כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אתם המשתמשים, מוזמנים לעלות לכאן, אתרים מעניינים (חדשות מעניינות על מחשבים, אתרים שימושיים וכד') לאחר שתפרסמו את האתרים. ייבחרו האתרים הכי מעניינים/שימושיים, והם יתווספו לסטיקי - "ה- FAQ של פורום כללי". שימו לב, זהו לא המקום לתלונות/הצעות/שאלות/בעיות בכל הקשור לפורומים והאתר! אסור לפרסם: אתרי פורנו, אתרים שנוגדים את חוקי הפורום, פורומים מתחרים וכד'. www.howstuffworks.com - איך דברים פועלים http://www.popsci.com - האתר של המגזין המפורסם, מדע פופולארי www.carsforum.co.il - קהילה שעוסקת בענייני מכוניות ורכבים. אתם מוזמנים לפרסם, אתרים מעניינים נוספים בהתאם לחוקים.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מוזמן לפגוש את השריטה שלי פה: http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=32904&OrderBy=1&Page=1&spType=1&backCat=45&tmpl=0 וכמובן שיש עוד כמה סרטונים בפרטים שלי תהנו כמובן שאשמח לקבל תגובות על הסרטונים(גם שם מי שרוצה )
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקווה להנות, עושה רושם של אחלה של קהילה וחבר'ה כאן ...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלתי בעצם היא, אילו עבודות ניתן למצוא עם תואר ראשון בפיזיקה? האם יש הרבה מקומות עבודה? זה מקרה "אבוד" כמו עריכת דין? או פשוט אין הרבה מקומות עבודה כי אין צורך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי! מהן הסדרות החדשות המועדפות עליכם? בקשר למספר האפשרויות האחרונות: הן לא סדרות חדשות במיוחד, אך הייתי חייב להוסיף גם אותן... הבחירות שלי: Heroes Jericho Shark Justice התלבטתי בין נמלטים עונה שניה, הישרדות עונה 13 וTill' Death... בסוף בחרתי Till' Death!
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אמא שלי צריכה לראות את הסרט הכוכבים של שלומי בשביל איזה עבודה שלה , אבל מכיוון שהסרט נורא ישן אני לא מצליח למצוא לינקים לא להורדה ישירה או לצפייה ישירה וגם אין לי שום דרך להשיג עותק מקורי של הסרט, השאלה שלי היא האם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להשיג תסרט(לא משנה איך, הורדה \צפייה ישירה\השכרה\כל דרך אחרת) . אם מישהוא יעזור זה יהיה נורא נחמד כי היא צריכה את זה לעכשיו.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי... אני מחפשת שמות של שירים של סרטים מצויירים, רצוי של וולט דיסני.... למשל: John Tesh - Can You Feel The Love Tonight או למשל: Elton John - Circle Of Life זה יכול להיות בכל סרט מצוייר קלאסי מהסגנון....(הנ"ל לקוחים ממלך האריות) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עניין אותי כמה זכרים ונקבות יש פה אז תענו ונראה...
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וואלה! נכנסו עם אתר חדש - WallaBuy , שמאוד קשה להבחין בהבדלים בינו לבין eBay . בין אפשרויות התשלום אפשר גם למצוא את - WallaPay .. .. טוב שלא העתיקו את האתר במלואו .. בכל אופן , לדעתי זה יהיה מצויין אם יתפתח כאן שוק של מכירות פומביות , אבל אני פשוט לא יודע אם האתר יוכל להגיע לאמינות של eBay , לא חושב שהשוק הישראלי מוכן . דעתכם ?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://video.kavkazcenter.com/fight_in_chechnya/helicopter.wmv מוריד לאט סרט יפה מאוד תהנו
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
hi in looking for a site like translate.google.com but one with hebrew to english translation a site that can translate a full text and not only a word anyone knows of any thanks p.s.: if this is the wrong fourm please pass it
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
WTF... אני אתן לתמונה לדבר.... השיר נמשך איזה 17.5 דקות... [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שלא לכל בנק יש מאחוריו אתר גדול שמאפשר ללקוחות שלו לראות את מצב החשבון, לעשות כל פעולה אפשרית +- (במיוחד לעשות תוכניות חיסכון בלי לתקשר עם נציגי הבנק מעבר לזה). אני אשמח אם תספרו לי מנקודת מבט שלכם לגבי האתר אינטרנט של הבנק שלכם בנקודות של: האם הטבלה של עו"ש מפורטת? האם אפשר לראות פרטים של כל תוכניות החיסכון? האם אפשר לפתוח תוכנית חיסכון בקלות? תודה מראש, Zinger777.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי רציתי לשאול כמה שאלות 1. אם אני מזמין כמה מוצרים מאתר בחו"ל יקחו לי מכס ? 2. המוצרים עולים 120 דולר לא כולל משלוח 3. המוצרים הם תוספי תזונה ולא איזה חלקי מחשב או משהו 4. האם אפשר להזמין מספר מוצרים זהים ? או שיחשבו שאני סוחר בזה ? 5. אם יהיה מכס בכמה בדויוק יזיינו אותי ? מה עוד אני צריך לדעת לפני הזמנה? זה ממש חשוב לי thanks ahead for your time
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הי, קניתי מהם כונן לפני שנה ואתמול הוא שווק חיים, עכשיו החנות פשטה. האם יש אפשרות לממש אחריות דרך יבואן ואם כן איזה? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך את זה כדי להירשם למשחק אינטרנטי RPG שפתחו אותו רק לאנשי קוריאה להשיג ID = מספר תעודת זהות זה קל...אבל אני צריך גם תשם שמתאים לאותו המספר מחפש בנרות :-\
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש משם, דבר שאין במשרדיה כבר זמן רב. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8703&cID=1128 אולי אני לבסוף ארכוש את הגירסא הסולארית למרות שאין הבדל ביניהם. בכל מקרה, מישהו מכיר את החנות? יש לו ניסיון איתה? שירות המשלוחים שלה והאחריות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אנחנו עושים מן דבר כזה שאני צריך לחקור מה אנשים עושים בזמנם החופשי אז בבקשה תגידו לי מה אתם עושים הזמנכם החופשי...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבליתי הודעה בפייסבוק מישהו שאני בכלל בקושי מדבר איתו, עם לינק וכתוב ''MY NEW HOME'' ונכנסתי וזה ביקש להוריד פלאגין ואישרתי לו ועכשיו כל חצי דקה זה אומר לי להכניס אותיות שכתובות בבתמונה ואם אני לא מכניס תוך 2 דקות זה מכבה לי את המחשב!! כוסאומו! בדיוק פרימטתי אתמול!! יש למישהו מושג מה עושים?!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-