עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by cganir,

אז מה אתם חושבים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אין לי איך להגיע...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

For roughly ten years, the Jokers Cards have slowly revealed themselves to all, bringing with them their magical messages. Many have been waiting in agony at the approach of the Sixth Jokers Card. Their waiting is now at an end. http://www.insaneclownposse.com

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בבקשה תעזרו לי להיכנס לסרבר הזה! נ.ב סליחה אני לא יודע אם זה הפורום המתאים בגלל שאני לא יודע באיזה פורום לכתוב בתודה -Cyber-Tek-

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by cellular777,

קודם כל אני מעריך מאד את האתר שלכם ואת אנשי הפורום אני אמנם פריק מחשבים (לא כמוכם) אך עקב בעיות רפואיות אני נאלץ להיות בבית הרבה שעות. על מנת להתפרנס הוצע לי לעבוד בבית. בשיווק הנושאים הבאים : הקמת חנות דיגיטלית בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים הקמת חנות וירטואלית בשיתוף עם בזק בינלאומי - במחירים נמוכים הקמת אתר תדמיתי בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים BACKUP ONLINE עבור חברות קטנות או משרדים שיעבוד גם בשיתוף עם בזק בינלאומי-במחירים מאד אטרקטיבים תוכנה לניהול מערכת שעות לבתי ספר מאגרי מידע של חברות ההיטק במדינת ישראל עם אמצעי שיווק מן הזולים במדינה- ב15% מהמחיר הרשמי. וקצב עידכון ריבעוני ולא קצב עידכון שנתי הייתי מאד מעוניין לשמוע את דעת המלומדים על כל נושא, ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by udicol,

אהלן חברה. היום יום ראשון בסביבות הבוקר נכנסתי למכונית של חברי , ואופ כמה צילומים. רק חבל שהאתר לא עלה , כך הייתם רואים את האתר במחשב. וואללה:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מבקש מכל אחד ממכם לתאר שקורה משהו עכשיו. למשל שהמכונית התקלקלה, שהאינטרנט נפל, תמציאו סיטואציה, ותגיבו עליה. קדימה אנשים, הביאו לפה אנרגיות חיוביות.....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, זוכרים אותי? טוב בכל מקרה הנה סיפור על המחשב. ב16.7 נתתי את המחשב לתיקון אצל חברת "משב" (שהחנות תתפוצץ) ואני טענתי שיש בעיה בזיכרון והם אמרו שזה הלוח אז אחרי כ3 וחצי שבועות קיבלתי את הלוח, הלוח עבד טוןב והם גם החלייפו לי את הזיכרון שהם טענו שהוא טוב לקחתי את המחשב והחיישן טמפרטורה לא עבד נתתי להם שוב את המחשב ואחרי חודש משהו כזה הם קיבלו את הלוח והוא לא עבד אני אמרתי להם שהלוח לא טוב והם טענו שזה שזה המעבד לקחתי את המחשב הביתה והלכתי לאזטק הם אמרו לי לפנות ל"משב"הלכתי אליהם ואחרי כמעט שלושה שבעות קיבלתי את המעבד שזה היה אתמול הרכבתי אותו וזה עדיין לא עבד דיברתי עם הטכנאי שלהם בטלפון והוא אמר לי להביא את הזיכרון באותו רגע הלכתי אליהם והם החליפו לי את הזיכרון …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הנה קישור זה פורסם כל הכבוד http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=40263

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ^HocK^,

הנה הכתבה... עוד פאק של חומרה או משהו מתוכנן מראש של מיקרוסופט להשתלט על העולם...??

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by imac,

Personal Computer לא ומה זה PPC?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Eliaho,

http://www.djmonkeyboy.com/flash/Allyourbase.SWF no further words ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dror6,

רוטר גובה כסף על שמוש בפרום שלו כסף על חשבון אלו שם בעלי הידע למה הוא לא משלם לאלו שכותבים לו לפורם או עונים לשאלות

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  14. הת'רד הזה בא בתגובה לת'רד חסר הטעם (בלשון המעטה) של e-r-a-n המשועמם. אני לא אסתיר את דעותי הימניות: גם אני לא אוהב ערבים אך יש מרחק גדול בין זה לבין שימוש בפרובוקציה מגעילה כזו. יש לגנות את זה בתקיפות ולעשות טיפול שורש יסודי. גם לחופש הביטוי יש גבולות מסויימים. אני מבקש מאחראי פורום זה גם למחוק את הת'רד הגועלי הזה ולא רק לנעול אותו. בגלל דברים כאלו אנחנו נראים רע בדעת הקהל העולמית. ולך e-r-a-n: או שאתה ילד קטן ומפגר או שאתה סתם מפגר. תבחר לבד.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by The-Fox,

כבלו את הכתבה הזאת בוואלה. ואני כבר שנים מנסה מנסה לנצח בטטריס !!!! חחחחחח, סתם :lol:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www3.quantumlynx.com/barontech/list/sayit.swf

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sxs,

אפשר לדעת את ה שם ו\או הכתובת שלו ? (גם אם זה לא באינטרנט...)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ההורים שלי ממש לא אוהבים לקנות מהאינטרנט שלא לדבר על אתר מחו''ל! אז הבעיה שאי אפשר להשיג את המוצר הזה בארץ ואני מאד מאוד רוצה אותו!! מה לעשות? איך לשכנע אותם?? בבקשה עזרה :'(

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ישנו שיר חדש ברדיו ... בהודית ! משהו אג'ה אג'ה .... מישהו יודע מה שם השיר ? איפה אני קונה את הדיסק המלא ?

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. Started by imac,

שלום.... זה יהיה מכתב עזבתי ... אני יודע שינעלו אותו עוד חמש דקות אז ברצוני להגיד כמה מילים! אני בפורום 4 וחצי חודשים ... מה לא עשיתי כדי לשפר את התנהוגותי .... עזבתי לחודש את הפורום איפסו לי את המונה קיבלתי באן... למשל אני יודע מתי אני לא רצוי ... למשל הודעות פרטיות כאלה: שלא נגיד ממי זה נשלח... אני אהבתי את הפורום שלכם בתחילת דרכי אבל עכשיו זה ניהיה בית סוהר! מילה במשמעותה... דרך הפורום הזה הכרתי מלא חברים... ואני יודע שלא אכפת לכם המנהלים והמשתמשים שאני עוזב אבל מה לעשות... ובמילים אחרונות אלה אני עוזב... דרך צלחה Hw ויהיה שלום!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה לשנות את הציור ליד השם שלי. בזמן שיעור חשמל משעמם התחלתי לצייר משהו דומה למה שהיה עד עכשיו, ערכתי והנה כמה תוצאות בגלל שאין לי מושג מה מוצלח יותר (או הכי פחות גרוע )אני נותן את השיפוט לכם הערות: אני לא בוחר משהו ממה שיש באתר כי זה לא ייחודי ולכולם יש אותו דבר. הציורים אמורים להיות מין CARTOON ולא יותר מדי אמיתיים. הם לא מעוגלים כי אני לא יודע איך לעשות את זה בפלאש או בשאר הדרכים (מתנדבים יתקבלו בברכה)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי כרגע מחשב שולחני מיושן, ואני מעוניין לשדרג מספר חלקים עיקריים בסכום של כ 5000 ש"ח. מצד שני, המחשב הנייד מאד קוסם לי, ולמרות שהוא מציג נתונים פושרים מאד ביחס למה שניתן לקבל ממחשב שולחני בעבור סכום דומה, אני עדיין מתפתה לנסות את האופציה הזו... מה דעתכם? איזה מחשב נייד אתם הייתם קונים בעבור 5000 ש"ח, והאם זה משנה איזו חברה עומדת מאחורי המחשב הנייד פרט לשירות ואחריות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by The Grey Matter,

הטריילר לשליחות קטלנית החדש... נראה שאנחנו הולכים לקבל סרט שווצנגר קלאסי (לפני שהוא התחיל עם כל השטויות של קומדיות וכל שאר החארטות)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by udicol,

הלכתי על זה בגדול ! חסכתי והחלטתי לרכוש מחשב ! הינה לכם: אם אפשר לשים לב, קיבלתי את המחירון בחוץ לארץ , כאן אני חייב לשלם הכל כולל הכל. מהירות 4Mhz זיכרון -64Kbyte דיסקט גמיש Floppy disk - 320k אני שוקל אם לקנות מערכת הפעלה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.