עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by בקהאם,

רוצים לקחת שנה הבאה עוד 10 שקל על אגרת הטלויזיה ויהיה מונדיאל "בחינם" כל אלה שלא אכפת להם מכדורגל הולכים לשלם עוד 10 שקל על כלום

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pixilated,

שיהיה לישראל בהצלחה במוקדמות יורו 2008

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום . אני צריך להגיע מחר מנתניה לבית החולים מאיר . המוניות עובדות ? אם לא מתי הם יתחילו לעבוד ? ואיזה מונית צריך לקחת מנתניה בשביל להגיע לבית החולים? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  4. אני הייתי בשתי המופעים הללו, ואני חייב לציין שהיה מגניב לאללה, במיוחד המופע עם גרייניך ואלתרמן ב 14/08...מישהו עוד היה?

5. Started by neil4,

הכי גדול הקטע שהערס רוקד בצלילי הפלאפון: מי מי מי זה מי מי זה מי מיקורא לי מי מי מי זה קורא לי חנניה והקטע שעמנואל הלפרין מארח את מושיק עפיה ואומר לו : אני לא זזזזזמין! או שהוא אומר לו : עזוב ביאסת אותי! :jester: אין זה גדול

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

אני מגיע מצפון הארץ עם רכב פרטי, השאלה שלי זה האם יש חניות (גם בתשלום, הכוונה אם יש מקום לשים את האוטו בכלל) ליד גני התערוכה, מישהו יכול לעזור לי? אני לא רוצה להגיע כל הדרך מצפון ולגלות שאין מקום, במיוחד לא אחרי ששילמתי על כרטיס.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Robo,

כל מי שראה את הסרט , ידע על מה אני מדבר. אתה , אתה שקורא את זה ברגע זה ! זה הרמז היחידי שנאי נותן לך בזה שאתה חלק ממופע אחד גדול והאנשים שסובבים אותך הם רק שחקנים , תחשוב על זה טוב כי זה הרמז היחידי שלך, שחקן מהתפאורה. *חומר למחשבה* פחתית העקבות הדיון על המטריקס

8. Started by UltraWaveMUSA,

היום יש בצוותא 3 את המופע שלו עולה 100 שקל :-X שמעתי שללקוחות ESC יש הנחה.. מישהו יכול לאשר ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by DXT,

מי אמר שזה כרטיס מסך? ;D אומרים שזה מאד ידידותי למשתמש... הוספתי עכשיו: הורידו את התמונה מהשרת כפי שאתם רואים והחליפו אותה בסמל של טום, שממנו לקחתי את זה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מה דעתכם על זה: http://www.dmii.co.il/products/7626 זיכרון 1G SDRAM ב 1,753.00 ¤ ... מי צריך את זה....? או מעבד AMD Opteronl 8220 SE, במחיר של 9,899 ¤.... http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=4170 לוח אם לסוקט 478 במחיר של 2158 ש"ח http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=G4G100-N אני יודע שאלו רכיבים מיוחדים , אבל מי צריך אותם לעזאזל ? למה לא מורידים אותם מהמדפים... ??

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by orivice12,

אני רואה לדוגמא את הנגן הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30486 30 שקל בזאפ הכי זול עולה 60 ומשהו יש קאץ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בתקופה האחרונה, התחלתי לשמוע את הצילצולים של בי"ס שפרינצק שנמצא ברחוב שפרינצק, בקריית בנימין, עד לרחוב לילנבלום 13. וזאת למרות המרחק הרב בייני לבין ביה"ס (בערך כ-5 דקות הליכה ברגל). אז התקשרתי למוקד העירוני 109 של קריית אתא. כאשר הנציג ענה לי, בזמן שאמרתי שאני רוצה להגיש תלונה על העוצמה הגבוהה של מערכת הצילצולים של בית ספר שפרינצק, עוד לפני שהספקתי להגיד ששומעים אותה עד לרחוב לילנבלום 13, המוקדן התפרץ לדברי ואמר שצריך להתקשר לביה"ס עצמו (כלומר התנער מאחריות לטפל בתלונה. אני לא אמור להתקשר לבי"ס שפרינצק בשביל להתלונן על עוצמת מערכת הצילצולים שלהם). כאשר הערתי לו שהם אמורים לטפל במטרד, המוקדן שוב פעם אמר שזה שייך לביה"ס, ולאחר מכן אמר משהו שלא הבנתי נכון (השיחה מוקלטת). כאש…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by spiidx117,

:-X

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  14. איך זה יכול להיות? אם אני מסובב אותו לקור אז מרגישים קור. אמנם קצת אבל איך זה יכול להיות כי הרי המאוורר לא עובד. ומילא, קור אפשר להגיד שזה בגלל הרוח שיכול להיות שהוא מכניס מבחוץ, אבל חום? איך??? הרי כדי שייצא אוויר חם צריך לעשות פעולת חימום, לא? אז יש לדעתכם בעיה במזגן או שככה זה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Shasoosh,

בשבוע האחרון המזגן בדירה שלי התחיל לטפטף מים, טפטוף מסיבי ומעצבן ממש מעל המיטה. ניקיתי את הפילטרים מאבק אבל זה לא ממש עזר, אמרו לי לנסות לנקות את הצינור שמוביל מים מהמזגן החוצה אבל עוד לא הספקתי לעשות את זה. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזאת? זה משגע אותי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני טס בקרוב ולא יודע עם לקחת יורו או המחאה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לא נראה לי הגיוני שכן...

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by Norm4nde,

האם המחירים ב ebay הם אמיתים או שזה סתם איזה פרסום מעפן של החברה בשביל הלקוחות יש שם מכוניות כמו ford mustang ב 76 אלף ש"ח ודגם חדיש ותותח איך זה יכול להיות?@! ולא נדבר על המחשבים מחשב עם מערכת SLI במחירים כמו 9/10 אלף :\ ספק 600OCZ AMDFX-62 2GB 500GB מארז לא רע :\ למשהו יש הסבר הגיוני או שהמחירים בארץ סתם ככה גבוהים במיוחד ?@!#!@%!^

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  19. המחירים ב SKYPC כולל מע"מ? (לא בטוח שקשור לפה) אם זה לא קשור אז להעביר בבקשה.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by syclla,

איזה באסהה גם אתם שמת לב לזה?? מלא מחירים עלו שם !!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.