עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by -yooy-,

מה הנוזל היקר ביותר (מהנוזלים שאפשר לקנות בחנות ברשתות כמעוניות כצרכן רגיל) ? וויסקי איכותי? מים כבדים? אולי תרופה מסויימת? תשובה כאן: כמה מהדברים החשובים ביותר בעולם מגיעים במצב נוזלי. מים, שבלעדיהם איננו יכולים להתקיים, נחשבים למשאב בסכנה; נפט ותוצרי הזיקוק שלו, שמשמשים מקור האנרגיה הנפוץ ביותר בתעשייה ובתחבורה, גם הוא בסכנת הכחדה; תרופות מסוימות מוזרקות לווריד או נשתות ומצילות את חיינו; וכדי ליהנות, אנחנו מוכנים לעתים לשלם מחיר גבוה על משקאות כמו שמפניה, יין או ויסקי. הנוזלים היקרים ביותר בתבל הם כנראה זרע של סוס מרוצים גזעי או יין אספנים - הם יכולים להגיע למחיר של מאות אלפי דולרים לליטר. ואולם מתוך הנוזלים שניתן לקנות כצרכנים, ברשתות קמעוניות או מספקים סטנדרטיי…

• 30 תגובות
    • 5k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

חשבו על ילדיכם- ----------------------------------------------------- הנוסע השמיני ! בחודש הקרוב תתגייסו לצה"ל ותגיעו לבקו"ם. שם ישכנו אתכם באוהלי שדה גדולים ובכל אחד מהם שמונה מיטות. תסתכלו היטב: מיטה אחת נשארת תמיד ריקה. זו המיטה של "הנוסע השמיני" שיתלווה אל חייכם מעתה ואילך: תלמיד הישיבה שהגיע, כמוכם לגיל 18, ועל גבי שבעת המתגייסים הנמצאים באוהל הוא מתחיל עכשיו מסע ביקום מקביל ובדרך כלל סמוי מן העין. בימים אלה הוא עומד להיכנס לחופה ולהתחיל בהקמת משפחה במצוות רבניו, שמטרתה להתרבות ולא לעבוד, כמוהו עצמו. בזמן השירות הצבאי אתם עתידים להיות עסוקים בדברים דחופים אחרים, ומשמעות פעולתו של "הנוסע השמיני" לא תעלה על סדר יומכם בשום צורה. אבל, לאחר השחרור, אתם תתחילו לעבוד במקצ…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. קודם כל, אני אומר את זה רק מדאגה אפשר לומר, אז נא לא לקטול, זה רק בשבילכם (כן אני יודע שזה נשמע פלצני) בכל מקרה, העלתי בעבר טענה שהמנורות האלה משחררות הרי קרני UV שידוע שהם מזיקות מאוד לעור אך רבים הפריכו טענות אלה במשפטים כמו "לי יש כבר שנים מנורת UV והכל בסדר" וכו'. בכל מקרה, בדקתי היום קצת והנה חלק קטן מHowStuffWorks: (לקוח מפה: http://science.howstuffworks.com/black-light1.htm) לחיצה על הUVA (יש שם קישור) מובילה אותנו לדף הבא: http://www.infoplease.com/ce6/sci/A0849967.html ששם בין השאר כתוב: הציטוט מדבר בעד עצמו... עכשיו, נכון שאצל חלק זה לא עובד כל הזמן, זה לא חשוף וכו' וכו'. אבל מי שלמשל המארז על השולחן עם חלון מופנה לראש שלו... מי שיש לו נורה תלויה ע…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by 114508534,

אהלן שנה שעברה עשיתי מנויי דרך בהצדעה - היה אחלה של דיל - במקום 250 שילמתי 185 לחודש לתקופה של שנה , עכשיו נגמר לי המנויי ואני רוצה לחדש . מישהו מכיר או שמע על הנחה כלשהיא דרך איפשהו שאפשר להשיג דיל , בהצדעה לא עובדים יותר עם הולמס פלייס לצערי הרב . תודה

• 10 תגובות
    • 10.8k צפיות
  5. http://ksp.co.il/hw_zone.html מאיפה זה בא? ולמה אנחנו לא יודעים על זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אופיס-דיפו יצאו השבוע במבצע חדש שנקרא Summer Save ואחת האטרקציות היא הנחה של 15% עד 40% על מוצרי החומרה של מיקרוסופט: * אם קונים מוצר אחד, מקבלים 15% הנחה. * אם קונים שני מוצרים, מקבלים 25% הנחה על שניהם יחד (למי שלא הבין, זה לא 15% על הראשון ו-25% על השני אלא 25% על שניהם יחד). * אם קונים שלושה מוצרים, מקבלים 40% הנחה על שלושתם יחד. מוצרי מיקרוסופט באתר אופיס-דיפו: http://tinyurl.com/microsoft-office-depot - שימו לב שזה כולל תוכנות, פשוט מנגנון החיפוש של האתר עילג משהו. תוקף המבצע: 17-07-08 אטרקציה נוספת היא שנגני המוזיקה של סנדיסק נמכרים כולם ללא מע"מ, כלומר, הנחה של 15.5%. הנגנים: http://tinyurl.com/sandisk-office-depot תוקף המבצע: 17-07-08

