כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
טוב עשיתי מודינג קטן לחופה של האוטו שלי וגם באוטו עצמו ;D שמתי רשת בחלון מיצד שמאל ובכונס אוויר על הגג מיישהו יודע איך אני יכול להכין סמל של מרצדס ? תמונות:
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחר יש לי ירפא ב' אבל לא קיבלתי את הזימון ושדיברתי איתם כשקבעתי הם אמרו שיכול להיות שהזימון לא יגיע ואמרו לי לבוא בלעדיו.. עכשיו נסיעה מהצפון לתל אביב עולה משהו כמו 100 שקל הלוך חזור(כולל נסיעות פנימיות) וזה הרבה אבל אנשים אמרו לי שאני אמור לקבל החזר כספי ! למישהו קרה דבר כזה ? איך מקבלים את ההחזר הכספי ? אני יקבל אותו מחר ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו ביי ביי לרוסים הם חוזרים הבייתה והיידד לנבחרת ישראל!!!! עולה! 2-1
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק. אחד הרמקולים התקלקל והאחריות בחנות ניגמרה אבל אצל החרבה עדיין יש אחריות. באתר שלהם לא מצאתי שום טלפון, מישהו יודע את הטל' שלהם?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד בפני נסיעה לפולין עם השכבה וחשבתי על הנגן והמצלמה שאני צריך להטעין שם... מה עם השקעי חשמל, זהים לאלה שבארץ? אשמח לשמוע חויות שלכם מהמסע שבטח חלקכם עברו...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את כל LOST וכל PRISON BREAK, את HEROES ואת JERICHO, כל הסדרות האלה פשוט מעולות וסחפו אותי כל פעם מחדש. איזה עוד סדרות עדכניות יחסית יש לראות? נ.ב, אני מחפש סדרות סוחפות בסגנון של אלה שכבר ראיתי, אבל בלי קשר לזה גם סדרות קומיות יתקבלו בברכה (סגנון איש משפחה או חברים וכו). ולא להמליץ לי על כל מיני סוגים של סופרנוס, כאלה שהתחילו לפני 80 שנה ובשביל להתעדכן אני אצטרך לשבת חודשיים ברצף על אלפי פרקים תודה רבה רבה רבה!!!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מותר להזמין מחו"ל דרך הדואר חרבות יפניות, כוכבי שוריקן, סכינים טקטיות וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז רציתי חוות דעת על האתר pcbox.co.il שמציע תשלום חד פעמיעבור צפיה בערוצי טלויזיה במחשב. משהו מכיר את האתר? איך האיכות של השידורים שם?? ו4 מגה יספק לי צפיה חלקה ללא הרבה טעינות??? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני אמור להתגייס במרץ יש לי קב"א 52 ופרופיל 97 . בנוסף, בגרות מלאה (21 יחידות, מגמת תקשורת) אך ללא רקע במחשבים. ברצוני להתקבל למשהו עם מחשבים בצבא (עדיפות ליחידות טובות כמו ממר"ם) כיצד אני עושה זואת? נ.ב ויש לי אפשרות לעשות תנאי שרות (האם זה יעזור?)
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מזה? יש לי מין עצם בולטת כדורית כזאת במקום שהאצבע מתחברת עם כף היד.. אם לוחצים על זה.. אז זה כואב.. ויש לי את זה כבר כמה חודשים.. הייתי בטוח שזה יעבור אבל זה לא עובר.. חיפשתי בגוגלמצאתי רק אחד שגם לו היה את זה ולא ענו לו מזה.. יש למישהו מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להדפיס על 2 חולצות, ראיתי שבאופיס דיפו מוכרים חבילה של 10 דפים במחירים הנעים בין 50-100 שקלים, משהו שאני לא רוצה להשקיע מישהו יודע איפה אני אוכל לקנות נניח 3 דפים בודדים באיזור המרכז ? אולי מישהו קנה חבילה ומוכן למכור לי ? תודה, יאיר
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום פניתי אליכם כי בטח יש פה הרבה אנשים עם ניסיון אז ככה הגימייל שלי משרת אותי גם לעבודה גם לפרטי בזמן האחרון התחלתי לקבל הרבה אימיילים מהעבודה וגם בפרטי משולחים ממוקדים מאוד (יכול להיות גם כמה בשעה) אני מנסה לעשות סדר בבלאגן שנוצר לי מה שאני רוצה שיקרה זה ההודעה תופיע בדואר הראשי/דואר נכנס (או לפחות התרעה) ולאחר פתיחה שלה היא תעבור לתיקייה אוטו' היום אני עושה להם מסננים+תוויות אבל מה שקורה זה אם אני מעביר אותם ישירות לתווית אני לא מקבל התרעה על הדואר הנכנס רק בתווית (גם באפ' בפאלפון) (בהגדרות זה או להעביר ישירות לתווית או להשאיר גם בראשי) אז כרגע זה מגיע לראשי עם תווית ומה שקורה זה אחת ליום או כמה שעות אני מסמן את כל ההודעות בראשי ושולח אותם לתוויות (אם אני לא עושה …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אם שמתם לב, בפורומי החומרה בארץ הפנטיום 4 זכה לגינוי בצורה היקפית וגורפת מצד עורכי האתרים, מה שגרם לרבים מהמשתמשים לאמץ גישה זו... אין לי משהו נגד AMD, להיפך : אני ממליץ לחברי על מעבד זה פשוט בגלל שהוא נותן יחס עלות\תועלת טובים יותר מהפנטיום 4, במיוחד בארצנו. אבל, מי שמסתובב בפורומים בעולם , רואה תופעה מעניינת: קיימים ויכוחים רבים על טיבו של הפנטיום 4 ,בזה אין ספק , אבל אין שום כינויים כמו זבל, חרא, גרואטה, המיוחסים לו, כמו פה בארץ. ואנשים שמבקשים המלצה על לוח לפנטיום 4 באתרים החו"ל, לא מקבלים הודעה כמו: "זה גרוטאה :AR15:, קנה AMD!" כמו שמקבל מי ששואל זאת בארץ. האם זה בגלל שה"פנטיום" שולט ללא עוררין בשוק הישראלי ובעלי האתרים מנסים נואשות לשנות זאת ולכן העבירו מעין "…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחנכת שלנו שאלה מה עשינו בחופש, אז אני אומר שהייתי בעזריאלי. בקיצור, היא שואלת אותי מה עשיתי שם, אז אני אומר לה שהייתי במפגש של אתר מחשבים. אז היא שואלת מה עושים במפגש, אז זרקתי לה שמגיעים נציגים מחנויות מחשבים ומספרים לנו איזה מוצרים חדשים יגיעו לארץ. אז היא שואלת מה הדבר הכי חדש שיגיע לארץ, אז אני אומר לה שיגיע P4 חדש. היא אומרת שיש כזה, ואני מתחיל להסביר לה את ההבדלים בין החדש לישן מול כל הכיתה. O_o WTf? ;D ;D
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
האתר יקרא 'צעיר' והוא יהיה מן פורטל נוער בנתיים הכנתי לו עיצוב ואני אשמח לקבל דיעות עליו כדי לשפר אותו העיצוב נמצא בכתובת: www.geocities.com/avimadrid/index.html עוד דבר... אם מישהו מעוניין להצטרף לצוות בתור כתב פינה או מנהל מדור באתר הוא מוזמן ליצור איתי קשר באי סי קיו: 154095782
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש קרוב לצ'ק פוסט חנות מחשבים בשם "קומפיט" האם בטוח לקנות שם כי הם ממש זולים :hi:
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לא נעים לי לפתוח תראד שלם על זה אבל לאדעתי מה לעשות כי אני לא מוצא תשובה לשאלה.... כרישים הם יונקים? אם כן... מאיפה לעזה יוצאים להם הביצים..... חח שאלה סגנון מאיםה הדג משתין כמה זמן לוקח להם להיות בביצה או היריון?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שאני יוצא למסע ומבזבז מיכל דלק סתם, איפה לחפש דיסקים DVD ריקים של VERBATIM וTAIYO YUDEN ? האם יש באופיס דיפו או בבאג ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכם,ביקרתי בכמה אתרים שמוכרים נרגילות,אבל בכולם אין תסמל הזה של הPP. מישהו יודע אם יש חנות שכן מקבלת PP והם דיי טובים? ניסיתי גם לבדוק בEBAY יש הרבה ישראלים שמוכרים,אבל אני רואה שמשלוחים עולים יקר מאוד,בסביבות ה20-30 דולר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3686751,00.html התקנתי Folding@home http://folding.stanford.edu/ מוגדרת לו העדיפות הכי נמוכה.(אפשר תמיד לשנות) אם תשימו לב במנהל המשימות ,המעבד כמעט לא מנוצל.. הרוב המוחלט של הזמן תופס התהליך system idele process ( ולדעתי לא חייב תמיד אינטרנט כי פעם ראשונה הוא מוריד את העבודה שצריך לעשות ואחרי זה הוא מבצע אותה ורק כשהוא מסיים הוא צריך לשלוח אותה ולהוריד למחשב משימה חדשה)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! מהן הסדרות החדשות המועדפות עליכם? בקשר למספר האפשרויות האחרונות: הן לא סדרות חדשות במיוחד, אך הייתי חייב להוסיף גם אותן... הבחירות שלי: Heroes Jericho Shark Justice התלבטתי בין נמלטים עונה שניה, הישרדות עונה 13 וTill' Death... בסוף בחרתי Till' Death!
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התיבה מבחוץ: כל הדברים הטובים: זה מה שיש פה: היטסינק שהורדתי בהרבה כוח פיזי מהפנטיום 2 שלי היטסינק מהוודו 3 הישן שלי היטסינק שדפקתי לקובי בזמן המפגש מאוורר 80 מ"מ סופר שקט שאון נתן לי במפגש הראשון מאוורר להיטסינק של הפנטיום 2 ההיטסינק שהיה פעם על הצ'יפסט שלי(עכשיו יושב לו שם בנחת קריסטל אורב) היטסינק לצ'יפסט שדפקתי לשכן שלי היטסינק למעבד פנטיום 1 עם מאוורר שדפקתי לאון היטסינק לצ'יפסט בצבע זהב היטסינק לצ'יפסט בצבע שחור היטסינק מסכן לזיכרונות קטנים לכרטיסי מסך שדפקתי לחבר שלי והינה לכם בונוס: אני מחזיק את הוודו 3 המחושמל+שרוף שלי... אני לא במיטבי היום, שטפתי ת'אוטו של אבא שלי איזה שעה וחצי ככה...אני שחוט.. אוקי, לכל מי שזכה במקום שני ושלישי בתחרות הרק…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי... אני מחפשת שמות של שירים של סרטים מצויירים, רצוי של וולט דיסני.... למשל: John Tesh - Can You Feel The Love Tonight או למשל: Elton John - Circle Of Life זה יכול להיות בכל סרט מצוייר קלאסי מהסגנון....(הנ"ל לקוחים ממלך האריות) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-