עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by id3232,

קיבלתי מנילת שדה(72) ואני מתלבט לציון הגבוה בין:נ"מ,חיל הים,ומודיעין שדה. בעקרון אני רוצה לבחור מתוכם את היחידה שתתן לי הכי הרבה ידע טכנולוגי(כמו קורסים מקדימים) במהלך השירות. ישנה עוד שאלה במנילה והיא -כמה אני מעוניין להיות לוחם.בתכלס אני לא מעוניין,אני בכלל רוצה להתקבל ליחידות מחשבים בצבא ולכן אני לא יודע אם הסימון בשאלה זאת יפגע בסיכוי להתקבל ליחידות מחשבים לא קרביות (נגיד אם אני יסמן ציון 4 מתוך 5). אודה לכם אם תייעצו לי.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, השכנה (30~) שלי שמעה שאני "מומחה\אלוף\מסטר\פימפ" במחשבים והיא רוצה שאני יעביר לה שיעור כדי ללמוד כמה דברים בסיסים כדי שהיא תדע לתפעל את המחשב בעבודה החדשה שלה . הידע שלי אכן דיי רחב ומגוון תוכנה, חומרה ועוד... בעיקר בנושאים שמעניינים אותי שמעצם הסקרנות חרשתי ולמדתי אותם לבד הבעיה היא שהנושא הזה ממש ענק ורחב בלי התחלה וסוף מוגדרים בניגוד לדברים אחרים שמנחה אותך איזה ספר או היררכיה מסוימת, כאן אין ממש דבר כזה ולכן אני לא יודע מאיכן להתחיל (זה כפתור POWER, בו מדליקים את המחשב : ) ומה ללמד... אני מניח שדברים רבים שנראים לי מובנים מאליהם יראו לה לא הגיוניים וקשים (עיניין של תפיסה... למרות שהיא לא כזאת מבוגרת אחרי הכל)... ולכן רציתי לשאול אתכם מה לדעכם אפשר ללמד ? זה ל…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מסעדה בשרית טובה בנתניה (או ליד) אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי . אני פשוט לא ממש מכיר הרבה מסעדות בנתניה, ואלו שאני מכיר זה לא מסעדות שאני אחזור אליהן... תודה .

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שלום לכולם. *אני מתנצל מראש אם זהו לא המקום הנכון להודעה זו (לא הייתי בטוח היכן להשים אותו :-\) לפני זמן קצר רכשנו טלוויזיה שנייה אשר מטרותיה יהיו לשבת בסלון בקומה מתחת ולעשות כלום (היא תיהיה מחוברת לכבלים הרגילים - לא HOT) אז חשבתי לעצמי.. יש לי TV OUT בכרטיס מסך שלי , Geforce 3 TI 500, ואולי אוכל לחברו אל הTV וליראות את הדברים שאני עושה על המחשב בTV.. (זה כולל סרטים כמובן) עכשיו, אני כולי נירגש ושמח מהתגלית שלי אך טרם שכחתי שאיני יודע איך לחבר את כל העסק (נו.. מה.. לא קרה לכם פעם?) אני יודע שאני צריך כבל שיצא מהכרטיס מסך אל הTV אך איני יודע מהו שמו של כבל זה או איך הוא נראה אם כבר אז כבר.. יש גם מערכת סטריאו שיושבת ליד הTV, ישנה דרך לחבר גם את המערכת בנוסף למחשב? …

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  5. היי אבא שלי משגע אותי עם הרעיון הזה,קראתי כבר באינטרנט שיש הרבה נוכלים,ושיש בזה גם הרבה הפסדים. הוא לא מעוניין למכור חשמל לחברת החשמל,אלה להשתמש במה שנוצר. אנחנו גרים בבניין קומות,ככה שאין כ'כ הרבה מקום בשביל הציוד. תחזוקה? אפשר להשתמש בזה בשימוש אישי בלי למכור לחברת החשמל?(או שכן,וכל הקטע זה שהחשבון החשמל מתקזז) מערכת של 1 ק''וטש בגודל של 7-10 מ''ר מה העלויות של התקנה וקניית ציוד? כדאי לרדת בכלל מהנושא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by התנין,

באנגלית מה ההבדל בין men לman? הפרוש של שניהם גברים לא?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אז ככה...חשבתי להביא כרטיס מסך מחול...(עזבו אותי עכשיו מהקטע של האחריות...אין לי בעיה להגיע לחנות בחול)... הוא עולה בארץ באיזור ה2300 שח...שבחול הוא עולה באיזור ה1500 שח... אז חשבתי במקום להביא איזה X800XL אני יביא איזה X850 XT..באותו סכום..(500$)... אז מה אתם אומרים??..אני צריך לשלם מכס??..ואם אני משלוח לארץ מאותו אתר (NEWEGG)...???...אז יהיה בלי מכס...או משהו???..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כותרת... תודה לעוזרים ;D אגב אם מישו צריך אז הפונקצייה היא- y=3x2 - 5x +4

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה ההבדל בין גלובוס הזהב לאוסקר ? מי מהם נחשב/רציני יותר ?

