט על המחשב אם היה לי סימביאן על הפלאפון זה היה הכי טוב.. כל הספרים בכיס ! אבל אין קורא PDF ג'אווה רגיל נכון ? צריך להביא pocket pc.. לאן לפנות, כמה יעלה, כמה זמן יקח ? תודה ! ד"א האם יש חנות ספרים טובה שיש בה הכל ששולחת מהאיחוד האירופי ולא ארה"ב ? משלוח יקר...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by JohnnyBravo,

http://englishrussia.com/index.php/2009/09/24/the-real-stalker-2/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Googleness,

בקצרה שיעמם לי והחלטתי לעשות סדרה של סרטוני "Let's Play" כמו שרבים וטובים מעלים לרשת. כמובן שהחלטתי להעלות הכל ליוטיוב כי כבר היה לי חשבון וקבעתי לעצמי לעשות ערוץ נטול פרסומות ולשמור על הכל על טהרת התחביב. מסתבר שהבוט של יוטיוב החליט שאחד הסרטונים שלי (שאגב עדיין קיים אצל משתמשים אחרים) הוא בלתי הולם! ולכן הם מחקו לי את חשבון היוטיוב שלי עם כל הסרטונים (כמעט 100 סרטונים - לא לדאוג שמרתי גיבוי חחח). ביררתי דרך עוד בוט יוטיובי שכזה ומסתבר שלא רק שמחקו לי את החשבון גם נאסר עליי מלגשת לכל חשבון יוטיוב באשר הוא עד להודעה חדשה! לבסוף החלטתי להעביר את כל הסרטונים שלי לאתר Dailymotion שמאפשר לי להעלות פחות או יותר את אותם הקבצים כמו שיוטיוב מאפשר אבל יש מגבלה של אורך עד 60 דקות, …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ווואייי הפעם המתנחלים ממש הצחיקו!!! [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shai11,

ראיתי משהו הולך עם החולצה של האתר מה קיימת כזאת בכלל?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ערב נעים לכולכם, אני גולש פה כבר מספר שנים, וזה פשוט כואב לראות איך שאיכות הפורומים יורדת. הסיבה היא התערבות של אנשים שאינם מבינים בנושא מסוים, וכשהם מנסים לעזור לפעמים דבריהם לא מדוייקים וסתם מטעים אנשים. זה קורה כמעט בכל פורום באתר, לדוגמא בפורום מפרטים יש אנשים שסתם נותנים הצעות למפרטים, כשהם לא מבינים בחומרה בכלל וסתם בונים מפרטים עד שמגיעים ל"גבול התקציב" שניתן ע"י פותח הדיון, או לחילופין רואים כל מני מפרטים אחרים ופשוט מעתיקים את הרוב וחושבים שהמפרט מתאים לכל שימוש. פשוט חבל שמנהלי הפורמים, מודרייטורים ואנשים שבאמת מבינים בנושא מנהלים כל מיני ויכוחי סרק עם האנשים הללו וזה רק מבלבל את פותח הדיון, ויכול להיות שבגלל זה הוא בגלל יקנה מחשב מורכב מחברה כלשהי וירויחו על חש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שניהם בערך באותו מחיר (10 שקל לזה או לזה זה לא עקרוני) מה שמושך אותי לאלפא זה הצג הענק, המצלמה, הרדיו ועוד דברים מגניבים שיש בו לנוקיה מושך אותי בעיקר השם. לא יודע לא בא לי להיות קורבן של חברה מעפנה... למישהו יש ניסיון ויכול לתת לי המלצה? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by surfface,

חבר שלי קנה הארד דיסק דפוק באיזה חנות. הלכתי עם החבר לחנות עם ההאר דיסק וגיליתי להפתעתי חנות של טכנאי קבר משהו רצח (סטייל 5200 FX שולט). בכל אופן על מנת להוכיח לו שהארד דיסק בסדר הם חיברו אותו במחשב עם עוד הארד דיסק , הם התקינו על הדיסק הקשיח שלהם XP (דיסק צרוב אגב) ואמרו שהתקינו על הדיסק של החבר (בדקתי את הארד דיסק במחשב שלי ואין שם כלום). יש איזה אגודת צרכנים או משהו לפנות אליה? חשבתי להתקשר למיקרוסופט ולספר שהם מתקינים חלונות לא חוקים (דבר שהוא אמת לחלוטין) ועוד שמתי לב שכל הדיסקים במעבדה שלהם צרובים (תוכנות משחקים הכל) אולי טלפון של הBSA יעזור? הם מסרבים להחליף לו את הדיסק למרות שיש לו אחראיות עוד שנתיים מWD

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Aviko,

חבר שלי האהבל יצא מהבית שלי עם ספריי שחור וכתב על כמה קירות ברחוב... אני לא יודע איך להוריד את זה ואני חייב שזה יהיה הלילה... עדיף חומרים שנגישים בבית ויעילו לי להוריד את זה מאבן ירושלמית מעאפנה... אל תשאלו למה רק תציעו, בבקשה- כנראה שראו אותו ואז בכלל עלך הלינו... תודה לכולם.. אבי

