עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by A1eX,

חברים אני החלטתי להחליף את הפלאפון שלי ושוקל לקנות את המכשיר של "סוני אריקסון" דגם T630. עם יש למישהו הערות/המלצות/אחר, מוזמן להגיב. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  2. קעקוע של סימן שאלה היה הדבר הבא בחיים שלי לפני שלושה חודשים, אחרי כל כך הרבה חשיבות החלטתי לעשות משהו שקצת יותר קשור.. למה שאני. Logitech MX510 Red! חבר טוב שלי, מקעקע כבר שש שנים, שלדעתי הוא היחיד שהיה יכול לקעקע משהו בצורה כזאת מושלמת היה הבחירה המושלמת לתפקיד המקעקע. החיבור של הכבל לעור לא נראה ממש טוב בזמנו, עכשיו אחרי שהקעקוע החלים זה נראה מציאותי כמעט לחלוטין. אנשים באמת נדהמים שהם רואים את הקעקוע. הסיבה שעשיתי אותו היא פשוט בגלל האהבה שלי למחשבים ולסימון התקופה שעברתי ועדיין עובר. דרך אגב, מי שרוצה את הפרטים של המקעקע (לא תמצאו טוב כמוהו!) שיפנה אלי בפרטי. *הכתובת מייספייס שלו*

• 63 תגובות
    • 9.1k צפיות
  3. החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות..

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  4. החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות.. אם אתם מכירים אנשים שמרכיבים מחשבים לילדים שאין באפשרותם לקנות תפנו אותו לערוץ , תרשמו מספר טלפון או אימייל ואני אדאג ליצור קצר עם הבן אדם..

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by napoleon45,

להלן מה כן ומה לא כ"כ עבד בפרוייקט הישראלי שעשה כותרות בינלאומיות ! https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5681547,00.html#autoplay ריספקט !

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by OmEr.il,

שלום. עברתי ניתוח אף לפני שבוע ויום,ועכשיו אחרי שהורידו לי את הגבס,נשארה רק נפיחות על האף. מישהו מכיר איזו שיטה או תרופת סבתא כלשהיא כדי להוריד את הנפיחות קצת? (וכן,אני יודע שזה אמור לרדת לבד אחרי שבוע וקצת) תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by eladbu,

החלפת בטריה בשעון עם עמידות למים איך מחליפים בטריה בשעון ושומרים על עמידות למים האם איטום השעןו הוא סה"כ החלפת הגומיה בשעון שנקרעת לאחר הפתיחה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by cateye,

מפעם לפעם אני שומע אנשים שלא טוב להם עם הביטוח וכו' ותמיד כששאלתי למה אתה לא עובר, התחילו כל מיני "תירוצים" : אין לי זמן...אין מקום טוב...מה? להתחיל לחפש אין לי זמן. רציתי לדעת איך זה לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  9. איך להחליף גומי של הדלת של המקרר? מקרר דגם ki688ev סמסונג אין ברגים מתחת לגומי אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 6.6k צפיות
  10. Started by Mooosa2005,

יש לי 4 הזמנות לטורנטליץ', 2 בסופרטורנטס ועוד כמה בDemonoid. מישהו רוצה להחליף הזמנות? (עדיפות לtorrentdamage)

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  11. שלום, בקרוב אני מתגייס אז בתור חייל (הנדסאי) חשבתי שיהיה רגעי שיעמום בצבא, אז אני מתלבא האם לשדרג לאייפון בתור צעצוע להעברת הזמן (ה-5800 ייחסית לעלות הוא נותן את התמורה אך אין לו את השעשועים שלאייפון יש). מה אתם אומרים?

• 65 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם זה לאחר שלוש שנים מסתיימת לי ההתחיבות לפלאפון אני כרגע עם מכשיר SK5000 כבר שלוש שנים פעם ראשונה שמכשיר מחזיק אצלי כל כך הרבה זמן מה אתם ממליצים לי לקחת מהמכשירים החדשים ולא אני לא רוצה לעבור חברה כי אני עסקי בתודה מראש פינק פאנטר

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  13. ישבתי קצת באוטו וניסיתי להבין איך, אבל כניראה שפיספסתי משהו ואין לי כוח לשבור את הראש אז החלטתי לשאול כאן לפני שאני שובר את הראש (ואולי גם משהו באוטו). מישהו פה יודע (מניסיון אם אפשר) איך מגיעים למצב שבו אפשר להחליף את הרמקולים הקדמיים ברכב? לא הבנתי איך מגיעים אל מאחורי הפלסטיקה אל הרמקולים הקיימים... ואם כבר, אז מישהו יודע איזו מידת רמקולים מתאימה שם? אם לא יהיו פה תגובות עד מחר בערב אני אקפוץ לצלם את החלק של הרמקולים הקדמיים באוטו ואעלה לפה את התמונות. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by shalomelbe,

ענו, תודה

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Dr__MIKO,

שלום יש למישהו מושג מה קורה אם אני לוקח כרטיס ממכשיר יס שבו הכל פתוח ושם במכשיר שלא הכל פתוח? האם זה פותח לי את כל הערוצים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי לכם, על לוח האם שלי יושב מעבד של AMD (Ryzen7 3700X מ-2020) בעל תושבת AM4. המאוורר של גוף הקירור שלו (שסופק עם המעבד) רועש מאוד, ואני רוצה להחליף אותו. האם ניתן להחליף רק את המאוורר ולא את כל גוף הקירור? על איזה מאוורר/גוף קירור שקט במיוחד תמליצו? תודה מראש!

17. Started by Ash Binary,

אחריי 20 שנות עבודה המקרר תדיראן שלי נדפק (ה PTC/ריליי נשרף וקיצר, שרף את הסליל במדחס - מדידת התנגדות של סליל ההתנעה במדחס מראה נתק) כמה אמורה לעלות החלפת מדחס 1/3 כוח סוס R12 (או החלפה לסוג גז אחר כולל כל העבודה הנלווית כמו ניקוי הצנרת), במחיר שיכול להתחרות כנגד מבצע החלפת מקררים שיש עכשו ? (הייתי מעדיף להישאר אם מקרר פשוט אם פיקוד מכאני אמין ולא כל השטויות החדשות שיש להם פיקוד אלקטרוני)

• 10 תגובות
    • 7.8k צפיות
  18. Started by יערית בשארי,

היי ברצוני להחליף מורה נהיגה איך עושים את זה: המורה לא משרה עלי ביטחון מרגישה זילזול מצידה היא היתקשרה לישאול לגביי טסט ובסוף לאחר בדיקה מצידה אמרה לי (בעובה מצחקקת) שעוד רק עשיתי ולפי חוק צריך לחכות 3 חודשים כדיי לעשות שוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Chymes,

התחלתי ללמוד נהיגה, עשיתי 8 שיעורים וברצוני להחליף מורה. נגיד אני קובע מחיר עם מורה חדש. איך אני מוכיח שכבר עשיתי 8 שיעורים?

• 16 תגובות
    • 19.4k צפיות
  20. Started by yyuval,

כל כמה זמן אתם מחליפים מחשב?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by ag43,

ברשותי מכשיר איפוד וידאו (5TH GEN) בן כ4 שנים שמור מאוד (נראה חדש לחלוטין). לאחרונה הבטריה התחילה להראות סימני גסיסה (מספיקה ל3 שעות שמיעת מוזיקה ויורדת בעקביות). אני מחפש סוללה חלופית +כלים לפתיחת האיפוד. אשמח להמלצה על סוללה איכותית (אני לא רוצה עוד חצי שנה להתחיל את התהליך מחדש) במחיר סביר. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by trojan,

אהלן חברים, אחרי 6 שנים עם השעון הסוללה הלכה לעולמה (מוזר להיות בלי שעון אחרי כ"כ הרבה זמן)... עכשיו אמרו לי שאחרי שמחליפים לו סוללה השעון כבר לא חסין למים. רציתי לשאול אם הטענה הזאת נכונה, או שאולי אם עושים את העבודה אצל שען יש מצב לשמור על זה?

• 6 תגובות
    • 30.3k צפיות
  23. Started by CyberBot,

יש לי שני ספרים שהייתי רוצה להחליף אם מישהו מעוניין: המרגל - קלייב קאסלר המהפנט - לארס קפלר מצבם טוב מאוד אני נמצא באזור הדרום/שפלה ללא רישיון מעוניין בספרי מתח אני יראה את ההודעות בהמשך השבוע אבל לא יוכל לענות(צבא)

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  24. אהלן העכבר המצויין שלי שבק חיים , פניתי ללוגיטק וכמובן היות והעכבר עדיין באחריות נשלח לי עכבר חדש באמצעות UPS, הבעיה היא פה , העכבר נעצר במכס , שחרור העכבר מהמכס ע"י UPS עולה משהו בסביבות ה 280-300 ש"ח , עכבר זהה חדש בארץ עולה 220 ש"ח , לנסוע לבן גוריון לUPS להתרוצץ עם המכס ובלה בלה בלה שורף יום עבודה שלם שזה עוד 240 ש"ח . מה לעשות ??? תודה

25. Started by ONKYO,

יש לי 3360 בסלקום והתאורה הצהובה\ירוקה דוחה אותי!! ראיתי הרבה אנשים שהחליפו לתאורה כחולה (כן,החליפו, המכשיר לא בא ככה.) אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לעשות את זה? תנו לי בפרטי, אל תפסרמו פה, מי שיודע....

• 4 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.