כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
אחריי שאתם עצבניים כולם כעסו והיו מגעילים והיה לכם יום חרא החברה לא מדברת איתכם בבית ספר אתם עייפים מלהקשיב אז אתם הולכים למחשב ושוכחים מהכול? אני עושה לפעמים ככה ופשוט שוכח הכול
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בספק אם זו בעיית חומרה, זה כמעט בטוח לא שהמעבד התחמם יותר מדי (אני לא חושב, החדר של קר, אני מניח שזה משנה מעט, והמעבד שלי עבד במשך ימים כמו שצריך, עד שכיביתי את המחשב, ומאז שניסיתי להדליק מחדש זה קרה) אוקי, עכשיו אני דיי בטוח שזו לא בעיית חומרה =/ הדלקתי את המחשב, כשזה הגיע למסך שנותן לי לבחור איך להפעיל (Safe mode או רגיל) חיכיתי במשך איזה דקה או 2 והכל היה בסדר (בניגוד לפעמים הקודמות שמייד בחרתי Safe Mode with networking / רגיל) ואז כשבחרתי איך אני רוצה שיעלה, זה הגיע למסך עם הסוג-של-progress bar, ואחרי זה שוב איתחל את עצמו - זה תמיד החלק שבו זה קורה (חוץ מבSafe mode שזה קרה אחרי שזה סיים לטעון את כל הקבצים נראה לי יש רעיונות? אני אנסה כל דבר אפשרי עד מחר, ואז כבר י…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
הנה 4 לינקים לתמונת של המחשב שלי לפני השיפוץ הגדול שיחל בחופש חנוכה...(כרגע אין לי זמן..) wish me luck הטרנטה כפי שהיא ניראת מקדימה.... המחשב מבפנים...תראו איזה נקי אה ) מסך MAG DJ530 אחרי שיפוץ אינטנסיבי ושריפת הגלגלת ) בגלל זה היא אדומה... לתוספת המחשב הנייד שלי/של אחי... שווה שיפוץ אה?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן SAMSUNG SH-B123L BLU RAY COMBO, ופעם בכמה חודשים, בדר"כ באמצע צריבה המחשב לא מזהה אותו יותר. לא משנה אם אני עושה ריסטארט למחשב כלום לא עוזר, עד כמה ימים אחרי זה שהוא מזהה אותו מחדש בלי שאני עושה שום פעולה ניכרת לעין. מישהו מכיר את הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני הצייר המוכשר כמו שאתם רואים *אני מכווה שלא תעלב אחי הכל צחוק.. ;D
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני גאה להציג את המחשב שלי מחלקים של IVORY ו KSP פנטיום 4 סוס עבודה איטלקי " HT בלבואה " בשפת הטכנאים קצת תמונות מהאימפריה שלי :
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תיאו קניתי מחשב, מסתבר שהוא לא היה טוב בעולם. אין לי מפרט מלא אבל הינה חלק מהחלקים מעבד Q8200 כ.מסך HD4850 4 Ram 500 דיסק קשיח זה החלקים שאני זוכר, עכשיו הוא לא טוב? ולפי מה שאמרו הוא לא משהו אז אם אני מבצע OC הוא יהיה יותר טוב? שאלה אחרונה זה אם המחשב טוב למשחקים ...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני שומע מוסיקה חזק, המחשב שלי מתחי ללרעוד שיש בומים, ;D, זה בסדר?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מצאתי מחשבון בבית שלי מסוג קומדור בן יותר מ 30 שנה, זהו המחשבון הראשון מסוגו במדינת ישראל. והוא במצב מעולה. הינא תמונה. http://img150.imageshack.us/img150/170/dscf12396en.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגמי Zbox קופקטיים עדכניים וגם דגמים ראשונים ממשפחה חדשה לחלוטין שמבטיחה ביצועים גדולים ואפשרות לשדרוג עצמי בנפח מצומצם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
- 2 followers
-
-
אני עכשיו גולש במחשב של הבית ספר קבלו מפרט: Pentium 133 32 sdram windows 98 WD 4 GB No GPU האיטיות מחרידה הבית ספר הזה לא יכול לקנות מחשבים נורמלים של 500 MHZ ? לקח לי לכתוב את הנושא הזה 10 דקות איזה כיף להתעלל במחשבים האלה אני מתקין פה קזה המחשב מת מוריד משהו מהאינטרנט המחשב מת בקיצור אבא שלי מוצא ברחוב מחשבים יותר טובים מאלו איזה מחשבים יש בבית ספר שלכם?