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מחפש לקנות את המקלדת עם כיתוב רוסי הכי זול באזור רמת גן תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by gabriel6,

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1210742.html אדם צנוע ובר לבב - התרחקה מפוליטיקה כמו מאד (למרות שפרס הוא הפוליטיקאי בה הידיעה) יהי זכרה ברוך

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ran B,

קודם כל לא ידעתי אם לציין את זה בפורום אינטרנט ורשתות או אולי בגרפיקה (כרטיסי מסך), כי הבעיה קשורה ככל הנראה לשינהם, לכן העדפתי בכללי ומשם אבקש מין המנהלים לעשות את שיקול הדעת ולהעביר את הנושא. סליחה על הבלאגן מראש. אז לאחר ששנים לא נגעתי במשחק CS 1.5/1.6 יצא לי לשחק קצת בחודש האחרון, וראיתי שהפינג שלי גבוהה מתמיד! יש לי אינטרנט 1.5MB של אינטרנט זהב, ואני לא מריץ קאזה/אימיול וכדומה. יש לי 1GB ראם וכרטיס מסך XFX גיפורס 6600GT. הFPS שלי על 99-100 אך בכל פעם שהסיבוב מתחיל, או שנגיד יש פיצוף גדול אני שם לב שהFPS משום מה יורד לשניות ספורות(ובגיפורס 4 הישן שלי הוא רץ יותר חלק) וכמו כן הפינג עולה ל200+. לרוב הפינג שלי הוא 100+ לפעמים לכמה זמן 30-60 וזמנים של יריות שלי א…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אוקיי, כבר הגיע חצות ונעבור לתראד הזויי 8) http://news.walla.co.il/?w=//1094187 לאן התדרדרנו, שפל המוסר.... :screwy: :s07: :-\ :-\

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Noither,

שלום רציתי לדעת כמה יקחו לחבר שלי במכס על קנייה ביפן של פלסטיישן 3 שמכירו בישראל 5000 שקל. תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by avivlevy,

הנה ©נענע

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לפתע צדע את עיני הגדרה "בירתה של אשור".... LOL :silly: :jump: :jump: :jump: לא יודע מה איתכם אבל אותי זה הצחיק! מי שלא ראה Monty Python and the Holy Grail לא יבין כלום

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Ovid,

http://imageshack.us/photo/my-images/192/image0064f.jpg/ יש לו זנב כמו אצל עקרב בקצה (בצורה) והוא עוקץ וזה לא הכי נעים.. זה משאיר שני חורים בתוך העור.. פעם ראשונה רואה כזה דבר, למישהו יש מושג? מאוד מעניין...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ? 3 פעמים שלחתי אף פעם לא מחזירים תשוובה אני רוצה לדעת אם יש SK7 ...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. חחחחחח איך אני אוהב את זהההההההה אממ מי שלא הבין התראד הזה הוא המקום להעלות את כול התמונות הכי מצחיקות , מוזרות , מיוחדות , מופרעות , ומעניינות שיש ברשת כיום לאו דווקא בקשר למחשבים כול תמונה שניראת מוזר או משהו כזה אפשרי בהחלט הנה אחת בתור פתיחה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by A-10,

היי לכולם נו, אחרי שהתאוששתם ( או שלא ... ) מהפריצה לפורנהב, הנה קצת חדשות בתחום אחר - https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/r1upmxy7zx

24. Started by arik100,

אהלן אני מתלבט לקנות משקפי שמש שלהם עכשיו אני לא כל כך מבין בדגמים רק אמרו לי שכדאי ללכת על POLAROID מה לגבי כל שאר? יש איזה דגם מומלץ ביותר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום קוראים יקרים מהאשכול על תערוכת XCITE שהתרחשה בחג החנוכה האחרון הבנתי שהיו מספר אנשים אשר הביעו עניין ברכישת המחשבים אשר עמדו בתצוגה. בתור שירות לקוראי הפורום והאתר החלטתי ליצור קשר עם טק דטה על מנת לקבל מהם יותר פרטים ומידע על המחשבים המוצעים למכירה, כלומר, מפרטים, כמויות, מחירים, צורת התשלום ועוד. אם כך, קיימים שני מפרטים, האחד נקרא X-CITE3 וקיימות 15 יחידות שלו, השני נקרא X-CITE4 וקיימות 11 יחידות שלו. המפרטים והמחירים: מחשב: X-Cite 3 - מחיר ליחידה: 8,890ש"ח AMD Athlon 64 3500+ 939 Pin Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 Club-3D ATI Radeon X800XT PLATINUM NCP 2x256MB DDR400 Western Digital Raptor 74GB SATA NEC ND-3500 NEC FD-1321H, 1.44MB FHD ANTEC SUPER LANBOY ANTEC Smar…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים