כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
הזוועה! עכשיו הוא נראה כמו נענע, תפוז או וואלה... גועל נפש! רצחו בדם קר את העיצוב שלו...
-
- 55 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היה לי דגם של טליט (חברת פלאפון) שהתחייבתי עליו ל-36 חודשים לחבילת שיחות ו-SMS שעולה 69 שקל לחודש (והמכשיר עצמו עולה 9.9). זה היה לפני 10 חודשים ונשארו לי עוד 26. הפלאפון אבד. יש קנס יציאה מתוכנית ההתחייבות על סך 1000 שקל. אני רוצה בעיקרון לקנות מחדש מכשיר זהה או דומה אבל מפחד שפלאפון ינצלו אותי. איך אני יכול לצאת מהסיפור הזה בצורה הכי טובה וזולה? למי שקרה מקרה דומה - מה עשיתם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
הסתכלתי באיביי על גלאי מכמונות מהירות והמחירים בסביבות ה250ש"ח שבארץ עולה 1200 ש"ח השאלה היא האם לא יחרימו את הגלאי במכס..? מישהו פה רכש את הגלאי מכמונות מהירות של חברת צי'טה?
-
- 16 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אהלן ושבוע טוב לכולם! הייתי שמח לקבל עזרה והכוונה לגבי הגירה לחו"ל. הכיוון שלי הוא גרמניה ושכנותיה (אוסטריה, צ'כיה) או כאפשרות אחרונה ארה"ב\קנדה. כיוון שמבדיקה מהירה באינטרנט יש 1001 אפשרויות הגירה הלכתי לאיבוד. הבנתי שיש עורכי דין שמטפלים בזה? איך מוצאים אחד טוב? מה העלויות? האם שגרירויות של אותן מדינה פה בארץ אמורות לספק את המידע הזה ולעזור בתהליך או שאין עם מי לדבר באפיק הזה? האם למישהוא יש מידע שיכול לעזור (קרובים שעזבו, חברים שעזבו) וכדומה? כל מידע אפשרי יעזור לי! עריכה: מכיוון שזה יוצר בילבול, אפשר לצאת מנקודת הנחה שהמדינה שאליה אני רוצה לעבור זה גרמניה. אבל בכל מקרה השאלות לא אמורות להיות תלויות במדינה ספציפית אלה בתהליך הכללי של הגירה לחו"ל. תודה רבה מראש, והמשך ש…
-
- 56 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
מה לדעתכם על האליפות של מכבי חיפה בכדורגל ..!!!??
-
- 13 תגובות
- 680 צפיות
-
-
MFF RINGTONES מאיפו אפשר להוריד בחינם אולי ? יש לי מכשיר SAMSUNG E630 והוא תומך רק ב MMF * חיפשתי אבל כל מה שמצאתי היה הורדה בתשלום.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם. במסגרת לימודי תעשיה וניהול אני נדרש לערוך סקר בין אנשים שקונים מחשבים. אז כן, הלכתי לרחוב ושאלתי, אבל אני חושב שכאן אני אקבל תשובות יותר ענייניות ומקצועיות, אם אתם מבינים את כוונתי. בכל מקרה, לא מדובר בשאלות פתוחות, אלא רק שאלון עם שאלות אמריקאיות (א', ב', ג'), כך שלא יקח הרבה זמן לענות על השאלות הללו. אני מעריך מראש את כל מי שנותן תשובה. http://www.geocities.com/freezeil/questionier.html
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איזה סטיקט שאני רוצה לערוך אותו ולהוסיף לו משהו וגם אני בעבודה וגם אין לי מושג איך אז אם מישהו יוכל לתת לי את המייל שלו ואני אשלח לו ויסביר לו מה בדיוק אני רוצה (ממש פשוט אבל אין לי מושג איך) אני אשמח מאוד.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות משהו מNEWEGG. איך אני קונה? אני נכנס לדף של המוצר ואז? איך אני מכניס את הכתובות? כמה עולה משלוח? לאיזו ארצות אפשר לשלוח?. ???
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא עובר פה על שום חוק אם כן אז סליחה ותנעלו בסה"כ המשחק הזה הוא כבר בין איזה 25 שנה משהו כזה SUPAPLEX אני מחפש את המשחק הזה אבל פרוץ עם כל השלבים פתוחים תודה מראש טל
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי ! תגידו יש משהו עם נסיון שעובד עם זה ? אני הייתי מעוניין לשמוע קצת הסבר איך כל זה עובד בצורה מפורטת פשוט באתר שלהם קצת היה קשה לי למצוא הסבר נורמלי ... ואם בכלל אנחנו (ישראל) יכולים להשתמש בזה ...?
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
http://www.heep.co.il/heep/media/135728 די מזכיר את היום שאחרי מחר...אבל זה לא. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני עשיתי יג' יד' והייתי בפרוייקט שח"ק..(חיל האוויר) עשיתי כבר את הטירונות שלי בעובדה 3 וחצי שבועות....חוץ מזה שחזרתי הביתה שחום כמו יוצאי אתיופיה היה לפנים . עכשיו שאלה לי אליכם... אני מחר מגיע לטכני למיונים, מישהו יכול להגיד לי מה יקרה בשבוע הראשון של המיונים הזה? האם היום מבחנים למינהם? חבר של ההורים שלי שעובד בתעשייה צבאית נורא ממליץ לי ללכת לקורס של אבנט כחול אם יצא לי לקבל את זה.. מה אתם אומרים על הקורס הזה? (כבר קראתי אשכול אחר שהיה פה אבל עבר כמעט חצי שנה אולי משהו השתנה)... אגב, אני גר בראשון לציון וחשבתי אולי ללכת לכיוון של הקטב"מים כי ראשון ופלמחים זה קרוב מאוד.... תודה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איך קוראים לסרט הצילצול באנגלית? למה כי אני רוצה להוריד אותו מאתר מסוים וצריך ליכתוב באנגלית. (אם זה ווארז תינעלו) :-X.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה לעזזל הדבר הזה? אקש וטקסט סוג ז' אבל חוץ מזה הכל נראה אמיתי, ומושקע (משקע מדי...זה אמיתי?) http://www.drunkencat.com/media/1126241191
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מזל לרגל יום הולדתך ה19 ג'ובניק שכמותך שמנמנים כרגיל: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא ארנק שחור מבחוץ ואדום מבפנים. אני לא מדבר על ארנקים כמו של ELEMENT אלא משהו יותר קלאסי, ומספיק גדול בשביל תעודת זהות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק רוצה לשתף אתכם בסיפור משוגע שקרה לי. נפשתי באכסניה בכריתים לפני כשנתיים והסתובבתי שם עם חבורה שרובם היו גרמנים. שמרתי על קשר עם רובם באימייל, ועם הזמן הם הצטרפו גם לרשימת החברים שלי בפייסבוק. לפני שבוע קיבלתי הודעה בפייסבוק מבחור שאני לא מכיר. הוא אמר שהוא עיתונאי ומחפש מידע לגבי אחת מהבחורות שהסתובבה איתנו בחבורה. אמר שכל מידע לגביה חשוב וביקש שאצור איתו קשר בטלפון או בכתובת המייל שלו בעיתון. התעלמתי מזה מתוך אי ידיעה של מי האדם ואם הוא באמת מי שהוא טוען שהוא. אחרי יומיים קיבלתי הודעה נוספת ממישהי שאני לא מכיר. היא אמרה שאותה בחורה נעצרה על רצח שני ילדים ופציעה קשה של האמא של אותם ילדים. היא סיפקה קישור לכתבה על אותו מעצר. בכתבה לא היה מידע רב. שמה של הבחורה או תמונתה…
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אתר נחמד שעוזר לך להבין האם אתה אדם או רובוט: http://www.hotcaptcha.com/ צריך לבחור 3 תמונות של נשים יפות (אפשר לעשות את המבחן גם עם תמונות של גברים) וללחוץ על Submit. אם בחרת נכון, אז אתה מקבל הודעה שמאשרת כי אתה אדם. במידה ובחרת בתמונה של אדם מכוער, אז אתה כנראה רובוט.
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
כמה סרטונים חמודים שלהם: פרק 1: פרק 2: פרק 3: פרק 4: http://www.youtube.com/watch?v=u14Yq0gHnC4 פרק 5:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-