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כדאי שיהיה שרשור של תחתוני הזהב ..... אז אני אחתחיל... מחשב נייד גריד שהיה "מחשב על" במונחים של פעם... הנייד של 1990 ... מעבד 386 , כונן קשיח 30 מגה ומסך 10" - שזה כמו המקבוק גם המקבוק G4 העתיק שלי שהפך למעצור לדלת [attachment deleted by admin]
-
- 168 תגובות
- 19k צפיות
-
-
שלום . אחותי משחקת במשחק הזה (זה משחק פוקר) וחבר שלה קנה לה כרטיס בפצוצייה ב100 שקל . הכרטיס עצמו בצבע כחול ורשום עליו VALUE CARD . על הכרטיס יש קוד שמכניסים אותו במשחק וזה מביא בערך 18 יורו . אם מגעים במשחק ל65 יורו (נראה לי שזה 65 ) אז אפשר להוציא את הכסף . השאלה אם המשחק הזה הוא אמין ? ואם באמת מגיעים ל65 יורו הוא יתן לי את הכסף ? אני רוצה לקנות גם כרטיס כזה ולשחק . ואני לא מנסה לעשות מזה כסף , אני רוצה לשחק בשביל הכיף וכבר ממזמן רציתי לנסות לשחק על כסף באינטרנט. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//848791
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הממשל בארה"ב הקצא לנאס"א 19.5 מיליארד דולר לקדם נחיתת אדם על הכוכב האדום. http://news.walla.co.il/item/3050700 נו, בהצלחה לכולנו !
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הידעתם? המילה הארוכה בעולם היא: pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis ופירושה מחלת ריאות שנגרמת משאיפת גרגרי אבק מיקרוסקופיים הנפלטים בשעת התפרצות הר-געש או הסנפת סיליקון . : מרתק!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעזור לאלה שלא יודעים שפת אינטרנט בכל תחום בכללי, לחלקם שאינם יודעים מילים ובכך לשפר את שפת האינטרנט שלהם, כאשר הם ישתמשו במנוע החיפוש של HWzone הם ימצאו את הפירוש על אותו מושג. מה שיהיה בסוגריים זה איפה התחום שהוא בעיקר נשמע/נכתב) אז נתחיל (בבקשה תכתבו מושג=פירוש... וזהו שזה יראה כמו מילון לפי הסדר הנ"ל): Noob =מישהו חדש/לא מנוסה (בתחום המשחקים) Laughing Out Loud - lol= צחוק (בצ'אטים/פורמים) Away From Keyboard- AFK= מחוץ למקלדת, הכוונה למישהו שהוא אינו זמין, לא נמצא בקרבת המחשב (בתחום המשחקים) Rolling On the Floor Laughing - ROFL= מתגלגל על הרצפה מצחוק, הכוונה למישהו שמתפקע מצחוק (בצ'אטים/פורומים) Clan= שבט, הכוונה לקבוצה, חבורה של אנשים שמייצגת אידיא…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אימאלה אתמול והיום שודרה בערוץ 1 מיני סידרה על מהלך חייו של היטלר מילדותו ועד למתי שהוא עולה לשילטון (בדרך דמוקרטית) בתור קנצלר גרמניה. זה היה מזעזע. מעין שחזור. לראות אותו עומד באמצע הפגנה ואומר את מה שהוא אומר ואנשים מריעים לו. מפחיד. צריך לשים סדרות דוקומנטריות שיעבירו את הרגשות האלו כחלק מהתוכנית לימודים בהיסטוריה. (לדעתי התוכנית של היסטוריה כרגע היא שינון חומר והקאה במיבחן - לי אישית יש 94, אבל זה ממש לא מלמד היסטוריה...) התוכנית נותנת התייחסות אחרת לגמרי לנושא התקופה הזאת. מפחיד.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://go.walla.co.il/computercenter/ אני לא יודע אם לצחוק או לבכות..... :lol:
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כידוע לכולם המיקודים לבגרויות מתפרסמים ביום ראשון 26.3, אבל מכיוון שמשרד החינוך מעלה בדרך כלל יום לפני ויום לפני יוצא שבת, רובנו חושדים כי המיקודים יעלו כבר מחר (או היום אפילו) בערב. ולכן כולנו דרוכים עם אצבע על הקישור, כל 5 דקות בודקים אם עלה כבר המיקוד לקיץ (לי יש כבר לחצן מוכן במקלדת שמקשר אותי לעמוד המיקודים). כידוע, המיקוד מאוד מאוד קריטי במקצועות כמו פיסיקה מכיוון שאף פעם לא מסיימים ללמוד את החומר בזמן והמיקוד למעשה קובע האם תלמדו בכיף או תבואו ל-20 השלמות בפסח. המתח נערם מדקה לדקה, משניה לשניה, מה יהיה במיקודים? מי יודע...נחכה ונראה! עדכון: החל מעמוד 7.4 ואילך של הדיון, המיקוד התפרסם!!!
-
- 124 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
איזה מכות חזקות קיבלתם בחיים...? התעלפויות ודברים כאלו נחשבים!
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-