עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מצאו שותפים לקניות באזור קריות וצפון אני רוצה DOK 16GB בבאג קריון http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6459&perur=2&t=14&c=212

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן ועד עכשיו לא מצאתי לה תשובה. כל הזמן אני רואה באתרי מכירות (וואלה שופס, פי 1000 ועוד) מכרזים על כל מיני מוצרים. סתם לדוגמא עכשיו, בא לי מסך חדש למחשב. אני מדפדף 2 שניות, מוצא מסך תותח במכירה פומבית, הצעות החל מ-1 ש"ח. כתוב שיש כבר איזה 27 זוכים, ושהמכירה נסגרת ממש עוד כמה שעות (דוגמא שעכשיו באמת בדקתי.. לא סתם המצאתי). זה באמת הגיוני שאם אני אתן עכשיו הצעה סתם לדוגמא של 50 ש"ח על המסך מחשב הזה, אני באמת אקבל אותו ב-50 שקל? או שהמכירה תמשיך עד שכל ההצעות יגיעו לאיזה סכום מינימום מסויים שהאתר מסתיר? או מה?? איך זה עובד?? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. מצורפת השאלה. את הכל הצלחתי חוץ מסעיף ה'. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Yehudaa,

לא ברור לי באיזה דרך לפתור את זה , האם לעשות עץ ? או שפשוט לכפול 0.8 ב 0.75 ? תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היום הלכתי לאסוף את המחשב החדש שלי מהחנות של נעה מחשבים בנשר. המחשב, חתיכות מתכת, פלסטיק ועוד מיני חומרים בשווי כולל של 7 אלף, חיכה לי כמו טטלה בחנות. עד כאן הכל טוב ויפה... דבר ראשון שנוחת עליי הוא שהמוכר שבא לקבל ממני את התשלום אומר לי שהוא לא רואה ששילמתי מקדמה על סך 200 שקלים, מקדמה ששילמתי עוד באותו היום של ההזמנה. הוא "החליק" את זה, ואמר שהוא ייבדוק את זה שוב. אז פה הוא יצא סבבה. אחורי זה, כשהלכתי לקחת את המוצרים, למרות שאני מאמין ובוטח בנעה מחשבים, בדקתי את כל המוצרים לראות אם לא הושתל להם שם מישהו מדייבולי (שם שהמצאתי כרגע, כל קשר בינו לבין שם אחר שנשמע דומה הינו מקרי בהחלט). בעודי מתבונן ומהנהן עם הראש קרתה לי התקלה, שמא נקרא לזה קריסה, של הוינדוס, עוד אפילו…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום אנשים טובים. בעקבות נסיעה קרובה שלי לאילת, וצורך עז ברכישת מחשב נייד, תהיתי האם מישהו כאן מכיר חנות מומלצת באילת לעניין הזה. השיקול פה הוא לא המחיר (שכביכול זול יותר באילת, אך בפועל רחוק מכך), אלא יותר העיתוי - המחשב הוא מתנה למישהו שישהה באילת באותו הזמן. אם תוכלו לציין גם מיקום של החנות המומלצת פחות או יותר - אודה לכם מאוד. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by MS-D,

שלום חברים, אני מחפש נתון מדויק ככל האפשר ממנו אוכל לקבל עדכונים יומיים על מספר ההרוגים בסוריה. חשוב מאוד שהנתון יתעדכן מדי יום ויציג את המספרים (הכי קרובים למציאות), פניתי לצלב האדום ולעוד כמה ארגונים הומניטריים שדיי אובדי עצות, התעניינתי אם יש לך כיוון לאתר שמציג נתונים כאלה באופן יום-יומי? פורום? או קצה חוט למי שיכול לקרב אותי למידע כזה? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by R'n'B,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד וטלפון באילת. ברצוני לעשות השוואת מחירים. חוץ מKSP ואיבורי שיש להם אתר וסניפים באילת, ידוע לכם על עוד חנויות באילת שיש להם אתר אינטרנט שניתן להתרשם מהמחירים שלהם? תודה.

9. Started by 3emi,

מידי פעם אני מכין אנטריקוט פעם שעברה קניתי את הסוג בשר היקר יותר שלא עבר הקפאה ועולה פי שניים והכנתי אותו ישר שחזרתי מהסופר כרגע הוצאתי שני סטייקים מהפריזר והם שם כבר שבוע אני מניח אותם על השיש כמה שעות להפשיר הוצאתי רק לפני שעה ואני שם לב יש בסטייק באזורים מסויימים צבע חום ירוק צהוב לא שמתי לב אם היו לפני שהוצאתי אבל בכל מקרה הסטייק עוד קפוא לגמרי האם זה האוויר וזה שאני משאיר אותם בחוץ זה מתקלקל ? איך אני צריך להפשיר את הנתח

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Bebush,

http://www.youtube.com/watch?v=ZKujDBbtB10&feature=player_embedded אני בהלם וואוווווווווווווו אני לא מעכל את זה בכלל. לא יאמן. :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: זה נראה אמיתי לגמרי, גם בתיאור תקראו.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by miki20008,

מישהו יכל להציע לי ליקנות מוצרים שיעבירו תזמן חשבתי על נחש אבל לחבר שלי מת אז אני פוסל רציתי מכונית על שלט מנוע ניטרו יקר מידי רציתי לאחרונה iaudio x5l אבל אני לא חושב שהוא שימושי יחסית למחירו הצעות מישו בסביבות העד 2000 מלשפר את המחשב נימעס אז אם אפשר בלי הצעות לשיפור המחשב

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Vidati,

אף פעם לא קניתי משהו מחוץ לארץ והזמנתי לארץ אבל אולי כדאי לנסות שמעתי אפשר למצוא אחלה דילים.. עוד משהו כדאי לקנות מחשב קומפלט או בחלקים? האם כדאי בכלל לקנות? אולי אני יפול על רמאי... ואם הכל בסדר איך האחריות מתבצעת? תודה רבה, ומצטער אם טעיתי בפורום... פשוט לא ידעתי איפה לשאול. :

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Shasoosh,

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Koko Ben Hamin,

היי.. אממ תראו לפני איזה שבועיים חודש בערך היה לנו מבחן במדעים..(קיבלתי 100+) בקיצור אז ביום שהחזירו לנו את המבחן עשו לכיתה המקבילה את המבחן..בסוף היום אחרי שעשו להם את המבחן הם אמרו לי שהיה להם וזה.. ושאלתי אותם אם זה כמו אצלנו והם לא הבינו למה אני מתכוון,הראיתי להם את שלי(כאילו לחברים שלי ששם) והם אמרו שזה כמו שלם. היום בסוף הלימודים ניגשת אלי המורה שלנו והיא שואלת אותי אם נתתי לילדים את המבחן..אמרתי שלא כי אני לא נתתי להם את השאלות .. חוץ מזה שהמבחן שהראיתי להם היה אחרי שהם עשו את המבחן..עכשיו נזכרתי בזה ,שהראיתי להם אחרי המבחן,אם אני אסביר לה על מה התבלבלו או לא יודע מה .. כי אמרתי לה לא ,אבל באמת לא כאילו איך אני אסביר.. הרי אני לא אמרתי להם איזה שאלות יש .. הרא…

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by BedB0y,

אני בבנק הפועלים ובא לי לסגור איזה סכום קטן לשנים הבאות, משהו שאפשר לשים בצד ולשכוח ממנו להרבה הרבה זמן. ראיתי לפני כמה חודשים את הפרסומת שלהם על דן חסכן, אם אני לא טועה הם אמרו שתוך 10 שנים עשרה שקלים הגיעו למשהו כמו 30000. למרות שזה 10 שנים, עדיין זה נשמע קצת מוגזם. בכל מקרה הסיבה שאני מתייעץ פה היא שהבנקאים מילאו לי את הראש בהרבה בלבולי מח, הם מנסים לעזור אבל עם הרבה דברים לא רלוונטים מהצד. מישהו פה מכיר את התחום? מאיזה אחוז אפשר להגיד שהריבית היא נורמלית?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Galit17,

הייתי היום בהלוויה ולא בכיתי ורק עכשיו אני מתחילה לבכות :-[

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by roadrunner,

http://www.bastard-inc.com/system.html

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by nice,

שלום. אני מעונין לבדוק את צריכת החשמל של המחשב שלי. איך עושים את זה?. יש לי תוכנה שמנטרת את הצריכה אבל היא מאוד לא ברורוה ומנטרת רק את צריכת החשמל של לוח האם והמעבד. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by nadav275,

