כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שמדבר כאן אנגלית טוב שיוריד את זה: Pablo francisco-stand up[comedy central] -170MB pablo francisco-bits and pieces-540MB תורידו תביאו לי פידבקים תתכוננו לבכי עצבני,לפכות זה מה שקרה לי.
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
נורא מעניין אותי הקטע במיוחד כאחד שמקודד... אני צריך את הפונט, הגודל, והאפקטים (אם זה BOLD או לא למשל) אני מדבר על הסרטים החדשים שמראים ב-HOT/YES לא הסרטים משנות ה-70.... תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
השידור היה אתמול ...
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום,בזמן האחרון יש לי יותר מידי זמן פנוי על הידיים,מידי פעם אני עושה כמה פירמוטים וכו... בזמן האחרון רציתי להפוך את זה לתחביב יותר משתלם. מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרסם את עצמי ואיזה חומר\תוכנות\ספרים\אתם חושבים שאני צריך להחזיק אצלי?
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימות תוכנות של פרטי אדם כמו מספר טלפון רחוב וכו'.. וגם אם התוכנות האלו בכלל חוקיות. תודה
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הינה תיראו באתר האטרקטיבי הזה >> למשל: http://secure.newegg.com הרכבתי מערכת מחשב עם AMD 4200 כפול / זיכרונות GSKILL 2G /לוח אסוס M2N-E / סיגייט HD 320 / מארז אנטק עם ספק וכו' .... http://secure.newegg.com/Newversion/Shopping/shoppingcart.asp?submit=view סה"כ 530$ = 2170 ש"ח בשער הדולר כיום אם הייתי הולך על מעבד הכי חזק של AMD ( ה 6000+ ) היה יוצא לי עוד 130$ = 530 ש"ח יותר ( עולם אחר) ובIQPC = החנות המשתלמת והאטרקטיבית ביותר בישראל ( עובדה) >> זה עולה 35% יותר!!! מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤595 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤542 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 R…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה המלצות לטראנסים ודאנסים מלודיים
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אוטוטו עוד להתסיים לי התחייבות עם בזק כיום אני משלם 85 על תשתית + ספק [בזק + בזק בינלאומי] על 2.5MB וזה נראה לי מחיר בזיוני! אני לי שום צורך באינטרנט מהיר יותר מזה מישהו בירר ומעוניין לשתף במחירים כיום? לא יודע אם זה שווה להתחייב שוב כי המחירים יורדים כל הזמן אני טועה? אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לדעת את ה שם ו\או הכתובת שלו ? (גם אם זה לא באינטרנט...)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,היום הלכתי ל-Office Depot --> וראיתי שם ספר של טכנאי PC על הדרך שמחבר הספר קוראים לו דורון סיון , הספר הוא צהוב כתום כזה , הוא עולה 170 ש"ח האם כדאי לי לקנות אותו? הוא יהווה לי עזרה בעתיד ? נ.ב הספר מדבר על חומרה , תוכנה , בעיות נפוצות ופתירתן , אבטחת מידע והגנה ורשתות... ועוד כמה נושאים אבל אלו בעיקרון , אנא תאמרו לי האם כדאי לי לרכוש את הספר , יש אותו למישהו פה? בתודה , VL.
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אנשים אני לא מאמין אני פשוט לא מאמין פתחתי את גליון 156, אפריל 07 של POPULAR SCIENCE ומה גיליתי בעמוד 26??? את זה.... מה שיש לי לומר זה WTF?!?!?!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
היי, קיבלתי במתנה פלאסק בסגנון של: http://makais.com/product_images/m/969/66105_h1_f__17049_zoom.jpg ורציתי לדעת איזה סוגי אלכוהול יכולים לשרוד שם הרבה זמן מבלי שיקרה להם משהו (עדיפות לדברים שלא צריכים ערבוב עם משהו אחר). תודה מראש, Zinger777.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל אני ממש בדילמה... עוד שבועיים בערך לי ולחברה שלי יש חצי שנה ותכננתי לקחת אותה לספא [גם פיצוי על זה שבתאריך שלנו אני אהיה באילת עם חברים :-P ] קיצר אני לא יודע איפה לעזאזל אני אמצא מקום טוב.. ראיתי המון דילים אבל מאיפה אני אמור לדעת מה לבחור? אני מוכן להשקיע איזה 500 במקום במרכז או ת"א... מישהו פה יכול לעזור? נ.ב. הקטע הוא שאני מחפש שיהיה לנו לא רק מסאז' אלא גם ג'קוזי בשביל לממש מוזה שיש לי כבר מזמן
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפתור חידה קטנה שנתנו לנו ולא מצליח...מישהו יודע? להלן החידה: אם נחלק מספר דו ספרתי בסכום ספרותיו נקבל מנה 7 שארית 3. אם נכתוב לפני ספרת העשרות של מס' הדו ספרתי הנ"ל את הסיפרה 5 נקבל מספר תלת ספרתי הגדול פי 33 מסכום ספרותיו של מספר תלת ספרתי. תודה לפותרים.
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום... לאחרונה החלטתי שברצוני להזמין כמה דברים מהאתר של Jab-Tech לאחר שראיתי איזה מבחר מצומצם של חברות וג'אג'טים חדשים יש בארצנו הקטנטונת... עכשיו לעיקר: 1.האם יש למישהו ניסיון עם האתר הזה??? 2.שמעתי שהוא עושה משלוחים לארץ אבל משום מה לא מצאתי את זה בכתב באתר... 3.מישהו יודע איך עובד המס או המע"מ על הזמנות שכאלה??? (עדיף מתוך ניסיון) 4. אני מעדיף לשלם באשראי דרך הטלפון... האם זה אפשרי??? 5. כמה זמן הספקה לארץ פחות או יותר???
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
כמה זמן זה לוקח? ובכללי אולי כמה זמן לוקח למשלוח UPS סטנדרטי? והאם אני אצטרך לשלם מכס על זה?
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. אני מזמין מאיביי 2 פנסים רגילים (אם אפשר לקרוא להם ככה, לא פנסים לרכב או משהו בסגנון) ועלות שלהם יחד עם המשלוח מעל 50$. האם אני בטוח אצטרך לשלם מע"מ, והאם יש עליםה מכס-ואם כן אז כמה? ניסיתי למצוא אבל מצאתי רק תיקונים לאחוזי מכס על גרעיני דלעת, לא על פנסים ??? 2.אודה לכם אם תעזרו לי בהעלאת רעינות לחיבור "אירועים ב 20 שנה האחרונות שהשפיע על מדינת ישראל" (כיוון שאני עצמי בן פחות מ 20 קצת קשה לי לחשוב על כאלה)-מדובר על אירועים בכל התחומים-פוליטיקה, ביטחון, כלכלה... לא רלוונטי כבר תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
( אני יודע ) הטלוויזיה היא 21" BROTHER היא די לא עובדת... אני מקבל חדשה. אז יש הצעות? ( 100 שקל? ) יו אני משועמם, הנה הסיפור המלא:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמרו לי שIsraComp זו חנות בפ"ת.. והאתר שלהם ממש מעצבן.. אין בו שום מידע על החנות ועל משלוחים.. שום דבר. בקיצור, אני רוצה לדעת: 1. איפה בדיוק נמצאת החנות? (כתובת, הוראות הגעה וכו') 2. האם הם עושים משלוחים? 3. יש להם מספר טלפון שאפשר ליצור איתם קשר?
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באב"ג תואר ראשון [הנדסת חומרים ופיסיקה, יש פה עוד מישהו ששותף לזה אולי? ] אניווי, החלטתי שבגלל שאני כבר לא זוכר כלום, אני אנסה להזכר טיפה במתמטיקה 5 יחידות, כדאי למזער את הכאפה המפורסמת בתחילת התואר, אבל הבעייה היא שאני פשוט לא מצליח להזכר בכלום. יש איזשהם אתרים באינטרנט [עדיפות גדולה בעברית], עם הסברים על כל החומר?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
SKYPC בדרום IQPC בדרום TMS בכרמל יש להם סנפים בת"א שאפשר לקנות מהם? כדאי לקנות באייבורי או KSP?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב איזה מורה אחד נתן לי הצעת מחיר כמה עולה שיעור נהיגה על אופנוע כבד עד 500 הילוכים?? במגרש של חולון??
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-