כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
http://yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=25162 :lol: צבע יפה,ויש בלסטיק
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
;D ;D שימו לב שימו לב אתר ענק המחשבים מודיע מעבד AMD 1.2 עם לוח פנטיום 4 מעולה וכנל כרטיס מסך S.VEGA ללינק אתר ענק המחשבים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי ביום שיש מבחן בקורס רשתות תקשורת 1, ורציתי לדעת אם יש לכם שאלות שמתאימות לשכבות השלישית עד החמישית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני לפני גיוס ועומדת לפני האפשרות לדחות צבא, וללכת ללמוד שנה וחצי הנדסאי תוכנה. רציתי לשאול אם זה באמת נחשב לתואר? האם המסלול הזה כדאי? (לאנשים שעשו אותו)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
למה כשאני ממלא ווינר דרך האתר (TOTO.ORG.IL) זה עולה לי כסף וכשאני ממלא דרך מכונה זה לא עולה לי שום דבר? אפשר דרך דוכן לוטו למלא ווינר? ד"א מה זה אומר שכתוב לי לדוגמא : בהערות 4 2,5? יש לי טור אחד : מה דעתכם? מכבי חיפה - הפועל ת"א - 1 יהיה קשה להפועל להוציא נקודה אצל חיפה בחוץ. ארסנל- ליברפול- 1 ארסנל בבית בכושר מעולה נראה לי ינצחו. יובה-מילאן -2 הימור קצת משוגע אבל מילאן בכושר שיא ולא נראה לי שיוציאו פחות משלוש נקודות. סכום זכייה כולל: 298 על 30 ש"ח הימור. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חלום בלהות החלום בלהות, הנורא מכל התממש. מעדתי ונפלתי לתוך תהום עמוקה. כמעט ולא היה שם אור כל הצבעים שהרכיבו את האור, לא רצו להכנס לשם חוץ מצבע אחד השמיים, האנשים וכל בעלי החיים עטו גווני מונוכרום העולם היה מלא באנשים שליליים, קטני אמונה ומלאי שנאה מוחם כל היום התרכז בייאוש בחוסר תקווה והסתכלות על חצי הכוס הריקה התעוררתי, לאחר תקופה ארוכה מזל שהכל היה רק חלום התעוררתי לתוך מציאות אחרת מציאות שונה ראיתי את קרני השמש חודרות וצובעות את העולם בכחול ובירוק כשנשמתי הרגשתי אוויר נקי שחודר לריאות שוב את הדם שזורם בעורקיי ומנקה את גופי ידעתי שוב מהי שמחה ידעתי מהי משמעות ידעתי מהי תקווה. אשמח לכל חוות דעת. * משהו אחרון שאני מעלה לכאן לתקופה הקרובה, לפנ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולנו מכירים את האלבום של פינק פלויד (The wall), שאגב אני רואה אותו כגאוני ! פשוט יצירת מופת ! (ומצמרר באותה מידה) את הסרט מעולם לא יצא לי לראות, ותמיד רציתי ! או לפחות לדעת על מה הוא... אני מבקש, בלי ספוילרים, אל תגלו לי את כל תוכן הסרט, ובמיוחד לא את הסוף כי אני אהיה מעוניין לראות אותו בעתיד, רק תקציר קצר על מה עוסק הסרט, איך הוא וכו'... תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כחודש מאמזון במשלוח בינוני-כלומר לא בספינה(הכי איטי), אבל לא הכי מהיר, באתר כתבו שזה נשלח בערך יומיים אחרי, ואין אפשרות למעקב אחרי החבילה. עוד כתוב שזה אמור להגיע ב14 לאפריל ..אני די בטוח שזה תקוע בדואר הישראלי אבל אין לי מושג למי לפנות. כולה 2 ספרים אבל עלה לי 300 שקל..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מייל באתר yahoo שיום אחד פשוט נחסם. בערב הצלחתי להכנס אליו, בבוקר שלמחרת כבר לא. פניתי ל-yahoo והם החזירו לי את התשובה הבאה: [table][tr][td] Response Via Email (Nadia Collins)[/td][td] 05/30/2012 09:49 AM [/td][/tr] [tr][td][/td][td] Hello ****, Thank you for contacting Yahoo! Messenger. Yahoo! may, in appropriate circumstances and in its sole discretion, remove or edit any content; and/or terminate the accounts of users who appear to have violated the Yahoo! Account Terms and Conditions. To learn more about our policies, please visit the Yahoo! Terms of Service: http://info.yahoo.com/legal/us/yahoo/utos/utos-173.html Thank you again for contacting Yahoo! …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עפ"י "הארץ" והאינקוירר באינטל ישראל מחפשים מאות מהנדסים: http://www.theinquirer.net/?article=21669 מקווה שלא העלו את זה כבר כי זה קרה לי איזה פעמיים :-X
