עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.flixxy.com/speed-bump.htm ;D

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כחול - לבן ורוד - __

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הבחור מתופף בקצב של 170-180 דפיקות לדקה, זה פשוט כשרון! http://ynetrock.tripod.com/afromule.wmv 8)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי היום סתם נכנסתי לאתר של פורשה, וגיליתי שיש חלק באתר שבודק איזה פורשה מתאימה במיוחד לך! קודם כל הלינק: מבחן הDNA של פורשה (לוקח קצת זמן עד שאתר עולה) לי יצא PORSCHE 911 GT2 91% (זה בודק לפי אחוזים) אז כל מי שעושה את המיבחן בבקשה ישיכתוב איזה פורשה יצא לו. מקווה שתהנו מהמבחן Install

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by omri_ro,

הפעם אני כן מחובר...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז הנה זה: http://wap.chooz.tv/video/mosquito.wmv תהנו סירטון נחמד...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by D-M-X,

מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו שירים שלו או שאולי למישהו יש שירים שלו?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by avivhhaviv,

:lol:

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by GuyG,

שלום לכם, לא יודע אם זה המקום המתאים כאן לפתוח את הנושא (אם לא אז מנהלים תעבירו בבקשה את הנושא הזה לפורום המתאים) קניתי מחשב חדש, המפרט הבא: עכשיו, קיבלתי רק 3 דרייברים: של הלוח אם, של הכ. מסך ושל הצורב. אני לא אמור לקבל דרייברים של המעבד, הדיסק קשיח, הזכרון?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. פרידות זה חרא. יש לכם שירים נחמדים קלילים וכייפים להקל על הנשמה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rap_tr,

אהלן, אני רוצה לברר מחירים של מוצרי אלקטרוניקה(לפטופ,PS,פלאפונים) ובגדים בארה"ב אייביי כאמור זה לא מחיר "אמיתי" ואני אשמח לקבל אתרים שיתנו לי פחות או יותר טווח מחירים של מוצרים שונים בארה"ב (נניח כמו זאפ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Tomerico,

שלום, מחפש רדיו דיסק פשוט וזול (עד 400 ש"ח נניח) עם כניסת AUX יש דגמים מומלצים? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-mp3&db222318=222319&orderby=price תודה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, לאחרונה התחלתי לעבוד, ולקראת כך פתחתי חשבון בנק וקיבלתי כרטיס דביט (דירקט, ללא אשראי). שמתי לב, שהספרות על הכרטיס מודפסות בפשטות, ולא מוטבעות כמו בשאר כרטיסי האשראי ה"רגילים". בנוסף, העבודה שלי כוללת התעסקות מרובה עם אמצעי תשלום, ואני בא במגע עם הרבה כרטיסי אשראי, וכמובן אני רואה את המגמה של כרטיסים מודפסים לנוער וצעירים. יש לזה סיבה מסויימת? מה תפקיד ההטבעה מלכתחילה? תהיית off-topic רנדומלית שלי...

14. פתחתי פייסבוק פיקטיבי. השאלה שלי. אני לא רוצה להוסיף חברים אבל בכל זאת רוצה לראות פוסטים מעמודי פייסבוק. הבעיה? הוא נותן לראות רק 3 פוסטים בערך ומנסה להכריח אותי לבהוסיף חברים. מה אפשר לעשות נגד זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tz2000,

אני חושב על ללמוד מדעי המחשב.. אין לי ידע קודם בתחום. חשבתי ללמוד במכללה שנחשבת "טובה", במרכז הארץ.. האם אריאל נחשב מוסד אקדמי טוב במדעי המחשב? אשמח גם לשמוע על המלצות למוסדות נוספים גם..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. די הגיעו מים עד נפש... העורך הודעות של הפורום פשוט "שבור". תצוגה מקדימה לא עובדת טוב. אני שעה עובד על עריכה של הרבה חומר באשכול שלי (יומני פרוייקטים) וזה פשוט סיוט כל פעם מחדש ! די תתקנו את זה כבר ! אגב, זה לא הבעיה היחידה, הלוח יד 2 גם עובד לא טוב ולוקה בחסר. אני חושב שהפורום יכול להרשות לעצמו לתקן את הבעיות האלה. לא חייבים רישיון חדש אבל בטוח אפשר לקנפג ולתקן את מה ששבור למה כל פעם שאני רוצה לפרסם משהו אני יודע שאני צריך להתקוטט עם הדבר הזה 20 פעם עד שאני מקבל את התוצאה הרצויה (כולל בכתיבת הפוסט הזה).

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ETB,

ממש שני מטר מהבית שלי, מלא פצועים!!!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by AB,

מישהו בבקשה יכול לתת לי את שם המשתמש שלו ואת הסיסמא בפורום רוטר......כי אני חייב לחפש שמה משהו כי אמרו לי שיש אותו שם....ועכשיו זה עולה כסף ובמצב של היום אין לי כל כך דרך לשלם.........אם מישהו יכול לעשות את זה בשבילי תודה תודה!!! אני מבטיח לא לדבר בשמו רק למצוא מה שאני צריך לצאת...! תודה לתומכים..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by waizman,

מזל טוב לוובמאסטר והמנהל הראשי שלנו שבלעדיו היינו משועממים בבית :-* עוד 99 אביבים To Go! כמיטב המסורת: :alcoholic: :jump1: O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :clown: :gorgeous: :ylsuper: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: ואחד לשנה הבאה: :bunny:

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הגדולים מכולם, מתי מתחילה עונה חמישית??

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מחפש אחר הג'אנר המסויים הזה, השירים הכיפים עם הכינור והמבטא האירי שמזיזים לך ת'גוף, מדביקים לך חיוך על הפנים וגורמים לך רצון לשתות. לדוגמא: Irish Rovers - The Scotsman מה שנשמע כשיר Live. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Odedb52,

שלום.. אשמח לדעת איזה סוג של כלב זה מה שיש בתמונה פה..: תודה וחג שמח, :alcoholic: עודד ב.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by moses_23,

יש לי את המחשב הכי חכם בעולם... [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי ההייתי רוצה שתמליצו לי על אומנים/אלבומים/אוספים של הסגנון מוזיקה הזה, New Age , כמו אמביינט - דאב כזה, רגועה אומנים כמו Louie andreas ,Enya, Blackmore Night , Hans Zimmer , secret shores , Lisa Lynne , medwyn goodall או כל אחד אחר שיוצר מוזיקה כזאת מדהימה! (על אומני אמביינט/דאב אין צורך להמליץ, כי כבר יש לי כמעט כל אומן שאני מכיר.. ) רוצה המלצות לNew Age בלבד. בסגנון האומנים שהזכרתי. ואשמח גם אם קיים אתר עם כל השיחרורים של האלבומים/אוספים מכל השנים כמו למשל פסיישופ(psyshop.com) ששם יש את כל השיחרורים של המוזיקה הפסיכדלית החל מגואה טראנס, עד פולאון לילי דרום אפריקאי כבד, עד לדארק, פרוגרסיב משובח, אמביינט, והשאר. * אגב, רצוי מאוד שיהיה מדובר על מוזיקה נטו בלבד, ב…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.