עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סוף כול סוף הצלחתי לסיים את החוזה בחברת פלאפון נשארו לי עוד כשבועיים,חברה פשוט תת רמה..אבל זה לא אשכול בכי . בכול אופן,אני מניח שאני אלך על אורנג,הרבה מאוד המליצו לי..מה אתם אומרים? אני בתור אחד שלא כזה אוהב לדבר הרבה בפלאפון,וגם לא מחפש את המכשיר הכי אחרון בשוק,רק רוצה לשלם נטו על השיחות שלי ומכשיר אמין עם איכות שמיעה טובה זה העיקר בשבילי.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by vk,

ונגיד שלא' אמורה להיות בדיקת דם, האם בדיקת דם רגילה בקופת חולים תדפוק את א' קשות?

• 33 תגובות
    • 6.9k צפיות
  3. שלום. בהגיעי למעמד הרשמה למוסד אקדמי כלשהו, נתבקשתי להביא טפסי דיווח על שכר שנתי (106) או לחילופין טפסי מחוסרי עבודה של ההורים. כשהסברתי שנצטרך לדלג על השלב הזה, מפני שאין לי קשר להורים ואין לי אפשרות להמציא מהם את הטפסים האמורים- הופניתי למשרד הרווחה על מנת להביא מעובד/ת סוציאלי/ת מכתב שיפרט את מצבי המשפחתי ועל הנתק מההורים. (עד כמה שאני מבין זה לצורך בקשה למלגה). המשפחה שלי לא מוכרת באף משרד כמשפחה קשת יום/מרובת ילדים או בעלת כל בעייה מדווחת אחרת. עם זאת, אני לא גר בבית ואין לי תמיכה כלכלית של ההורים בשום עניין. רציתי לדעת אם מישהו פה עבר תהליך דומה ופנה למשרד הרווחה בבקשה למכתב כזה. תודה המשך יום טוב!

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  4. Started by Street-Fighter,

יש כל מיני דגמים של פונטו ספייס, יש FUN, יש SX, יש YOUNG ועוד כמה שאני בטח לא מכיר. הייתי רוצה שמי שמבין פה יסדר את המכוניות לפי רמת האבזור והמנוע, קיצר תעזרו לי להבדיל ביניהם. תודה, גדי...

5. Started by Zinger777,

היי, אני רוצה כרטיס אשראי ויש מלא מלא סוגים והטבות ועמלות וזהב, פלטינה, אקספרס, דינרס, מגיל 24, 1+1, קאל, כאבד, התחייבות, פטורים, חו"ל, ביטוח, מאסטרקארד, ויזה, לאומי, בין לאומי ואני לא מבין בכל הדברים האלו. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר במילים פשוטות את ההבדל ואת המושגים כמו חברות סליקה, חברה סולקת, מסליקה... בעיקרון אני רוצה כרטיס אשראי שאני אוכל לעשות בו דבר מאוד מאוד פשוט: לשלם דרכו מצידי גם בתשלום אחד -בלי- עמלות (כל העניין של תשלומים זה מבחינתי לא משנה כרגע) למשוך כסף בכל כספומט שבא לי (ולא רק זה של הבנק שלי) בלי התחייבות בכלל לשום חברה שמעורבת בעניין (הבנק שלי או ויזה למשל) שאני אוכל גם להשתמש בו בחו"ל תמליצו בבקשה על דברים שצריך להזהר מהם, להסתכל שאני לא אפספס את…

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by Omerole,

http://www.smashmyipod.com/ וידאו ממולץ לכל "חובבי" המכשיר.

7. השנה אני מסיים י"ב במגמת אלקטרניקה בטכני. אני משאר שיש פה די הרבה אנשים שהיו במצב שלי, ואני בטוח שהשאלה נשאלה כאן אלפי פעמים (חיפוש בפורום הניב תוצאות עם מידע סוטר, לא שלם ומבולגן, בגלל זה פתיתי נושא חדש). איזה בחירה של קורסים יש למי שסיים י"ב במגמת אלקטרוניקה [ אם אפשר טיפה הסבר, מעבר לשמות ] ומה הם בעצם יתנו לי באזרחות. קראתי קצת על אבנט כחול, שזה קורס שלפי מה שהבנתי הוא מאוד נחשב ועוסק בעיקר בתקשורת, רשתות, נתבים וכו' [ נושא קרוב לליבי ] אבל הוא פתוח רק לתלמידים שעשו י"ג-י"ד. האם יש אפשרות להתקבל לקורס כחריג בלי להמשיך לי"ג-י"ד (יש לציין שלפי מה ששמעתי, הם עוברים שם קורס CCNA, שזה משהו שאני הולך לסיים עוד השנה עצמאית). ואם אי אפשר להתקבל בלי י"ג-י"ד, אז שווה להשא…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. לאחרונה יש הרבה סרטי תלת-מימד בקולנוע שצריך לצפות בהם בעזרת משקפיים.. רציתי לשאול אם נניח יש לי סרט על המחשב שהוא בטכנולוגיית תלת-מימד כמו בקולנוע,אפשר לראות אותו עם משקפי תלת מימד?,או שלכל סוג של תלת מימד יש סוג מתאים של משקפיים וצריך לדעת איזה משקפיים לקנות לכל סוג כו'? הטכנולוגיה הזאת עובדת גם על מסכי lcd? נ.ב. לא ידעתי אם זה מתאים לפורום קולנוע ביתית או לא אז החלטתי לפתוח את הנושא בכללי מצטער מראש אם יש צורך להעביר

• 46 תגובות
    • 10.8k צפיות
  9. אהלן! חג שמח אני מבקש לדעת אם יש אפשרות לחפש במנוע החיפוש(גוגל) טקסט שלא גלוי לעין, אלא שמסתתר בתוך קוד המקור של דף האינטרנט? לדוגמה, קישור לאתר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by wooper,

שלום יש אשכול על נעל לריצה שזה לא התחום שלי מה שקורה זה שאני קונה נעלי נייק כל שנה והם נקרעות די מהר אפילו שנה לא מחזיקות אני רץ אבל לא רציני רוב הזמן אני הולך יש לי הרגשה שהרגל שלי קורעת את הנעל מכיון שהיא רחבה יש לכם המלצות על נעל חזקה ולא כבדה בכלל כל הנעליים האלה מבד לא עמידות ופשוט נקרעות

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  11. Started by DAN,

אופניים לאישה !!

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by Fighter,

http://www.ayalonhw.co.il/template/default.asp?maincat=3&catId=2&pageId=16 תפסתי מישהו בקקל נוסע ברכב

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. השבוע התחלתי שם קורס סתם מעניין אותי אם יש מישהו מהאתר שעובד שם ?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

וכך הוא ישאר עד שאני אצבוט לך את האף! :ylsuper: :2gunsfiring_v1:

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by scorpion,

מישהו מכיר במקרה איזה אתר לתווים של גיטרה לשירי רוק כמו של gnr והscorpions? אבל לא טאבים רק תווים וגם אקורדים בכל מקרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום רב... יש לי שאלה שמציקה לי כבר הרבה מאוד זמן רציתילדעת כמה עולה הכד הענקי הזה של המי עדן ששמים בבית התכולה שלו זה 5 גלון מממ..... מעניין {=

• 5 תגובות
    • 13.1k צפיות
  17. Started by X-_PLOSIVE,

לצערי נאלצתי לעזוב עקב סיבות..... אבל נראה לי שלפחות צילמו אותי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by imac,

http://www.advocate.com/News/Daily_News/2009/10/09/Politician_Wants__Gay_Domains/

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by RayZ,

מי אלה יבאוני לוחות ג'יגאבייט? ומי הטוב בינהם?

• 22 תגובות
    • 13.3k צפיות
  20. Started by Tov_Tov,

אני מתכננן לקנות מנועה מחשבים מחשב ואני לא ממש מכיר תחנות ורציתי להכיר אז מי שקנה שם שיגיד איזה שירות יש שם ואיך החנות והאם אפשר לסמוך עליהם ?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  21. שלום לכולם... חשבתי עכשיו על רעיון: למה לא, כמו בכמה פורומים אחרים, נעשה מדור של "משחקי און ליין", ששם נעשה רשימות של כל המשחקים שבהם משחקים עכשיו חברי הפורום. לדוגמא: אני נכנס לשרת CRYSIS, ואני ארשום את זה שם, וכולם יוכלו לראות ולהיכנס, ככה תהיה רשימה של מלא סרברים בכמה משחקים שפשוט נדע שהם שלנו ולא נצטרך לדבר על זה בפורום וכל הזמן לשאול באיזה שרת משחקים.. רעיון טוב? אפשר ליישם אותו?

22. אהלן, לפני שנה וחודשיים קניתי טלוויזית LG 55inch מדגם 55UK6100YVA. לצערי, במהלך צפייה השבוע, חצי המסך התחתון הפך לאפור מרצד. הזמנתי טכנאי שהסתכל אמר מיד שהפתרון הוא להחליף את הכרטיס מאחורה ושבגדול הטלוויזיה התקלקלה. ממש מתסכל שאחרי שנה וחודשיים טלוויזיה כזו, שהייתה שמורה בצורה טובה מאוד - מתקלקלת. רציתי לדעת האם אכן כדאי כבר לקנות טלוויזיה חדשה או שהחלפה של הכרטיס שלה זול (באופן משמעותי) מקנייה? בנוסף, האם יש המלצות לטלוויזיה / חברה שתוכל להחזיק לנו (כמובן שאין וודאות) יותר זמן? תודה רבה.

23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4307887&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 :lol: :lol: וואי וואי הלוואי לי אחת מאלה חחח

24. Started by Jack_g,

אני צריך מערכת פורומים בעברית לאתר שאני בונה. איזה מערכות חינמיות אתם מכירים וממליצים ובמה עשו אותם? תודה. עריכה: יש פורומים שתומכים בעברית אבל בעצם באנגלית? כי זה בעצם הדבר האידיאלי בשבילי.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  25. Started by DEMON HUNTER,

ניפתח אתר חדש בנושא וחובה לכ ישראלי בלב ובנשמה להיכנס : http://www.laad.btl.gov.il/

• 0 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים