עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש הצעות? אם מישהו מכיר סרט כמו CLICK זה גם יהיה טוב

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by DXM,

חיפשתי ולא מצאתי... מה ההבדל בין הדברים בכותרת ויכול להיות שיש שם דברים אותו דבר רק שהם נקראים שונה? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by zzz727,

הייתה פעם בערוץ 22 תוכנית בשם איצ'ה עם ספי ריבלין מישהו יכול לשלוח לי הורדה או צפייה ישירה של הפרקים??

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. לא RAPIDSHARE תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by kisin,

קוראים לה Karima Adebibe את שאר התמונות שלה תוכלו לראות כאן: http://www.condom.co.il/forum/index.php?topic=140.0

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. נעקצתם לאחרונה? אולי זאת שושנת יריחו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4016665,00.html מה אתם אומרים? ראיתי את הצלקות והן אכן מכוערות אני אישית לא נעקצתי

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, לא מזמן נכנסה לפעולה בעיר שלנו (עפולה) חברת אוטובוסים חדשה, בשם קווים (בעבר היו אגד). החברה החדשה החליטה שחצי מהאוטובוסים יהפכו למיני-בוסים עם 12 מקומות ישיבה לכל היותר. היום בשעה 18:00 בערך הייתי בדרכי הביתה (חיכיתי לאוטובוס כ-20 דקות) והגיע מיני-בוס עם מקום אחד פנוי בלבד - אין בעיה, אני יכול לעמוד, אבל הנהג לא נתנן לי לעלות. זאת לא הפעם הראשונה שאני רואה את זה, אבל זאת הפעם הראשונה שעושים לי את זה! אני מאוד מתעצבן משטויות כאלה, במיוחד כשאין לי זמן להתברברויות של אוטובוסים (אני כל יום נוסע מעפולה לחיפה) ולכן החלטתי ללכת עם זה עד הסוף עד שלא יסדרו את זה. קודם כל שלחתי אליהם עכשיו דואר אלקטרוני עם כל הסיפור שלי, לאחר מכן אני מתכוון להתקשר אליהם, אח"כ להגיע אליהם למשר…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Tomerico,

הגיע הזמן להפוך למשתמש מתבגר אבל... אני לא יודע איפה משנים... אל תצחקו עליי...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. :auto: :2gunsfiring: :alcoholic: שירו איתי לא להתבייש ... נה נה נה .. וזהו הולך ככה =======> נשבענו ביחד ואתה לא כאן נשבענו בלי פחד איך עובר הזמן שאתה שוכח וממני בורח אתה לא מבין עלי דקה אחת זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה תני לי עוד שבוע קצת להיות רגוע ואל תשפטי טעות ברגע של חולשה נשבענו ביחדדדד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו האש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה נשבענו ביחד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו אש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה שירו איתי לא להתבייש !!!! נה נה נה זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה כבר חיי רייקים ... את ידך את …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by zeev121,

פרסמו תמונה שלי עם כיתוב והבנאדם שפירסם לא רוצה למחוק אותה. כבר דיווחתי לפייסבוק על התמונה , תוך כמה זמן הם ימחקו אותה ואם הם ימחקו אותה ואת המשתמש? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לגשת לבחינת הפסיכומטרי ב3 ליולי. חשוב לציין שכבר עשיתי את הקורס בכיתה י"א ואחרי מחשבה, לא כזה צריך לעשות אותו. אני עובד בשמירה בלילות, ככה שיש לי הרבה שעות בשבוע שיש לי שקט ללמוד כמו בנאדם. מה ש"מנע" ממני להצליח בבחינה בזמן התיכון, זה ת'כלס העובדה שלא ממש היה לי כוח לזה, ולא השקעתי בכלל עכשיו, אני אומר לעצמי שאני עושה את זה, משקיע, ומוציא ציון טוב השאלה אם באמת יש לקורס איזשהו יתרון? ואשמח להמלצות על ערכות לימוד עצמי, רצוי מנסיון תודה רבה לכולם ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אהלן,אני מברר את זה בשביל בן דוד שלי,רק רציתי לדעת מאיזה גיל אפשר לעבוד,מה צריך לעשות בשביל להוציא רשיון עבודה,ומה הם התנאים והשכר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yosda-boy,

שלום רב, איזה אינטרנט נחשב להכי נוח? אני כרגע מיתמש בפיירפוקס, אבל יש גם אקספלורר וגם משהו כמו msie. אני לא בטוח שככה כותבים את זה... אשמח לקבל חוות דעת, איזה אינטרנט לדעתכם האישית הכי נוח, ולא רק מ-3 הסוגים שכתבתי . בתודה מראש yosda boy.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי אני כנראה יבקש שיקנו לי את הטלווזיה של יונדאי 25 אינטש שנמכרת עכשיו ב 200 דולר בדיוטיפרי (הכי הרבה את ה21 ב 150 דולר). המחיר ממש זול ואני בטוח שכבר יש כמה כאן שקנו אותה. רציתי לקבל חוות דעת ורשמים על הטלווזיה בכלל ועל האיכות כמובן (שבטח לא מי יודע מה , רק צריך שזה יההי נורמאלי) והתפקוד ותקלות וכל הבלה בלה בלה 8) אמשח לקבל תגובות, בתודה מראש. נ.ב. - אשמח לשמוע על דברים נחמדים נוספים (וכמובן באיזה מחירים) שנמכרים עכשיו בדיוטי פרי , מעניין אותי אם יש שם רסיברים של ימהה או חברה טובה אחרת.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by QQQ,

יש לי קשקשים ויובש בעור כבר הרבה זמן. אבל זה לא סתם כמה קשקשים, זה הרבה, והם מאסיביים, וזה מגרד מאוד הד & שולדרס לדוגמא לא עושה לזה כלום, כבר בבוקר למחרת הקשקשים חוזרים. זה יכול להיות קשור לזה שאני שותה בערך כוס מים ביום כל יום?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3731679,00.html הכותרת עם הסימן שאלה שלא יבוא אלי או לHWZONE בתלונות זה כתבה של YNET ואני רק פותח אלה דיון פה ובנימה אישית -כבוד לYNET :xyxthumbs:

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שבוע טוב לכולם אני מנוי לעיתון PC MAGAZINE כבר שנים רבות. לאחרונה חידשתי מנוי בסוף 2008. העיתון האחרון שקיבלתי הוא גליון 186 - ינואר 2009. כול הנסיונות שלי להשיג את החברה, ובכול אפשרויות המענה הקולי, כולל מייל ששלחתי , לא נענו - פשוט אין תשובה!!! האם מישהו, שמנוי על אחד מהמגזינים שהם מפיצים, או סתם מישהו ששמע משהו, יודע מה קורה? יש לי תחושה שדמי המנוי "הלכו" לאיבוד; מצחיק שניסו לפתות אותי לחתום על מנוי למספר שנים , עם איזו מתנה ואני סירבתי. היתה לי כנראה תחושה בענין וחששתי להיענות לבקשתם. תודה מראש לכול המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, אילו פורומים בנושא מילואים אתם מכירים? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. חבר'ה אני צריך עזרה , התחברתי לאינטרנט של ספקית מסויימת , במחיר של 29 שקלים לחודש , ללא שום התחייבות , והתעקשתי איתם שאני לא מוכן להתחייב ולא לשלם מעל 29 שקלים , והוא אמר לי אוקיי קח שנה ללא התחייבות ב29 שקלים. בקיצור עברה עכשיו שנה , ואני שם לב שהם חייבו אותי את האשראי שלי ב35 שקלים על החודש הנוכחי , כלומר הקפיצו לי את המחיר של החבילה בלי להודיע ובלי כלום , ואני זוכר שהנציג אמר לי שאחרי שנה אמורים ליצור איתי קשר ושהם לא ישנו לי את המחיר בלי להודיע. מה עושים ? אפשר לתבוע אותם על זה ? כי הרי זאת עברה על חוק הצרכן ? למישהו יש נסיון בקטע ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, יום ההולדת שלי קרב ובא, וההורים שלי שאלו אותי, מה אני רוצה מתנה. עכשיו, יש לי מספר אופציות: -לקחת 500 שקל ולחסוך. -700 שקל לקניית מוצרי אלקטרוניקה (יענטו מחשבים). -500 שקל לדברים שלא קשורים למחשב. מה דעתכם, מה כדאי לי לקחת. אתם מוזמנים גם כן להמליץ לי על דברים שלא קשורים למחשבים.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by id3232,

שלום בזמן האחרון המחשב שלי כבר לא יכול להריץ יותר משחקים חדשים. קניתי גם מסך 23 LCD וגם המחשב מתקשה עם ניגון סרטי HD. עכשיו רציתי להתייעץ בדעתכם. מה עדיף לי, לרכוש קונסולת XBOX 360 בחו"ל במחיר של כ200-250 דולר או לקנות מפרט חדש למחשב בתקציב של בערך מקס' 2500 שקל?! את הXBOX אני מתכוון לחבר למסך 23 HD ואני בטוח שיריץ משחקים מעולה, מצד שני ב2000 שקל אני לא בונה מפרט משחקים חזק לתווך הרחוק שיכול להתמודד עם 23'' LCD. מה דעתכם ועצתכם שכדאי לי לעשות?! תודה ויום טוב

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by benx,

עבודה של 20 דקות באיימיג' ובפוטושופ... איך ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. נרשמתי, קניתי אתמול והיום, ועושה רושם שיש שם אחלה של דילים לפעמים. תהנו. לינק לגרופר לינק ליממה לינק לביג דיל לינק לבאליגם לינק לדיל היום תהנו חברה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by alexta-z,

ל ganric אני פותח ת'רד זה על מנת להדגיש עד כמה אני נגעל מהתנהגותי הילדותית ומההודעה המעליבה והפוגעת ששלחתי לך . אני מאד מקווה שתוכל לסלוח לי וכאות הערכה כבר שלחתי לך הודעה על מה אני אעשה ולהלן פירוט אתנתק מחשבוני הקיים ואפתח חשבון חדש אלא אם כן אתה מתנגד ? אבטיח לא להעליב אף חבר מכובד בפורומים בתודה המעליב

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מצורף קישור לאחד הסרטים המזעזעים ביותר שראיתי בחיים שלי , מי שיש לו קיבה רגישה שיחשוב פעמיים אבל אני חושב שזה חשוב לצפות כדי להבין את גודל הזוועה של תעשיית הפרוות: http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ מי שרוצה לנסות לעשות משהו בנידון אפילו ברמה הכי קטנה שיכנס ל http://arforum.org/castro/?p=1 ויחתום

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים