עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Joli,

כבר הרבה זמן שאני רוצה לשים פס לד מתחת לארונות במטבח. בקיצור מצאתי באייבי פס (5M) נגד מים עם 60 נורות למטר, הבעיה שאני לא ממש מבין בחשמל ולא יודע איזה שנאי מתאים לו (כמה וואט כמה אמפר וכו'..) הדבר הזה יספיק לי? www.ebay.com/itm/12V-2A-Power-Supply-For-3528-5050-Led-Strip-AC-100-240V-Converter-Adapter-EU-US-/131281339453?pt=US_Lighting_Parts_and_Accessories&hash=item1e90fa443d תודה.

• 4 תגובות
    • 9.7k צפיות
  2. Started by A-10,

היי לכולם נו, אחרי שהתאוששתם ( או שלא ... ) מהפריצה לפורנהב, הנה קצת חדשות בתחום אחר - https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/r1upmxy7zx

3. צה"ל הפסיד לנאסרללה בשתי מלחמות ברח ונס על נפשו ממש נוק אוואט כמו שאינטל מביאה שנים ל AMD ...תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אז מה צה"ל עושה ? מנסה לחזק את האגו על חשבון " החמאס" ליד חיזבאללה הם כוסיות עם חוטיני ... שוב תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אבל מה ? אין עוררין את היכולת של חסן נאסרללה בתוך מנהיג , איש צבא , טקטיקן כריזמטי וחכם , ואחרי שיחה בדלתיים סגורות עם מנהיגי החמאס החבורה הירוקה של צבי הנינגה הפכו ללוחמי סיירת עם מוטיבציה ורעל והם בדרך לכבוש את מצרים " מובארק תחזיק את הכסא טוב ". צה"ל ומדינת ישראל ( שמאל ) משחקים את המשחק הצבוע שנקרא " דמוקרטיה חילונית שאין בה אלוקים " מלחמה בלי דרך בלי כיוון שאין מטרה ... חיסול ממוקד המצאה של השמאל הקיצוני זה בע…

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

איך ללכת איתם בקיץ זה לא חם מידיי? בחורף בבד שבצדדים לא נכנס גשם? ובאופן כללי הן נוחות?

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. היפנים המשוגעים האלה המציאו שיטה שאפשר לראות דרך גופים שונים.... בקיצור סתכלו את הווידאו :Enter

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by mahatef,

יש לי פלאפון על הפנים, ואני רוצה לקנות במקומו את ה-SK 6100 של אורנג' (אני חושב שזה SK! יודע רק שהמספר הוא 6100). בעיקרון, מחפש מכשיר רק לדיבור, אין צורך בתוספות. זה יתאים לי? או שמשהו אחר מומלץ בטווח המחיר שלו?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אולי כמה ממכם (100000000000000000000\1) קראת אי פעם ספר אני קראתי את הספר האי ברחוב הציפורים ורציתי לשאול את מי שקרא אותו איזה קטע\מצב\ארוע, ריגש אותכם\הצחיק\העציב אותכם... ועם יש קטע כזה אתה במקרה אולי יודעים איזה עמוד הוא כי אני לא מוצא כלום ואני צריך את זה לעבודה בבקשה עם למישהו יש 5 דקות מיותרות והוא קרא את הספר ויש לו אותו בבית (ובמקרה יש לו סורק) הוא יכול בבקשה לסרוק לי את הדף ע"פ הקריטריונים הנ"ל או לפחות להכווין אותי לעמוד מסוים תודה רבה לכם מודה מאד לכולם קטע זה ניכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד קטע זה הינו מופנה גם לנשים שבינכם.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  8. שמעתם על הטענות של מתימטיקאים דתיים על קיום מבנה מתימטי בתנ"ך שחוזה את ה"עתיד"? הרי זו הוכחה לקיומו של אל היודע ומתכנן את כל מה שקורה מיסביבנו!!! אז הנה האמת: (המתימטית לפחות... ;D) אתם חייבים לקרוא גם על התוכנה להפקת מרגליות בגימטריה ;D ;D ;D נו אז מה יהיה??

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  9. אהלן.. חיפשתי האמת באתר שלהם,לא הבנתי מה קורה שם עם הדרכי תשלום שהם לא פייפאל או אשראי ישיר .. אשמח לדעת אם זה אפשרי,כיצד,ואת שאר הפרטים הקטנים בנוסף,שאלה קטנה לגביי החשבון פרמיום.. יש הגבלה מצד הספקיות אינטרנט בארץ או rapidshare למהירות הורדה?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  10. Started by Lupin,

אני לא בטוח שהבנתי את ההבדל בין בינהם. חומרה זה משהו מוחשי, מופשט, פיזי. ואילו תוכנה זה משהו ''רוחני'', שאינו נראה לעין והוא שוכן בגוף החומרה. דהיינו, תוכנה היא נשמה וחומרה היא גוף. האם אני צודק?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  11. יש גם בומים ברקע ... מנהלים נא לא למחוק, זה מאוד מצחיק

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. זה כבר עלה על כל גבול...פשוט ככה... אז כן,להוריד מוזיקה דרך תוכנות שיתוף זה פשע,מה לעשות-מדובר בגניבה...ועל כן הRIAA צדים את מורידי המוזיקה כאילו הם היו ארנבות קטנות וחסרות ישע... הטירוף החדש הזה של תביעת משתמשים שמורידים מוזיקה כבר עובר כל גבול,למען האמת-הטמטום שבענין משגע אותי. בעוד שבארה"ב יש דרכים להשיג מוזיקה באופן חוקי,אני לא יודע אם שמעתם או לא-אבל בארץ יש כוונות להתחיל לתבוע משתמשים שמורידים שירים,"נפלא" הלא כך?ממש נפלא... כל אותם "צדיקים תמימים בחסד ה'" שתובעים משתמשים שמורידים,בכלל לא בודקים אם יש אלתרנתיבות לאותם משתמשים שמורידים,במקום לנסות ולפתור את הבעיה,הם יוצאים ונלחמים בה בכוח,ולא מטפלים בה בגרוש. אז כן,אני כמו רבים אחרים קניתי נגן MP3,נגן של RIO ליתר דיו…

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  13. מול הבית שלנו יש עץ פיקוס גדול שמושך לשם עטלפים. בלילה, העטלפים אוכלים מפירות העץ uעפים ליד הבית שלנו ומצניפים על הקירות של הבית. (הם ממש מלכלכים את הקירות של הבית) ניסינו להאיר על הבית אך ללא הצלחה. ניסינו למצוא פתרונות אפשריים ברחבי הרשת אך לא מצאנו פתרון הולם במחיר סביר. מישהו מכיר דרך להרחיק עטלפים? מישהו סבל בעצמו מהתופעה והצליח לפתור אותה? תודה.

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. מישהו יודע אם יש שידור באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by avivlyaviv,

אני עכשיו בכיתה י' מתמטיקה 5 יח' עוד יומים יש בגרות במתמטיקה שאלות ה'. אחותי שהיא ביא' 4יח' עושה את הבגרות. השאלה אם יש חיסרון בלעשות את הבגרות מחר? אחותי אומרת שלא כי כל עוד אני בבצפר אני יכל לעשות כמה מועדי בגרות שאני רוצה.... היתרון בעצם שבמיקוד ירד כל הסדרות חוץ מסדרות חשבוניות שזה מה שאני יודע ומתכוון לעשות. ובעצם אם אפשר לעשות כמה מודעים שאני רוהצ אז- למה לא? מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by b3ta0,

אני חושב לטייל ואולי גם להעביר לילה או שניים בצימר (אני מעדיף לא במלון) או משהו דומה באיזור שקט. אילו מקומות מעניינים קיימים בדרום או בצפון ששווה לתכנן ולטייל שם, רגלית או ברכב? וגם מקום אחד ללון בו בלילה או ביום אחרי הטיול (עם הזמנת מקום מראש)? לדוגמא אני זוכר לפני שנים שהייתי עם המשפחה במין בית קטן מעץ קרוב לכינרת, אבל לא זוכר איפה זה היה או לאיפה טיילנו משם. אני אוהב לצלם אז גם מקומות שאפשר לטייל ולצלם נופים או חיות וכו אם יש צורך תפנו אותי לאתר אחר בו אפשר לשאול? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Djx,

;D לא יודע מאיזה משחק זה או איזה סרט אבל זה ממש מגניב http://www.gamewallpapers.com/widescreen/wallpaper_whiplash_1152x768_01.jpg

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, מעניין אותי כל מיני דברים הקשורים לסיאנס, איך עושים? האם זה אמיתי? אם יש כללי מפתח? מה הקשר בין סאינס לספר תורה? מתי אסור לעשות? האם יש מישהו שבאמת עשה על דוגרי? והאם זה נכון שאם עושים פעם אחת חייב לעשות כל שנה באותו תאריך ובאותה שעה?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  19. Started by udicol,

ב- Ynet התפרסמה כתבה על הישראלי ברשת... סיכום ליום העצמאות... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2611133,00.html שימו לב לסעיף 9 , "ישראלי הוא זה שמוכר את ערכת המגן שלו ב- eBay." 11...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by itaysp,

אני שומע הרבה דעות. שאלתי את הקב"ם בבסיס שלי והוא אמר לי שאסור. אבל.... הקב"ם הקודם אישר כמה מחשבים. גם כמה קצינים אמרו לי שיש בסיסים שמותר בהם... מישהו יודע משהו?

• 12 תגובות
    • 9.3k צפיות
  21. מחר יש לי מתכונת בהיסטוריה אני לא יודע כמעט כלום ואם אני נכשל בה הלך עלייי!!! למישהו יש עצה לשליף טוב שלא יתפסו אותי או דרך אחרת לא יודע משהוווווו אני חייב עזרה דחוף... על סף יאוש עוד שניה אני עומד לבכות אני לא צוחק :-\ עיזרו ליייי :s05:

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Alex89,

מה אתם יכולים להגיד על אבנט כחול? זה טוב זה רע איך השרות וכו וכו וכו

• 87 תגובות
    • 42.3k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי שלושה שירים על המחשב {ניסוח לא טוב...} שאני לא יודע את שמם ואת שם הזמר/אמן/להקה... הנה השירים. {אלה לא שירים מלאים, אז זה חוקי...} http://forums.ort.org.il/files/30/1759006/1135923.mp3 http://forums.ort.org.il/files/30/1759007/8167173.mp3 http://forums.ort.org.il/files/30/1759011/8013913.mp3 אשמח אם תעזרו לי למצוא את שם השיר + הזמר.... תודה מראש, יאיר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ross,

אני נועל נעלי ריצה באופן קבוע (לפחות 5 שנים) אני אוהב שגוף הנעל עשוי מרשת והנעל נושמת. יש לי בעיה עם כל סוגי הנעליים אחרי כמה חודשים הרשת בצד החיצוני של הנעלים ליד האצבע הקטנה נקרעת, ניסיתי את כל החברות אדידס, אסיקס, נייקי, סאקוני, ניו באלנס, אחרי 3-4 חודשים הרשת נקרעת. קניתי ניו באלנס 2002 שחשבתי שיחזיקו יותר בגלל המחיר (250 דולר) הנעליים מדהימות אבל אחרי 4 חודשים הרשת נקרעה. מישהו אמר לי שזה בגלל שהנעליים גדולות עלי ולכן כשאני רץ או יושב על הבהונות שאז יש לחץ אדיר על הרשת היא נקרעת. אני נועל נעליים במידה אמריקאית 9.5 4E שזה בישראל 43 רחב, והנעליים ממש נוחות, נעל במידה 42 תתאים לי אבל ממש צמוד ומוכרים בחנויות אמרו לי שעדיף 43. יכול להיות שאני צריך אורך או רוחב יותר קטנים…

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. זה הדף הי רשמי והכי מעודכן שמצאתי ברשת בהקשר של ההגרלה של הגרין קארד (זה נקרה גם תוכנית הויזה למהגרים?). יש באנגלית ועיברית: http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html http://israel.usembassy.gov/publish/mission/consular/2006a.html תסבירו לי אם הבנתי נכון, ההגרלה לויזה של 2006 נגמרה ב January 7, 2005. והיא התחילה ב November 5, 2004? זה אומר שההגרלה הבאה היא בחמישי לנובמבר השנה? זאת ההגרלה ל 2007?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים