עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש למישהו קישור להורדה של קובץ אודיו של dial tone? (כן גיגלתי את זה כבר).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

שימו לב לסרטון הפלאש הבא: http://daemlich.net/4447

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by BUNNY,

לאחר שקראתי את הכתבה הקצרה שפה: http://hwzone.co.il/news/133436 הבנתי שאנשים שלא מתעסקים בגרפיקה, לא באמת מבינים את גודל הכסף שעושים על כרטיסי מסך. משחקים שgtx 480 מריץ היום, יכולים למעשה לרוץ גם על 8800GT. אם המפתחים היו משקיעים יותר זמן ב: 1) לאפות יותר אינפורמציה לעצמים הדוממים (היה לוקח להם יותר זמן, ולכם היה נותן ביצועים גבוהים בהרבה [בהרבה אני מתכוון פי 2 או 3]). 2) יושבים וכותבים שיידרים עם אופטימיזציית נראות, ולא אופטימיזציה למשו שאמור להיות מדוייק פיזיקאלית. למעשה לא צריך שום דבר real time מדוייק פיזיקאלית. אם רוצים שיידר של מים - אפשר לכתוב אחד באופטימיזציה ל ATI ול NVIDIA בנפרד, ולרמות את השבירת אור והעומק פשוט בשכבות של צבע. גרפיקאים תותחים יכולים לקחת מודל …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי אתמול ב3-4 לפנות בוקר קיבלתי דו"ח של 1000 שקל (10 נקודות), אני נהג חדש עם 5 חודשים רישיון כבר, והשוטר לא אמר לי כלום על שלילת רישיון או מבחן תאוריה חדש וזה אם שוללים רישיון, שוללים אותו במקום?? או שאחרי כמה ימים מודיעים לי? כנ"ל לגבי מבחן עיוני? מה מי מו?????? בדוח לא רשום כלום חוץ מהקנס עצמו.. ובקשה בלי תגובות "רק 5 חודשים רישיון וכבר דוחות?" בלה בלה בלה עריכת המנהל: כותרת...

• 146 תגובות
    • 15.9k צפיות
  5. Started by Doctor Robert,

היית לי פעם כזאת תוכנה במחשב ואיכשהו היא נעלמה לי. אני זקוק לתוכנה שתוכל להפוך קול של גבר לקול של אישה או קול של שטן עם כל מיני אפקטים. שכחתי את השם של התוכנה שהיית לי על המחשב, אבל היא בדיוק היית עושה את זה. נדמה לי השם שלה היה משהו עם AVS אבל ממש לא בטוח.. למישהו יש משהו בסגנון?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by ccc,

מהו הפלאפל שאתם הכי אוהבים! אני מת על פלאפל המרכז!! חחחחחח אני הולך למות מצחוק עכשיו כל אחד יבוא "פלאפל משה" "פלאפל החתול המסטול" "פלאפל לופו שבבי" חחח..

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by urich,

טוב עכשיו שפחות או יותר קיבעתי את מעמדי כג'ובניק עם תפקיד ג'ובניקי למהדרין (אפילו שעשיתי כמה דברים בשירות ולא אני לא מדבר על הטירונות המצוקמקת בניצנים) אשמח לשמוע עליכם ג'ובניקים יקרים על השירות וכו' כי כמה כבר אפשר לשמוע על קרבי (בלי לזלזל חס וחלילה!!!!) אז בואו נשמע איפה אתםאם אתם מרוצים איזהסוגשל ג'ובניקים אתם (חמשושים יום יום שבוע שבוע קל''ב, קל''בל''ב) למה איך וכו'.

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by Symbore,

אז ככה לאחרונה גיליתי שאין לי מושג מה מידת הנעליים שלי. מפה לשם לאחר מדידות ובירורים גיליתי גם שאין מידה אחת אוניברסלית (או אפילו שתיים) לכן בסופו של דבר זה עניין של מדידות. ואז הבנתי שאני לא באמת יודע כמה מקום פנוי צריך להיות בנעל (תמיד נוצר מצב שאני מתלבט בין שתי מדידות שמרגישות טוב אך אני תמיד הולך על המידה הגדולה) בקרוב אני חוזר לרוץ והייתי רוצה שהנעל תהיה כמה שיותר מתאימה. כל המדידות שלי נעשו ונבדקו כמה פעמים על הרגל הגדולה. כל המדידות נעשו בערב. כל המדידות נעשו עם גרב ספורט דקה מאוד (כמעט ולא גורב גרביים עבות). המדידות התבצעו "י שרטוט קו מקיף מסביב לרגל ומדידות מרחק בקו ישר בין שתי הנקודות המרוחקות ביותר. כף רגל במנוחה: 25.7-25.9 כף רגל לאחר מאמץ של חמש דקות: 26.2-…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by House M.D.,