שלום! ברשותי המתאם של asus- ct479 למעבדי דותן... נישבר לי פין (של המתאם, לא שלי ) והוא הפסיק לעבוד מה עושים? יש עם מי לדבר? האם היבואן יסכים להחליף לי באחד חדש? האם יעשה לי הנחה בקניית אחד אחר? מה הפרטים שלו, בכל מקרה? תודה, נדב

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם מחר יש לי ראיון באחת החברות הסלולריות למשרה של איש מכירות באחד מהמרכזים שלהם... אני מתלבט מה ללבוש לראיון, את הרגיל שלי (ג'ינס וחולצה) או משהו טיפה יותר רשמי, חולצה מכופתרת ? תודה על התשובות .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני רשום לGoogle Apps תחת הדומיין הראשי שלי. לאחרונה הוספתי alias לדומיין אחר שברשותי. כדי שאעבוד עם מיילים תחת הדומיין alias צריך להגדיר בו MX מסויימים וכך עשיתי. ASPMX.L.GOOGLE.COM. 10 ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ASPMX2.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX3.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX4.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX5.GOOGLEMAIL.COM. 30 האימייל עובד תקין - אני יכול לשלוח ולקבל מיילים, אבל בגוגל אפס כתוב: MX records setup validation failed זה מטריד ונראה "לא שלם" כשיש את ההערה הזו לחינם. הכל נעשה כמו שצריך ואני רואה שהמון אנשים קיבלו את השגיאה הזו מחיפוש בגוגל http://www.google.co.il/search?hl=&q=MX+records+setup+validation+failed&sourceid=navclient…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by 1_Nike_1,

מסכן אבי, קם בבוקר ואשכרה התכוון ליסוע לעבודה, ירד לחניה וגילה כי הרכב אינו במקומו. מדובר בSubaru מהדגמים הישנים של שנת 88. היה לו על הרכב ביטוח מקיף, ביטוח מנורה. ישנם מספר אופציות חשד: (לא שזה יעזור, אך בכל אופן..) 1) יהודי אשר מכר את הרכב לערבי לרווחתו, במכיר כפול. 2) ערבי אשר לקח את הרכב לכפרים למכור את חלקיו לרווחתו, במכיר כפול ומכופל. 3) חבורת יהודים אשר הרימו ת'רכב ונטשוהו באיזו סמטה ברחובות נתניה. (עיר הפשע..) אבל איך לעזאזל אפשר להעלים רכב אשר ננעל לוח-ההילוכים(הגיר) עם מנעול רב-בריח, האזעקה הופעלה, והרכב היה נעול. מוזר ביותר..(בעיני)

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ExploiT,

שלום כולם רציתי לדעת האם אתם חושבים שהיום שאחרי מחר מגיע בימים אלו , הקור נהיה קיצוני מיום ליום , אני כבר יורד בקוןשי עם הכלב בגלל הקור הקיצוני , דוד שלי שלפני יומים נסע לניו יורק אומר שקפוא שם כאילו הוא באנטרטיקה , ובאתרים של תחזיות מזג אוויר אומרים שהקור מגיע בגלל התחממות כדור הארץ . מה אתם חושבים ? יגיע עידן הקרח ? האם זה יפסיק ? היה יותר קר? האמת אני די מאמין בתאוריה של היום שאחרי מחר שבגלל החום כיום שנובע מהריסת האוזן , נמסים הקרחונים ומעלים את מפלס המים ודבר זה לאחר כמה תהליכים מסוימים של הטבע שבאים במחזוריות כול שנה לקראת החורף כול שנה נהיה יותר יותר קר בחורף. מה אתם אומרים ?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Bug2000,

http://planet.nana.co.il/alon887/truestory.jpg איזה פיגור חחחחחחחחחחחחחח היא היתה צריכה לדעת שאין לה מוח, ולכן לא היתה צריכה אפילו לחשוב שהיא מחזיקה אותו! :lol:

25. מישהו אמר לי שבאתר הזה אוהבים ארנבים ואני די שרוף על ארנבים בעצמי..... :-[ אז חשבתי לעצמי, מה יכול להיות יותר טוב מלהציג את עצמי עם כמה תמונות נחמדות? אבל אני פשוט לא מצליח להבין, למה כשאני עושה חיפוש על ארנב אני מקבל מלא תוצאות עם ערנב. מה זה ערנב? למישהו פה יש שגיאות דפוס חמורות......

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים