כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
המחירים שם פצצה,אבל האם זו חנות אמינה,מהירה?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם זו רמאות או שבאמת מקבלים משהו? עריכה: אם מישהו מכיר עוד אתרים שעובדים על אנשים אנא תנו לינק וכך כולנו לא נבזבז את זממנו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מקבל שיחות לסלולרי מהמספר 05778325xx (לא פרסמתי את המספר המלא כי אולי זה אדם פרטי ולא פרסומת או משהו כזה) כל פעם צלצול אחד או שניים וניתוק, גם כשהספקתי לענות מייד מנתקים, ככה שיש סיכו טוב שזה טריק כדי שאני יחזור אליהם. עוד מישהו נתקבל במספר הזה ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2002992 אני רוצה לקנות משם את החולצה דבר ראשון אני לא יודע אם היא אמיתית ושתיים אני בכלל לא יודע אם היא חולצה ארוכה כי לפי התמונה היא קצרה והמחיר נראה לא הגיוני (נמוך מידי) למרות שלפי התמונה יש את הפס שמראה שיש גובה שונה של הבד בחולצה וזה אומר שהיא אמיתית תנסו לעזור לי!
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ראיתי שיום אחרי פרק 20 יצא "lost - the answers" שווה לראות? זה לא סתם הורס? מה זה בכלל? של מי זה? זה מהיוצרים של הסדרה? זה שודר בכלל בחו"ל? מה זה זה זה מה מה מה זה זה מה זה מה, הא? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יאללה מי שבא לו שיגיד וישאיר לי מייל בפרטי אחלה אתר..מה15 יהיה אפשר להזמין דברים לישראל P: בהצלחה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
האם ניתן לקבוע שם כתובת שהיא לא הכתובת המגורים שלי בישראל, אלא הכתובת שאליה אני רוצה שהחבילה תגיע בארה"ב? אם מישהו יוכל להנחות אותי, אני אשמח מאוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שבת שלום. המורה שמלמד אותי לנגן בגיטרה אמר לי שהוא הזמין חשמלית מאיזו חברה שמייצרת 50 - 100 גיטרות בשנה, במחיר של כ- 15000 ש"ח. הוא רק אמר לי את השם - סור / צור לא שמעתי בדיוק, וחיפוש בגוגל לא העלה לי שום תוצאות. אז רציתי לדעת האם מישהו שמע על החברה ואיך היא נקראת בדיוק. (זה נשמע כמו -soor לפי איך שהוא אמר) *נ.ב - התמונה שלו במסנג'ר מצורפת למטה - אולי זו הגיטרה המדוברת... (לא יודע) תודה מראש, עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
נתקל בטענות שהססמא לא תואמת לשם המשתמש (או להיפך)?...
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אחרי המפגש היום נגד מאלמו, שללא מעודכנים הסתיים בהפסד 3-2 עם 2 שערי חוץ חשובים שעשויים לעזור במשחק ביום רביעי שבוע הבא. המשחק יערך ב-3.8, יום רביעי, באיצטדיון בלומפילד בעוד כשבוע בדיוק. אז מה אתם אומרים: מכבי עושה צעד נוסף לקראת ליגת האלופות או לא? ובאיזה צורה?
-
- 16 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אם אני מציע מוצר למכירה בEBAY, וחלף פרק הזמן שהקצבתי לזה ואף אחד לא הציע, אני עדיין צריך לשלם להם או שאני משלם *רק* כשאני באמת מוכר?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
אני רוצה לברר אם מכללת דרבי מורשת, בדקתי במה"ט והיא לא מופיעה ברשימה.. גם מוזר שמקבלים שם אנשים רק אם בגרות בלי יותר מידי דרישות.. מישהו שמע משהו ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי החליט לא להידלק. שלחתי אותו לתיקון. הבחור במעבדה אמר לי שהבעיה היא בלוח האם ושצריך להחליף אותו. (זה היה לפני שבוע). היום התקשר אלי הבחור ואמר לי שהלוח הגיע והוא מתקין אותו. אח"כ הוא שאל אותי מה הסיסמת כניסה של ה BIOS שלי? נראה לי תמוה מאחר ועד כמה שאני יודע BIOS הוא חלק מהלוח-אם, לא? ואם הוא צריך את הסיסמא כדי להגיע אליו אזי הוא הצליח להפעיל את הלוח אם המקורי שלי ומכאן שיש מצב שהוא אמור להיות תקין לא?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תהיתי האם מנת IQ כלומר כמה שאתה חכם זוהיא תכונה תורשתית או שזה משהו שבא מהסביבה ףכלומר אפשר לשפר את זה ?
-
- 115 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אני משתמש בפלאפון שלי כשעון מעורר ככה שהוא ממש לידי בלילה. מישהו יודע אם פלאפון פולט קרינה גם כאשר הוא רק דולק, כלומר כאשר הוא לא בשיחה ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה נשמעת טיפשית. חבר שלי מתחתן, ואני ועוד חבר החלטנו לתת לו במתנה לחתונה טלויזית LCD בגודל 32". עד היום הייתה לו טלויזיה מהישנות, מה שאומר שהמסך מוגן כי הוא מצופה בזכוכית. LCD לא מצופה בזכוכית. יש לו חתול בבית. כל הרהיטים אצלו בבית הם עם שריטות, כי החתול תוקע בהם ציפורניים, האם יש מה לחשוש לגבי הטלויזיה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת... אם כן למה לעזאזל הם לא יוצאים בארץ בין המדינות הראשונות !?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות DSLR באזור קריסמס ככה שיהיה לי לקראת השחרור אבל מצד שני מישהו שאני מכיר נוסע לסין עוד איזה שבועיים. אתם חושבים שכדאי לי לקנות עכשיו כבר? מה ההבדלי מחירים שם?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מקלדות ועכברים אלחוטיים פולטים קרינה מזיקה? האם גם ראווטרים? האם זה רק בלייזר או באינפרה רד? אם למישהו יש גם מקור שדן בשאלה אשמח לקבל קישור.... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בסופ"ש האחרון הקשבתי לשיר בלדת רוק של מרסדס בנד. מישהו ששמע את השיר ברקע צעק לי לעצור והשמיע לי שיר פיליפיני שלנו אישית נשמע זהה לחלוטין לשיר הזה. השיר הפיליפיני יצא ב 2006 ולמיטב ידיעתי השיר של מרסדס בנד יצא ב 2009. האם הלהקה גנבה את השיר? מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני בעל רישיון A2 טרי. אני כרגע עובד בעבודה במשרה חלקית, ואני מחפש עוד תעסוקה. יש לי רישיון A2 חדש, וחשבתי לעבוד במשלוחי מזון. כרגע, אין לי קטנוע משלי, וגם אם יהיה, אני אעדיף לא לעבוד עליו. חיפשתי בבורגראנץ', הבנתי מהם שהם משלמים שכר מינימום, וגם מצפים ממני לעשות עבודות כלליות כשאין משלוחים להוציא. בנוסף, המראיין בעצמו הודה שהטיפים נמוכים יותר מפיצריות כיוון שהם לוקחים כסף בעבור המשלוח. אמרתי לו שאחזיר לו תשובה בהמשך השבוע. אני מחפש לעבוד רק במקומות שנותנים קטנוע. מישהו יודע באיזה רשתות שמחפשות שליחים כדאי לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא יודע זהי חברה שמייצרת דגמים מקצועיים על שלט של מכוניות מטוסים טנקים ספינות וכו... עם אפשרויות לשיפורים ותיקונים והחלפת חלקים לקויים הנה אתר החברה: http://www.tamiya.com/ עריכה: מצאתי כמה חנויות אני ישמח לעוד.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אז ככה, אני במהלך חיי שותה המון תה, אני בחור של תה, ובחיים לא שותה קפה או כל חרא אחר, רק תה, אבל בזמן האחרון הטעמים הרגילים שיש בכל הליפטונים והויסוצקי למיניהם החלו לשעמם אותי, ואני רוצה להיתנסות בתה אמיתי. אז חברה אם למשהו יש המלצות לסוג תה, ויותר טוב המלצות למקום בו ניתן לקנות סוגי תה שונים (בעיקר מהמזרח הרחוק), כל אלו יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-