הזמנתי מ EBAY זיכרונות למחשב. המוכר (ישראלי) הבטיח משלוח מהיר (למחרת היום שבו שילמתי) הוא "שלח" את הזיכרונות ומסתבר שהוא "שכח לשים בול על החבילה". זה התברר תוך שבוע מיום השליחה. ביקשתי ממנו לשלוח בדואר רשום רגיל, שלא אמור לעלות הרבה כסף כי זה הרי משלוח בתוך הארץ. הוא הסכים אבל כל הזמן דוחה את מועד השליחה. לפני כמה ימים הוא עשה לי REFUND למוצר ואמר שהוא רוצה שאני אשלח לו את הכסף ישירות לPAYPAL שלו, אני כמו דפוק הסכמתי... אחרי ששלחתי הוא הפסיק לענות לי, ושם את ההעברה על complete. עכשיו מה אני אמור לעשות? אני לא יכול לקבל את הכסף מ EBAY בחזרה כי המוצר נמצא על refunded והוא מוגדר כמוצר שהחזירו לי עליו כסף. ב PAYPAL ההעברה היא דיי חדשה, ואיך אני אוכיח להם שאני מחכה כבר שבועיי…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Nahum2,

למי שלא מכיר זו בחינה שמיועדת לקביעת רמת האנגלית לאנשים שאנגלית היא שפת האם שלהם. ספציפית זו דרישה עבור ויזת הגירה באוסטרליה\קנדה ולהמון מוסדות אקדמאים בחו"ל. הם מישהו כאן עשה את הבחינה? האם לקחתם קורס מאחד המקומות שמציעים כזה? מה התרשמותכם? האם יש ספר לימוד מומלץ או אתר ? עד כמה קשה יהיה להוציא 8 8 8 8 בבחינה? יש לי אנגלית 139 בפסיכו מלפני כמעט עשר שנים. האם נכנסים בו עמוק ל GRAMMER ?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by Dark Respect,

השאלה בתמונה. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני רוצה לדעת אם אני יכול לראות נתונים על כניסה לצ'אט (תפוז)+ זמן, באיזה כינוי, כמו מן לוג שרושם הכל בעניין הצ'אט? אם כן תוכלו להסביר לי איך? ועוד בקשה, האם יש תוכנה שאני יכול להתקין במחשב אחר, שכל פעם שהוא ייכנס לצ'אט במחשב אני אוכל לראות הודעה או משהו אצלי במחשב?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  13. שלום, הציעו לי ללכת לפרויקט של חיל האוויר "מרום טכנולוגי" ששיך לחיל האוויר. שזה אומרי לימודי הנדסאי ( יג יד) זה המסלול http://www.iaf.org.il/Templates/General/General.aspx?lang=HE&lobbyID=70&folderID=1505&subfolderID=70&docfolderID=1509&docID=23966 שח"ק אני חושב שקוראים לזה. (עריכה: בעצם שחק זה לבוגרי טכנולוגי עם 7 יחידות.. אבל הבנתי שבסוף מגיעים לאותו המקום) יש פה משהוא שמכיר את המסלול, או שסיים אותו? שווה לעשות אותו?

• 5 תגובות
    • 13k צפיות
  14. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש סוכן לפתיחת קרן השתלמות שתעבוד עם אלטשולר. אני יכול לפנות ישירות לאלטשולר אבל אז העמלות גבוהות יותר. אשמח לקבל המלצה על סוכן.

• 26 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. Started by Nahum2,

אני כרגע עוסק בצבא בפיתוח חומרה\תכנה ב VHDL + ALTERA חיפשתי הרבה בגוגל אבל לא מצאתי פורום בו אני יכול לשאול שאלות בנושאים הנוגאים לפיתוח כמו שיש ל שפות תיכנות. מישהו מכיר פורום פעיל כזה?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by THE-MASTER,

שלום לכולם בכיתה י"ב לא רצו להגיד אותי לפיזיקה בגלל שלא הייתי מגיע לשיעורים :'( עכשיו סיימתי י"ב לפני שנה ואני חושב להרשם השבוע לבגרות בפיזיקה בגלל שזה מעניין אותי +יכול להיות מאוד כיף+אני אוהב מבחנים(אפשר עוד להרשם יש חוזר מיוחד לנרשמים מאוחר). עכשיו יש לי ספר אנקורי פיזיקה וריפרפתי בו והבעיה בו זה שהוא מסביר את הכל בנתונים יבשים ונוסחאות מה שיכול מאוד לעזור ללמוד לבגרות אבל זה הורס לי את כל הכיף מכיון שאני אוהב לדעת הכל עד הסוף כולל התאוריות שמאחורי הנוסחאות . עקב כך ובהתאם לזאת חשבתי לבקש מחברי הפורום היקרים המלצה לספר שיוכל לעזור לי יסביר לי את הדברים מהחלה עד הסוף. כמו כן אבקש אם אפשר לומר לי איפה אני משיג אותו. מתי התאריך של הבגרות.??? ואיזה פרקי בחירה כדאי לי לבחור…

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by HiperPsY,

אנשים אתם חייבים לראות את הסרט הזה...פשוט סרט גדול. בקצרה יש שתי כנופיות אחת של הבוס - המאפיה של הכושים . והשנייה של הרבי - המאפיה של היהודים הדתים. שתי המאפיות האלה לקחו בטעות את הבן אדם הלא נכון....ואתר השאר אתם חייבים לראות. אתם לא תבינו כלום עד ל 10 הדקות האחרונות של הסרט. צפיה מהנה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן אני אסביר.... חידה: אם היום 0 מעלות צלזיוס ומחר יהיה קל פי שתיים כמה מעלות יהיה מחר? אז זה פשוט... מעבירים 0 מעלות צלזיוס לפרנהייט מחלקים בשתיים ומחזירים לצלזיוס אבל איך אני מעביר לפרנהייט ומפרנהייט?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Socrates,

אתם יודעים על מה אני מדבר. אני רוצה את השם של הטראק.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני לומד באוניברסיטת ת"א משפטים ועושה בזה 5 יחידות. הבעיה היא שיחידה אחת מתוך החמש היא על עבודת הגשה שאני צריך להגיש בעוד כחצי שנה. זה עוד הרבה זמן אבל היא מאוד קשה [ובשביל זה האוניברסיטה הצמידה לכל אחד מהעושים את העבודה הזו סטודנט [לי סטודנטית :-) ] כדי לקבל ממנו סיוע בהכנת העבודה. הבעיה שלי היא שהחסרתי את ההרצאה על הנושאים של העבודה [הייתה לי בגרות בכימיה] וכרגע נתקעתי ללא נושא לעבודה בזמן שלכל השאר כבר יש. אני חייב למצוא נושא לעבודה בדחיפות וכאן בעצם העזרה שלכם נזדקקת!!! ניסיתי לחפש נושאים אבל כולם תפוסים בידי אחרים שעושים את העבודה. אשמח לקבל מספר עצות משום שרוב הסיכויים הם שמישהו אחר כבר לקח אותם. תודה מראש, זה מאוד חשוב ודחוף לי. נ.ב. העבודה עוסקת במשפט העברי ובמשפ…

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  21. ראיתי דבר כזה: בדי הרבה תגובות של אנשים כאן... איך אני עושה כזה דבר? (זה כמו הפרדה...)

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by le0,

עוד פעם בעיות עם TMS חיפה ?? אני רואה החנות סגור. לא מזמן קניתי מחשב שם ב10000 שח.

23. Started by moty2007,

שלום לכולם . רציתי ליידע את כולכם שכדאי לבדוק את המפרט של המחשב כדי לראות אם באמת סיפקו לכם את מה ששילמתם עליו. אני אספר לכם מה קרה לי , הלכתי ביום שישי לקנות מחשב מ ZED מחשבים וקניתי מערכת מחשב שבה הובטח לי לוח אם INTEL עם מהירות של 1600 MHZ וזכרון 2048 של קינגסטון . כשהגעתי הביתה הופתעתי לגלות שהלוח אם שקיבלתי היה עם מהירות של 1333 MHZ בלבד ובנוסף הזיכרון היה מתוצרת SAMSUNG .אני חושב שזה חמור מאוד שדברים כאלה קורים ואני מתכוון לגשת לשם על הבוקר ביום ראשון ולקבל את כספי בחזרה ולהחזיר להם את המחשב .אני מתכוון בפעם הבאה שאני קונה מחשב ( ממקום אחר כמובן ) לבקש מהטכנאי לפתוח את המארז מיד אחרי ההרכבה כדי לראות במו עיניי שלא רימו אותי שוב ואני מציע גם לכם לנהוג כך. א…

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. רציתי לדעת אם יש מצלמת מכמונת מהירות בקטע שבין הגשר (זה שיוצא מצומת הכפר הירוק) למחלף אלוף שדה, ואם כן באיזה מהירות היא מצלמת? תודה!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. קרוב משפחה שלי רכש מחשב LG T380 מחשב עם זמן סוללה של עד 10 שעות עבודה לפי האתר של LG (בארץ, בחו"ל) ולפי ביקורת באתר הזה. המחשב מיום הרכישה בחיים לא עבד יותר מ-4 שעות (על סוללה בלבד). המחשב נמסר לתיקון זמן קצר לאחר הרכישה (הסתבר ששלחו למעבדה לא נכונה) ואז בגלל לחץ בלימודים (המחשב משמש ללימודים בעיקר) לא היה אפשר לשלוח אותו לתיקון פעם שנייה. כעבור כמעט שנה המחשב התקלקל ונשלח לתיקון. ח.י (מי שנותן אחריות על המחשב - לא פרללי) אומרים שהסוללה בסדר (-7%) והמחשב מהתחלה אמור לעבוד רק עד 4 שעות. היתי תובע אותם כי זה ממש מרגיז, אבל קראתי את התעודת אחריות ויש אחריות רק חצי שנה לסוללה (עברה יותר מחצי שנה מקניית המחשב). אז אני צריך לבוא בטענות לאופיס דיפו שמכרו לי מחשב מקולקל, או ל-ח.י…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים