עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlevy,

סוף סוף http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=218514&sid=10

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  2. עד 400 ש"ח

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  3. ברח לי השם שלו. יש אתר די ידוע שמוכר פרימיומים שמאפשר להוריד מכל השרתים השונים כפרימיום. אופן הפעולה שלו הוא כזה: אם לדוגמה ראיתם קובץ ב- Rapidshare ואתם רוצים להוריד אותו, אתם מכניסים אותו לאתר שלהם ואז זה מוריד לכם את הקובץ כפרימיום. מה שזה עושה, השרת שלהם מוריד את הקובץ כפרימיום ושולח אליכם חזרה. איך קוראים לאתר הזה ? תודה11 עריכה: ככה זה עובד:

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by 114508534,

ערב טוב אשמח לקבל המלצה לצימר זול וטוב בצפון- לילה אחד בסוף שבוע - צריך לקחת את החברה . תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. דייי נישבר לי מהם !!! מישהוא פעם עבר מהן ? איך אני מעביר את אנשי הקשר ? אפשר לגרום לדואר להגיע לדואר אחר כמובן שההעדפה היא ל ג'י מייל אבל כל מייל שיהיה יהיה טוב

6. Started by RedHat_Lover,

מכבי קבוצה דפוקה! כל המשחק הובילה ועכשיו היא מפסידה בשניה האחרונה!?!?!? פארקר הוא שחקן דפוק מה הוא מיהר לזרוק? היו עוד 9 שניות?!?!? אני לא מאמין זה פשוט גועל נפש! אין אין אנחנו טוח מפסידים שמה... ועפים מהליגה האירופאית.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Gilo2005,

אהלן חברים. אז ככה אני וחברים שלי אנחנו לפני גיוס החלטנו לצאת לאיזה טיול לפני צבא. לתפוס בנות ולהנות המון. חשבנו ובדקנו שני מקומות בהם יש דילים די טובים וזולים,איי נאפה בקפריסין וקוס שביוון. היתי רוצה לשמוע המלצות לשני המקומות הללו,בבקשה רק מאנשים שביקרו שם. האם תהיה בעיה להכנס למועדונים בנאפה או בקוס כאשר אינך בן 18,אני עוד חודש וקצת בן 18 אבל הנסיעה מתוכננת באמצע חודש אוגוסט.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Aviko,

התאריך בינתיים הוא ה4.4....יוצא יום רביעי. בתוכנית: -כל מודר יביא קצת אביזרים ודברים שהוא הכיו כדי להראות לנו. - נשב קצת לדבר בטיילת חיפה בעזריאלי. -ארוחת צהריים משותפת. -משחק כדורגל בהרדיסק ישן. -סיכום המפגש, ואומרים יפה שלום! עכשיו, יום כבר יש לנו!, מה עם שעה? אני חושב שנתחיל בערך ב4 או 5 בצהריים... אז כולם מוזמנים... מי בא?? חשוב שכל אחד יגיד מה הוא מביא לנו לראות...(גאדג'טים יתקבלו בברכה)... יהיה במפגש: -Aviko מביא הארד דיסק ישן שאפשר להרוס...

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by KapiSH,

;D

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  10. 17.7- קורס טיס, סטי"לים, מודיעין 24.7 (יום א')- אין גיוס, צום י"ז בתמוז 25.7 (יום ב')- גולני 26.7 (יום ג')- חי"ר יעודי 27.7 (יום ד')- גבעתי 28.7 (יום ה')- צנחנים, נח"ל 31.7 (יום א')- שריון 1.8 (יום ב')- הנדסה, ש' 13 2.8 (יום ג')- מוד"ש, מג"ב 3.8 (יום ד')- השלמות 4.8 (יום ה')- נ"מ 7.8 (יום א')- תותחנים, קשר"גים 9.8 (יום ג')- חילוץ והצלה פיקוד העורף 10.8 (יום ד')- משטרה צבאית 11.8 (יום ה')- מדריכות ספורט 15.8- קרקל 19.9- קורס חובלים 27.9- סטי"לים נלקח בפורום פר'ש אני יעדכן אם יהיו עוד תאריכים בכל זאת מי הולך לאן?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by X-_PLOSIVE,

רק רציתי לשבח את זיג זאג 2000 שאחרי שפעמיים נדפק לי ה- IBM הם מחליפים לי למקסטור כל הכבוד ותמשיכו ככה עם השירות הנהדר :biggthumpup:

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by shai_ka,

שלום לכולם ברצוני לשתף את חברי הפורום ( במיוחד הגיימרים שבינכם) בחווית קניה של כרטיס Palit Revolution Deluxe 4870X2 .... ובכן הכל התחיל בפניה למספר חנויות ש"מוכרות" את הכרטיס אך הוא לא במלאי (לא בחנות ולא אצל היבואן....) נציג אחד אף אמר לי שיש בוודאות את הכרטיס במלאי ! לאחר שהגעתי לחנות ...לא כרטיס ולא נעליים ,גם לא אצל "היבואן" (היה נחמד מצדו להציע לי משהו אחר...) לבסוף נמצא צדיק...R.S.M....הזמנתי ולמחרת קיבלתי את הכרטיס! ( גם במחיר מעולה...). כאן העלילה מסתבכת.... שמח ומאושר קיבלתי את הכרטיס הראשון . לא עבד . Bios לא עולה...בשני מחשבים. חזרתי ל R.S.M . ללא כל בעיות הכרטיס הוחלף. שמח ומאושר קיבלתי למחרת את הכרטיס השני . לא עבד. מסך כחול בהתקנת דרייברים. כל גרסאות הדריי…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

http://www.zahav.net.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=450&FORUM_ID=2&CAT_ID=1&Topic_Title=%E4%EE%EC%F6%E4+%EC%EE%F2%F8%EB%FA+%EE%E7%F9%E1+%21%21%21&Forum_Title=%FA%EE%E9%EB%E4+%E8%EB%F0%E9%FA זו רק דוגמא קטנה לרמה שם... כל מילה נוספת, מיותרת.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Alexkmr,

http://tinyurl.com/2vanz42

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Ovid,

תואר ראשון בכלכלה זה BA או BSC? תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. 1) מורידים פיירפוקס http://www.download.com/Mozilla-Firefox/3000-2356_4-10832276.html?tag=lst-3 2) לוחצים על הלינק למטה https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/file/25270/hebrew_spell-checking_dictionary__from_hspell_-1.0.1-fx+tb+sm.xpi (או למי שלא עובד שילחץ על הלינק מתחת לשורה זו ויבחר במילון עברי - Hebrew) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3 אחרי שהתקנתם תפעילו מחדש תפיירפוקס 3) נכנסים לפורם כאילו אתם כותבים הודעה. לוחצים קליק ימני איפה שאתם כותבים את תוכן ההודעה. בוחרים ב- Languages ומסמנים Hebrew (שימו דביק ועוד מעט אני מעלה תמונות ל-3) אם יש אנשים שרוצים שזה יבדוק איות גם באנגלית שיכתבו יש תוסף שמסדר את זה אני אחפש (או שישימו פה לינק וא…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by m1ke,

מדובר בכתבה ישנה יחסית...אבל איך לעזאזל לא שמעתי על זה עד עכשיו

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אני מכור למחשב וזה מעצבן אני כל שניה ליד המחשב לא יכול בלעדיו יש לך רעיונות איך להיגמל? כי אי אפשר ככה זה מעצבן מוות...

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הכותרת די ממצה. חשוב שהרכב לא יזלול דלק. עריכה: העדפות: גודל בינוני או קטן, הילוכים אוטומטים ובנזין. any suggestions?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. http://mvm.recongamer.com/ma-finest.wmv פשוט מהמם מה שהם עושים שם

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

גם אתם שמעתם את זה, מי שגר בנתניה? אני גר ליד בן-אבי, יש מישהו שגם שמע את ה"בום"??? זה העיר אותי עריכה- ידעתי שזה לא סתם האתר של צה"ל את החדשה על המכונית.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by 104952,

הנה למה-

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by MasterDK,

אני עוד מאט 17 (כרגע 16 וחצי) ולפי המידע מאתר של משרד התחבורה: כלומר אני כבר עכשיו יכול להתחיל ללמוד. מה עלי לעשות על מנת להתחיל אני צריך ללכת לבית ספר לנהיגה או מה? תסבירו לי קצת. נ.ב. גפ כמה כל העסק הזה עולה בערך?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Ewingum,

מזל טוב!! כמיטב מסורת הפורום קבל זוג שמנמנים מקפצים מי יתן ווולטים רבים עוד יעברו במעבד שלך ;D

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  25. השאלה מתייחסת לאנשים שטסים לאמריקה - מנהטן... השאלה היא אינה ספציפית הנושא יכול לנוע על נושא שקשור לאלקטרוניקה/גאג'טים/מחשבים. כעיקרון אני אקנה איזו אוזניה של סנהייזר (כניראה PX100) כיוון שהמחירים בחו"ל הכי כדאיים. אני בעיקרון רוצה לקנות גם פלאפון (W800I) גם המחיר בחו"ל של האוזניה הוא זול (כמו מכשיר יד שניה בארץ). מסך מחשב, טלויזיה 21 אינץ, כרטיס קול, מצלמה דיגיטאלית.. ועוד... מי שיודע על מוצרים+ חברות שהן מאד זולות בחו"ל (כדוגמא עם האוזניות) אני אשמח לשמוע.. אפילו דגמים שאתם מכירים שהם נורא זולים.... עוד פעם הנושא פתוח וכמה שיותר דעות עם מיקוד גבוהה ככל האפשר רק יגביר את הצלחת הת'רד.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים