עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hzhz24,

כמו שהכותרת אומרת . כיסא עד 300 שח ושולחן גם עד 300 שח. יש הצעות? בעיקר איכפת לי שהשולחן יהיה חזק שלא יפול אחרי חצי שנה. יש את הכיסאות האלה.. http://www.ktl.co.il/ShowImage.asp?image=132154.jpg&Title=???%20??????%20??????%20???%20?????%20%20???%20????? 300 שח . http://www.rahitimshop.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=6121 http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22866704&af=2055

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. מבקש המלצה לשעון (רצוי אכותי ועמיד) שנועד לקשיש. שעון דיגיטלי עם תצוגה גדולה (ככל האפשר) ברורה ומוארת (לחצן תאורה) עם ציון תאריך ויום בשבוע. רצוי שהשעון כמה שפחות מסובך ומורכב (מיעוט כפתורים) כך שהסיכוי שהמשתמש הקשיש לא יסתבך איתו. אודה לכל סיוע וקישור. ! חג שמח !

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות שעון יד דיגיטלי אבל יש היום כ ז ה מבחר ענקי שאני ממש לא יודע מה לבחור, אז חשבתי שתוכלו להמליץ לי לקנות שעון שאפשר להשיג אותו פה בארץ, ושלא יהיה מהסדרה G-SHOCK של קסיו... ראיתי שעון של POLAR שהתצוגה שם היא על גבי רקע שחור ואהבתי את זה, אבל מה? זה שעון שמיועד למדידת דופק ואני לא צריך את זה תודה מראש

• 61 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by ofirr,

כרגע אני משתמש בתוכנת TLN eMule v6.0 ולטעמי היא מיושנת,כבדה (לא מעט זמן לוקח לתוכנה להסתיים כשאני סוגר אותה),איטית וכבר פאסה. התקנתי תוכנה נוסטלגית שהייתה אז מאוד מהירה וקלה LHeMule_v2.2 למי שזוכר, לבדוק אולי אולי היא תוריד אבל היא לא מוצאת כלום בחיפוש אז אין לי מה להשתמש בתוכנה הזו למרות שמאוד הייתי רוצה להשתמש בה. אני נעול להסיר את שתי התוכנות האלה ולהתקין אחת חדשה. לכן, אני מעוניין בהמלצה לתוכנת אימיול הטובה והמהירה ביותר שאתם מכירים (שלא תיהיה גם כבדה) והמלצה לאיזה כמה שרתים מומלצים להתחברות (עדיף לפי סדר מהראשון לאחרון) ואיזה שרת המומלץ ביותר. תודה, אופיר.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

אהלן, אני מעוניין לשמוע המלצות לתיקי צד / כתף. הגודל צריך להיות איפשהו בין גודל של פאוץ' לבין גודל של תיק "רגיל". משהו לשים בו דברים קטנים כמו ארנק, טלפון, משקפיים, מפתחות, איזה נגן וכו'. אם הוא יכול להכיל מחשב נייד - הוא גדול מדי. למישהו יש נסיון עם תיק מסוג זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by bumpd,

יש לי שיער חלק וחום דיי ארוך ואני רוצה לנסות תספורת חדשה משהו יפה ,דיי נמאס לי מלהשכיב את השיער חח זה דיי רדוד אבל למה לא לנסות?

• 48 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by TermiNal,

שלום לכולם יש לי 250 דולר שאני רוצה להוציע בחול על איזה גאדגט מגניב.. אייפוד כבר יש אז לא.. חשבתי אולי מחשב כף יד כי אני רוצה להתחבר למירק שלי מכל החדרים בבית.. זה אפשרי כזה דבר? יש פוקט פיסי שיודעים להתחבר ממש למחשב שלי דרך טרמינל או משהו? אפשר לקבל המלצות לדגמים עם תמיכה טובה באינטרנט וקצת מקום למוזיקה משחקים וכו'? למישהו יש המלצות לעוד דברים אחרים? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by XCG120,

מחפש המלצה לרכישת מחשב נייד 17 אינצ' לשימושים די כלליים וקצת משחקים. עדיפות לחברת אסוס או HP במחיר של סביבות 3000 ש"ח. אשמח להמלצות עדיפות למחשב קל משקל דק ועים כרטיס מסך של NVIDIA עדיפות שיהיה בו יציאות של 3. USB וUSB C תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by infrequent,

הי, לא ידעתי אם לפתוח פה או בפורום צרכנות אבל נראה לי זה יותר רלוונטי לפה הנושא. אני מחפש מידע איפה כדאי לי לקנות משקולות הכי זול כרגע. את המוט והטבעות הנוכחיות (מצורף תמונה בקובץ) קניתי במגה-ספורט. אני מעוניין להוסיף עוד 2 טבעות של 5 קילוגרם. אשמח להמלצות איפה הכי כדאיי לקנות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  10. Started by wooper,

שלום האם משהו יכול להמליץ על ספר עם שאלות ופתרונות הסברים וכו הספר שיש לי לא משהו אין בו ממש הסברים ויש נושא שלא הבנתי כ"כ תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by pure perfection,

שלום , אני מחפש כבר תקופה ב ebay נוריות לד אבל ממה שאני רואה כל מה שיש שם זה " מוצרי מדבקה " למיניהם ולא מותגים מוכרים . האם יש לכם המלצה לנוריות מסויימות ? תודה

12. Started by xtract1,

יש לי תוסף בפיירפוקס שמציג RSS..בכל מקרה..רציתי RSS של חדשות...ושמתי לב שבנענע/וואלה/YNET/דבקה אין RSS.. מישהו יכול להמליץ לי על אתר חדשות טוב שאפשר להוסיף אותו לRSS?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by wooper,

היי אני מחפש אתרים בסגנון zap שאנשים רושמים בקורות על המוצרים שהם רוכשים בעיקר למוצרי חשמל ומחשבים

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

אני מחפש מקום טוב ברמה שהתעודה שלו נחשבת מישהו יכול להמליץ לי על בית ספר כזה במרכז (עדיפות לרשל"צ חולון תל אביב )

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  15. אני הולך עוד מעט לצבא וצריך לפתוח חשבון השאלה היא איזה בנק כמו כן כל עצה בנושא תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום =] אני צריך המלצה על גיטרה אקוסטי מסוימת עד 300-400 ש"ח כולל ספר הדרכה מובן ומצוין של אקורדים D: תודה. עריכה: התקציב ירד ל250 על הגיטרה בלבד ו150 על המכשיר שמכוון את הגיטרה+ספר הדרכה טוב של אקורדים עריכה שניה: טעות שלי התכוונתי לאקוסטי

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  17. שבת שלום חברים... החלטתי שבא לי ללמוד לבד ומהאיטרנט על גיטרה רגילה ולראות איך זה זורם. הכי הרבה נמשיך משם למורה שיעזור לי.... בכל מקרה אין לי מושג אני לא מבין בגיטרות אמרו לי ש asus הכי טוב סתם סתם חח. תמליצו לי על משהו נחמד בתקציב של עד 300-350 שקל כמובן שאם אפשר יותר נמוך אני אשמח! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 33 תגובות
    • 9.5k צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

היי. מה אתם אומרים על הגיטרה הזו? http://www.amazon.com/gp/product/B001VC22G6 למטאל וגם לפאנק אמ.. תצתרך לספוג דיסטורשן ולתת קלין טוב לפעמים... אולי אני ארצה להרכיב פיאזו בהמשך... אז הגשר הוא רק חתיכה אחת או שזה אוקפים? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amisha,

לטמעי בין הדיסיקים היפים והמוצלחים של הבחור הישראלי שעונה לשם המלא - יהל שרמן פשוט מגיע לו ב אני פשוט נהנה לשמוע את הדיסק עוד פעם ועוד פעם !! הטראקים שעשו לי את זה מהדיסק : Kamasutra ו Automatic ...... פשוט כיף לנהוג איתם באיילון עושה את הנהיגה לחוויות על ! וגם סתם לשמוע אותם ככה ........ שוה ... במילה אחת

20. Started by galz,

הדיסק החדש שלו מעולה, הוא עולה על האחרון שלו עם d-12 וגם על הדיסק האישי האחרון שלו משנת ה2000 (לא האמנתי שהוא יצליח אבל הוא כן...). שיר מספר 14 פשוט קורע הוא יורד כל השיר על טריאמפ מי שמכיר (the insult comic dog^_^) אחרי שטריאמפ ירד עליו בטקס פרסים אחד לא זוכר כבר איזהO_o אני ממליץ לכולם.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Zilson,

מישהו קנה בה? איך החנות? שירות ואחריות?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  22. אני מאוד נהנה מהאלבום הזה ממליץ בחום היפ הופ משובח , יכולת ורבלית מצויינת וקצב מעולה . אני יודע שבטח חלק נכבד מכם מכיר ואולי צריך להכיר את הצד הטוב של ההיפ הופ כמו כן ידוע לי שזה אלבום ישן יחסית ( 2003) אבל הוא עדיין טוב גם בשאר הפרוייקטים שלו L.B עושה מוזיקה מעולה , הוספתי גם אתר הבית שלו והכי חשוב קישור מגוגל וידיאו עם דוגמית של המוסיקה - מאוד ממליץ למי שלא מכיר לפתוח עם" callin' out" ועם "I Changed My Mind" קישור מגוגל וידיאו http://video.google.com/videosearch?client=firefox-a&rls=org.mozilla:he:official&channel=s&hl=iw&q=lyrics+born&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title# אתר הבית http://www.lyricsborn.com…

23. Started by Joli,

על איזה חנות מהרשימה (שבקישור למטה) אתם ממליצים מהכרות שלכם אישית או של חברים.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803982 תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. *לא בטוח שזה שייך הנה - פשוט נראה הכי מתאים לפה* זקוק בבקשה להמלצה על חנויות רשת זולות ואמינות בארה"ב מאחר שהמשפחה שלי טסה לשם בעוד חודש לכמה שבועות, ואני רוצה להזמין רכיבים שיחכו להם אצל המשפחה שם להביא לי. דרך אגב, מהם החלקים שהכי משתלם כלכלית להביא הנה? חשבתי שמעבד+כ.מסך הם העדיפות הראשונה, אבל מה לגבי הלוח והזכרונות ושאר הרכיבים בכלל. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. רציתי לקנות את המחשב החדש שלי שהרכיבו לי כאן, ב- TMS FOX אבל ממש לא בא לי לשלם 50 שקל על משלוח במקרה של תקלה כל פעם. יש איזה שהיא חנות אמינה מאוד באיזור באר שבע והסביבה שאוכל לקנות ממנה? עם שירות מעולה ומגוון רחב של חלקים? תודה רבה, גל

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.