כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
כפי שאתם רואים יש אובך וגם ייתושים לא חסר, יש לכם פיתרון לבעיית הייתושים? קשה לי לשבת מול המחשב כי כל פעם איזה ייתוש בן זונה בא ועוקץ אותי...
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
.[~]. Gsv kzhhdliw gszg blf mvvw rh gsv mznv gszg yvolmth gl gsv nzm gszg hzbh gsv mvcg hvmgvmxv: "Givzg blfi kzhhdliw orpv blfi gllgsyifhs. Wlm'g ovg zmbylwb vohv fhv rg, zmw tvg z mvd lmv vevib hrc nlmgsh."
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מאחל לכל חברי הפורום חג שמח, ושתהנו מהחג! ד.א - יש משהו מיוחד שאתם עושים בחג?....
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן .. אני מחפש את התמונה הזאת : http://img29.echo.cx/img29/4701/avatar1038211jn.jpg בגדול .. אם למישהו יש יהיה פגז תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת צחוק לא יזיק בתקופה הזאת בדיחה מה-1 לאפריל דיי חביבה ענו על שאלון קצר שיתן לכם פירוט משעשע על העתיד לגביי מצב חיי האהבה והמין שלכם מיועד לשני המינים וממש מצחיק כנסו ותהנו הערה חשובה! ההודעה המופיעה בסוף היא בגדר הומור בלבד אין לייחס לה חשיבות אין בה כל אמת בשום דבר ! אבל עדיין מצחיק
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן האם ניתן לשתף סרטונים שמוצגים לי בפייסבוק (שאנשים אחבים "אהבו" או שיתפו) בוואצפ עם מישהו או בקבוצת וואצפ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נפגש עם מישהי בתל אביב בקניון עזריאלי שבוע הבא. זה סוג של דייט. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות בתל אביב? אולי יש איזה סרט טוב, משהו רומנטי למשל? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה אנשים שואלים אותי אם שון פול עשה תאונה ואומרים לי שהוא צמח... אמת/שקר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה כן אני יודע שלא הייתי פעיל פה בזמן האחרון וזה כי לא היה לי זמן.. אבל מחר כל זה הולך להיות אפילו גרוע יותר.. אני מתגייס לצהל מחר נקווה שאני אוכל מידי פעם ככה לקפוץ לפה ולראות מה חדש ואיך העסק זז יאללה אין לי יותר מידי מה להגיד חוץ מבהצלחה לי ולהתראות לכם נתראה... ;D
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=py8EiO6DQb0&search=car%20accident ועוד אחד פסיכי, אבל עם המון מזל:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה? טוב אז הכנתי חלק מהעבודה באנגלית ואני צריך להראות למורה מחר נראה לי איך התקדמתי... בקיצור, אני לא בטוח אם ההדגשות וכל החרטא הזה הופכים את החלק של העבודה שהבאתי לכם למצועצע מידי או מציק... מי שיש לו דקה פנויה שבבקשה אם בא לו יציץ בעבודה. *כאן היה קישור :-) עכשיו הוא לא פה .* עריכה : הינה ערכתי את העבודה קצת עכשיו מה שמודגש קשור! http://rapidshare.de/files/6824348/____ae_________-_____.doc.html תודה מראש לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש מכשיר קטן שאפשר לסחוב שמאפשר לעשות רעש מאוד חזק כמה שיותר חזק יותר טוב האם משהו יכול להמליץ לי ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שעובר את שלב 3 מאה שקל. מומלץ להדליק רמקולים. http://www.winterrowd.com/maze1.swf
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מישהו יש את המעבד הזה ומריץ ubuntu/Lubuntu? לצורך תכנות בשפת C עם GCC? ויכול לתת חוות דעת עד כמה חלק זה רץ ב FeatherPad או gpedit?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם כן תנו המלצות לאלבןמים הטובים ביותר תודה מראש MAX PAYNE
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, איש אחד שאבא שלי עובד איתו, הביא לי את המנחשב שלו לתיקון. ביצעתי את הדברים הבאים: 1. גיבוי הקבצים שהיו על ההארדיסק 2. פירמוט והתקנה מחדש של חלונות 98* 3. מצאתי את כל הדרייברים של הלוח (לקח לי דיי הרבה זמן) 4. התקנתי את הדרייברים 5. שמתי עוד בורג ליציאה למסך (הכרטיס מסך מובנה על הלוח) 6. התקנתי אופיס 2000* 7. התקנתי כמה תוכנות קטנות 8. התקנתי worms armageddon* 9. את כל ביצעתי בלי עכבר!! (יש לו רק יציאת סריאל במחשב) *חוקיותם מוטלת בספק, if you know what I mean... כל הסיפור לקח לי שלוש שעות בערך (המחשב ישן). אני מתכוון לנפח קצת את כל העסק ("כרטיס מסך שלך התפרק לגמרי...", "הייתה תקלה חמורה מאוד בווינדוס ,לקח לי הרבה זמן..."). מה אתם חושבים שאני צריך לקחת על כל זה? 20…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום. ברשותי מכונת גילוח פיליפס HQ7350 נטענת ולאחרונה יש איתה בעייה: מכונת הגילוח הזו מגיעה עם מטען שאמור לשמש גם כשנאי להפעלת המכונה ממנו במקום מהסוללה במקרה והיא מתרוקנת בזמן הגילוח (מהירות סיבוב המנוע יורדת באמצע הגילוח), היות והמכונה לא הגיעה עם כבל שנאי נפרד מהמטען שלה, אך כתוב שאפשר להשתמש בה עם שנאי. עד לאחרונה, כאשר הסוללה הייתה מתחילה להתרוקן בעת הגילוח והייתי מתגלח כאשר היא מחוברת עם המטען לחשמל, המנוע היה מסתובב במהירותו האופטימאלית (בהשוואה לכאשר היא לא הייתה מחוברת שאז הוא היה מסתובב לאט יותר, כיוון שהסוללה מתרוקנת). בתקופה האחרונה, נוכחתי לשים לב לכך שכאשר הסוללה מתרוקנת ומהירות המנוע יורדת, כאשר אני מנסה להתגלח כאשר המכונה מחוברת עם המטען לחשמל, אין שיפור ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ראיתי לפני כמה ימים איש זקן הולך עם משקפיים שמכסות חלק גדול מהפנים והעדשות היו שחורות, אני די משוכנע שזה משהו רפואי אבל מעניין אותי לדעת מזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחותי חיה בטאיוואן ובמסגרת העבודה שלה היא צריכה לחייג הרבה לישראל. מישהו מכיר דרך טובה וזולה לעשות את זה? האם היא חייבת להצטרף לחברת תקשורת ישראלית כלשהי או שהיא יכולה לחייג עם סים מקומי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-