כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
בלי יותר מידי מילים, הנה הלינק - http://145.7.35.33/peugeot/peugeot205gti.wmv And the credit goes to ==> Frenzy !
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
- 42 תגובות
- 25.9k צפיות
-
-
-
-
לא ייאמן כל שעה , אני מקבל אימייל שמכיל את הוירוס מזל שהנורטון שלי מעודכן אני לא זוכר כזה וירוס מציק
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לברר מהם התנאים שנותנים לי אישור עבודה ? חלק אומרים שזה אם להורים יש מינוס גדול בבנק...אבל אני חושב שהתרוץ הזה לא הגיוני הרי לרוב המדינה יש מינוס גדול בבנק.. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בואו נדבר יותר עברית . אולי נבין אחד את השני יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, מצרף פה תמונה של אנטנה חדשה שהוצבה על גג קניון קרוב מאוד לביתי. אם מישהו יודע בוודאות אם מדובר באנטנה סלולרית אשמח מאוד לשמוע. או לחלופין אם מישהו יודע איך אפשר לברר גם אשמח לשמוע. תודה upload pic
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות דעת על האונברסיטה , המקום , האנשים ( חיי החברה הטובים שם , פיקציה או אמת ? ) , כל חוות דעת ( עדיף מפורטת ,חח ) תתקבל .
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
-
נניח בבגרות באנגלית יש בוחן שנותן להעתיק - לכל אלה שנבחנו פחות או יותר באותה כיתה יש 100 באנסין ויש להם תשובות זהות/דומות - יש סיכוי שיפסלו להם לנבחנים את הציון והם יצטרכו להיבחן שוב? שואל לידע כללי, ד"א..
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
למארז 3480 אני רוצה לאטום אותו כליל מכל הכיוונים שלא יצייץ! דגש על דבר אחד, שאוכל להזמין אותו לבית ככה שאם אפשר לא להמליץ על מקומות שלצריך לסוע אליהם או שבעיה להביא אותם לארץ. תודה. אגב התקציב נע בין 200-400 שח
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלומות ;D בעוד כיומיים יש לי מבחן מעצבן על מגילת רות. יש למישהו סיכומים של המגילה או אתר בו אפשר לקרוא סיכומים עליה? אנלא צריך משהו מפורט מאוד רק את עיקרי הדברים.. זה ממש ממש חשוב לי. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"טיילתי" לי בעולם ופתאום אני רואה משהו מוזר הרבה עיגולים כאלה שחלק מהם נראים כמו דשא וחלק קטן מהם נראים כמו אדמה...והכול ביחד מזכיר קצת צורה של חץ מה זה הדבר הזה? חח זה מזכיר לי את ה"ציורים" האלה שאומרים שחייזרים עשו...בכל אופן הדבר הזה נמצא נראה לי ליד ערב הסעודית או משהו...מישהו יכול להסביר מה זה? אגב תעלו טיפה למעלה יש עוד כאלה אבל בצבעים יותר בהירים ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כיתה ח עובר לח ו אני לומד באורט יגאל אלון בנצרת עילית כיתת מופת חבר שלי בחייל האוויר הטכני בחיפה ו הוא אומר שטוב שמה יש לי חברים מ חייל הים בעכו ו גם אומרים שטוב אז עם אתה משם או משם או יודע משהוא על הבית ספר עזור לי בבקשה הינה השאלות שמעניינות אותי על שני בתי הספר!!!: 1) איך הלמידה בשני בתי הספר איזה מיקצועות אפשר ליבחור אחרי בית הספר ו איזה כושי הלמידה של המקצואות איזה מיקצואות אפשר ליבחור במהלך הלמידה כיאילו בסוף 2)העם חייבים ללכת לצבא או אפשר ליגמור יג יד 3)לאן אפשר ללכת אחרי הבית ספר לילמוד 4)איך ההקשבה בבית ספר העם הילדים מתפראים או לא 5)איזה פקודות יש שמה איזה דרגות יש בבית ספר פסים ו כו 6)איזה מדים יש שמה העם אפשר לקבל תעודה לנסיעה חינמית באוטובוסים…
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות בקשר ל... ניחשתם נכון. שיער! בכל אופן .יש לי שיער מגעיל, מקורזל, עם המון תלתלים והוא שחור. קיצר, שיער איתיופי ><'''. ניסית לשים קרם אחד, שהוא די עוזר, אבל הוא גורם לי לנשירת שיער די חזקה, אז החלטתי לוותר על התענוג. בכל אופן, אני ממש רוצה שיער חלק מישהו מכיר קרם שכול "לעשות" לי שיער חלק. פן לא ממש בא בחשבון כי זה לא פרקטי כל יום לעשות את זה [+המזג אוויר בארץ] יש אולי מכשירים מיוחדים? אני אשמח לעצות, תודה
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אז ככה, מחר יש לאח שלי יומולדת, והוא עושה מסיבה קטנה יחסית........אז אני צריך הממלצה למוזיקה בשביל המסיבה....מוזיקה ממוצעת שיש בכל מסיבה וכל די ג'יי שם אותה........אני צריך את זה דחוף כי זה למחר....תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
היי לפי הניסיון שלי עם החנות שבו קניתי את המחשב , לפי מה שכתבתי בדיון הקודם , שהם לא רצו להחליף לי לוח אם עם קבל נפוח , יש לכם שם של חנות אנימנ בקריות? בתודה רוני
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים ואני צריך להפוך אותם לקיו או בין אמרו לי שיש תוכנה שעושה את זה.......יש מצב מישהו אומר לי איך קוראים לה?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
היי, האם יש דרך לגרום ליוטיוב לבחור תמיד בהצגת וידאו באיכות גבוהה 480-720-1080 בלי לשנות ידנית בכל פעם? בלי להתחבר לחשבון. אפילו שאני משנה ידנית, רוב הסירטונים לא עוברים לאיכות גבוהה אוטומטית ואני צריך לקפוץ לנקודות צפייה קדימה ואחורה עד שהסירטון נטען בhd.
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך של benq, ויש כמה חנויות שנותנות עליו מחירים ממש טובים. הבעיה היא שכל החברות האלה עלולות להסגר מחר... בחנות אחת שדיברתי איתה היום הסביר לי מישהו שאמטל לא עובדים עם לקוחות פרטיים, גם לא בנתינת שירות. הוא אמר שאם החנות שממנה אני קונה נסגרת מחר, אני לא אקבל שירות למסך שלי לעולם. הוא אפילו נתן לי דוגמה על איך זרקו אותו מאמטל פעם כשהוא (כבעל חנות) הלך לתקן איזה מסך. מצד שני, דיברתי היום עם אמטל והם אומרים שאין בעיה, והם תמיד מתקנים מסכים, גם ללקוחות פרטיים שמגיעים אליהם. והשאלה היא מי לא יודע על מה הוא מדבר? יש למישהו נסיון עם אמטל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-