כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, יש תכנון של כמה חברה בגיל 22-24 לטוס לברצלונה סתם לטיול של קיץ . השאלה מה יש לעשות שם, מבחינת מקומות לראות, מועדונים , פאבים, רכבים, כדורגל. המלצות יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול הפלאפון של אמא שלי סירב להכנס לGMAIL כהרגלו. במהלך ניסיונות השחזור (המתישים) גיליתי שבין השאר מספר הטלפון המשמש לשחזור הסיסמה שונה. את החשבון שלה הצלחתי לקחת חזרה, כנראה כי עליתי על זה מיד. היום קיבלתי מייל קורא ללב ממכר שאומר שהוא תקוע בקפריסין וצריך עזרה. מיד התקשרתי אליו והודעתי לו שהחשבון שלו נפרץ. גם אצלו השתנה מספר הטלפון לשחזור הסיסמה והוא מחכה לגוגל שישחזרו את החשבון שלו (3-5 ימים). מספר הטלפון ששונה אצל אמא שלי נמצא בידי ואף זהותו של האדם המחזיק במספר. אני מברר כרגע האם הוא באמת קשור לעניין ואם כן אפנה למשטרה. ממליץ לפקוח עין על כל פעילות חשודה בחשבון הגוגל שלכם בזמן הקרוב.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום ב2 (בלילה כמובן)אני נוסע לנתב"ג, אני לא יודע מה המחירים ואיך זה הולך שם, אז רציתי לשאול אנשים עם ניסיון מה משתלם וכדאי לקנות בדיוטי פרי?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שירות חדש שניסיתי ואהבתי. מכניסים את המייל,ואת המספר פלאפון - מקבלים קוד לפלאפון ורושמים באתר ובזה נגמר הסיפור. מה יוצא? שהכתובת אימייל שלכם הופכת להיות המספר פלאפון שלכם. ז"א 0525911222@callmail.com ממש נחמד,קל לזכור וקל להעביר בטלפון לחברים/נציגי שירות וכו'.. www.callmail.com
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=cV5spMHnDv4 החלק הכי מוזר: תינוק בקומה מעל בוכה חזק מאוד אבא את אמא דקר וירה לעצמו בראש ודם מקומה מעל נוזל לי על החלון על מה אני חושב הלילה כלום לא עצוב הכל כרגיל כלום לא קורה פה כלום לא קורה פה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מאגרי מידע כלשהם המכילים נתונים אודות אמינות של מכוניות. אשמח להפניות או עזרה כלשהי בתחום. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תקוע בחלק האחרון של התרגיל האחרון של היום :\ השאלה היא כזו: ציוני בחינות בביסת הספר מתפלגים נורמלית. הציון הממוצע הוא 75 וסטיית התקן 15. שאלה ראשונה (שעליה עניתי נכון): מהו הציון שרבע מהציונים גדולים ממנו - והתשובה היא 85.05. והשאלה השניה (שעליה לא הצלחתי לענות) היא: מה ההסתברות שתלמיד שנבחר באקראי ציונו גבוה מהממוצע ביותר מסטיית תקן אחת. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים אני עובד עכשיו קורס מסויים ונתבקשנו להעלות רעיון מקורי לפיצוע פיצוץ, כגון שעון עצר שהזמן נגמר מתבצע פיצוץ, אז לחשוב על מנגנון כלשהו שיהיה ממש מקורי. אשמח לשמוע את הרעיונות שלכם. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
All your base are belong to us ומאיפה הוא?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה קודם כל שזה הפורום המתאים... אם לא אז אני מתצטער. טוב אז כך. תמיד נגיד אני מסתכל בעיתון או בחוברת של הכרטיסי אשראי שמגיעים איזה פעם בחודש על המחשבים שיש שם ועל המפרט שלהם ואני תמיד נתקל באיזה משהו כתוב נגיד סתם דוגמא "כרטיס מסך GEFORCE 4 MX440 64 MB DDR (לא משולב)" עכשיו מה זה הלא משלוב הזה?!! ???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר הגיוני, למה כשמדליקים מנורה ליד רמקול אז נשמע כזה פיצוץ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים , קולגה הפנה אותי לebay לרכישת eset nod32 כדי שיהיה אנטיוירוס יותר חזק מהאנטיוירוס המובנה בwindows 10 גירסא 4 . ואז ניתקלתי בשני דברים : 1)שרכישה מebay אינה חוקית 2)שיכול להיות שהnod32 יעשה לי בעיות במחשב כשיצטלב עם האנטיוירוס הקיים תוכלו בבקשה לתת טעמכם בנושא?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047659,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי טורנט (חוקי) השוקל לא מעט, אך כשהוא הגיע ל-99.9%, הוא שווק חיים למרות שיש לו אלפי משתפים. מה יכולה להיות הסיבה לכך, והאם עדיף למצוא טורנט אחר (חוקי כמובן) במקומו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ראיתי באחת התוכניות ב-techtv על אתר שנקרא hot or not בו אתם הגולשים נדרשים לדרג אנשים אשר שלחו את תמונותיהם. הדירוש הולך בין 1 ל-10 כאשר 10 זה לוהט ו-1 זה לא לוהט כלל. אתר די חמוד אבל שיטחי מאוד. אפשר גם לשלוח את התמונות שלכם ולקבל פידבק. www.hotornot.com
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בטוח שלכל אחד פה יצא לראות את התוכנית לפחות פעם אחת והוא גם ראה את המתיחות ה"גדולות" שבסוף רואים את יגאל שילון נכנס. האם נראה לכם שהכל שם מזוייף? מי שראה אתמול את המתיחה עם "מדונה" בטוח ראה שהמצלמה כל הזמן זזה והיא גם הייתה לפני האנשים כשהם הסתכלו על החתימה. מה אתם חושבים? ד"א היום אחותי ראה בערוץ הילדים איזו תוכנית בשם 5 וחצי ואמרו שם שיצא איזה פלי סטיישן נייד, חדש. מישהו יודע על מה מדובר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר? אני עכשיו בדיוק רואה (17 פרקים, דקה+- כל פרק). זה פשוט קורע
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העתיד של עולם המשחקים : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש אתר או משהו שיכול להסביר לי איך עושים בצורה טובה את השיט הזה? יש לציין שגם בטורים רגילים של אינפי הייתי סופר חלש ועכשיו כמובן זה מתנקם בי:-)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואם יש אפשר לינקים בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-