כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
מחשב כולל כרטיס מסך השאלה שלי היא האים הרשת הזאת טובה ...........שמתי לב שהמחירים שם יכולים להיות זולים לאותו מוצר עד 200-300 שקל פחות . מה אתם אומרים על איבורי.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני זקוק לעצה קלה ומהירה התכנון הוא שאני אטוס עם אמא ואחי הקטן (בן 12) או לברצלונה או לברלין - שני יעדים יחסית זולים משאר אירופה ויש אליהם המון דילים של דקה 90. בכל אופן,השאלה שלי איפה יש יותר אטרקציות לאחי הקטן ולי -בברלין או בברצלונה? אשמח לקבל גם חוות דעת מבחינת נופים,מקומות תיירותים כגון מבנים היסטורים או סתם מקומות יפים ,קניות (איפה יותר זול או איפה יש יותר מבחר) וכל דבר שיוכל לעזור לי בבחירה. תודה רבה וחופש מעולה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
מעניין אם מדובר על ברק או על אהוד. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3745498,00.html ועכשיו במעבר חד, אוהבים אנשים שמתו וזכו בפרס דארווין? תנו את הפייבוריט שלכם.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
ערב טוב אנשיםםםםםםם!!! אם יש לכם בבית דוריטוס???? ואם בא לכם אז תרשמו פה בבקה את הברקוד שלהשקיות... בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי תפקיד שנוגע לניהול ! הברקת באופן שוטף... באגים, הפרעות תיפעול ועבודה באופן שוטף וסופר מרצועי על התוכנה. יש מישהו שמבין עניין ויכול לתת לי רקע או איזשהו מושג מול מה אני הולך לעמוד. חשוב לציין שאני יעבור חפיפה על התוכנה והכל אבל סתם להעשרה כללית אם יש פה איזה שפיץ לצורך העניין! תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת מדבקות ממספר דגמים. אין לי מושג מה המחירים שלהם בארץ ואני מעוניין למכור אותם. איך אפשר לדעת מה ערכם? הדגמים הם : Brother P-Touch One Brother P-Touch 1250 Brother P-Touch 210-E DYMO Label Manager 100 DYMO Label Manager 200 DYMO LETRA LAG XM למישהו יש מושג? זה פשוט חדש לחלוטין בקופסא ואין לי שימוש בזה והסיבה היחידה שאני לא מוכר היא כי אני לא יודע ת'מחירון... תודה רבה! נ.ב אם זה יותר מתאים לפורום אחר תעבירו בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
גם לכם זה ככה או רק אצלי?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מעוניין להצהיר שאני עובד בחנות מחשבים, לצורך הפרוטוקול וכפי שצויין בחוקי הפורום. שם החנות- אלעד מערכות מחשוב בהרצליה פיתוח.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://img395.imageshack.us/img395/1677/3713screengaming2dw.jpg :o
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם בשביל להכנס לתפקיד במג"ב , צריך איזה שהוא פרופיל מיוחד , נתונים מסויימים או כל דבר אחר... ואם כן , מהם ?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עולה כסף? אם לא אז איך אני יכול להפוך את שלי לכזה? או אולי יש למישהוא אחד שהוא לא צריך?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=eUSVoDkD5jQ בשביל מה לאיש הזה להציג את הדת שלו באור כל כך שלילי בפני כל הצופים, עם איזה מטרה זה נעשה?
-
- 108 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
גם ככה האתר לא עובד הכי מהר ועם כל זה כל פעם שעושים להגיב ומישהו מגיב יש תהודעה שים לב - בזמן שהגבת הנושא התעדכן מעניין לי תתחת שהנושא התעדכן(מילא היה רושם תהודעה שלי וגם את זה )אבל זה לא רושם את התגובה וזה מעצבן תסדרו את זה בקשה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
-
שלום, ראו תמונה מצורפת ותגידו בשביל מה לדעתכם יש דבר הזה שנמשך אחורה? יש פתח למילוי גז שזה ברור אבל מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנסו לפה. משהו חביב ביותר. למאותגרי דרך הישר, IF YOU KNOW WHAT I MEAN, לחצו פה מעיינוש, נו באמת... Explicit (gay) sexual content is prohibited :|
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יצאה תוכנה להרצת משחקי SCUMM ישנים שזה בעצם כל הקווסטים של Lucasarts התוכנה בגרסת בטא אבל כבר סיימתי את Day of the tentacle ובדקתי את Monkey Island 1 CD , Monkey Island 2 , Indiana Jones and the fate of Atlantis ,Sam & Max הכל עובד בלי בעיות תיכנסו ל www.scummvm.org דרך אגב התוכנה היא קוד פתוח חופשית להורדה אבל את המשחקים תצתרכו להשיג לבד
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
למשל אם אני מסתפר ואז אוכל את השיער של עצמי, זה בריא?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 293 צפיות
- 1 follower
-
-