כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם סתם מעניין אותי לראות כמה תספורות מעניינות ויפות תביאו תמונות אם אתם רוצים או שתסבירו :>
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל להתעסק בפנים של המחשב וכל זה יש איזה משהו שאני צריך לדעת? כלומר, בקיצור: יש איזה קורס לאלקטרוניקה בסיסית שכדאי לעבור קודם? או סתם איזה ספר/סרטון שכדאי לי לראות? סתם לידע כללי, מאוד מפריע לי שאני לא מסוגל לנקות מאווררים בל לגרום לקצר איפשהו.... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://my.spill.com/profiles/blog/show?id=947994%3ABlogPost%3A355506
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני לא יודע מה לעשות עם המחשב הישן, המפרט שלו הוא INTEL E8400 KINGSTON DDR2 4X1GB RAM GIGABYTE DS3L P35 500GB WD GEFORCE 8800GTS CM590 וספק ג'נרי חשבתי לקחת ממנו את ה500GB שיהיה כעוד מקום לאחסון קבצים במחשב חדש בנוסף ל 1TB שקניתי עם המחשב החדש, ולקחת את הכרטיס מסך שישמש ככרטיס PHYSX במחשב החדש, מכיוון שהמחשב החדש הוא עם HD6870 CF, או שאני יכול למכור אותו לחבר ב 1100 שקל, לקנות SSD 80GB ועוד ישאר לי כ 300-400 שקל בצד. מה אתם הייתם עושים במקומי? כל אחד מציע לי משהו אחר, אני כבר לא יודע מה לעשות. הבעיה זה שיש כולה 3 משחקים כרגע עם PHYSX שאני מתכוון לשחק בהם בכלל, אם היה תמיכה יותר גדולה לפיזיקס הייתי הולך על האפשרות הזאת בלי לחשוב..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב לי בתחילה להבהיר שאני מתנגד בתקיפות לכל פגיעה שהיא בכל יצור חי ! לאחרונה שמתי לב שחלה עלייה במודעות בנושא פגיעה והתעללות בחיות, וברצוני לחדד משהו קטן. המושג "בעל חי" אינו מתכוון רק לתרנגולים, לכבשים, לפרות ולחתולים, אלא גם לנו - בני האדם. שיטוט קטן באתר ogrish יוביל אתכם למסקנה שההתעללות המופנית כלפי בני אדם אינה פחותה מההתעללות בחיות. הובילו את סמן העכבר לארכיון ה- Brutality, ו/או Terrorism ו/או Murder ותיווכחו למצוא מספר לא מבוטל של מקרים מזוויעים (ואין אפילו צורך להיכנס לתמונות, מספיק לקרוא את הכותרות) בהם אנשים מתעללים באופן לא צודק באחרים. אז כאשר אנחנו צועקים -"די להתעללות בחיות", עלינו באותה נשימה גם לקרוא ולפעול למען הפסקת ההתעללות בבני האנוש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition.html פשוט לראות את הסרטון,לא צריך להרחיב במילים מכיוון שאתם תרצו להפיץ אותו בעצמכם וכמובן אל תשכחו לחתום.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
אני מתעניין במיטה וחצי, יש לי חדר דיי גדול ובקרוב הוא יתפנה סופית ויהיה רק לרשותי, אז אני רוצה מיטה וחצי וההורים דיי מבטיחים.. אז מה אתם מציעים? יש לכם הצעות למיטה וחצי מסוימת? יש לכם התנסויות בכמה מהן איזה מהלצות וכו' =] תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בפני כמה אפשרויות, אני רק רוצה חוות דעת כללית אני לא רוצה לערב אותכם במה שאני עובר ומה ההשלכות. סיימתי צבא וכרגע אני לא עושה כלום עם החיים שלי, התוכנית הכללית שלי היא לטייל בעולם, אני לא מעוניין ללמוד עכשיו וכנראה שגם לא בזמן הקרוב. יש לי אזרחות אמריקאית ופה אני מתלבט. אני רוצה לטוס לארה"ב לבקר, להנות ומשם לראות לאן אני ממשיך. קרוב משפחה שלי פה בארץ כנראה יכול לסדר לי עבודה בעגלות\מובינג (moving) בAtlanta, GA. לפי מה שאני יודע זה כסף טוב, הרבה שעות עבודה וקצת הוצאות. ואפשרות אחרת היא לטוס לארה"ב לגור עם חבר מהתיכון, יש לו כבר עבודה בשבילי 11hrs@11$ an hour, אני יכול לגור אצלו בבית לכמה זמן והתוכנית היא לשכור דירה, לקנות רכב... כרגע אני רוצה להנות, פחות לעבוד, לע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי הכי מתאים לשאול פה. מגיל צעיר אהבתי כל מה שקשור למחשבים, אבל אף פעם לא היה לידי מישהו שמבין שממנו יכולתי ללמוד\לפתח את הידע. תמיד קינאתי באלה שתמיד ידעו את הפיתרון לכל בעיה במחשב, שידעו להכנס במחשב למקומות שה' יודע איך הם נכנסו אליהם... [כל מה שקשור למושגים שונים, איך המחשב בנוי, וכל מה שמסביב]. אני מתכננת ללמוד מחשבים, ורציתי לדעת אם יש למישהו מושג מהם הדרישות? המלצות? כמובן יש גם רצון לעבוד בעבודה שכוללת התעסקות עם תוכנות מחשב וכ'ו... האם יש לזה דרישה כיום? אילו עבודות יש הקשורים למחשבים? [כדי שאוכל לבחור לאיזה כיוון ללכת]. אני באמת רוצה להצליח בזה ואני מקווה שלא מאוחר בשבילי...[בת 19 ]. אשמח לשמוע דעות.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מסורת שהתחילה מ 2004 - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 גם השנה, רוקפורד דואג לרווחת משועממיו ומציין, במלוא גאון והדר, את ההמשך ל"רדוף אחר החוטאים". שימו לב שהנהלת נתיבי איילון התחשבה בפניותיי מהשנים הקודמות והוסיפה עוד חמש מצלמות למחלפים הבאים - מחלף וולפסון, תל-גיבורים מכיוון דרום ומחלפים הרצליה I/II והרצליה צפון. ציד נעים.
-
- 55 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מתכוון ללמוד שנה הבאה הנדסה והתחום שבו ארצה להתעסק הינו תחום החומרה (במחשבים כמובן) תחת איזו הנדסה התחום הנ"ל נכנס? או שבכלל לא מדובר בהנדסה? סמיון.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
יש לי ולחבר שלי התערבות , אם אומרים באנגלית : what a pretty boy ! זה כינוי להומו ???
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי התערבות ממש חשובה עם חבר אוקיי השאלה שלי היא האם מאוורר משפיע באיזשהי צורה על מהירות המחשב? עכשיו אני חושב שכן כי בוא נגיד שהמעבד נמצא בטמפ' נמוכה יותר הוא פועל יותר טוב ופועל מהר יותר לכן אני חושב שאני צודק. הוא חושב שלא ואומר שאין קשר למאוורר. עכשיו תנסו לתת לי תשובה של כן ולא ואם אפשר גם הסבר.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב האיש הזה התערב עם אחת שהוא יבנה אתר ואם יכנסו בו מעל 5 מליון איש עד גמר המונדיאל היא תתפשט ותרוץ בגמר המונדיאל מול הטלזוויות הנה תמונות שלה הנה האתר יש בנתיים מעל מליון כניסות יאלה להכנס! רק לא לזייף כי פעם שעברה זייפו והוא נאלץ לעשות ריסט למונה אז בבקשה לא לזייף! http://www.sonjaswette.com/index_en.html
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, לפני בערך חודש נאמר לנו כי יהיה לנו Book Report בקרוב, אז החלטתי שזו הזדמנות טובה לקרוא ספר שרציתי לקרוא כבר הרבה זמן(באנגלית כמובן) - התפוז המכני. עכשיו, עבר חודש, מתוכו קראתי בעצם רק איזה שבוע וגם בשבוע הזה ההספק שלי היה די נמוך, בערך 70 עמ', אולי אפילו פחות, שבד"כ אני קורא בערך 70 עמ' ביום(בעצם לילה). הבעיה שלי היא שאני א' יודע את הסיפור הכללי בספר עוד לפני שקראתי אותו וגם את הסוף כמו כן הNasdat בהחלט לא עוזר להבנת הספר ואני מרגיש שהוא קצת לא זורם לי... הקטע הוא שאם הספר באמת היה משעמם אותי פשוט לא הייתי ממשיך לקרוא אותו(כמו טולקין למשל, שאחרי מאמצים מרובים סיימתי את הוביט וFellowship of the Ring אבל הם שיעממו אותי ממש ולכן לא המשכתי לשני הספרים…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל החלק מזכוכית התפוצץ, נשאר רק החלק של ההברגה והוא לא מסתובב.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסיפור הוא ככה התקבלתי לעבודה חדשה אתמול :yelclap: הבעיה זה שאני לא יודע כמה זמן אני צריך להודיע לחברה שאני עובד בה כרגע (חברת אבטחה ) עבדתי בסביבות הכמעט 3 חודשים בחברה הזאת , הבוס שלי בחברה אמר לי שאני צריך לתת התראה של 14 יום אבל לפי אתר משרד התעשייה המסחר והתעסוקה יש לחשב את ימי ההתרעה כיום 1 לחודש עבודה בחברה , בקיצור 3 ימים ....... מה הנכון פה ? ולמי שיש ניסיון בעניין נא להגיב . תודה הנה שני אתרים עם חישוב ימי ההתרעה: http://www.hilaporat.co.il/article.php?id=405 http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/CF39F22A-6E52-4C89-84A1-648460971551.htm
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, שמי יעל ואני עבדתי במקום עבודה מסוים ללא תנאים שבו הייתי מקבלת שכר מינימום, זאת לאחר ותק של 12 שנים. ביקשתי העלאת סחר מהעביד שלי בעקבות הוותק שצברתי במהלך השנים, ומאחר שלא הייתה הסכמה לכך בחרתי להתפטר ללא פיצויים וללא שום דבר. האם מישהו מכם יכול לעזור לי לקבל את הפיצויים שמגיעים לי? האם יש כאן אנשים שמתמצאים בנושא? אשמח מאוד לעזרה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אלו זכויות מגיעות לי ? אם התפטרתי מהעבודה אחרי משהו כמו 10 חודשים ? מה מגיע לי חוץ מהימי מחלה שנשארו לי ? אני אמור לקבל גם דמי הבראה ? משהו כמו 300 שקל על כל חודש עבודה ?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, בנוגע להתפטרות מהעבודה, האם לפי חוק אני מחוייב להודיע למעסיק כמה ימים לפני ? (אני עובד חודשיים וחצי בלבד). תודה *חתמתי על חוזה ובו רשום : העובד מחוייב במתן הודעה מראש בת שבועיים ימים לפני התפטרות מהחברה,וכי אם לא תינתן הודעה מוקדמת בת שבועיים ימים,תהא רשאית החברה לנכות משכורת של שבועיים מכל סכום שתהא החברה חייבת לעובד.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי שיעורי בית ולא למדנו מה זה. האם מישהו מוכן לרשום כאן מה פונ הצפיפות שלה(ואם היא מסובכת אז מה ה- F שלה, ופונ יוצרת מומנטים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
לדוגמה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439717,00.html אילו אנשים אחראיים לפיתוחים כמו זה שבכתבה - האם אילו אנשים שלמדו רפואה, ביולוגיה, ביוטכנולוגיה או ביוכימיה? אני בהתלבטויות מה ללמוד לתואר ראשון ואני, על פי ההתפתחויות, בוחר מה מעניין אותי יותר ומצאתי שאני רוצה ללכת לכיוון של פיתוחים כאלו. האם המשכורת בתור אדם שעוסק בדברים כאלה היא גבוהה [במידה והוא מצליח כמובן] ואיזה מקצוע משלב הייטק ורפואה\ביולוגיה [ואם יש אז גם ביחד עם כימיה] ויש לו ביקוש ומשכורות טובות בארץ. תודה מראש :-)
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-