כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אחד הדברים, חבל להכביר במילים - http://youtube.com/watch?v=QuHqF-sRmCg
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סרטון שעשיתי בפלאפון של בן דוד... שימו לב מה 5 כורדים יכולים לעשות ל-6 רומנים מסטולים מהתחת... ישבנו בחוף,שמנו טראקים ברכב.... ומפה זה ההנאה שלכם חשוב לראות עד הסוף כי יש קטעים מיוחדים ;P קרדיט לי על הצילום!! ועל הצחוק שלי שאני מסטול
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816817,00.html FYI
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, היה לי משעמם והכנתי לי ארוחת ערב,מכיוון שאין כל כך מה לאכול , קימבנתי משהו יוצא דופן... - לביבות תירס-מצה מצרכים : ביצה או שתיים(תלוי בכם) קופסאת תירס משומר מצה וחצי\שתי מצות(עדיף מצה וחצי) 4 פרוסות\5 פרוסות גבינה צהובה איך מכינים : את המצות קחו ורסקו לגמרי עד לקבלת קמח מצה(לרסק כמה שיותר) שפחו לתוך קערה לתוך זה כף שמן על זה שימו חצי כפית פלפל שחור גרוס הרתיחו מעט מים בקומקום ושפחו חצי כוס מים רותחים לתוך העיסה ערבבו עד לקבלת עיסה. על זה שימו את הביצים , לערבב עד שהביצים נספגות על זה לשפוך כוס תירס ולערבב , עכשיו להוסיף חצי כפית\3\4 כפית מלח ועוד חצי כפית פלפל גרוס(אפשר יותר מי שאוהב) את הפרוסות של הגבינה תחתחו לרבעים עכשיו חממו מחבת טובה עם מעט מאוד שמן שימו רבע ג…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין משם מספר אלבומים (קנייה לא קטנה), דרך כרטיס אשראי... הם אמינים? ניתן לסמוך עליהם? עריכה: ומה לגבי discclub.co.il? ראיתי שגם להם יש את כל האלבומים שבהם אני מעוניין. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצטער אם זה כבר פורסם לא היה לי זמן לבדוק... עריכה: שכחתי לציין שניסיתי את זה, וזה עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי רק את תחילת הגישה לפתרון של התרגיל הזה.? כלומר מה אני אמור לעשות ואני כבר ימשיך לפתרון השאלה כי אני לא ממש הבנתי מה רוצים ממני :-( תודה ! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מנילה לאינטרנט אני ממש לפני גיוס.. אני צריך לבחור כמה שיותר מהר את אחד מאלה חיל האוייר תקשוב חימוש טכני ותיאום וקישר ולמערכת הבטחון לתקשוב יש עדיפות כי זה ליד הבית אבל לאן כל הנראה ישבצו אותי שם? עם לא עברתי מיונים ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נניח יש לי מחלה X ומחלה Y ששתיהן אמורות להוריד לי פרופיל ל82.. על מחלה X מקבלים 82 וגם על מחלה Y מקבלים 82 אז אם יש לי את שתיהן, אני אקבל פחות מ82 או 82? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני יודע שרשמתי כאן כבר מלא בעיות בלימודים ושזה כבר נהיה HOMEWORK ZONE בזכותי אבל אני צריך שאלה אחרונה גולש סקי שמסתו היא 80 ק"ג מחליק מפסגת הר בגובה 300 מטר בהגיעו לרגלי ההר יש לו אנרגיית תנועה של 150,000 ג'ול חשבו כמה מאנרגיית הגובה שלו הפכה לאנרגיית חום בהנחה שאנרגיית הגובה מתגלגלת רק לאנרגיית תנועה ואנרגיית חום? ארני צריך גם את הנוסחה אם אפשר תודה ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה משעמם, אז עשיתי משהו שיצא לדעתי דווקא די נחמד.. בכל אופן
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד להזמין מאיזה אתר כמה מוצרים מארה"ב הם שולחים בפדקס....עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה הסיכוי שהחבילה תתפס ואני אצטרך לשלם מכס? 2. כמה אחוזים מסכום הקנייה זה מכס? 3. מה הסכום שעד אליו אני יכול לקנות בלי לדאוג גם אם יתפסו את המשלוח?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רגיל לראות נושאים של בגרויות לפני מועד של בגרות, אבל הפעם לא ראיתי משום מה : האם לוקחים את אזרחות בכזה easy ? שיהיה בהצלחה לכולם ! אני עכשיו עושה חזרות אחרונות לפני .....
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה עכשיו השגריר וצביקה אמר לכיתה יב או משהו כזה "keep it real" וכולם צחקו אפילו המנהל צחק ואמר בא לי להביא לך כאפה מה הביטוי הזה אומר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה יכ8ול להשמע טיפשי אבל האם יש דבר כזה קולט\בולם רעשים, מהשהו שיעזור בהתמודדות עם רעשים המגיעים מחוץ לחלון?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני תלמיד במכללת נס (מעביר את הזמן עד השחרור) ויש לשאלה לכל אלה שלומדים / למדו / מלמדים - אנחנו התחלנו עכשיו את המודול של win 7 כפי שאתם יודעים המעבדה בכיתה זהserver 2008 r2 עם hyper-v, וכל הvhd's למינהם... והשאלה היא, למה מייקרוסופט לא נותנים לתלמידים גם עותק של המעבדה?! איך אנחנו אמורים להתאמן בבית? כל העניין נראה לי מאוד מוזר. הספרים והמצגות המעפנות האלה אמורים ללמד אותנו? בכיתה אנחנו מתרגלים דווקא דיי הרבה אבל זה נראה לי משונה שאין לנו איך לתרגל בבית. אני יכול להתקין הכל בבית על vmware ולבנות לי מעבדה, אבל אז זה כבר לא כל כך חוקי.... אני רוצה לשאול את את האנשים בפורום - גם במקומות שאתם למדתם זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד במטרה להביע את אכזבתי מכך שאמאזון (amazon.com) ,שהייתי לקוח די פעיל שלהם ( ולפי ידיעות אחרונות עוד הרבה הרבה ישראלים אחרים), מפסיקים למכור לישראלים... חבל חבל חבל
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקראו את הקובץ המצורף!!!!!!! חובה לכולם!! ;D פשוט קרע אותי!!!!!!!!! עכשיו הבנאדם המסכן איבד איתי קשר ב-icq כשאמרתי לו מאה פעם לא להקשיב ל-x-man הזה... בטח הכל נדפק לו עכשיו... אה ועוד משהו: את כל הפקודות שהוא נתן לו הוא אמר לו לרשום אותם ב-mirc!!!!!!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שהוא עשה דברים לא בסדר וקרא לעובדים שלו לפעול להשמת המתחרים או משהו כזה מישהו יודע? בתחרות בין חברות הם גם נלחמות אחת בשנייה (כמה שעסק א יותר חלש יותר יבואו לעסק ב) או שזה רק בפוליטיקה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה לברר מחירים של מוצרי אלקטרוניקה(לפטופ,PS,פלאפונים) ובגדים בארה"ב אייביי כאמור זה לא מחיר "אמיתי" ואני אשמח לקבל אתרים שיתנו לי פחות או יותר טווח מחירים של מוצרים שונים בארה"ב (נניח כמו זאפ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני מחפש מצלמת IP לבית ומצאתי באתר הזה את המצלמות האלה http://www.geovision.co.il/109368/dome-ip-camera http://www.geovision.co.il/109368/cmos-ip-camera ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהן כי המצלמה השנייה זולה יותר. תודה מראש על העזרה, איתי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי אם מישהו יודע אם כדאי לקנות Seat ibiza , או שיש רכב יותר משתלם מבחינת נוחות\ביצועים\חיסכון בדלק עד סכום של 140k? אשמח לתגובות של מי שמכיר את הרכב או מבין ברכבים באופן כללי. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-