כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
http://img395.imageshack.us/img395/1677/3713screengaming2dw.jpg :o
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם בשביל להכנס לתפקיד במג"ב , צריך איזה שהוא פרופיל מיוחד , נתונים מסויימים או כל דבר אחר... ואם כן , מהם ?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
עולה כסף? אם לא אז איך אני יכול להפוך את שלי לכזה? או אולי יש למישהוא אחד שהוא לא צריך?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=eUSVoDkD5jQ בשביל מה לאיש הזה להציג את הדת שלו באור כל כך שלילי בפני כל הצופים, עם איזה מטרה זה נעשה?
-
- 108 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
גם ככה האתר לא עובד הכי מהר ועם כל זה כל פעם שעושים להגיב ומישהו מגיב יש תהודעה שים לב - בזמן שהגבת הנושא התעדכן מעניין לי תתחת שהנושא התעדכן(מילא היה רושם תהודעה שלי וגם את זה )אבל זה לא רושם את התגובה וזה מעצבן תסדרו את זה בקשה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-
-
שלום, ראו תמונה מצורפת ותגידו בשביל מה לדעתכם יש דבר הזה שנמשך אחורה? יש פתח למילוי גז שזה ברור אבל מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנסו לפה. משהו חביב ביותר. למאותגרי דרך הישר, IF YOU KNOW WHAT I MEAN, לחצו פה מעיינוש, נו באמת... Explicit (gay) sexual content is prohibited :|
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יצאה תוכנה להרצת משחקי SCUMM ישנים שזה בעצם כל הקווסטים של Lucasarts התוכנה בגרסת בטא אבל כבר סיימתי את Day of the tentacle ובדקתי את Monkey Island 1 CD , Monkey Island 2 , Indiana Jones and the fate of Atlantis ,Sam & Max הכל עובד בלי בעיות תיכנסו ל www.scummvm.org דרך אגב התוכנה היא קוד פתוח חופשית להורדה אבל את המשחקים תצתרכו להשיג לבד
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
למשל אם אני מסתפר ואז אוכל את השיער של עצמי, זה בריא?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 264 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
טוב, בעקבות דיון אחר פה, על רושאס שבור, היה נראה לי נחמד לפתוח דיון על בשמים. אז, איזה בשמים יש לכם? איזה אתם אוהבים? וכו' וכו' לי יש: Titanium - אותו אני דיי אוהב. מבין הבשמים הפחות יוקרתיים הוא בין הטובים. אחלה בושם. Adam New York - האמת שאני לא כזה יודע למה קניתי אותו. משום מה פעם הרבה יותר אהבתי אותו. היום אני לא סובל את הריח שלו. Clinique Happy- בושם נחמד, אבל יש לי אותו כבר יותר מ 5 שנים ואני חושב שהריח שלו נהרס קצת. או שסתם פעם יותר אהבתי אותו. Yves Siant Laurnet Kouros- אחלה בושם לדעתי. אבל הוא דיי "אבהי". עומד להיות הבושם היחיד אי פעם שאני מסיים....... Esti Lauder Pleasures- קניתי אתמול... כרגע לפחות אני אוהב אותו.... החברה שלי ממש מתלהבת מאיסי מיאקי (אני לא כזה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן וחג שמח רציתי לדעת, האם בשמים מתאדים לבדם עם הזמן?? שמתי לב שרושאס שיושב לי איזה שנה + בארון פתאום נהיה חצי..כמעט לא משתמש בו אולי רק אבא שלי אבל גם אם כן...לא בצורה כזו שיתרוקן ככה, אותו הדבר עם בורברי / JOOP. היחיד שלא ראיתי שינוי בו הוא האנג'ל... באמת בשמים מתאדים בתלוי בסביבה? הם יושבים אצלי בסביבה קרירה בתוך הארון ורחוק מהשמש.
-
- 6 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
מה אומרים ? (פשוט אחלה מחירים לחג במשביר לצרכן ...רוצה להתפרע) ;D
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
המחירים אצלהם הרבה יותר נמוכים מאשר בסופר פארם,אפריל וכו'... למה זה? הסחורה שלהם בכלל אורגינלית?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכם! בשעה טובה בעוד 15 יום נגמרת לי ההתחיבות לנטוויז'ן. אני רוצה לעבור לאקספון, המחירים זולים ולאא התחיבות. איך הם, טובים? אריאל
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה.. אני לא מבין הרבה במחשבים.. חשבתי שאני מבין.. לפני 5 שנים קניתי מחשב.. שנישאר לי עד היום והגיע הזמן להחליפו. ב-3 שנים האחרונות הייתי בצבא ולא הייתי מעודכן בכלום בכל מה שקשור למחשבים.. וכשחזרתי מהצבא לעם.. גיליתי שכל עולם המחשבים שונה רצח.. אם כשקניתי כרטיס מסך של ג'יפורס 4 ..440MX היה פעם נחשב תותח.. היום הוא כלום חחח.. הזיכרון שהיה לי 256MB DDR2.. ישן מת עם מהירות פחות מ-400MHZ.. מעבד פנטיום 4.. 2.4GHZ.. בקיצור הבנתי שהמחשב שלי זקן מת.. ואפילו המארז שלי צריך החלפה כי אין בו מספיק איוורור לחלקים של היום.. מפה לשם התחלתי לשוטט בפורומים שונים ולהתייעץ עם אנשים.. לגבי מפרט.. ובסוף עליתי על כיוון.. ובחרתי לעצמי אחלה מפרט... אז הנה הוא לפניכם.. (המארז.. בהתחלה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בשעה 09:17 באזור התעשייה חולון,חיכתה לי סוף-סוף החבילה המיוחלת. שבעזרתה המחשב סוף-סוף יקבל קצת צורה,ה-Dremel MultiPro CordLess 7800 שלי ! תמונות של המארז בקרוב,בינתיים הכלי עצמו:
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-