כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שדיברו על הנושא הזה בעבר, אבל חיפשתי ולא ממש מצאתי נושאים שקשורים. חבר שלי רוצה לקנות מחשב רגיל (בלי שום דבר מוזר או מיוחד P:) שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט. הסתכלתי בכמה אתרים אבל לא היה להם את החלקים שהוא רוצה, כמו למשל לוגי'ק פיסי ופנדה. גם ניסינו להתקשר לחנות אבל כמו שאמרתי, באתר לא היה כתוב שיש, וגם בחנות. על איזה חנויות עם שירות טוב כמובן אתם מומלצים? וכמובן שלא יהיו יקרים... תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משאבה לאקווריום, אבל משאבה כמו של קירור מים, בלי פילטר.. אני צריך משאבה לא כ"כ חזקה שלא תבלע לי את הדגים .. הם בסך הכל קטנים חח .. יש לי עכשיו פילטר פנימי של 220 ליטר לשעה אבל אני משתמש בו כמשאבה.. כלומר הוצאתי את הספוג, אז יכול להיות שהוא קצת יותר מהיר .. יש לי איזה שהוא פילטר חיצוני מקומבן שאירגנתי, והוא עובד מצוין .. אני פשוט צריך משאבה שתתפוס פחות מקום ותישאב כמו שצריך .. חשבתי על Jebo AP1200 היא לא יקרה .. רק 55 שקל וזה 800 ליטר לשעה .. הינה קישור : http://www.hydrogrow.co.il/products/22449 תמונה : אני שם אותה בתוך האקווריום נכון ? והיא שואבת דרך השפיץ הזה למטה נכון ? אם יש משאבות אחרות אשמח אם תיעצו לי אליהם .. תודה !
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בקיצור הייתי בסופר עשיתי קניות ואחרי זה בקופה בא ניגש אליי אדם נחמד ושואל אותי : " תגיד, כמה עולה המזלג הזה שיש בדוכן שם ? " ואז נכנסתי להלם בחיי, כאילו הבן אדם היה מוכן לשלם על המזלג הקטן הזה, זה היה דבר מפתיע כעיקרון אני לא יכול להגיד פה מה הייתה העדה שלו אבל הוא גם לא נראה ממש אדם עשיר. אבל בחיים שלי לא ראיתי אדם כזה ועוד ישראלי ששואל את זה, כמובן שעניתי לו שזה בחינם וזה טעימות של הסופר, הוא לא ממש שינה את הפנים שלו והגיב ב" טוב, תודה. " כי בנינו כמעט כל אחד מאיתנו מנסה להשיג את הדברים שהיו כמה שיותר זולים ואף פעם לא חשבתם שמזלג של טעימות בסופר יעלה לכם כסף וגם אם כן לא נראה לי שהייתם משלמים עליו. קטע קצת מוזר שהיה לי והייתי חייב לספר. אז האם קיים ישראלי חדש ? ושונה ?
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
לצערי נשרט המסך שריטה דיי מכוערת :-\ רציתי לדעת האם יש חומר שמתקן שריטות בזכוכית?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שניסיתי הרבה מסרקים (3 לכל היותר), וכולם לא היו נוחים ולא נעימים ... התייעשתי ופשוט החלטתי להיות עם שיער מטולטל... יום אחד אני שתם משחק אם חפץ מסויים, ואני מגלה את המסרק האולטימטיבי! אני כבר משתמש במסרק כ-3 ימים וכבר השיער יותר חלק ... וזה גם נעים משום מה..... :ylsuper: לכל הסקרנים: http://www.pbase.com/therealmoomoo/my_new_masrek MOOMOO
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות DOK 32GB בארצות הברית. איזה חנויות טובות יש, שאפשר לקנות מהם?(ניו יורק, אורלנדו, וושינגטון) אריאל
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אנחנו קמים בבוקר, עוברים על נוהל בוקר, הולכים לעיסוקנו אם זה בית ספר צבא עבודה לימודים או אחר, באמצע הולכים ושותים כמובן שיש בדרך כמה צחוקים עם חברים מאותו מקום וגם איזה שיחת טלפון עם אחד שאנחנו מכירים מאז ומתמיד, אחרי היום הזה אנחנו חוזרים הביתה לסדר של כול אחד אם זה מקלחת-אוכל-טלוויזיה-מחשב-שינה או כול דבר אחר לחלקנו יש מישהו מהמין השני להעביר את הזמן ביותר כיף, לפעמים ישנים איתו ביחד לפעמים לבד, ואז מתעוררים, אנחנו קמים בבוקר, עוברים על נוהל בוקר, הולכים לעיסוקנו אם זה בית ספר צבא עבודה לימודים או אחר, באמצע הולכים ושותים כמובן שיש בדרך כמה צחוקים עם חברים מאותו מקום וגם איזה שיחת טלפון עם אחד שאנחנו מכירים מאז ומתמיד, אחרי היום הזה אנחנו חוזרים הביתה לסדר של כול אחד א…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין במברשת שיניים חשמלית, ראיתי כי יש מברשות חשמליות ב100 שקלים ויש כאלו ב500 שקל וצפונה. אשמח אם למישהו כאן יש מברשת שיניים חשמלית או שיצא לו לנסות (למשל ORAL-B) וישמח לתת חוות דעת, אפילו על דגם ספציפי. הסתכלתי בזאפ, יש חוות דעת אחת לכל מברשת מה שלא בהכרח יהיה נכון להסתמך עליו. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
ראלי WRC ראלי דקאר פורמולה 1 ומה עוד? תנו רק שמות של מירוצים של מכוניות....
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אז אני מזמין פריט מחו"ל שעולה 35$ והמשלוח עוד 17$, האם הפריט חייב במכס? לכאורה זה יוצא יותר מ50$ אבל האם המשלוח כלול במחיר הפריט?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עוד שבוע בערך יש לי מבחן בגרות באנגלית, ותקעו לי מבחן יום לפני בפיזיקה. יש חוק שאוסר את זה? ניסיתי לחפש אבל האתר של משרד החינוך לא מובן בכלל.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת קצת מידע על התואר. מה בדיוק לומדים, מה הוא נותן, מה רמת הקושי, איפה כדאי ללמוד ואיזה אפשרויות תעסוקה הוא נותן תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
While not being really frustrated about it (more 'worried' if you like), I feel I just needed to get this out of my head, as I'm very sure there will be loads of others thinking along the same lines. The trance scene nowadays... What is it all about exactly? Seems like everyone's a producer, and almost every producer needs to have his own radioshow - I'm feeling lonely about this lol - to promote his own tracks (and perhaps some of their best friends). While this might seem normal, I just wonder if this is really necessary and just overflows the scene. Partly because of this, alot of forums have lost their real sense of 'community'. I'm also finding myself a very hard tim…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן לפי הכותרת בטח המחשבה הראשונה שעולה לראש היא סייבר סקס, אבל זה נדוש, חסר טקאט וזה פשוט ALL TALK AND NO WALK העיניין הוא שיש לי חברה בחול, ואני רואה אותה עוד 54 ימים, ואני משתגע פו בינתיים רק לדבר בטלפון או עם המקלדת, ומחפש רעיונות מקוריים לדברים שאפשר לעשות (רעיונות חופשיים בלי גבולות) עם long distance יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע מיועד להתגייס במרץ. יש לפניי גיבוש צוללות ואחריו גיבוש צנחנים. מצד אחד, אני יודע שאם אני אקדים גיוס אני אשלח ככל הנראה לתותחנים\שריון\הנדסה. אבל החלום שלי הוא שייטת 13, ולא אחת מהיחידות שאני יכול להתמיין אליהן כרגע, ולכן נראה לי חסר טעם לעכב את הגיוס בשביל המיונים האלו. אני חסר מסגרת כרגע, המצב בבית לא משהו, העבודה לא משהו, ואני מרגיש שאני שורף את הזמן שלי בכל מיני שטויות. הולך לישון ב2 בלילה, קם ב11-12 בצהריים, ומתחיל מחדש עוד יום של שריפת זמן. מצד שני, אני מפחד. אני רוצה להיות לוחם, בצוות, ואני חושב שאת זה תותחנים\שריון\הנדסה לא יתנו לי. רציתי לעשות חלק משביל ישראל, אולי לטוס לחו"ל, ובינתיים כל מה שעשיתי זה להיות עוזר מדריך בהכנה לצה"ל. עוד אין לי רישיון, והת…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה עולה כזאת מכונה , אני מדבר על מכונה עם כסה , דוושות - גז , ברקס ולא חובה אבל מאוד רצוי קלאט'ש. וכמובן הילוכים.. נגיד שיש לי את המכונה.. זה בעצם סתם מחשב רגיל נכון ? אני יכול להתקין כל מיני משחקים שאני בוחר ושתומכים בזה ? ואיפה בכלל קונים דברים כאלה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
אנחנו זוג+3 בנות ומצאתי מעט מאוד אתרי קמפינג באיזור... יש לי אוהל מצויין וציוד אבל אם יש מקום עם אוהלים משפחתיים ומזרנים - יחסוך לי את ההתעסקות. חייב מקלחות/שירותים סבירים כי אנחנו מתכננים ימי ים באיזור (הבונים/דור) בסופה"ש - בבקשה לא משהו המוני/חאפלות/קריוקי. * יש קמפינג בחוף הבונים, אלכסנדר ובחוף דור - בד"כ חביב עלי אבל לא הפעם. מתקנים דלים, הרבה חול, רוח, רעש והמולה. * יש משהו שנקרא "אמת התנינים" צמוד לקיסריה אבל זה כבר כמעט 500 ש"ח ללילה והביקורות מזוויעות. * יש את "פארק הדיג" במעגן צבי צמוד לזיכרון. מיקום חביב, לא זול, גם כמעט 500 ש"ח ואין לי מושג איך המקום בפועל. אפשר לדוג ולעשות ארוחת דגים על האש במקום - חביב. החשש שלי שמדובר במשהו המוני מאוד, בסיסי ומה עם היתושי…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש מקרה שמאוד זעזע אותי: לפני יומיים בערך פורסם באתר "חברה" תמונות של בחורה אשר צלמה את עצמה בעירום. התמונות הגיעו לידהם של אנשים שלא היו אמורים לקבל את זה (אומרים שהיא שלחה את זה בטעות למישהו לא נכון\ חברה שלה הפיצה את זה) והתמונות פורסמו. המקרה ממש מזעזע! דבר אחד להצטלם, אבל לפחות תשמרי על התמונות. תחשבו איך החיים שלה נהרסו.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2870163,00.html או למי שעצלן פנסיונר בריטי בן 72, שלא הבחין כי אחיו שעימו התגורר מת, גר עם הגופה במשך 18 חודשים. האיש, הרברט סילבר, הסביר לשוטרים שהגיעו לבית כי אכן לא ביקר מזה תקופה ארוכה בחדרו של האח, ולכן לא הבחין במותו. (רויטרס) עכשיו, גופה מתחילה להסריח אחרי כמה שעות לפי מה שהבנתי, חבר שלי אומר 3-4 ימים עכשיו בבמוצע הגופה הייתה אצלו 540 ימים הוא לא הריח משהו מסריח12#? והוא גם לא שאל אף פעם אם הוא רוצה משהו לאכול, לשתות משהווווו ללכת איתו לשחק בריג' או בינגו????????
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אך, הגאווה הישראלית, הטנק הכי חזק בעולם שום דבר לא יכול להכניע אותו. ראינו, גם לפני חודש וגם היום בבוקר הפלסטינים הצליחו לפרק לו את הצורה. ועוד יום ניצחון לפלסטנים. :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תחשבו שלא היה קיים האינטרנט (לא שלא הייתם מחוברים, פשוט לא היה קיים כזה דבר.) לא היה שום קישור חיצוני מהחשב שלכם. (מי שחושב שזה סקר מטומטם, שפשוט לא ישתתף)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה רק אני או שמדובר באחד השירים הטובים ביותר של הלהקה הזו? שמעתי ופשוט התאהבתי. פשוט שיר משובח.
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לקראת יום הסיירות, סדרת ניווט, גיבוש וכו' החלטתי שאני צריך שעון. מספיק להסתמך על אחרים שיגידו לי האם עמדנו בזמן ובמשימה! אז מה שעשיתי זה ללכת עם אבא לבחור שעון. WELL, בעל המאה הוא בעל הדעה, וקניתי G-SHOCK שנראה לא רע (אבא רצה לקנות בכלל אדי או סיטיזן, אבל התעקשתי שיהיה גם דיגיטלי כי אני לא מסתדר בכלל עם טיימרים מכאניים). המודל הוא G-313MS-1A, אם זה עוזר למישהו. השעון הוא דיגיטלי ואנלוגי, ויש בו, לפחות ממבט ראשון, את כל מה שאני צריך - סטופר, ספירה לאחור, קל לראות גם בחושך, עמיד ל-200 מטר, ואני חושב שאני אתרגל לעובדה שיושבים לי 60 גרם נוספים על יד שמאל תוך זמן די קצר. השאלה שלי נובעת מהנסיון שיש לי בתחום המחשבים. אם למדתי משהו מההתעסקות ארוכת השנים בנושא, זה שלא כל מה שנרא…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-