עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ExploiT,

שלום כולם רציתי לדעת האם אתם חושבים שהיום שאחרי מחר מגיע בימים אלו , הקור נהיה קיצוני מיום ליום , אני כבר יורד בקוןשי עם הכלב בגלל הקור הקיצוני , דוד שלי שלפני יומים נסע לניו יורק אומר שקפוא שם כאילו הוא באנטרטיקה , ובאתרים של תחזיות מזג אוויר אומרים שהקור מגיע בגלל התחממות כדור הארץ . מה אתם חושבים ? יגיע עידן הקרח ? האם זה יפסיק ? היה יותר קר? האמת אני די מאמין בתאוריה של היום שאחרי מחר שבגלל החום כיום שנובע מהריסת האוזן , נמסים הקרחונים ומעלים את מפלס המים ודבר זה לאחר כמה תהליכים מסוימים של הטבע שבאים במחזוריות כול שנה לקראת החורף כול שנה נהיה יותר יותר קר בחורף. מה אתם אומרים ?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. למי שלא יודע (כלומר - כולם), בעוד ימים ספורים תתחיל אליפות העולם בקליעה אולימפית. את ישראל מייצגים כתריסר ספורטאים, בינהם גם אני. בתקווה להפוך את הספורט הזה למוכר יותר, פתחתי את האשכול הזה ובו אשתדל להביא תמונות ועדכונים מביצועי הנבחרת שלנו... קישור לאתר התחרות: http://www.sszg.hr/index.php שיהיה לנו בהצלחה!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Rafi921,

אני אוהב בעיקר ספרי מדע בידיוני , מתח ספר שיהיה קל לקריאה - מבחינת סגנון הכתיבה תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Coca Cola,

כיצד מתקבלים לטכניון? כלומר באיזה ציון עוברים + כמה יח"ל ואיזה ממוצע? יש שם מעונות? מהו שכ"ד? ובד"כ כל מי שהתקבל לטכניון הוא גאון נכון? כמה בערך עולה שנת לימודים בטכניון? ניתן ללכת לכיתת הלימוד עם הנייד ופשוט לכתוב בוורד בנייד? תודה לכל העונה פשוט מעניין אותי כל העסק של הטכניון

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by MalGano,

אהלן. היום זאת הפעם הראשונה שיוצא לי לנסות את הסודה של אווקה נובה. למי שכבר כן ניסה- אומר להיות לזה ריח די חזק של ביוב וטעם טיפה חלש יותר, גם כן של ביוב? ברשימת הרכיבים יש גם גפרית, אבל מצד שני יש את אותה כמות במים הרגילים שלהם (שהם בסדר). זה אמור להיות ככה או שזה איזה פגם בייצור? תודה וליל"ט.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכם! רציתי לשאול איך הקו הביתי של אורנג'? האם יש בו הפרעות? בעיות? ניתוקים? ודברים דומים? והאם ה"רב קווי" שלהם, שזה שאפשר לדבר 3 אנשים על אותו קו במקביל, אמין ועובד טוב? והאינטרנט שלהם? אמין וטוב? בלי חסימת פורטים ודברים אחרים? תודה אריאל

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by נעמה וילדו,

היי חברים! אני מחפשת לקנות רכב מיני ואני צריכה קצת עזרה להבין כמה דברים. התקציב לא מאוד גבוה (30k) ואני אשתמש בו בעיקר לנסיעות עירוניות. דבר ראשון שרציתי לדעת זה אם מישהו יכול להמליץ על דגם של מכונית מיני שנחשבת לאמינה וחסכונית בדלק. ודבר שני אם מישהו יכול להסביר לי לפי מה מתמחרים מכוניות יד שנייה? כי אני מסתכלת לדוגמה על יונדאי i10 ביד 2 ויש הבדלים ממש גדולים במחירים, גם אם מדובר באותה שנת ייצור... תודה רבה לעוזרים!

8. http://www.buy2.co.il/North/DailyDeal/Index/2327e927-e8c6-496c-87bf-2d2ab18e1389?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+North&utm_campaign=4b7034c803-Buy2_LAP_TOP_28_09_2011_North_NC&utm_medium=email ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by overload,

הנדסה קרבית- מה אתם אומרים על השירות בחייל הזה? הרעיון עצמו (חבלה בעיקר) ממש מלהיב אותי, הרבה יותר מכל נושא כמעט בחיילות האחרים, אבל שמעתי שזה די שרות מעפן ושהם סתם פועלים שחורים פעם. ומה אתם אומרים, מישהו שירת שם? אם למישהו יש מידע שקשור, שתפו

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מבין השרתים הנתקפים הינם של חברת UPress. https://www.bhol.co.il/news/1102449 מציע לא להיכנס כרגע לאתרים הנתקפים, יש סקריפטים זדוניים שתולים.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מזמין מEBAY ב25 דולר ועוד 25 על משלוח /: אני יודע שיותר זול פה אבל יש לי שם כסף בPAYPAL ואני לא יכול למשוך לארץ אז אני צריך לבזבז איכשהו

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by com,

דומה למקור ואיכותי, או שסתם דרעק לא מומלץ..

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היום רציתי להרשם לתוכנית וראיתי שיש אתר שנרשמים בו בתשלום של 25 שקל למתמודד (50 שקל לזוג). האתר הוא לא האתר הרישמי של רשת וה"שירות" שהוא נותן לך זה שהם ירשמו בשמך כאשר ההרשמה תפתח (כן ההרשמה עדיין סגורה). כל מי שמעוניין שיחסוך לעצמו את הכסף ופשוט יכנס לאתר של רשת וירשם שיודיעו לו מתי ההרשמה נפתחת- וזה בחינם כמו שאמור להיות.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by IG,

טויוטה קורולה סאן 2001 ? תודה. נ.ב: בגוגל מצאתי רק אתרי מכירות בלי מידע טכני... אז בלי "גגל את זה..."

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Rammler1983,

היי, מה אתם חושבים על האתר imdb? למען האמת, לפעמים אני מתפלא איך סרטים בינוניים מקבלים ציונים כאלה גבוהים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Xthread,

מעניין לא? אגב UBERMANS SLEEP זה שינה של בין 20 ל 30 דקות (REM) מפוזרת לאורך כל היום למעשה שינה של שעתיים אך הרגשה של 8 יש על זה חומרים ובלוגים של אנשים שהתנסו בזה ממליץ קריאה **עריכה** תנו טיפה פרטים ותשלחו הודעות אחרת זה יפול לתחתית האוקינוס וזה יהיה ממש מעניין רק אם יהיו פה הרבה קולות

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

גם אתם שמעתם את זה, מי שגר בנתניה? אני גר ליד בן-אבי, יש מישהו שגם שמע את ה"בום"??? זה העיר אותי עריכה- ידעתי שזה לא סתם האתר של צה"ל את החדשה על המכונית.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by demonshlomo,

