כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום נרשמתי לפייפל ב21 לחודש ועוד לא קיבלתי חיוב באשראי (יותר משבועיים) כמה זמן יקח עד שאני אקבל את החיוב בויזה (יש לי כרטיס בינ"ל). שלחתי לפני שבוע חיוב נוסף לויזה אך גם זה טרם נקלט בחיוב- אני בודק את החיובים באינטרנט!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים מחו"ל שיש בהם מחירים משתלמים לחומרה פלוס אפשרות למשלוח לארץ?
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
התרגיל: משתי ערים A ו-B שהמרחק ביניהן 30 ק"מ, יוצאים בו-זמנית שני רוכבי אופניים ונסעו לכיוון C במהירות של 12 ק"מ (שניהם). הרוכב שיצא מ-B המשיך לרכב כל הדרך באותה מהירות, ואילו הרוכב שיצא מA עבר בשעה הראשונה 12 ק"מ ועבור כל שעה הגדיל את מהירותו ב-2 ק"מ. א. כעבור כמה שעות מרגע יציאתם נפגשו שני הרוכבים? ב. כמה קילומטרים עבר הרוכב מ-A בשעה האחרונה לפני המפגש? צירפתי שרטוט קטן לצורך המחשה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בדרגת 2 כוכבים (סגן) כבר משנת 2002.... הקידום באתר יותר גרוע מצבא גרמנייה... אי אפשר להגיש בקשה חריגה לקיצור פז"מ לסרן ? נמאס :
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום המכובדים, סליחה שאני מטריד אתכם עם מתמטיקה ברמה של תיכון, אך בכל זאת אשמח לקבל מכם עזרה. אני צריך להוכיח את המשפט: "קטע היוצא מקודקוד המשולש ועובר דרך נקודת מפגש התיכונים חוצה את הצלע שממול לקודקוד (תיכון)" אשמח אם תעזרו לי בהוכחתו של המשפט ללא שימוש בגיאומטריה אנליטית וכו' (גיאומטריה "פשוטה") תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תרגילים מדכאים: 1) תהי D פונקצית דיריכלה. הוכח כי הפונקציה f(x)=x*D(x) רציפה ב0 ואינה רציפה בשאר R. 2) יהי I קטע פתוח, קרן פתוחה או כל הישר. תהיינה f,g פונקציות מI לR, רציפות במ"ש וחסומות בR. הוכח כי f*g רציפה במ"ש ב I. 3) יהיו E,D תת קבוצות בR. תהי f פונקציה מD לE ותהי g פונקציה מE לR. הוכח כי פונקצית ההרכבה (f מורכב על g זו האפשרות היחידה האפשרית כמובן) רציפה במ"ש. 4)יהי a>0 הוכח כי f(x)=sin(1/x) אינה רציפה במ"ש על הקטע הפתוח מאפס עד a (לא כולל בשתי הקצוות). תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נגמר לי כל הכסף עכשיו אני רוצה לדעת אם יש איזשהי דרך שיהיה לי עוד כסף
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה רשום כאן ceesam> hehe i still dont understand but he's good ceesam> not best in finland but good איך רושמים באנגלית איזה קבצוה יותר טוב ? בבקשה..
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב לכל בעלי נוקיה 6600. יש לי שאלה מה אני רואה בתמונה כדי לנסות לעזור לחבר בחו"ל עם תקלה במכשיר. אני צריך לדעת מה אומר כל פרט בתמונה. סוללה מיקום כריטס SIM מיקום כרטיס זכרון מיקום ועוד מה שאתם רואים ואני פיספסתי תודה L.A [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי בן-דוד שלי שלח עכשיו במסנג'ר בקשה שאני אכין לו דיסקים של שירים של מהיר ועצבני1\2 וNFSU אני מכיר רק את ACT A FOOL. זקוק להמלצה של שירים דומים או באותו סיגנון. תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן אני לא זוכר מי אבל נראה לי מזדה עשתה פרסומת בעיתון שמי שקונה מכונית שלה מקבל מכונית מיני כזאת היא עם מנוע רגיל ויש לה מזגן ורדיו הכל נורמלי רק שהיא קטנה לילדים כזה והיא פתוחה זה ממש איכות הייתי קונה רק את המכונית הקטנה בלבד! מי יכול לעזור לי ולהגיד של מי המכונית הזאת?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתנה לחבר.. דגם של צוללת. משהו מרשים ויפה כזה, כמו הספינות האלה.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע פירסמנו באתר PCArena כתבה שבוחנת את השפעת מערכת המחשב על התוצאה ב- 3DMark05. (לחצו כאן כדי לקרוא אותה) בתור כותב הכתבה, רציתי לשמוע מהקהילה פה הערות/הארות/חירטוטים וכו' כדי לדעת מה דעתכם על הכתבה וכדי שנוכל לספק בעתיד כתבות טובות יותר. תודה, Saliman