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by r1plet,

רציתי לשאול היכן ניתן לברר מה הם אחוזי ההנחה לתשלום במזומן מול המחיר שנמצא באתר של TMSFOX, והיכן ניתן לברר זאת אם לא ידוע לכם.. קצת מאוחר להתקשר כרגע וחשבתי שאוכל לקבל תשובה מהירה יותר כאן.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by EyalKing,

שלום לכולם! קודם כל קוראים לי אייל ואני חדש פה.. שמעתי שאחד יש לו קופון לנעה מחשבים וזה נתן לו הנחה של 13.5% נראה לי היה כתוב הנחת סופ"ש ואני רוצה לקנות כמה פריטים מהאתר (ספק כוח FSP 400W 24pin SATA 12cm, מארז NZXT APOLLO SILVER NO PSU ומאוורר למארז CoolerMaster SuperFan 120mm Case Fan) השאלה שלי האם יש למישהו קופון הנחה לפריטים הבאים? תודה רבה! אייל.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by billlgoldberg,

קודם כל אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום מפרטי מחשב אבל אין מקום אחר מתאים לפוסט הזה ולפי דעתי הוא מאוד חשוב כי הוא יכול לחסוך לאנשים מאות (ואף אלפי) שקלים בקניית מערכת מחשב. מה שאני רוצה לדעת זה האם יש פה אנשים שאחרי שהרכיבו את המערכת שלהם ביקשו לקבל עליה הנחה ואם כן אז כמה עלתה המערכת ואיזה הנחה קיבלתם. חשוב לציין גם מאיזה חנות...

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by (G),

מה לא בסדר בתמונה? תאוריית הקשר אודות זיוף הנחיתה על הירח היא אחת מתאוריות הקשר הידועות ביותר, ועל פיה הנחיתה על הירח זויפה. תומכי התאוריה טוענים כי נחיתות חלליות אפולו על הירח מעולם לא התקיימו וכי זויפו בידי נאס"א, אולי בסיוע ה-CIA. מטרת ההטעיה, לטענת תומכי התאוריה, הייתה להשיג הישג פוליטי והסברתי לארצות הברית ולבלום את התקדמות ברית המועצות בחלל, אשר, על פי הטענות, הייתה על סף פרויקט דומה ונאלצה לוותר עליו לאור הצלחת האמריקנים. מטרות נוספת הנן: הישג הסברתי, חסכון בכסף, הצדקת פרויקט החלל ויצירת אפקט תקשורתי מוגבר עקב בימוי מהוקצע והימנעות מטעויות ותקלות. wikipedia'>http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%AA_%D7%94%D7%A7%D7%A9%D7%A8_%D7…

• 76 תגובות
    • 7.3k צפיות
  11. Started by OutRaGe,

היי סתם העלתי את הנושא דיון הזה ואמא שלי אומרת שכשמשלמים במזומן וזה סכומים גדולים (1000 או יותר) בכלל מורידים את המעמ ואם לא זה הנחה של 10 אחוז לפחות.. אני יודע שזה 3 אחוז לא ?

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. מי מכם שגר בפתח-תקוה ועבר היום ליד המזרקה במרכז העיר אולי ראה מה הלך שם. כל הכיכר מרוססת בצלבי קרס, "SS", ו-14/88 (קוד של ניאו-נאצים) ושאר דברי נאצה. רציתי לצלם במצלמת פלאפון אבל האיכות שלה ירודה. ככל הנראה זה אותם החולירות שחיללו בתי כנסת בפ"ת שנה שעברה. לא טיפלו בהם אז הם "חוגגים". מה שהכי הדהים אותי, זה האדישות של העוברים והשבים, כאילו זה הדבר הכי רגיל בעולם! לא היתה נוכחות משטרה וכאילו לא עניין איש מי ומה ומו! בבקשה מכם, אם מישהו מכם גר בסביבה ויכול לצלם את זה ולשלוח לאתר חדשות או מישהו שאכפת לו, כדי אולי ליצור סערה תקשורתית. פשוט נמאס מאוזלת היד של המשטרה, חוסר האכפתיות וזריקת הזין. מה יהיה הצעד הבא שלהם, אם ימשיכו להתעלם ממה שהם מעוללים? מתי יטפלו בזבלים הקטנים …

• 83 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. אחרי כמה שנים שבהם ניסה לשכנע את הצרכנים לשלם דולר אחד בודד לשנה שלמה של שימוש, שירות ההודעות המיידיות הפופולרי ביותר בעולם מודיע על שינוי גישה שיעשה חיים קלים יותר לצרכנים הפרטיים האם השתכנעתם לשלם דמי מינוי שנתיים עבור שירותיה שלאפליקציית ה-Whatsapp? חדשות טובות – החל מעוד כמה שבועות, כבר לא תזדקקו לשלם אגורה נוספת לטובת העניין. ב-Whatsapp ובפייסבוק (שקנתה אותה לפני שנתיים) הכריזוכי יוותרו על רעיון דמי השימוש לצרכנים הפרטיים, ויהפכו בקרוב מאוד את השירות הפופולרי, שלו מעל ל-900 מיליון משתמשים יומיומיים ברחבי העולם, לחינמי לחלוטין, ולא רק למשך השנה הראשונה כפי שהיה באופן רשמי עד היום. אמרו שלום ולא להתראות למסך המוכר הזה בחברה מיהרו להרגיע…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. היי HWZone הגיוס הראשוני שלי היה 30 לינואר,אבל קיבלתי מכתב עכשיו ושינו אותו ל-1 פברואר,וגם הודיעו לי שאני מתגייס למערך הטכני של חיל האוויר אז כמו כל הנושאים פה כשכל אחד מתגייס,הגיע תורי רציתי לדעת פרטים על המערך הטכני של חיל האוויר,בסיסים וכו',אני סה"כ לא יודע כלום...אז תתחילו לשפוך,לטוב ולרע

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  15. Started by asafgolan,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1668721 אין מילים.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by Avi Levin,

מקרה 1 - אחרי השקעה של 250$ שהרווחתי משלל אתרים, החלטתי להשקיע אותם ב-ISABELMARCO, שנכון לזמן שהשקעתי שם, פרח. הרווחתי את ה-500$ שלי, ועכשיו...כבר יותר מחצי שנה שהתשלום נמצא בהמתנה. אחרי פניות לתמיכה, בפורומים ולכל מקום - לא קיבלתי מענה - פתחתי דיון בפורום שלהם ולא קיבלתי תשובה מהמנהל כבר כמה ימים, למרות שהוא מחובר, אבל מה כן - נמחקו "בטעות" תגובות שלי שכללו טענות כלפי המנהל. אני ממליץ לכולם להתרחק מהאתר הזה כמה שיותר - פעם הוא היה אתר אמין, אז הוא התחיל לשלם רק אחרי 3-4 חודשים, ואז הוא דרש שרק משתמשי פרימיום יוכלו להוציא כסף (ואני משתמש פרימיום), ועכשיו, רק מי שתורם לאתר רשאי לקבל כסף ??? ממתי אנשים צריכים לשלם כסף בכדי להרוויח אותו ??? אני בטוח שבעל האתר ימצא עוד הרבה ד…

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by Lior4543,

ערב טוב, אני צריך שתמליצו לי על חנות נעליים שיש לה סחורה במידה גדולה, אני בעל כף רגל גדולה, מידה 48, ותמיד אני חווה בעיה בלמצוא זוג נעליים שבאמת מספקות אותי, עד היום הייתי קונה רק נעלי טיפוס שבאות במידות גדולות, אבל עכשיו נמאס לי מזה, ואני רוצה למצוא לעצמי זוג נעלי ספורט במידה גדולה, איפה בירושלים אני יכול למצוא חנות כזאת. תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by approx,

אתמול קניתי אותם ב400 שקל תמונות http://i162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/DSC00026.jpg http://i162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/DSC00027.jpg http://i162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/DSC00028.jpg

• 87 תגובות
    • 8.6k צפיות
  19. אהלן, לא יצא לי בחיים להשתמש ברב קו. הייתי רוצה להנפיק רב קו סטודנט, במה זה כרוך ? אילו אישורים צריך להציג ? לכמה הנחה זכאים סטודנטים ? נסיעות היום יום שלי מערבות 2 חברות אוטובוס: חברת ויוליה (קונקס) ואגד (באזור גוש דן), האם זה משנה איפה אני מנפיק את הכרטיס ? הבנתי שיש גם כרטיס "חופשי סימסטריאלי" שמאפשר נסיעה חופשית כל הסמסטר, האם יש אפשרות להשתמש בזה כשזה מערב 2 חברות אוטובוס שונות ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by huber,

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  21. הנקמה המתוקה !!! איך להתנקם "בחבר" שהכניס לך רימון עשן לתיק ? !!! :AR15: היום יום רביעי 23/10/2002 סמוך לשעה 10:05 כאשר אני מדבר עם חבריי (משתפים בני-זונות) אני שם לב פתאום להמולה סביבי בסובבי את ראשי לאחור , ומה עיני רואות מתוך תיקי בוקע מסך עשן אדום !!! ישר פעלתי במהרה והוצאתי את רימון העשן מהתיק ליפני שהוא היה שורף לי את כול הדברים אבל למרות זאת ניכר נזק לא מבוטל של מספר חפצים אישים שנשרפו כתוצאה מהנזק לאחר חקירה קצרה גיליתי שזה "חברי" (כנאמר "אם כאלה חברים מי צריך אויבים") אני לא עשיתי "לחבר" הזה כלום !!! וככה הוא עושה לי !!! ולאחר המעשה הוא צחק ולא התחרט ואפילו לא ביקש סליחה אני מבקש ממכם אחי היקרים אנה תנו לי עצות ,רעיונות ודרכים מעשיות …

• 76 תגובות
    • 7.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.