עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpiritKnight,

המחנכת שלנו שאלה מה עשינו בחופש, אז אני אומר שהייתי בעזריאלי. בקיצור, היא שואלת אותי מה עשיתי שם, אז אני אומר לה שהייתי במפגש של אתר מחשבים. אז היא שואלת מה עושים במפגש, אז זרקתי לה שמגיעים נציגים מחנויות מחשבים ומספרים לנו איזה מוצרים חדשים יגיעו לארץ. אז היא שואלת מה הדבר הכי חדש שיגיע לארץ, אז אני אומר לה שיגיע P4 חדש. היא אומרת שיש כזה, ואני מתחיל להסביר לה את ההבדלים בין החדש לישן מול כל הכיתה. O_o WTf? ;D ;D

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by MishaK,

הרג אותי!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by xtract1,

אני נכנס לדף הראשי http://www.fibi.co.il/fibi/site/he/homepage.asp ומנסה להוריד את התוכנה שלהם, BizWiz או איך שלא קוראים לה, והוא רושם לי משהו לגבי החבילות HTTP שפגומות או שקר כלשהו. יש פיתרון לסיפור הזה או מה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by PingLOst,

בממיר הדיגיטלי יש יציאה שהיא בדיוק אותה יציאה שמסך מתחבר אליו , מה זאת היציאה הזאת? יש גם חיבור של רשת , זה בטח מתחבר למודם כבלים אבל מהי היציאה הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by pocket,

מבחינתי הכל הולך (גם שואה, רק לא בדיחות סרטן) אם מישהו רגיש לנושא אז אל תשימו.. תפציצו

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by spotash,

למי שלא יודע זה השלב אחרי "צוות אוויר". מישהו היה כבר? יודע כמה שעות זה? מה עושים שם בערך? או סתם עצות בשביל לעבור...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by VooDoo3,

וואלה! נכנסו עם אתר חדש - WallaBuy , שמאוד קשה להבחין בהבדלים בינו לבין eBay . בין אפשרויות התשלום אפשר גם למצוא את - WallaPay .. .. טוב שלא העתיקו את האתר במלואו .. בכל אופן , לדעתי זה יהיה מצויין אם יתפתח כאן שוק של מכירות פומביות , אבל אני פשוט לא יודע אם האתר יוכל להגיע לאמינות של eBay , לא חושב שהשוק הישראלי מוכן . דעתכם ?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני עומד בפני נסיעה לפולין עם השכבה וחשבתי על הנגן והמצלמה שאני צריך להטעין שם... מה עם השקעי חשמל, זהים לאלה שבארץ? אשמח לשמוע חויות שלכם מהמסע שבטח חלקכם עברו...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Boomer,

כנסו שנייה לאתר Gamer ותראו מה עשו לו... זה נראה כאילו שמישהו פרץ והכניס לשם אתר אחר אבל אני לא בטוח... עריכה: אם הולכים ל-www.gamer.co.il/gamer אז הכל בסדר...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by B@By-KiLLeR,

למישהו יש רעיון לשם למפעל של נרות ריחניים בתוך כד ? ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני אוהב את כולכם אבל אני חייב ללכת מקווה שתהנו לכם בזמן שאני קורע שם את התחת :smoke: היה ממש כייף אני חושב שאני כאן מהיום הראשון ... ואני לא מצטער... אפילו לא על שניה אחת. הרבה אנשים התחלפו במשך הזמן היה ממש כייך לראות הכל מתפתח... ואני רק יכול לקוות שאחרי כמה חודשים טובים בצבא *בלי הרבה זמן למחשב * אני אוכל לחזור לראות את כל מה שאהבתי :ylsuper: שלכם רוי

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by spitzi,

שלום, אני יכול לנצל את הרכיבים הבאים ממחשב בן 3 שנים, האם הם יתאימו להרכבת HTPC טוב ? לוח אם mATX MSI MS-7366. מעבד Core 2 Duo E8400. זכרון 2X2GB Mushkin DDR2 800 MHz כרטיס מסך Leadtek 7600GT 256MB Fan.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

