כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם , אני רוצה פרטים על יבואני טלפונים סלולרים , שאפשר לקנות מהם כמויות במחירים טובים . מישהו מכיר ?? תודה
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רם בן 22 השתחררתי לא מזמן ואני רוצה לשתף אתכם במחשבות שמציפות אותי רוב הזמן וזה.. שאני רוצה ללמוד את הקורס "טכנאי מחשבים PC" ולא יודע איפה ? (יש לי בסיס.יודע לפרמט,לא יודע להכיב מחשב-זה על קצה המזלג) האם יש ביקוש בשוק לאנשים עם התעודות הסמכה שכאלה ? יש כלכך הרבה מכללות כמו ג'ון ברייס או המנהל הטכני(אני מאזור השרון)..ולא יודע איפה הכי טוב.. אני רוצה לעשות קורס ושיהיה מיושם לי גם אחרי הקורס ..(רמז:להתברג במקום עם הכנסה יפה)נושא הפיטורים מאוד מדאיג אותי יש עוד קורסים שמאוד הייתי רוצה ללמוד והם עולים עוד כסף ואני כבר לא יודע מה לעשות,איפה יש הכי ביקוש בשוק..כמו קורס אבטחת מידע או קורס ניהול רשתות תקשורת או קורס MCITP...אני לא רוצה להגיע למצב שאני משלם עבור שני ק…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בכל אתר בארץ ובחול שבו נכתב על הניסוי של נאסא אתמול (הX51 Waverider), נכתב שהוא טס כל כך מהר שהוא נאלץ לטוס על הגלים של עצמו. עשיתי חיפוש בגוגל למה לעזאזל זה אומר אבל ההסברים היו בסיסיים למדי. למישהו יש מושג בצורה קצת יותר מפורטת ופיסיקאלית מה הולך שם?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמות די גדולה של תמונות וסרטים משפחתיים על המחשב ואני רציתי לדעת אם יש שירות כלשהו שמאפשר לי לאחסן ברשת את התמונות והמידה ככה שכל בני המשפחה שאני ארצה לתת להם גישה יוכלו עם שם וסיסמה לגשת ועדיף שיוכלו לצפות בתכנים על הדפדפן. יש חיה כזאת ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישו מקבל הודעות ספאם בפלאפון מהדגנרט הזה? הודעות בסגנון"תניח תפיליון המשיח מגיע"(lol) איך אני עוצר את המטרד הזה?? מס טלפון 037322222
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתם פעם לפקוח עיניים בתוך הבריכה? הראייה מיטשטשת, העיניים שורפות וכמעט בלתי אפשרי לזהות עצמים. אז איך זה עובד? בסרטים רבים מראים אנשים צוללים בלי משקפת בבריכה ובים ומסוגלים למצוא עצמים ולהתמצא במרחב ללא קושי. תמיד תהיתי איך הדבר אפשרי...לפתוח עיניים בבריכה מגרה את העין אז איך זה אפשרי במי ים מלוחים? מיתוס הוליוודי או פעולה אינדיווידואלית? האם יש אנשים היכולים לקבל תמונה צלולה גם במי ים ללא משקפת?