קבלו משהו נחמד: http://www.loungin.net/games/unreveal/unreveal.html זה משחק פלאש של סנייק שכל פעם שהוא אוכל אז מתחיל להיות חם..... ומה בנות עושות שחם להם?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. טוב בעקבות הדיון שננעל (מקווה לא לעורר את זעם המנהלים), פתחתי דיון שני כי זה רלוונטי גם אלי. אז בלי צחוקים\דברים לא רלוונטיים. אני סטודנט ומבלה הרבה עם נייד, חלק מהזמן על הברכיים (אני יושב בסלון נגיד רגליים על השולחן מחשב באזור האשכים). 2 אפשרויות פגיעה *פגיעה חד פעמית *פגיעה לטווח ארוך 2 סיבות שאני רואה *חום. האם החום באמת משפיע? הנייד שלי לא מתחמם יותר מידי ואני לא מרגיש חום יתר על האשכים *קרינה, האם כמו שקרינה של פלאפון באזור האשכים (לא מומלץ לשים פלאפון בכיס בגלל זה-האמת זה אמת?), אז גם קרינה מנייד (או שרוב הקרינה באה מהמטען שבכל מקרה רחוק?) יכולה לפגוע בצורה רצינית? יש לי עוד שנים רבות עם הנייד, ואני אוהב מאוד לשבת בצורה הנ"ל, אולם אם יהיה ביסוס לנזק ממשי אנ…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שאלות דבר ראשון עם הקבוע e למה לעזאזל e בחזקת i כפול w זה cos (w) + i*sin(w) ? זו הגדרה או מה? O_O ובקשר להתמרת פורייה - אם מישהו מכיר את זה - הסתכלתי קצת בויקיפדיה, לא ממש עזר איך מחשבים את התדרים שצריך כדי לייצג את הפונקציה? למישהו יש קישור לאיזה הסבר טוב? חסר לי כל כך הרבה, למשל, צריך לעשות מכפלה פנימית של התדר עם הפונקציה כדי לקבל את המקדם הדרוש אם אני זוכר נכון... אבל בשביל זה צריך שכל התדרים יהיו בסיס למרחב של הפונקציה, זה כמו השאלה על איך מחשבים את התדרים הדרושים... אבל איזה דרישות יש מהבסיס? צריך להיות נורמלי ואותוגונלי? שמישהו יעזור לי :'( אני לא רוצה להיכשל... ומה הקשר של האדאמר לכל העניין? ): תודה איל

21. Started by Sting,

פשוט קורע מצחוק... אין צורך במילים נוספות http://jojothehomohobo.jo.funpic.org/nnla/p1.html Niggers counter measures : Armored Nigger Apache Helicopter $99,000 Perhaps the most expensive product in nigger killing history, but without a doubt the most sophisticated. This Apache Chopper is designed for one thing and one thing only...Killing niggers. This is the most heavily armed Nigger killing tool. With Weapons that could make Jesus Christ himself scream! This baby is the most comfortable machine there is. Daily Lynching Magazine gives it 15/10. Lynching USA gives it a stellar 20/5. This baby is the perfect nigger killer out there...and it can be yours. Complete …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dbx22,

מה ההבדל בין גיטרה חשמלית וגיטרה בס? ועוד שאלה: האם הגיטרות שעולות 300 שקל פלוס מינוס של RIO במכרזים, שוות משהו? קניה שלהם זה לא זריקה של כסף? מחכה לתשובות, תודה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. טוב, אני כבר מודיע כי ההודעה הזאתי ארוכה(קצת), אבל ישנן כמה שאלות שאני רוצה לדעת כבר כמה זמן, מכיוון שיש פה קובצה גדולה, די גדולה, של אנשים מגיל 18+, חיילים, וכו'.., רציתי לדעת כמה דברים, אח שלי אחרי בית ספר הלך לאוניברסיטה ל3 שנים והוציא תאור ראשון, הוא היה במסגרת העתודה (אם ככה רשומים), אחר כך הוא הלך לקורס קציינים, אגב היום היה טקס סיום, הוא קיבל סיכת נ.מ, נראה לי קוראים לזה ככה, ועכשיו הוא נראה לי הולך לעוד שלושה חודשים של השלמה או לא יודע מה קורה שם.. בקיצור, אני גם מעוניין להוציא תאור כבר בגיל 21, ואחר כך לעבור קורס קציינים, למרות שזה רחוק ממני קצת, אני רוצה להתעניין בדבר ולדעת איזה דברים כרוכים בכך. אני מודע לכך שהולכים לעתודה אז חייבים לחתום קבע, ובסופו של…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם מחר יש לי ראיון באחת החברות הסלולריות למשרה של איש מכירות באחד מהמרכזים שלהם... אני מתלבט מה ללבוש לראיון, את הרגיל שלי (ג'ינס וחולצה) או משהו טיפה יותר רשמי, חולצה מכופתרת ? תודה על התשובות .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by White Raven,

נתקלתי במשחק זה: http://www.ripleys.com/games/iq.html אם משהו מצליח לפתור :s05: יש לו הזדמנות להראות איך..... חופשי..... עלי...

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.