כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
במחסן המשקי/טכני של בי"ח כרמל, ששם אני מתנדב, יש מקרר אמקור 600XL, אשר כל הזמן המקפיא נחסם בקרח. בשלט שבתוך המקרר, רשום שיש בו הפשרה חצי אוטומטית, ובחוגה של הטרמוסטט, יש כפתור אדום, שככל הנראה מפעיל את ההפשרה. עד כמה שידוע לי, מקררים ומקפיאים שאינם מסוג No-frost, מפשירים באמצעות גופי חימום את הקרח במקפיא. השאלה היא האם הדגם המצויין לעיל משתמש בגופי חימום לצורך ההפשרה? או שההפשרה פשוט מפסיקה את פעולת המקרר וצריך לפתוח את דלת המקרר והמקפיא, עד שההפשרה מסתיימת? תמונות של המקרר: 1. המקרר בכללי 2. תקריב של הטרמוסטט וכן כפתור ההפשרה האדום והשלט של המקרר
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות GOOGLE HOME למישהו יש מושג האם הוא יעבוד לי בארץ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הייי. רציתי לקנות כונן קשיח חיצוני באחת החנויות הנ"ל. יש למישהו נסיון איתן?
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
זוהי ממש לא פרסומת...הפנו אותי לחנות הזאת כי אני קונה חלקים למחשב חדש בקרוב...ראיתי שיש להם יחסית מחירים ממש זולים. עכשיו השאלה היא האם הם אמינים? מישהו מכיר את החנות הזאת בכלל, או שקנה ממנה מתישהו? (כי יכול להיות שאני אפצל את הקניה בין פנדה,לוג'יק והם...) ד"א...האתר שלהם...www.dandr.co.il תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי תמונה אבל אפשר לתאר אותו בקלות. זה כמו עירבוב בין גיטרה חשמלית לאורגנית(סינטיסייזר באנגלית). השתמשו דבר הזה בסביבות שנות ה80-70.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ביום שישי הקרוב יש לי מבחן של 3 שעות בנושא המדינה החשמונאית, שליש מן החומר של הבחינה בכיתה י'. בבחינה יהיו גם מושגים מן החומר כגון פרושים, הלניזם וכל ה&^%^#$ האלה. האם מישהו מכיר אתר שמרוכז בו מידע בקשר לחומר הזה ? וגם בקשר למאה 19 ושאר החומר לבגרות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שממנו אפשר לשלוח הודעות בחינם לאורנג' , פעם היה אפשר לשלוח מ ICQ אבל ביטלו את זה :-\ אז האם מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר ואין אותו בארץ. ההורים שלי נמצאים עוד חודש בגרמניה ולכן חשבתי שהם יכולים לקנות לי שם אותו... http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Mice/Razer-DeathAdder-Gaming-Mouse/ מישהו מכיר חנויות שמוכרות ציוד כזה בגרמניה? עדיף רשתות גדולות שיש בהרבה ערים. תודה רבה למי שיכול לעזור...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר חנות שהיא לא מישראל, אפשרי USA או אירופה, שמוכרת ציוד בכל הקשור למודינג? כבלים לאדים מאווררים מערכות קירור וכדומה? וכמובן שמבצעים משלוחים לישראל בתשלום סביר? אבקש רק מישהו שבאמת קנה בעבר ואומר מניסיון, תודה רבה שי.
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
או בסמסטר שמתחיל באוקטובר? אם כן אז איפה? ומאיזה קורסים הוא מתחיל ?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני ממש רוצה להזמין משם ורציתי לשמוע חוות דעת כללית וגם תוך כמה זמן הגיעו הלדים.... איתן
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו כבר קנה פה מאתר?! ולא מסניף???...כי אני רוצה להזמין משהו מאתר SKYPC אבל...אני גר בצפון ואין לי חשק שיעבדו עלי או משהו...כי אז זה סיפור להגיע למרכז...
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחירים שם פצצה,אבל האם זו חנות אמינה,מהירה?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם זו רמאות או שבאמת מקבלים משהו? עריכה: אם מישהו מכיר עוד אתרים שעובדים על אנשים אנא תנו לינק וכך כולנו לא נבזבז את זממנו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מקבל שיחות לסלולרי מהמספר 05778325xx (לא פרסמתי את המספר המלא כי אולי זה אדם פרטי ולא פרסומת או משהו כזה) כל פעם צלצול אחד או שניים וניתוק, גם כשהספקתי לענות מייד מנתקים, ככה שיש סיכו טוב שזה טריק כדי שאני יחזור אליהם. עוד מישהו נתקבל במספר הזה ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2002992 אני רוצה לקנות משם את החולצה דבר ראשון אני לא יודע אם היא אמיתית ושתיים אני בכלל לא יודע אם היא חולצה ארוכה כי לפי התמונה היא קצרה והמחיר נראה לא הגיוני (נמוך מידי) למרות שלפי התמונה יש את הפס שמראה שיש גובה שונה של הבד בחולצה וזה אומר שהיא אמיתית תנסו לעזור לי!
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ראיתי שיום אחרי פרק 20 יצא "lost - the answers" שווה לראות? זה לא סתם הורס? מה זה בכלל? של מי זה? זה מהיוצרים של הסדרה? זה שודר בכלל בחו"ל? מה זה זה זה מה מה מה זה זה מה זה מה, הא? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יאללה מי שבא לו שיגיד וישאיר לי מייל בפרטי אחלה אתר..מה15 יהיה אפשר להזמין דברים לישראל P: בהצלחה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
האם ניתן לקבוע שם כתובת שהיא לא הכתובת המגורים שלי בישראל, אלא הכתובת שאליה אני רוצה שהחבילה תגיע בארה"ב? אם מישהו יוכל להנחות אותי, אני אשמח מאוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שבת שלום. המורה שמלמד אותי לנגן בגיטרה אמר לי שהוא הזמין חשמלית מאיזו חברה שמייצרת 50 - 100 גיטרות בשנה, במחיר של כ- 15000 ש"ח. הוא רק אמר לי את השם - סור / צור לא שמעתי בדיוק, וחיפוש בגוגל לא העלה לי שום תוצאות. אז רציתי לדעת האם מישהו שמע על החברה ואיך היא נקראת בדיוק. (זה נשמע כמו -soor לפי איך שהוא אמר) *נ.ב - התמונה שלו במסנג'ר מצורפת למטה - אולי זו הגיטרה המדוברת... (לא יודע) תודה מראש, עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
נתקל בטענות שהססמא לא תואמת לשם המשתמש (או להיפך)?...
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אחרי המפגש היום נגד מאלמו, שללא מעודכנים הסתיים בהפסד 3-2 עם 2 שערי חוץ חשובים שעשויים לעזור במשחק ביום רביעי שבוע הבא. המשחק יערך ב-3.8, יום רביעי, באיצטדיון בלומפילד בעוד כשבוע בדיוק. אז מה אתם אומרים: מכבי עושה צעד נוסף לקראת ליגת האלופות או לא? ובאיזה צורה?
-
- 16 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אם אני מציע מוצר למכירה בEBAY, וחלף פרק הזמן שהקצבתי לזה ואף אחד לא הציע, אני עדיין צריך לשלם להם או שאני משלם *רק* כשאני באמת מוכר?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-