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שתקתי שהפורטלים לאט לאט נהיו יותר גראפים, עם יותר באנרים, פרסומות קופצות שתקתי שתפוז החליטו למקם פלאש על חצי מהאתר - ללא כל "X" שתקתי גם שגיימר החליף את כל העיצוב, לטובת חברה סלולרית, וגם שהוא שינה לחברה סלולרית אחרת שתקתי אבל עכשיו אני צריך לסבול פרסומות גם באתרים של חנויות ?!?! ואל תגידו לי "לא טוב לך, אל תכנס" אני חיי בשביל זיגזג, live and die by the zigzag, אם אין אני לי זיגזגילי... i live for this sh*t (טוב זה לא קשור) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש פוסטר של להקת Manic Street Preachers ואם יש לשיר ספציפי אז If you tolerate this then your children will be next ופוסטר נוסף של הסרט ספרות זולה (pulp fiction) של Quentin Terentino (קוונטין טרנטינו) - מישל פייפר שוכבת על הבטן עם הראש והרגליים למעלה ומעשנת סיגריה... ועוד פוסטר של כנסיית השכל של האלבום "ידיים למעלה" של אישה בבגד ים מלא מתכוננת לקפוץ ממקפצה כזו כמו של בריכה אולימפית אבל בעצם המקצפה מחוברת לגורד שחקים (אני חושב בת"א)... האם אתם מכירים חנויות ברשת או בארץ (עדיפות ראשונה ירושלים, שניה תל אביב/חולון, שלישית רעננה) שיכולות למכור לי את הפוסטרים האלה או את קבצי התמונה אבל ברזולוציה גבוהה שתאפשר הדפסה לפוסטר? תודה רבה! אני מחפש את הפוסטרים כבר הרבה זמן... - ה…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היתי אצל הקב"ן היום , הוא אמר לי שהוא ישחרר אותי , ורק אני צריך להגיע עם אמא שלי.. (ככה מקובל היום) בכל מקרה , לאחר כמה דקות הקבן שם לב במחשב שאני נפקד , ואחרי בירורים שהוא עשה עם האחראיים עליו הוא אמר לי שאין לו אפשרות לשחרר אותי מהצבא כשאני נפקד.. ושאני יהיה חייב לסדר את זה קודם. כאילו להכנס לכלא , וברגע שאני אצא מהכלא , אני יחזור אליו והוא משחרר אותי. רציתי לדעת אם זה נכון או לא ... ובבקשה אנשים , התשובות כאן ממש קריטיות בשבילי , אין לכם מושג. אם יש לכם ספק הכי קטן שאתם לא בטוחים בתשובה , אני מתחנן , אל תענו לי!!
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אמנם בורגראנץ' מצאו תשובה (די עלובה) ללאפה הצולעת של מקדונלדס, אבל למה שימי תבורי?! אחד הדברים היותר פתאטיים שראיתי, במקום לעשות לי חשק לנסות את הדבר הזה... הוא רק מרתיע. אחת הפרסומות ה-ג-ר-ו-ע-ו-ת.
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אחד האתרים המוזרים שראיתי לאחרונה... http://www.sorryeverybody.com/ יש שם משהו כמו 3000 תמונות, של אנשים שמבקשים סליחה מהעולם. http://www.sorryeverybody.com/gallery/1/ והנה אחד המצחיקים משמה... ועוד אחד..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10054&langId=-1&productId=43802 האמריקאים האלה התחלקו על השכל... :screwy:
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי כאלה ויש להרבה ילדעים שאני מכיר את זה זה סימנים כאלה פסים בגב זה מעיד על גביהה או משהו ... למישו יש מושג?
-
- 10 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
תודה ורק את אלה שהוא באמת הוציא לא כאלה שיצאו אחרי שהוא הלך.
-
שלום לכל חברי הפורום, כרגע אני משתמש במשקפיים ורציתי לעבור לעדשות מגע והשאלות שלי הם כאלה: 1, כמה עדשות מגע נורמליות (בגדר נורמליות) אמורות לעלות? 2, עדשות מגע גורמות לגירויים בעיניים? אם כן זה לזמן מסויים או שרק צריך להתרגל אליהם? 3, אני לא עלול ליפגוע בעין שלי תוך כדי שאני מכניס את העדשה לשם? 4, זה מסוכן לשים עדשות מגע? אלה השאלות שלי, תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=66528&saleNo=425069 לזה הם לעזאזל קוראים מחשב מהיר?! תוך שבוע הוא כבר מתחיל לגסוס! זה מראה שאסור לקנות מחברות כמו סקאל.
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הטכנולוגיה: מלחמת הכוכבים ברשת מי שמבין טיפה בטכנולוגיה יודע שיש פקודת אינטרנט כזאת שנקראת טלנט. זאת פקודה שגורמת לשני מחשבים לדבר אחד עם השני בשפה שרק גיקים מבינים. תכנתי משועמם אחד השקיע את כל זמנו הפנוי בהכנת גרסה ממוחשבת של הסרט מלחמת הכוכבים. אם תעשו טלנט למחשב שלו תוכלו לצפות בסרטון החנוני המלא. לחצו על כפתור "התחל" במחשב שלכם, בחרו ב"הפעלה" והקלידו: telnet towel.blinkenlights.nl צפייה מהנה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-