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך להתקין מזגנים בבית חדש שבניתי. אני צריך 9 מזגנים בבית. הבעיה היא שכל התקנה עולה 500 ש"ח. וביחד - זה הרבה כסף. ההתקנה עצמה היא ממש לא בעיה, כבר התקנתי מזגן פעמיים בחיים. איז מזגנים כבר הכין את התשתיות במהלך בניית השלד, כך שמכל חדר יש צינורות גז וחשמל לגג. נשאר לי רק לחבר. הבעיה היא שצינורות הגז לחוצים בסוף, ואני צריך את המכשיר ש"מסדר קצוות של צינורות גז". מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? איך קוראים לזה? טיפים? עצות? תודה
-
- 13 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אתמול בלילה לא הצלחתי לישון, הסיבה- גור חתולים פצפון (אני מעריך שבן 3-4 שבועות לכל היותר) מתחת לחלון שלי, על הפרגולה, יושב ומיילל בגשם. הפעם האחרונה שראיתי את אמא שלו באיזור הייתה אתמול בצהריים, מרגע שהתחיל הגשם היא התחפפה ולא חזרה עד לרגע זה. בהפוגה בין הגשמים היום הצלחתי להזיז אותו מהפרגולה החשופה לגשם, לייבש אותו בעדינות ולהעביר אותו אל מתחת לפרגולה, שלא יהיה חשוף לגשם. לצערי, אין שום דרך להשאיר אותו בתוך הבית- ברגע שאמא שלי מריחה חתול מקילומטר היא מתחילה להגיב (אלרגיה, למי שלא הבין) אז הוא מתחת לפרגולה, בגינה, עם הגנה מפני רוח וגשם+מגבת לשבת עליה שיהיה לו קצת חם. חשבתי שמהיללות אולי אמא שלו תחזור בשלב מסוים, לא נראה שזה קורה או עומד לקרות. אין לי אפשרות לאמץ אותו, כאמ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש שתי פונקציות, P(x), L(x), שהידוע עליהם מסתכם בזאת: 1. האינטגרל על P מ0 עד 1 נותן 1. 2. P מוגדרת בתור L חלקי (האינטגרל של L מ0 עד 1). מכאן יש לחשב את האינטגרל על (L*P) מ0 עד 1. (כל האינטגרציות כמובן לפי X) ניסיתי כל מיני גישות של אינטגרציה בחלקים, אבל אני מגיע למבוא סתום. יש למישהו רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://izismile.com/2012/11/22/this_is_the_reason_why_you_shouldnt_ignore_15_pics.html
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אני מתנצל אם זא המקום לדיון שכזה, לא מצאתי פורום יעודי לעניין. בכל מקרה, לדיון: לפני כשבועיים יצרתי קשר עם חברת Steelseries העולמית, בנוגע לניצול אחריות עבור אוזניות Siberia v2 שברשותי, מכאן לשם לאחר שהנציג תמיכה הורה לי לחתוך את כבל האוזניות בשלוש מקומות וצלם לו את העסק ליד פתק עם שמי, נשלחו אלי אוזניות חדשות. להפתעתי התקשרתי היום לחברת Fedex וגיליתי שהחבילה מעוקבת במכס בלוד. האם דבר כזה אמור לקרות ? זה ניצול אחריות... אפילו לא קנייה. גם האוזניות עצמן עולות בסביבות ה 70$ בחנות ממוצעת בחו"ל. החבילה נשלחה מדנמרק ועברה דרך צרפת.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לומדים את זה איפה שהוא? איך אני יודע שאני פונה לחוקר פרטי שהוא מבין בכלל בנושא ולא צריך להיות אינסטלטור למשל או מוכר בשוק במקום. איפה לומדים את סודות המקצוע? אם יש סימוכין ממקור אמין או מילות מפתח שאני יוכל למצוא מידע על זה בגוגל זה יהיה מצויין. כי אחרי שקצת חרשתי, מצאתי שמספיק להיות במשטרה צבאית או התמחות 3 שנים במשרד חקירות. השאלה אם כל תפקיד זוטר במשטרה צבאית (או משרד חקירות בהדרכתו של המנהל שם), נותן לי את הידע הדרוש למקצוע? מי מפקח על זה?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
די הגיעו מים עד נפש... העורך הודעות של הפורום פשוט "שבור". תצוגה מקדימה לא עובדת טוב. אני שעה עובד על עריכה של הרבה חומר באשכול שלי (יומני פרוייקטים) וזה פשוט סיוט כל פעם מחדש ! די תתקנו את זה כבר ! אגב, זה לא הבעיה היחידה, הלוח יד 2 גם עובד לא טוב ולוקה בחסר. אני חושב שהפורום יכול להרשות לעצמו לתקן את הבעיות האלה. לא חייבים רישיון חדש אבל בטוח אפשר לקנפג ולתקן את מה ששבור למה כל פעם שאני רוצה לפרסם משהו אני יודע שאני צריך להתקוטט עם הדבר הזה 20 פעם עד שאני מקבל את התוצאה הרצויה (כולל בכתיבת הפוסט הזה).
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=%2F4007%2F2605284 עכשיו יש גם תאריך לזה.. דיי "עצוב" הייתי אומר, גדלתי על מסנג'ר.. (כבר 9 שנים בערך..) ביצעתי את המעבר לסקייפ כבר עכשיו, חייב לציין שזה מהיר וקל, סחטיין על כך למיקרוסופט. אני רק מקווה שהם יהפכו את סקייפ לקצת יותר ידידודית לאנשים שמשתמשים בה לצ'אט בלבד. (וגם עוד קצת התאמות של ימין לשמאל לא יזיקו..)
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני טס בקרוב לשוויץ ומשם לגרמניה. אני מחפש דרך שתאפשר לי גלישה סלולרית במחיר זול יחסית, שתשמש בעיקר לניווט. האלטרנטיבה היא לשכור GPS בשדה"ת יחד עם הרכב, מה שיעלה כ-80 ש"ח ליום. האמת שניסיתי לחפש, אבל החבילות שאפשר לקנות מהארץ די גרועות ומגבילות מאוד מבחינת גלישה. לגבי אפשרות לקניית סים בחו"ל אין לי כל כך מושג. אחת הבעיות היא שאני ממשיך משוויץ ישירות לגרמניה, חוצה את הגבול ברכב. אז אני מחפש פתרון כלשהו שיאפשר לי להמשיך לנווט גם לאחר חציית הגבול. אשמח לטיפים ועזרה!
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל הדרך היה איכותי, מתוחכם וחד. פתאום הפרק האחרון וכל כיוון העלילה הופכים לפאקינג סרט טורקי. הכל נגמר רע. דברה בקומה ודקס מטביע אותה, קווין הרוס מדיכאון, האנה הכוסית מילניום הזו נשארת לבד עם האריסון ודקס עובד לבד בפיזדנחוי... אשכרה כל הבוקר כבד לי על הלב...
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
או בתרגום לעיברית- טיפה,לה פחות מ9 ס"מ קוטר פנימי. כן, מה לעשות, הדירה ישנה יחסית. כבר הייתי בשלושה טמבוריות שונות וכולם ניסו למכור לי אחד בקוטר הסטנדרטי של 10 ס"מ. ההיכן מוצאים?
-
- 13 תגובות
- 10k צפיות
-
-
תפנית חדשה בסאגה: לאחר שצפון קוריאה (לכאורה) פרצה למחשביה של סוני ודרשה שלא תשחרר את הסרט שעושה ממנה צחוק, החליטה החברה לשחרר את הסרט הן לאקרנים והן לשירותי צפיה בתשלום ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa/
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. לפני כמה זמן, חברת החשמל החליטו להחליף אצלי בבית את המונה הישן עם הדיסק המסתובב בפנים, למונה דיגיטלי. יש לציין כי הדבר נעשה אפילו בלי להודיע לנו לפני, כשראינו שיש הפסקת חשמל, יצאנו החוצה וראינו את מי שביצע את ההחלפה. המונה נמצא בארון אחד ביחד עם מפסקי החשמל של הבית. יש לציין כי לא ראיתי אם הוא התעסק עם משהו נוסף מלבד המונה עצמו. מאז ההחלפה, שמתי לב שהמפסק הראשי קופץ לעיתים קרובות כאשר מחוברים הרבה מכשירי חימום, או לדוגמא רדיאטור ודוד. כמובן שהדבר אמור לקרות כאשר קיימת צריכת חשמל מוגזמת, אך לפני ההחלפה החשמל לא קפץ אף פעם עם אותה כמות של מכשירים פעילים. השאלה כרגע היא למי לפנות? האם לחשמלאי, או שמא יכול להיות קשר לעבודה שביצעה חברת החשמל והם האחראים לעניין? תודה.