פיגוע ירי נוסף בירושלים... :'(

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dvvon,

או ללכת לקרבי אני לא יודע מה לעשות מה אתם ממליצים.?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. http://www.movelehatasia.co.il/ המיפעל של אבא שלי והוא דיי לא מפורסם אם מחפשים אותו בגוגל וכו לא מוצאים אז אמרו לי שהם יהיה לו הרבה כניסות הוא אכן יקבל העדפה בגוגל אני יודע שאתר ניראה דיי עלוב כרגע אבל עובדים על זה אבל בכל זאת אנשים תנו קליק אתם תעזרו הרבה האם גם אפשר לינקים לפרומים של איכות הסביבה אבל חשוב שהיו פעילים מישום מה אני לא מוצא משהו פעיל :'(

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by nat64x,

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-089d0c4d6f71431017.htm בזבובז :\

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ag43,

אני מעוניין לחבר את הIPOD שלי למערכת של המזדה 3. הבעיה היא שהמערכת מובנית ואני לא רואה אפשרות לחבר בצורה עקיפה. אשמח לדעת האם יש דרך להעביר כבל כדי לחבר IPOD ומכשירים בסגנון למערכת זו. אני לא רוצה לחבר משדר FM כי הבנתי שהאיכות שלו ממש נמוכה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by darkman,

טוב השנה אני עושה פרויקט של 5 יחידות באלקטרוניקה אז עם למישהו יש רעיונות בבקשה לרשום ובבקשה לא סתם אנשים אלה אנשים שמבינים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by white_rider,

hi in looking for a site like translate.google.com but one with hebrew to english translation a site that can translate a full text and not only a word anyone knows of any thanks p.s.: if this is the wrong fourm please pass it

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בעקבות ריב עם אמא, על זה שאני שוכח לכבות את הדוד ואת המפזר חום הקטנטן (בעצם שחרור דיפרסיות ולחצים מהחיים האישיים שלה בצורה נוחה שאינה צורכת הדחקות - עלי), רציתי לדעת כמה כסף עולה להחזיק כל אחד מהמכשירים לשעה, מכיוון שבוחדשיים האחרונים שכחתי את הדוד דולק לבסיבות ה7-9 שעות וכנ"ל המפזר חום. צריך לדעת בדיוק כמה עולה להחזיק אותם לשעה כדי להחזיר לה את הכסף. המפזר חום, הוא מכשיר קטנטן בגודל של כדור-רגל (קטן, גודל 4), אבל בצורת אליפסה שמשמש בעצם כמפזר חום עם מאוורר - שנקנה השנה (2008), שום טכנולוגיות מיושנות. הדוד מים, הוא דוד רגיל של בית פרטי שנבנה בשנת 2002-2003. תודה. 3>

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Lirux,

מישהו יודע אם יש מחר שביתה? (יום שלישי)

22. מכירים שירים בסגנון הזה?

23. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ?! אני מחפש צלצול לפלאפון שהוא נשמע בעצם כמו צלצול רגיל "רינג רינג" אבל הרינג השני הוא בהילוך איטי. אמרו לי שזה מאיזה סרט. בקיצור אם אתם יודעים על מה אני מדבר ויש לכם את הצלצול ותוכלו לעלות לי אותו אני יודה לכם מאוד. תודה ואחלה שבת שתיהיה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by House M.D.,

הזמנתי חבילה מ dealextreme . היום בצהריים בדקתי את המצב שלה והיא היתה על packaging . ככה היא היתה כבר יומיים , די מוזר שלוקח יומיים לשים הכול בקופסא :\ בכל מקרה עכשיו בדקתי וכתוב shipped . כאשר לחצתי על השם של החבילה באתר DX עצמו , זה הוביל אותי לאתר של דואר הונג קונג ושם קיבלתי הודעה שהחבילה לא נמצאה.The Enquiry Reference Number ({package id}) is not available. We are sorry that we are unable to provide you with further information. האם זו טעות של האתר? למישהו קרה בעבר? כמו כן באתר עצמו כתוב שזה נשלח ב 1/3/2010 9:32:10 PM ואמרתי שהיום בצהריים בדקתי והיה עדיין packaging .. כאילו שלחו לפני יומיים ולא עידכנו? משהו פה די מוזר , מה אתם מציעים לי לעשות? נ.ב. כאשר החבילה תצא ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים