עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sagi_10,

שלום פה אני רוצה שכל אחד יכתוב איזה חיות יש לו.... לי יש: ז'אקו (סוג של תוכי מדבר) 6 חתולים כלב דקל ארוך שער(גזע כלב) וזהו!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. עד לשינוי הפורמט, הפורומים היו פעילים מאד ונכתבו בהם מלא הודעות מועילות. היכן אפשר למצוא את ההודעות האלה? האם אפשר לחפש בתאריכים האלה? היכן כל ההודעות *שלי* שנעלמו לי? תודה

3. http://www.themarker.com/news/1.1692797

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eladbu,

אז הנהתמונה שאחי הקטן שלח לי! איזה חיים טובים למי שלא מזהה זה הבחור שתקלט באולימפידה טיאסטו! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. לפני זמן מה פתחתי אשכול שבו הצהרתי על כוונתי לקנות אופניים, האופניים כבר אצלי והבעיה היחידה ביינתים היא שהפכתי לפרואיד בכל הקשור להשאיר אותן בחוץ.... הבנתי שמנעולי הU-LOCK נותנים פייט הרבה יותר רציני מאשר שרשרת ושהפריצה תיקח לא דקה~שתיים אלה הרבה יותר,וזה בדיוק מה שאני מחפש. אז לפני שאני נוסע מחר לתל אביב בשביל לקנות את הדגם הבא http://www.sasimple.co.il/product-p-6/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Series-4-STD-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html עד כמה נכון המידע שברשותי? והוספתי תמונה של האופניים פשוט כי ממ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מחפש רדיו לרכב השאלה שלי היא אם אני יביא רדיו מחול (פנמה) זה יעשה לי בעיות כדי לחבר אותו לרכב פה? אני משער שזה לא קשור כי המתח שהוא מקבל בא מהמצבר וזה בכל העולם 12V אבל אני רק רוצה להיות בטוח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by The-Devil,

כסא חדש למחשב!!! ;D ;D ;D כן, הוא אמיתי ואפשר לקנות אותו.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Sargon,

יש לי מלא יתושים גדולים בבית. אני אומנם משאיר את החלונות פתוחים, אבל אני חושש שאוליי יש איזה ביוב או משהו שלא שמתי אליו לב. האמת כשאני יושן אין לי בכלל את הקטע הסופר מעצבן שאתה ישן ואז איזה יתוש עושה רונדלים סביב האוזן שלך ועושה רעש שמשגע פילים. אוליי זה באמת תקופה ובגלל שאני פותח חלונות, אם היה בעיה בבית הם היו נכנסים גם לחדר שינה(שהחלונות שם סגורים)?

9. Started by TaMiRn2,

אני מנגן בערך ארבעה חודשים יש לי איבנז אי אקס כשאני מחליף פיקאפים עם הסוויטצ' אפשר לשים לב שהסוויטצ' דפוק ושצריך לשחק איתו טיפה כדי שיוכלו לשמוע אם אני מחליף פיקאפ אני מעוניין להחליף את הסוויטצ' (וגם את מתג ווליום והטון הם גם טיפ טיפה דפוקים הזדמנות להחליף גם..) איך אני עושה את זה? הגיטרה זה -האמבקר סינגל באמצע והאמבקר ההוראות האלא מתאימות? http://www.shredguitars.com/showthread.php?t=31910 ואיך אני בכלל מגיע אלייהם? אני צריך להוריד את הפיקגארד? (חשוב להדגיש שאני מעוניין לעשות את זה בעצמי... אם אתה רוצה לעשות משהו בצורה טובה עשה זאת בעצמך..) ורציתי לדעת גם מה זה FOOTSWITCH להלן http://accessories.musiciansfriend.com/product/Boss-FS6-Footswitch?sku=421384 ואיך הוא בדיוק …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלא שורץ בילדים בני 16 שטופי הורמונים. האם קיימת חיה כזו? רצוי בעברית.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אורח ztos--

טוב לא צריך להסביר הרבה.

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. טלויזיה של LG דגם RT-21CA22E ככה היא נראית: http://planet.nana.co.il/jw666/TV.JPG

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by DeaglinG,

שלום, אני מנסה למכור את המחשב שלי כרגע ואולי לקנות מחשב נייד למטרות נוחות.... המפרט הוא כדלקמן: Pentium 4 2.8C 800Mhz 512K Asus P4P800-E Deluxe Corsair 512MB (2x256) PC-3200LL MSI Geforse 5900FX 128MB 256BIT Creative Audigy 2 ZX Thermaltake 420W APFC Thermaltake Xaser III V2000A זהו בעיקרון... ויש גם הארדיסק של סיגייט די ישן 40GB... אם צריך עוד משהו תגידו. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

*אני לא שואל בתור ביקורת רעה או משהו - להפך אני מת על אילת והייתי בה פעם, פעמיים אבל לא ניצלתי כי הייתי עם המשפחה עכשיו אני נוסע עם ידידה ככה אני אוכל לעשות מה שאני רוצה* - בננות - מסיבות - קמיקזה - לקפוץ מהגשר הכיפי הזה - להיות באכסניה\מלון \באוהל ( ;D) -לצלול - להיכנס לבתי מלון ולבריכות שם מה עוד ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. נלקח מרוזנפלד ה**** נתונה הפונקציה א. כמה אסימפטוטות מקבילות לצירים יכולות להיות לפונקציה הנתונה? ב. כמה נקודות חיתוך עם ציר ה-X יכולות להיות לפונקציה fx במקרה שיש לה נקודת אי רציפות סליקה אחת ? ג. נתון כי גרף הפונ' FX מקיים את התנאים הבאים: 1. חותך את ציר הX בשתי נקודות שונות 2. אינו חותך את הישר y=a 3. יש לפונ' בדיוק אסימפטוטה אחת המקבילה לציר ה-Y 1.חשב את C 2.מצא את התחום בו נמצאים הערכים של a (פה נתקעתי .. איך עושים את זה?!) ד. המשיק לגרף הפונ' בנקודת החיתוך של עם ציר ה-y יותר עם הקרן החיובית של כל אחד מן הצירים משולש ששתחו 2.25 יח"ר. מצא את a ו b ה. מצא את האסימפטוטות של הפונקציה המקיבלות לצירים , את נקודות החיתוך של גרף הפונ' עם הצירים ואת תחו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. תראו מה המצב: אני צריך להכין עבודה באנגלית על בית ספר תאורטי (שאני החלטתי שיהיה ללימוד המיומנויות בשביל להיות טרוריסט) אני צריך רעיונות בשביל הדברים הבאים: * מיומנויות הדרושות בשביל להיות טרוריסט * קורסי חובה * קורסי רשות בבקשה תכתבו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by sevenX,

מי שעובר את שלב 3 מאה שקל. מומלץ להדליק רמקולים. http://www.winterrowd.com/maze1.swf

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מכונית עומדת בצומת.ברגע שאור הרמזור מתחלף לירוק היא מזנקת בתאוצה קבועה של 2.5M/S במשך 10S, ואז היא ממשיכה לנוע במהירות קבועה. ברגע הזינוק נכנסת לצומת משאית הנעה באותו הכיוון במהירות קבועה של 72KM/H א.מתי משתוות המהירויות של שני כלי הרכב ב.מהו המרחק בין שני כלי הרכב ברגע הנ"ל ג.מה המרחק בין שני כלי הרכב ברגע ש T=10S ד.מתי והיכן כלי הרכב נפגשים אשמח אם תוכלו לעזור לי אפילו באופן חלקי *** איפה שהדגשתי ה -S בשנייה, רק לא ידעתי איך לסמן.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש את החוק האחרון : curl x B = u0 J + u0 e0 dE/dt עכשו ננחי יש לנו מגנט רגיל, יש קווי שדה מגנטי שיוצאים מצפון, מקיפים את המגנט, נכנסים לדרום, ועוברםי בין דרום וצפון בתוך המגנט המסלול של הקווים מעגלי כך שבנקודה מחוץ למגנט cul x B הוא לא 0 אבל : אין כאן בכלל זרם חשמלי כלומר J = 0 ואין שדה מגנטי כלומר גם E ו dE/dt = 0 איך זה מסתדר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by sausage,

האבקה הלבנה שעל המסכה עושה כואב בעיין :nutty: מדדתי אותה ושפשפתי ת'עין והקקי הזה היה לי על היד. אויש, אני יכול להיות כזה טמבל לפעמים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Tov_Tov,

אני מעוניין לטוס לברלין בין התאריך ה1.5 עד 4.5 וכבר קרוב לחודש שאני מחפש כרטיס טיסה שיהיה כמה שיותר זול, טיסה ישירה בלבד ומצאתי שטיסות לואקוסט כנראה מתאימות לי ולצרכיי .. הטיסה היחידה שכרגע מצאתי במחיר סביר היא של easy jet במחיר של 320 דולר, אבל השעות לא משהו בכלל והחזרה היא ב7 בבוקר ביום ראשון כלומר אני מפספס יום שלם מהטיול.. בקיצור השאלה שלי היא כזאת לכל בעליי הנסיון מבינכם, טיסות לואו קוסט מתרבות לקראת תאריך הדד ליין? והאם המחיר יורד או עולה ? לחכות לסוף או לא ? התאריך מאוד חשוב ולא גמיש המלצה לעוד דרכים לחפש כרטיס בזול ? אציין שכל התהיות האלה נובעות מהדילים שיוצא לי לראות על ברלין לגבי דילים של הרגע האחרון לדוגמא כרגע יש דיל בגרופון לחודש פב' ב800 שקל לטיסה שזה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by YarinPC,

ערב טוב, שמי ירין מורובטי, מבין בחומרת המחשב ומהנדס תוכנה. בן אדם רציני ואחראי, לשעבר בעל 2 חברות אחסון גדולות. לכל שאלה או תמיכה ניתן לפנות לאימייל: @@@@@@ צונזר - הצפות יחסמו רשמית ללא הודעה מוקדמת. גמר חתימה טובה. ירין.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מתכון למשחקים בקופסאות, לא משחקים שמורידים....

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.