עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתכנן לקנות אופנוע מוטוקרוס עם שטר מכר ורשיון ומחס והכל! אני גר חצי דקה מהשדה שטח שמותר לסוע בו באופנועים וכדומה.. השאלה שלי אם צריך לעשות על אופנוע כזה רשיון כמו אופנוע רגיל.. אם כן איפה ואם לא האם מותר לי לסוע בשטח ומשטרה לא תעצור אותי...יעשו מרדפים ובלאגנים בשטח..או שיעצרו אותי בבית שלי ויחרמו לי אותו מיכוון שנסעתי בו ואני לא נהג מוטוקרוס אני לא נוסע על הכביש כי זה אסור...רק בשטח..האם זה מותר?.. מה האופציות ואיפה אפשר לברר את כל השאלות האלה ממקור מוסמך? חוץ מהמשטרה המלשינים האלה

• 10 תגובות
    • 27.6k צפיות
  2. האם יש לזה תועלת בריאותית או שזה סתם מסחטת כספים? ניסיתי בעבר לשים אפטר שייב אבל זה שרף נורא. מה אתם עושים?

• 11 תגובות
    • 10.1k צפיות
  3. אני עושה עליו פרוייקט באנגלית... עכשיו השאלה היא האם העניקו לו איזה פרס/תואר מיוחד. (אין הכוונה לתואר לימודי כמו תואר ראשון וכאלה...)

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450729,00.html ניראה לי שזה רק עניין של זמן שיעברו את גיל 120

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by adlanm,

למה לגוגל, למשל, שווה להשקיע בעברית? תנו טיעונים בעד ונגד אני בעד עברית ליותר מ-90 אחוז מבתי האב הישראלים (דוברי עברית) יש לפחות מחשב אחד בית ואני חושב שלמרות שאנחנו קטים אנחנו מאוד משפיעים להכי גדולה(Microsoft) יש עברית והכי גדולה לא טיפשה!

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  6. למי שלא מכיר מה זה- מוזמנים לצפות בסרטון למעלה. זה רעיון שחשבתי עליו הרבה זמן, כי סך הכל יש פה הרבה שחקני מחשב בארץ, הפיראטיות גדולה, אבל לא תמיד לילדים או יותר נכון להורים שלהם יש כסף למחשבי גיימרים רציניים. לכן נניח ומישהו היה בא ופותח כזה דבר בארץ, דורש איזה 10-15 שקל לשעה עבור משחקי אונליין חוקיים, ומוכר גם חטיפים ומשקאות כדי להרוויח עוד, זה נשמע לי כמו משהו שהיה תופס תאוצה מהר. האם ניסו משהו כזה פה? האם לדעתכם זה יכול לעבוד?

7. שלום לכולם, חשבתי על זה שהדיסק און קיי יכול להחליף את הדיסקים של המשחקים. היתרונות של הדיסק או קיי: יהיה אפשר למכור את המשחק מותקן על דיסק און קיי, ככה שהסרייל כבר בפנים. אני לא חושב שאפשר להעביר באופן יעיל משחק ממחשב למחשב בלי הההתקנה שלו. אני חושב שהדיסק און קיי מהיר יותר מדיסק ישן רגיל אם המשחק באמת יהיה מותקן על הדיסק או קיי, יהיה אפשר פשוט לחבר אותו ולשחק מכול מחשב (שיכול להריץ את המשחק) הדיסק און קיי הוא המצאה ישראלית, למה שלא יעשו את זה לכבוד 60 שנה למדינה? דעתכם? אלון

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לפני מספר ימים בעת קנייה שביצעתי בסניף שופרסל,הציעו לי את כרטיס האשראי הזה שלהם,שהוא בעצם כרטיס ויזה לכול דבר אשר נעשה בשיתוף עם חברת לאומי כארד ,שהיא כידוע חברת בת של בנק לאומי. הבטיחו לי מספר דברים,כגון: פטור מלא מהתשלום החודשי בגין כרטיס האשראי עצמו (כ-13 שקל)למשך השנה הראשונה,הנחות בקניית מוצרים ועוד כל מיני דברים שאני כבר לא זוכר. לסיכום,האם לדעתכם הוא כרטיס האשראי המשתלם ביותר כיום,או שישנם אופציות עדיפות יותר??

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. על העוולות שהם גרמו לנו בתקופת העבדות במצרים?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by oded6188,

המחשב של אבא שלי לא נדלק. בדקתי אותו בעצמי וגיליתי שהלוח אם דפוק. החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה בעצמי אז לקחתי את המחשב למעבדה. במעבדה אמרתי שהמחשב לא נדלק, וזה בגלל שהלוח שרוף. אמרו לי שלוקחים 100 שקלים על "בדיקה", ואם צריך להחליף משהו אז מתקשרים ומבקשים אישור... למחרת התקשרו ואמרו לי שהלוח שרוף (כאילו שלא ידעתי) ושצריך להחליף אותו באחר... עכשיו הבעיה היא שזה פנטיום 3, ואין להם לוחות כאלה והם לא יכולים להשיג. אז ברוב חוצפתם הם אמרו לי: "תנסה להשיג לוח בחנויות אחרות ותביא אותו לכאן ונרכיב לך אותו" (בתוספת תשלום אני משאר). אני לא חושב שהתפקיד שלי זה להשיג לחנות את חלקי החילוף... ואני חושב שאני צריך לבקש בחזרה את ה 100 שקל של הבדיקה... כי בעצם המחשב נשאר מקולקל, לא התגלו …

11. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

משעמם לי , וחשתי צורך לשים תמונה של החיה האהובה אלי אחרי העטלף המאיים על האנושות . נכון , ספאם והכל , וזה קצת יותר ספאמי מהקולות שתיש עושה , אבל עדיין , משעמם לי ואני חולה בבית , אז הרשתי לעצמי . ובאותה נימה , מישהו יודע איזה קולות מוציאה אלפקה ? ;D

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  12. איבדתי משהו ששיך לעבודה (יומן מבצעים) ואמרו לי שאני נקנס ב-400 שקל על זה. עכשיו מה שקורה זה שאני חתום על חוזה בעבודה שרשום בו קנסות וכו' אבל נדמה לי שקנסות זה דבר לא חוקי עפ"י חוק כמו הרבה דברים שרשומים בחוזה וכנראה לא חוקיים אז זה לא חוקי. בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי בוודאות אם זה חוקי או לא? ניסיתי גם לחפש במשרד העבודה או דברים דומים ולא מצאתי. יש לציין שאם זה לא חוקי ובאמת אקנס אז אפנה לעו"ד כמובן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by amit1242,

אז ככה..קניתי את המחשב שלי מהם....ואני חושב שיש לי אתם עוד סיפור... כבר היה לי איתם משהו קודם: הוספתי 40 שקל כדי לקבל צורב lightscribe של asus ,ובסוף מתבבר שהם שמו לי צורב של lg [לא לייט סקרייב] התקשרתי עליהם,הם אמרו שאני צריך לשלוח להם את הצורב מהכסף שלי ורק אז הם יחליפו לי...בסוף התבבר שיש לי lg 62n .אז נשארתי...רק לא קיבלתי את הכסף חזרה והפעם...עכשיו קראתי נושאפה ומישהו אמר שם : אזהרה! אל תקנו מזד. קניתי משם מחשב מלפני כשנה. הם רמאים,הם כתבו זכרונות 667 ושמו לי 533. שמדברים איתם בתמיכה הם מאיימים ומקללים אותך. אומרים לך שהמחשב יהיה מתוקן עוד שעתיים שאתה חוזר אומרים תחזור מחר. בקיצור יותר גרועים מאייבורי. לא לקנות! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284462.1…

• 42 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. וזה עוד עבד אחרי שפורק והדיסקט חולץ משם. אל תשאלו איך ולמה אנשים עושים את זה. אבל זה הגיע אלי לתיקון בטענה שפתאום כונן ה CD הפסיק לעבוד.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  15. אני עובד בתור מחלק עיתונים ברכבת ואני מרגיש קצת מושפל עם זה.. למרות שאני יודע שאין בזה שום דבר שפל ויש עבודות יותר משפילות. או שאולי זה בגלל שיש לי הסמכת טכנאי מחשבים ואני לא עושה איתה כלום כרגע אז המקור של מה שאני מרגיש מגיע מזה... מה אתם חושבים?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by siin,

מישהו יודע מה קרה לאתר של חנות המחשבים למיר? http://www.lamir.co.il/home.htm#

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  17. היום, כאשר ניסיתי לצפות בסירטונים ביוטיוב בפיירפוקס שלי עם פלאש מכובה (HTML5), יוטיוב כתב לי "ארעה שגיאה, נסה שוב מאוחר יותר". כאשר הפעלתי את נגן הפלאש של פיירפוקס, הסירטון עבד כהלכה. כאשר בדקתי באינטרנט אקספלורר 11 (ששם לא מותקן פלאש), גם שם לא הצלחתי לצפות דרך HTML5. מכיוון שאותה הבעייה מתרחשת בשני הדפדפנים שלי, אני חושש שזו בעייה של גוגל. לכן אני שואל האם יש משתמשים נוספים שיש להם את הבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. Started by alexbmw,

כמו שאתם יודעים ,גוגל השיקו זות לא מזמן ,והייתי רוצה שמי שיש לו הזמנות פנוייות יכול לחלוק אותן עם חבר הפורום (וכמובן איתי ;D : המייל שלי הוא alexbmwm5@gmail.com ) נ.ב : הנושא נפתח כי הנושא הקודם בעיניין נפל כמה עמודים אחורה ולא רציתי לעשות דאבל פוסט . תודה מראש .

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אני מתכוון רק לשאלה הראשונה (החלק האמריקאי). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  20. הכוונה לאזור תל אביב והכוונה למכירה רגילה ולא קבוצתית או משהו כזה ואם תוכלו לתת לי חנות בהולנד או צרפת שמוכרת את זה אני אשמח מאוד תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  21. נתקלתי באתר של החברה www.trg.co.il, המחירים די זולים אבל מעולם לא שמעתי על החנות. מי מכיר? תודה.

22. יש לי יום ראשון מתכונת ואין לי את המיקוד ואני לא מצליח לימצוא באינטרנט מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
    • 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.