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. מקווה שלא היה כבר. http://www.smlinks.com/sotw/why/

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by cleric,

http://www.glumbert.com/media/highpower פשוט מטורף

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  12. אני מעוניין לדעת את שמה של הזמרת שהופיעה שם , שמה הפרטי יעל (יעלי) והיא אירחה במופע את דין דין (ההיא מהשיר של עידן רייכר) אז עם מישהו או מישהיא ראו ויודע פרטים אנא שתפו תודה מראש

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by x-pac,

לא ממש ידעתי איפה לכתוב את השאלות אז החלטתי שפה טוב שאלה ראשונה האם גוגל מסנן אתרים שיש בהם תוכן לא חוקי כמו האקינג נגיד שאלה שניה אם אני שם אתר באינטרנט האם הוא אוטומטית יופיע בגוגל כאשר אני אחפש אותו (לא משנה באיזה עמוד) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by NoamS,

שלום מישהו יודע על איזה טריק שיאפשר להשתמש באינסטגרם במחשב? ניסיתי להתקין בכרום את האקסטנשן User-Agent Switcher כך שהדפדפן יזוהה כסמארטפון אבל זה לא ממש הלך : קראתי שיש מצב שבעתיד השירות יהיה זמין גם במחשב האישי... אבל לך תדע מתי זה יקרה. אז, כיצד ניתן להשתמש בו במחשב?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

מישהו מפה הולך למופע המוטורי הזה? הולך להיות שם אופנועי שטח וג'יפים ענקיים (Monster Truck) שעולים על מכוניות... זה ב-28 ליוני באצטדיון רמת-גן. פרטים לגביו פה: http://www.leaan.co.il/show.asp אני כמעט על בטוח הולך לשם, לא רואים דברים כאלה כל יום!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

דוד שלי חוזר עוד כמה ימים מארה"ב ורוצה להביא משהו, עד 100$ ככה. מה אפשר לבקש? לא חומרה בהכרח(יכול להיות דברים אחרים שקשורים למחשב), כל האופציות פתוחות חוץ מנעליים שזה בעייתי(מה המחיר של נעליים בארה"ב בערך אגב?) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ^HocK^,

http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp ROFLMAOWPIMP...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dR-TraNce,

מה יותר שווה? מה יותר טוב? כדי שמישהו שיש לו את אחד מהמכשירים הבאים יגיב. אם אפשר מידע ומחירים אני ישמח

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by דודי הסטלן,

היי, מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאייסיקיו 6 החדש? תודה...

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  20. HWZONE, חוק העישון החדש עדיין בסכנה - אנו עדיין זקוקים לעזרתך! נדחתה ליום רביעי הזה ההצבעה על הצעתו הגרועה של חה"כ צבי הנדל (איחוד לאומי-מפד"ל). יש לקרוא לחברי הכנסת ולסיעות הבית להתנגד להצעה של חה"כ הנדל! כבר שלחת לחברי הכנסת בשבוע שעבר? - תודה ויש לנו בקשה נוספת - פרטים בסעיפים 3 + 4 להלן. לא יצא לך לשלוח? - יש לך כעת הזדמנות נוספת. שיא החוצפה: אף סיעה בכנסת (לבד מחד"ש) לא דאגה לחייב את חברי הכנסת שלה להצביע נגד החוק - כולל המפלגה לה הצבעת! טענותינו בראשי-תיבות נגד הצעתו של חה"כ הנדל: ההצעה הנה פשטנית, תמימה ומזיקה ההצעה גורמת להפליה ההצעה פוגעת בזכויות העובדים ההצעה מפירה אמנה בין לאומית ההצעה תמנע צמצום כמות המעשנים בישראל בעלי אינטרסים כלכליים צרים הם המניע של ההצע…

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  21. אני לא מאמין בתאוריית הקונספירציה הזאת. יש קונספירציה שאומרת שקיים ארגון שקוראים לו NEW WORLD ORDER והוא בעצם שולט בארה"ב ובכל מני מדינות. הוא מורכב מקבוצת אליטה קטנה והיא שולטת בהכל, כולל הבחירות, והנשיאים הם סה"כ בובות שלהם או מהופנטים על ידם. שוב, אני לא מאמין בזה. אבל ראיתי סרטון ביוטיוב ש"מוכיח" את זה, ולמרות שלא ראיתי משהו מרגש (כמו בהתחלה, כשזה ברור ששמים לביל קלינטון מייקאפ), אבל מה לעזאזל הולך עם העיניים של אמא של בושה ב-3:00?! כשראיתי את זה פשוט קפאתי במקום ולא יכלתי לזוז. אני ממש בבהלה פה מה לעזאזל?! מה זה?! :o :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. חשבתי שאני ראיתי כבר הכל, חשבתי שאני לא אופתע משום דבר שיעשו בני-אנוש אבל לזה לא הייתי מוכן, אלמונים פרצו לבית המוגן של העמותה למען החתול ושרפו את החתולים חיים. אם רק היה לי חצי דקה עם האנשים האלה לבד, ביידים שלי הייתי רוצח אותם!! ישנם רגעים שאני מתבייש להיות בן-אנוש, זה אחד מהם. http://www.nrg.co.il/online/35/ART/935/966.html הייתי שם את הסמיילי הכועס, אבל זה לא מתקרב אפילו לרמות הכעס שאני מרגיש עכשיו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מגוון רחב של אוזניות ורמקולים במחירים סבירים, וציוד מחשבים כללי (כרטיסי מסך, קול...) רצוי באיזור הצפון.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by LermanIsUberCool,

בבקשה תמחק את הפוסטים שהועברו, אני לא רוצה ששיר תראה אותם.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Holography,

נניח שבמועד מסוים אני ניגש למבחן וקיבלתי X, הציון מאפשר לי כניסה לחוג שרציתי אבל ציון האנגלית לא מקנה לי פטור. אם אגש שוב למבחן, והפעם אקבל ציון Y, שלא מאפשר כניסה לחוג המסוים או שהוא גבולי למדי, אך ציון האנגלית שלי יקנה לי פטור - הפטור יתפוס ביחד עם הציון הקודם (והגבוהה) ? או שאני צריך לבחור "להגיש" רק מועד אחד?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.