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3609306,00.html היהיהי, נראה שכשמדובר בחברת-ענק אמריקאית נגד חברת-ענק אמריקאית אחרת, הממשל לא כל כך אוהב את אפל לא שלקוריאנים יש סיכוי נגדם באמריקה בכל מקרה, לו תיטמן התופחה הזו (העברות שלי ל-bloatware. אופציה פחות מוצלחת שחשבתי עליה היא "פוקעה") לעד בין אקסה-ביטים של הסטוריה טכנולוגית, מה טוב. זה הדבר היחיד שכמעט כל מאמיני דת האפל הכבדים באמת (הסוגדים לסטיבי ירום הודו) מציינים כחסרון של אפל, וקיומו מהווה מטרד לכל משתמש שאינו בעל מניות של אפל. כמובן שאפל, המומחית בעיצוב מתוחכם ובתביעות פטנטים, תגייס את אוגדת עוכרי-הדין שלה לבטל את מר הגזרה, והקרב הזה עוד רחוק מלהגמר. מה שכן, כולי תקווה שהשיקוץ הזה, הקרוי אייטיונס…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בממיר הדיגיטלי יש יציאה שהיא בדיוק אותה יציאה שמסך מתחבר אליו , מה זאת היציאה הזאת? יש גם חיבור של רשת , זה בטח מתחבר למודם כבלים אבל מהי היציאה הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבליתי הודעה בפייסבוק מישהו שאני בכלל בקושי מדבר איתו, עם לינק וכתוב ''MY NEW HOME'' ונכנסתי וזה ביקש להוריד פלאגין ואישרתי לו ועכשיו כל חצי דקה זה אומר לי להכניס אותיות שכתובות בבתמונה ואם אני לא מכניס תוך 2 דקות זה מכבה לי את המחשב!! כוסאומו! בדיוק פרימטתי אתמול!! יש למישהו מושג מה עושים?!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המקום - סאבליים היום- רביעי השעה 21:00 מחיר 30 ש"ח הופעה חגיגית לקראת הוצאת הסינגל השני אירוע פייסבוק המייספייס של מונסון
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מצעים חדשים מגניבים כאלה עם ציורים של אלכוהול (ג'ק דניאלס) וכדומה, מישהו מכיר חנות שמוכרת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חובב אימה וכול הזמן אני מחפש דברים חדשים שיפחידו אותי, מאחר ורוב סרטי האימה כבר לא מזיזים לי. חיפושים אחר real ghosts ביוטיוב נותנים דברים מזויפים וזה מבאס. קראתי באינטרנט שהיה פעם סרט אימה משנות החמישים בשם "זקן שחור", שמדובר על פיראט מעורר אימה שהיה הורג באכזריות את האנשים בספינות שהיה משתלט עליהם. אמרו גם שהסרט הזה נאסר לצפייה בשבעים מדינות כי הוא עשה לאנשים סיוטים וחלקם אף התאבדו לאחר צפייה בסרט. מישהו כאן מכיר סרטים/סרטונים ממש מפחידים שיכול להמליץ לי לראות? יש ביוטיוב דברים מפחידים אמיתיים? אני צריך את הריגוש הזה לפעמים.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה ללמוד למבחן הזה? האנגלית שלי סבבה אבל לא נראה לי ברמה שאני יקבל פטור באוניברסיטה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בתראד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;topic=283592.0;num_replies=0 מקווה שתתקנו :
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתוכננת נסיעה עם חברים לאילת ל 4 לילות באזור אמצע אוגוסט. אנחנו צריכים 2 חדרים ובכל חדר 3-4 אנשים. המלון לא צריך להיות מפואר אבל רוצים מלון עם בריכה ושיהיה קרוב לים, חוץ מבריכה ושינה לא נהיה בו יותר מדי זמן. יש לציין כי כולנו בני פחות מ 18. אשמח לקבל המלצות למלונות
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשקניתם את המחשב שלכם, במידה וביקשתם הרכבה במעבדה, חשבתם שהטכנאים שם הרכיבו אותו נכון? ואולי אלו היו ... החבר'ה האלה: http://www.skizzers.org/andy/lego.html ;D
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן אחרון אני חושב לקנות מכונית חדשה וחשבתי בכיוון דייוו (daewoo). היא זולה יחסית לשאר המכוניות. מה אתם אומרים עליה ?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וואלה! נכנסו עם אתר חדש - WallaBuy , שמאוד קשה להבחין בהבדלים בינו לבין eBay . בין אפשרויות התשלום אפשר גם למצוא את - WallaPay .. .. טוב שלא העתיקו את האתר במלואו .. בכל אופן , לדעתי זה יהיה מצויין אם יתפתח כאן שוק של מכירות פומביות , אבל אני פשוט לא יודע אם האתר יוכל להגיע לאמינות של eBay , לא חושב שהשוק הישראלי מוכן . דעתכם ?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-