עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gabbay,

• 38 תגובות
    • 6.5k צפיות
  2. שלום לכולם והינה לו עוד פורים הגיע, ואיתו התחפושות, :clown: בבית סיפרי יש תחרויות תחפושות כגון: התחפושת הירוקה (מחלקים ממוחזרים) :elkgrin: התחפושת המקורית ביחיד, :bigglasses: התחפושת המקורית בזוגות :argue: אני צריך שתעזרו לי לחשוב על רעיון טוב ומקורי לתחפושת, משהו מעשי שלא דורש סכום גבוהה של כסף, הוא יכול להיות מאיש אחד לעד 2 אנשים מקסימום, שלא יהיה מאד מביך, :-[ וזהו, רק שיהיה מדליק. אז יש למישהו רעיון מקורי שיכול לזכות במקום ראשון בתחרות הזוגות או תחרות היחיד? (לא בא לי על הירוקה ) בינתיים חשבתי על MP3 (אני אתחפש לMP3 והאיש השני יסתובב עם אוזניות ענקיות העשויות מצמיגים\אבובים :DJsmile:) ר-ע-י-ו-נ-ו-ת!!! :jump1:

• 108 תגובות
    • 11.8k צפיות
  3. Started by ben-zone,

השרשור המקורי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399340.0;topicseen הלכתי לפי ההמלצה של yz101.. והתוצאה בתמונה המצורפת. (המערכת : Arch 64, LVM. ext4, KDE4.2) ושוב, תודה על הייעוץ בן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. Started by ForresT,

http://img144.imageshack.us/img144/9413/0129ap.jpg שמתי 1000 הבאתי 1400 בדקה ה90=)

5. Started by דודי הסטלן,

להפועל אין גביע!!!!!!!!!! ולמכבי חיפה יש אליפות! אז לכל המתלהבים... זוכרים מה שאמרתי... מה לעשות, זהו גורלם של שחצנים. אבל אני מבין אותם, לנצח את מכבי חיפה, ועוד הפועל ת"א, כנראה שאנחנו באמת גדולים עליהם וכל ניצחון שלהם פעם ב-7 שנים עלינו ועוד בפנדלים משמח אותם לפחות כמו תואר אליפות או גביע. אז הנה, אני חגגתי עד אור הבוקר אליפות ביום ראשון, אוהדי הפועל לכו לים אין לכם מה לבוא יותר למשחקים חכו עד העונה הבאה. ובפעם הבאה שתבואו לעצבן אוהדים אחרים סתם ככה בשביל הכיף, תיזכרו מה קרה השנה. תרשו לי בהזדמנות זו לברך את הקבוצה שלי, מכבי חיפה, על זכייתה ה-8 באליפות המדינה, מספר 3 ב-4 שנים. ורק שנמשיך ככה...! תודה לכם ושבוע טוב !!!

6. שלום. אני קניתי כבר 3 מחשבים מאייבורי. עד היום הכל עובד חלק. אני מחליף את המחשב שלי בגלל שעבדתי בחופש ואני רוצה להשתדרג בכל זאת הוא בן 3 והוא לא ממש מהיר. התקלה היחידה היתה שפעם אבא שלי רצה לנקות תמחשב מבפנים ושאב חלק מהלוח אם XDD ואז הוא נדפק, והוא הוחלף ללא תשלום! אנשים בכל מקום מודאגים ומדאיגים לגבי אייבורי, אבל אחרי הכל, הרבה יותר קל למצוא חוות דעת רעות מאשר טובות? האם אתם נוהגים לפרסם באתרי חוות דעת ביקורת טובה על מוצר שקניתם? לא, לרוב לא. אתם פשוט משתמשים בו מרוצים ושמחים. אך כשאתם קונים משהו שטיפה לא מצא חן בעייניכם, שהוא לא הדבר המושלם בשבילכם, אתם הופכים עולם, כמיטב הישראליות... לדעתי, להתלונן על מוצר שהתקלקל באייבורי זה כמו להתלונן שקיבלת חלב מקולקל מתנובה. קורה…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by shaul,

3900 שקל!!!! תבדקו אצל הדובים, ולחשוב שהכרטיס הזה מספק רק 10% יותר ביצועים מהרדיאון....

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  8. 8)

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by iDanVas,

שלום לכולם העניין הוא כזה . ועד הבית שיש ברשותו את מפתחות הבית לגג (שאכן נימצה ברחושתי) פתח את אותה הדלת אל פי בקשת השכנים מלמטה למטרת התקנת אנטנות לויין אשר הותקנו על הגג שלי ולא על הגג המשותף שמחסה את המדרגות. מכאן השאלות 1.עם חייב להיות מפתח לגג לועד בית? כשהוא לא בעל המקום 2.עם השכנים היו רשאים להתקין את האנטנות על גגי?

10. Started by dorviper,

בצו ראשון קבעו לי פרופיל 82 והגשתי עירעור כדי שיעלו לי ל97. קיצר התקשרו אליי לבוא תוך שבועיים מתי שאני רוצה לועדה רפואית,עכשיו יש לי כמה שאלות 1.אני מגיע לאיפה שהיה הצו ראשון כן? 2.שאני מגיע לשם לאן ללכת? לאיפה שאז בדק אותי הרופא? 3.זה אותה בדיקה שהרופא אז עשה או שזה כמה אנשים בודקים אותך ומחליטים ביחד,כי אם זה איש אחד למה קוראים לזה ועדה רפואית?! :s05: תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  11. Started by Avraham Fanta,

אני מאבטח מתקנים פורפיל 64 יש לי בעיות שמיעה ואסור לי לעשות מטווחים ועדה רפואית יכולה לפסול לי את התפקיד ?

12. שלום לכולם. קיבלתי לפני חצי שנה אחרי צו הראשון פרופיל 72, וכל זה בגלל אוושה בלב. הצבא ביקש ממני לעשות בדיקה מסויימת ושעשיתי את הבדיקה עברתי חודש לפני כן ת.ד עם אופנוע. הפרופיל שנקבע לגבי לדעתי לא צודק ולכן אני רוצה לדרוש ועדה רפואית חוזרת. מה התהליכים איך עושים אתזה ומה צריך לעשות כדי לקבל ועדה חוזרת ? תודה לעונים ושבת שלום.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  13. גוף הכתבה במקור: מחקרים קליניים (ניסוי בבני אדם) חייבים לקבל את אישור הוועדה, וכמובן, מהאנשים שעליהם מתבצע הניסוי תוך מתן זכות הסירוב להיות חלק מניסוי המשמעות הפרקטית היא שתקבע כי הניסוי בבני אדם שפייזר מבצעת בימים אלו בישראל - אינו חוקי. המכתב הצפוי של ועדת הלסינקי הוא בעל משמעות מרחיקת לכת. ראשית, הוועדה יכולה לקבוע כי על ממשלת ישראל להפסיק להעביר מידע לפייזר - דבר שעלול לגרום לישראל להפר חוזה. אם הממשלה תחליט להתעלם מהוראת הועדה - כל אזרח ישראלי יוכל להגיש בג"ץ בנידון. ת, הוועדה יכולה לקבוע כי על ממשלת ישראל להפסיק להעביר מידע לפייזר - דבר שעלול לגרום לישראל להפר חוזה. אם הממשלה תחליט להתעלם מהוראת הועדה - כל אזרח ישראלי יוכל להגיש בג"ץ בנידון. …

14. Started by omri_ro,

אחד מהמחשבים שהרכבתי היה P4 וכמו שאתם יודעים אז בנוסף לחיבור של המתח של הATX יש עוד שני פלאגים שמתחברים ללוח(אחד מהם נראה כמו החיבור של ספקי הAT הישנים) הקיצקיץ שכחתי לחבר אחד מהם ושהדלקתי ת'מחשב אז הוא תקע לי וואחד ציפצוף שכבר כמעט ירדתי למקלט(מזל שהוא לא צעק "נחש צפע")... ;D דרעק!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. http://www.6park.com/enter7/messages/gvk21098.html אין מילים.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  16. יאללה חבר'ס

• 90 תגובות
    • 8.4k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3313598,00.html ד.א אולי באמת אין לו שיניים, הוא בן 80...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Googleness,

הזדמנות לתקן שגיאה היסטורית, הצביעו בפלות היום! http://www.baflot.co.il/index.php

• 27 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. שלום לכולם, פתאום אני לא מצליח לשמוע רדיו אינטרנט בלאפטופ שלי. עד אתמול לא הייתי לי שום בעיה, אבל אני לא יודע מה השתנה מאז. כשאני נכנס לאתר דרכו אני רוצה לשמוע רדיו, לא קורה כלום שאני לוחץ על פליי, השידור מיד עוצר, עוד לפני שלב הסטרימינג. ניסיתי מס' דברים: 1. ניסיתי מס' אתרים ותחנות וזה לא משתנה. 2. הורדה והתקנה Media Player Firefox Plugin והפלאג של הפלאש 3. אני משתמש בכרום, אבל גם באקספולרר זה לא עובד 4. מחיקה של נתוני הגלישה (כולל קוקויז) 5. הסרה של האנטיוירוס וכיבוי של הפיירוול - החלפתי אנטי וירוס לאבירה ועדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות? עזרה?!

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  20. אהלן השאלה בכותרת, מתכוון להפתיע מישהי שאוהבת פרחים, אבל זה אחד הוורדים המיוחדים שיצא לי לראות, אני זוכר שראיתי פעם במקום כלשהו, אבל לא יודע אם מוכרים עדיין כאלו, ממה שהבנתי זה הפך להיות מעין ייצור מיוחד מסין בשיתוף עם ישראל, אבל אני לא מוצא כאלו בארץ. אם מישהו מכיר חנות פרטית שמוכרת או מגדלת כאלו באיזור המרכז, אני אשמח! תודה

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וצהריים טוב אני מתאמן כבר כמעט חודש בבית,אני עושה שכיבות שמיכה,כפיפות בטן,מתח וכו' שמתי לב שלהרבה אנשים שמתאמנים יש ורידים בולטים בידיים ורציתי לשאול על מה אני צריך להתאמן כדי שיהיו לי ורידים בולטים בידיים? תודה מראש לכולם

• 35 תגובות
    • 27.5k צפיות
  22. http://bit.ly/ND03yL (כן, ברור שזה לינק שמגדיל לי את הסיכויים על כל מי שמצטרף דרכי. אז מה?) תהנו, ואם מישהו מכם זוכה במקומי - הוא מקבל מכות

23. Started by fuck off,

מחר אני אמור ללכת למיונים. היום הראתי הפלאפון הישן שלי שהחמודים האלה החליטו לשלוח לי SMS שזה הועבר לבית השיריון. מדברריו של LIORP23 הבנתי שכדאי לי לרדת בהגנה. למישהו יש מושג איך אני מגיע משם לבית השיריון? אשמח לקבל עזרה. תודה! :]

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by NiTRo37,

היי חברים, קיבלתי היום מכתב מצה''ל, אשר כתוב בו שאני מיועד לחיל האוויר, ותאריך הגיוס השתנה ל7/12/08, במקום 3/12/08, המכתב כלל חוברת הסבר על תפקידים בחיל , "ברוך הבא למשפחה ..." וכו'. אני יודע שהגיוס נדחה סך הכל ב4 ימים,זה לא כזה ביג דיל, אבל בכל זאת, כמה דברים עולים לי לראש... איך זה שקיוסק המידע עדיין לא עודכן? ולא קיבלתי שום הודעה במייל על כך? בדרך כלל אני מקבל הודעה במייל ובקיוסק המידע, ורק אחרי זה מקבל את המכתב בדואר. מוזר. כמו כן, מכתב הגיוס שונה לגמרי מצו גיוס רגיל ... לא מצויין מקום הגיוס ושעת הגיוס. האם זה בתל השומר,בשעה 9 בבוקר? תודה על עזרה כלשהיא...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

סיפור שהיה כך היה אחי נדנד לי שהוא רוצה ראוטר כדי שהADSL לא יהיה תלוי במחשב שלי אני רואה מדריך איך להפוך את המודם אקטל שלי לפרו (כלומר גם לראוטר...) אני מפרסם הודעה בפורום רשתות ושואל כל מיני שאלות על התהליך אנשים טובים עונים לי ועוזרים נועם (ThePorscher), שולח לי הודעה אישית, שואל אם יש לי עוד שאלות ומציא לבוא אלי הבייתה ולעזור לי לשדרג ולהסביר לי יותר טוב. אתמול המודם שלי שודרג ;D אין לי מספיק מילים באוצר מילים שלי כדי להגיד לנועם תודה. שרות של הפורום, עד הבית אני בעד שצוות העומרים באתר ישנה לנועם את השם לעומרי!

• 7 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.