-
- 13 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
כשבעה שבועות לאחר שהושבת על ידי כוחות רשמיים של משטרת שבדיה, חזר אתר אחסון הטורנטים הפיראטי הפופולארי \"The Pirate Bay\" לעבוד כרגיל - אך עד מתי? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%aa%d7%9e%d7%94-pirate-bay-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94/
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למדתי עשרים שנים בישיבה. תוך כדי עשיתי תואר ראשון בחינוך. עסקתי בעריכת ספרים ובטכנאות מחשבים באופן פרטי. הגיע הזמן, והייתי צריך לצאת לשוק העבודה. חבר משך אותי לעיריית ת"א - גוף מאפיונרי לכל דבר וכנראה הרומן הזה יסתיים כי העבירו את היחידה ליפו מה שגורם לי ליסוע שעתיים צד בשביל משכורת של 4300 ש"ח. כרגע אני מחפש עבודה ואפילו לא יודע באיזה כיוון. האיזור שאני גר בו חנוק מבחינת מוסדות החינוך. מהיטק אפשר לשכוח בלי נסיון ותואר רלוונטי. עבודה פיזית זה בעיה כי אני עם חוליה שבורה בגב. הכל נראה לי חסום. לא יודע לאיזה כיוון לפנות. אם יש למישהו רעיון לכיוון אשמח לשמוע.
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אני לא מעוניין להרשם להוט או יס. ומצד שני, עידן+ לא רלוונטי כי ערוץ 2/10 לא ממש מעניינים אותי. אני מחפש שירות (אפשר אפילו בתשלום סימלי, כמו נטפליקס) שיתן לי צפיה בספורט באיכות נורמלית וכמובן שהסטרימים יהיו יציבים. אני יודע שיש פה ושם לינקים כאלו ואחרים שאפשר לראות בהם משחקים. אבל האיכות שלהם נמוכה והם גם מאוד לא יציבים כי מתחברים אליהם אלפי אנשים. יש דבר כזה?
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
צפו: איש הפלדה ואיש העטלף מוכנים למלחמה בקדימון הראשון לסרט Batman v Superman לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%90%d7%99%d7%a9-%d7%94%d7%a4%d7%9c%d7%93%d7%94-%d7%95%d7%90%d7%99%d7%a9-%d7%94%d7%a2%d7%98%d7%9c%d7%a3-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%94/
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מחדש לכם כלום כי התכשיר הזה כבר קיים המון שנים והעברתי איתו טסטים בהצלחה לעגלות למי שלא יודע זהו תכשיר שמיועד לעזור לעבור בהצלחה את מבחן הרישוי השנתי שבו הבוחן מחבר מכשיר מדידה לאגזוז. הפעם יש לי רכב יחסית חדש. שנה שעברה העברתי לו טסט ראשון (בן שנתיים) ועכשיו העברתי טסט נוסף כשהוא בן שלוש. זה רכב שלא מזהם ועובר טסט בלי בעיה ובלי הכנה אבל לפני שבועיים הייתי בחצי חינם וראיתי את התכשיר הזה ואמרתי בוא ונראה מה הוא עושה לרכב חדש שבכלל לא צריך אותו. היה לי חצי טנק דלק ושמתי, ואחר כך מלאתי חדש וניגשתי לטסט. אחרי הטסט שכמובן עבר בהצלחה לקחתי את התוצאות והשוואתי לשנה שעברה. מה לומר לכם, ממש מדהים, אם במבחן הקודם התוצאות היו בשליש הראשון של הסקאלה, היום התוצאות ממש נשקו למי…
-
- 13 תגובות
- 7.1k צפיות
-