כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
עברתי על כמה חנויות מחשבים ולהפתעתי נתקלתי באתר FoxPC החדש,אחת החנויות ממנה רכשתי מחשב. בעיקרון עכשיו האתר נמצא בשלבי בניה http://www.foxpc.co.il/index.php/?___store=hebrew [יש את העיצוב הבסיסי שמקבלים עם כל אתר] אולי הם יספקו לכל הלקוחות שקנו מהם מחשבים אחרויות אחרי הכל... .
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך את זה כדי להירשם למשחק אינטרנטי RPG שפתחו אותו רק לאנשי קוריאה להשיג ID = מספר תעודת זהות זה קל...אבל אני צריך גם תשם שמתאים לאותו המספר מחפש בנרות :-\
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חדש בתחום הגרפיקה ורציתי לשמוע את דיעותיכם על חתימה שעשיתי: איך זה בשביל מתחיל?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אם עוד לא ראיתם את זה אז קדימה, אם כבר ראיתם בטח לא יזיק לראות שוב. http://soapbox.msn.com/video.aspx?vid=78f22b32-4ec0-43d5-bdc7-6e7e401206ad&wa=wsignin1
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שיצא אלבום חדש של אמינם שקוראים לו "Don't call me Marshall" , אבל כשחיפשתי באמזון לא מצאתי ובאתר של אמינם לא מצאתי כלום. מישהו שמע משהו\ ראה משהו על האלבום?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה? שמעו, יש לי מחר מבחן בסיפרות ואני פשוט לא יודע כלוום(!). בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי יש לי כמה מוזגים שאני צריך ללמוד אותם אבל אין לי את החומר ואין לי כוח עכשיו ללכת למישהו להעתיק... אז בבקשה אם אתם יכולים תביאו לי את ההסבר הטוב ביותר למושגים הבאים [במבחן המורה תתן לנו את המושגים ונצתרך לפרש אותם]. המושגים הם : דימוי- מטאפורה- תמונה מטאפורית- ארמז- חזרה- דובר בשיר- זווית ראיה- קונוטאציה- האנשה- סמל- מוטיב- גלישה- אז שמהו יש הרבה דברים שאני יודע אבל מי שיש לו כוח שבבקשה יפרש כי אני רוצה לשמור על המאה שלי בספרות ואני החסרתי הרבה מהלימודים... שלא תבינו אותי לא נכון אני לא ילד שלא לומד.. ההפך, אני לומד ומשקיע ואפילו שלא היתי בשיעורים אני למדתי את רובם [כי מי המפגר ש…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיימתי בהצטינות קורס טכנאי מחשבים.. (לא משו מסובך אל תדאגו) השאלה היא כמה צריך לקחת או יותר נכון מה המחירים שלוקחים להתקין מדפסת וינדוס לפרמט לבדוק את המחשב בכללי ליצור רשת וכאלה?[br]פורסם בתאריך: 31.05.2010 בשעה 18:58:33 חח צמתוך שעמום מצאתי את האתרים http://www.pc-israel.com/price.php http://www.pro.co.il/prices.asp?c=15&w=85
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן זה הנושא הכי לא קשור בעולם אבל תהיתי אולי פה ייעלו הצעות. אבא שלי מתקרב לפרישה (פנסיה) שלו שתהיה בעוד חודשיים מהעבודה. כאיש שהעבודה היא בערך כל החיים שלו אני רואה אותו עכשיו קצת אובד עיצות לגבי מה אפשר לעשות עם כל הזמן הפנוי. תהיתי אולי תוכלו לתת הצעות מה לעשות (גם בטווח הקצר וגם בארוך), דברים שאינם קשורים למציאת עבודה לפנסיונרים או להקמת עסק. תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום (כבר עברנו את רף החודשיים מהיום בו המחשב הובא למעבדה) התקשר אליי נציג TMS בקשר ללוח האם שנמצא תקול ונשלח ליבואן. ציפיתי לשמוע בשורות טובות כמו-המחשב שלך מוכן או -היבואן החליף לך את לוח האם, אבל הנציג טען כי קיימת בעיה: לפיו, ליבואן אין כרגע את הלוח שרכשתי (P5N-D) במלאי והוא לא יודע מתי יהיה לו אם יהיה לו. לכן הוא מציע 2 פתרונות: א. לקבל זיכוי כספי בסך 410 ש"ח כולל מע"מ (רכשתי את לוח האם בסביבות ה800 ש"ח) ב. לשדרג את לוח האם לAsus P5N-T בתוספת 200 ש"ח אני לא מוצא אף אחד מהפתרונות כמתאימים א. לא ניתן למצוא לוח SLI 750I בארץ בחנויות יותר, למעט P5N-T משומש שעולה 800 ש"ח, או 980 ש"ח לחדש, לכן הזיכוי הנ"ל לא יועיל לי כל, כי אצטרך להוסיף עוד 400 ש"ח כדי לקנות אחד משו…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
-
שלום, הבנתי שלא לכל בנק יש מאחוריו אתר גדול שמאפשר ללקוחות שלו לראות את מצב החשבון, לעשות כל פעולה אפשרית +- (במיוחד לעשות תוכניות חיסכון בלי לתקשר עם נציגי הבנק מעבר לזה). אני אשמח אם תספרו לי מנקודת מבט שלכם לגבי האתר אינטרנט של הבנק שלכם בנקודות של: האם הטבלה של עו"ש מפורטת? האם אפשר לראות פרטים של כל תוכניות החיסכון? האם אפשר לפתוח תוכנית חיסכון בקלות? תודה מראש, Zinger777.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ממש חלוד בחומר ולא זוכר כולכך איך עושים את התרגילים האלה: F(w, x, y, z) = w'* x' * y * z + x * y *z + w*x * z ' מייצג שלילה. איך למשל אני מצמצם כזאת פונקציה.. תודה לעוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני פותח אתר להורדת רקעים למחשב ואני משתמש ברקעים מכל רשת האינט' (לא יודע אם יש עליהם זכויות יוצרים או לא) ואני כותב בתחתית הדף "אם יש תמונות או רקעים כל שהם שזכויות היוצרים שייכים לכך אנה הודיעו לנו ואנו נמחוק אותם מהאתר. מנהלי האתר לא אחראים לכל תוכן באתר." האם זה בסדר?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה נ.ב. אתם שילמתם, ההורים, או שהתחלקם? אם התחלקתם, אז איך?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי הקישור למטה מערכת הפורומים שנו מובססת על SMF 1.1.9 של simplemachines ושמתי לב באתר שלהם שכרגע הם נמצאים בשלב הRC של גרסאה 2 של מערכת הפורמים שלהם ורציתי לדעת האם לכבוד הגרסאה החדשה מתוכנן שידרוג למערכת הפורומים שלנו? אם לא שידרוג אז אולי מתיחת פנים קטנה? או האפשרות לעבוד עם מסכי WIDESCREEN ( הנה איך הפורום שלהם נראה ) כמו כן שמתי לב שבאתר שלהם יש מגוון של תוספות וערכות חינמיות שניתן להרכיב בקלות, אולי יש אפשרות להוסיף כמה דברים בסיסים כגון: אפשרות לעשות EMBED לקבצי VIDEO כמו מYOUTUBE ( למשל התוסף הזה) ולהוסיף SCALING לתמונות גדולות מידי כדי שלא יברחו החוצה או האפשרות ליצור להם thumbnails כמו כאן או תיקון כמה בעיות מעצבנות כמו כפתור הלינק שלא עובד וצריך להשתמש בקוד…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.jellyslab.com/~bteo/hacker.htm :lol: :lol: :lol:
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אמא שלי צריכה לראות את הסרט הכוכבים של שלומי בשביל איזה עבודה שלה , אבל מכיוון שהסרט נורא ישן אני לא מצליח למצוא לינקים לא להורדה ישירה או לצפייה ישירה וגם אין לי שום דרך להשיג עותק מקורי של הסרט, השאלה שלי היא האם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להשיג תסרט(לא משנה איך, הורדה \צפייה ישירה\השכרה\כל דרך אחרת) . אם מישהוא יעזור זה יהיה נורא נחמד כי היא צריכה את זה לעכשיו.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תצביעו בסקר, אם אתם רוצים תביעו את דעתכם בתגובות
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מקרה שמאוד זעזע אותי: לפני יומיים בערך פורסם באתר "חברה" תמונות של בחורה אשר צלמה את עצמה בעירום. התמונות הגיעו לידהם של אנשים שלא היו אמורים לקבל את זה (אומרים שהיא שלחה את זה בטעות למישהו לא נכון\ חברה שלה הפיצה את זה) והתמונות פורסמו. המקרה ממש מזעזע! דבר אחד להצטלם, אבל לפחות תשמרי על התמונות. תחשבו איך החיים שלה נהרסו.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות מחשב חדש אבקש חוות דעת על חנות מחשבים בחולון בשם קוברה מחשבים מישהו מכיר או קנה שם מחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כאשר אני חוזר הביתה משירותי הצבאי לא יוצא לי כ"כ לעקוב אחרי תוכניות בלו"ז הטלויזיה אז מה שנשאר לי לעשות הוא בעיקר לראות הרצות של תוכניות בביפ מדי פעם וקצת השלמות מהמחשב. כרגע אני עם לא מעט פערים בסדרות דרמה אבל... אני מרגיש צורך לראות קומדיה איכותית, אחרי שנים של צפייה בשידורים חוזרים של סיינפלד וחברים. אז זהו, שאני ממש בררן בצחוק וקשה להצחיק אותי. כשאני רואה את ה2 האלו אני ממש יכול לשבת חצי שעה עם חיוך על הפרצוף, אבל קומדיות פשוטות בכלל לא משעשעות אותי. יש את SCRUBS והמצויירים (פאמילי גיי, סאותפארק) וכאלו שהם ממש נחמדים, אבל עדיין חסר הטץ' הסופי לסדרה קורעת. יש המלצות רציניות? גם דברים שהם לא ה-כ-י חדשים, אבל לא סדרות כושלות סדרות מעפנות ("תהרוג אותי וזהו" סטייל)
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-