כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, קודם כל, נא להעביר נושא זה אם זה לא המקום שהוא צריך להיות בו. רציתי לשאול אם יש את המוצר של Sunbeam שנקרא Sound Activated CCFL Kit שגורם לקתודות הקרות (מנורות למארז של המחשב) להבהב לפי הסאונד ואפשרות לשנות את סוג ההבהוב. המוצר נראה כך: http://img230.imageshack.us/img230/3865/sound20activated20modully5.jpg בחנות מישראל או מחנות בחו"ל, ושיהיה אפשר להזמין לישראל, כי חיפשתי המון זמן ולא היה מישראל, אבל היה מחו"ל ולא היה משלוחים לישראל .. אז בבקשה אם מישהו מכיר חנות מישראל או מחו"ל שאפשר להזמין את זה שירשום פה, תודה רבה, גל
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
ברוב המאכלים/שתייה שאנו אוכלים/שותים יש תוספים מלאכותיים (צבעי מאכל/חומרים משמרים/נוגדי חימצון, ושאר חומרים מלאכותיים). הם מסומנים ב E-XXX. אני מחפש רשימה אמינה שתגיד את ההשפעות של כל E. אני ניסיתי לחפש רשימה אמינה, אך ישנם זיופים מוגזמים שאפשר לזהותם בשל שהם כתבו ש E-330 הוא חומר מסרטן/מסוכן למרות שהוא חומצת הלימון הטבעית. ויש את הרשימות המרחמות של כל מיני משרדי "בריאות" למיניהם שבהם כתובים הרבה חומרים מסרטנים/מסוכנים כבטוחים לשימוש. אני ניסיתי לחפש את דרך המלך ולא מצאתי, אם מישהו כבר מצא או יצליח למצוא אז שייגיב לי להודעתי. תודה .
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כנראה בסוף תיהיה שביתה ולדעתכם יהיה ביה"ס? אפשר להגיד שזה מאוד חשוב לי כי יש לי מבחן ביום שני בתנ"ך :-X
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מעניין אותי לדעת מה ההבדל ביניהם מבחינת היוקרה של התואר.. (שימו לב שאני לא מדבר על הקורסים...) כאילו אם יהיה לי תואר בהנדסת תוכנה אז מה ההבדל בין זה למדעי המחשב וההפך ? והאם הנדסת תוכנה באמת שווה את ההשקעה יותר ממדעי המחשב ?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שהוצאתם את התווית שנקראת "חדש" על כל כתבה כמו שהיה פעם עכשיו נשארו על חלקם של כמה כתבות שפורסמו לאחרונה כאן באתר האם אתם עושים שיפוץ לאתר ובגלל זה התוויות נעלמות מכתבות חדשות? או שזו בעיה שקשורה לקוקיז (cookies)? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. משתמש אחד פה בפורום הביא הזמנות לתוכנה SpikkoPhone . עכשיו רק נרשמתי . מישהו כבר השתמש בתוכנה הזאת ? ויש איזשהי דרך שיכולים לקחת ממני כסף על זה ? תו7דה מראש
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לא יודע אם מישה ורואה אבל אתמול ראיתי פעם ראשונה והייתה שם את אחת הבדיחות הטובות ואני כבר כל היום מנסה להזכר מה הוא אמר ולא מצליח אני רק זוכר שזה היה בן נגד בת והבת אמרה משו כמו אמא שלך כלכך זקנה שכשהיא הייתה קטנה הקשתות בענן היו שחור לבן ואז הוא ענה לה משו וניצח ואני לא זוכר מה...חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שתי שאלות שלחתי מייל עם התשובות ולא קיבלתי מייל חזור זה בסדר ? רציתי לדעת מתי מסתיימת התחרות כי אני רוצה לרכוש קירור לכרטיסי ופשוט אני מחכה לראות אם אני אזכה ?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קודם כל, מזל טוב VOLTAGE! באמת עשית משהו ממש חמוד... אבל נראה לי שהתבלבלת קצת... אם אני זוכר נכון מי שמגמגם במאפיה הוא המכונאי בכל אופן, סלחתי לך אז אל תקח את זה קשה! DONT WORRY BE HAPPY!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. יש לי קב"א 54, דפ"ר 80, וכרגע הפרופיל שלי הוא 82. תאריך גיוס: 11/3/13. כרגע אני מתמיין לעתודה, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב, אבל גם אם אצליח להתקבל לאוניברסיטה אני כנראה אוותר על העתודה כי אני חושב שלהתחייב לצבא עד גיל 27 זה הימור גדול מדי בשבילי. יש לי מנילה של יחידות שדה כרגע, ואני לא רוצה להיות קרבי (ואני גם חושב שאני לא מתאים לקרבי, גם מבחינת הכושר הגופני וגם מבחינה נפשית). יכול מאוד להיות שמבחינה נפשית אני לא אוכל להיות בקרבי (הציון שלי בקשיי הסתגלות לא יאפשר לי להיות קרבי). אמורה להיות לי פגישה (בפעם השנייה) עם קב"ן עוד חודש בערך. אני רוצה תפקיד שקשור במחשבים (יש לי 5 יחידות מחשבים בציון גבוה, וממוצע הבגרויות שלי גם גבוה). עד עכשיו הייתי רק בזימון ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם מנהלים יקרים, כמתכנת אבקש ממכם את הטבלה\בסיס הנתונים שיודע לזהות את מערכת ההפעלה של המשתמש והדפדפן שלו, בעבר בניתי לעצמי כבר מערכת שכזו ואני יודע איך להשתמש בה. אז אני אשמח לכבר קישור להורדת בסיס הנתונים הכי מעודכן שיש לא משנה אם זה קובץ SQL (בשביל MYSQL) או שזה אקסס אני כבר ימיר את הנתונים לצרכים שלי. תודה. אגב אני די בטוח האפשר לזרוק HTML ו JS בעורך הטקסט העשיר (בניתי כזה בעבר ופרצו לי למערכת הפורומים וגנבו קוקיס של משתמשים (לא צריך להגיד לכם למה זה יכול לגרום נכון))
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-כותרת- לנסיעות בית-בצפר וכד' .. אני מחפש אוטו אמין עם צריכת דלק נמוכה שלא יבלה לי במוסך .. אוטומט או ידני ? מה ההמלצה שלכם ?
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
טוב אני צריך חנות אמינה עם שירות טוב באיזור המרכז חוץ מסקאי פיסי ואפשר לקנות מ tms גם במרכז או רק בצפון? חוץ מזה יש לי כבר מפרט אבל זה כזה קצת מסובך כי המחשב הנוכחי שיש לי הוא חדש מלפני חודש וקניתי מחנות אמינה וכו אבל יש לו בעייה במשחקים הוא עובד איטי ולא הצליחו לתקן אותו ולמצוא את הגורם אז סתם בזבזתי 3000 שקל עליו אז השאלה שלי שאם יש חנות שאתם ממליצים עליה שתוכל גם לתת לי לבדוק אותו לפני שאני יקנה רק להיות בטוח וכדי שאני יוכל לדעת שהכל עובד בסדר במשחק.. ואני גם ישלם על הבדיקה אז יש איזהשהיא חנות שאתם חושבים שתסכים לזה?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמויות גדולות של צ'יפים שבניהם מגברים, שערים לוגיים, מייצבי מתח, טיימרים, מיקרו מעבדים ועוד ועוד יש לי רשימת מלאי של חלק קטן מהצ'יפים .. הערכה גסה - נמצאים אצלי בין 300 ל 400 צ'יפים הצ'יפים במצב חדש לגמרי וימכרו במחיר מוזל . השאלה: מישהו יכול להפנות אותי איפה אני יכול לפרסם את כל הצ'יפים ? האם אני יכול בפורום אלקטרוניקה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אם הייתם אוהבים לאכול (כמו שראיתם שאני אוהב ;D), והייתם יוצאים עם מישהי שהכל סבבה איתה מלבד זה שהיא צימחונית ובשר מגעיל אותה :-X... האם כזה קשר נראה לכם שיכול להחזיק?
-
- 13 תגובות
- 768 צפיות
-
-
טוב אני מתחיל לכתוב מאמר על השירות בחנויות המחשבים בארץ, אני מתכנן לעשות סקירה של חנויות גדולות, להתקשר אליהם, ולבדוק את רמת השירות שלהם, וכמה הם יכולים לענות לי על המפרט של המחשב, וכמובן, אם המוכרים שלהם יודעים על מה הם מדברים או ששוכרים אנשים שרק נשמעים טוב בטלפון. כל מי שיש לו ניסיון כלשהו עם חנויות גדולות, ויש לו ביקרות להביא לי טובה או רעה, מוזמן לעשות כך, עם תאריך הפנייה (לא צריך מדוייק מספיק חודש ושנה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בחקירת פונקציה מהסימולציה השניה של לחמן ל003. - מה אני צריך לעשות כדי למצוא את A? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חייל משוחרר באיזור נתניה- ועד זיכרון יעקב. -כושר ביטוי גבוה -שליטה בתחום -עמידה בלחץ -עדיפות למשרה מלאה (עדיין לא סטונדט) אם מישהו ראה/שמע ויוכל לעזור, אני אשמח מאוד. מתן.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום! ברשותי המדפסת HP DESKJET 695C ויש לה יציאה רחבה כזאת איתה אני אמור לחבר את המדפסת למחשב (לא ידוע לי שמה) עכשיו הבעייה היא שיש לי מחשב חדש ואין בו כניסה כזאת!!! רק כניסות USB..... רציתי לדעת אם יש מתאם או כבל כלשהוא שאוכל לחבר איתו את המדפסת למחשב.... (מקווה שפניתי לממקום המתאים אם לא אנא השיבו אותי לדרך הנכונה ) תודה מראש על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מי חשב שזה יגמר בנשיקה? Perfect Match - Bar Refaeli's Big Kiss! | Official GoDaddy.com Commercial
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
למי שלא יודע כרגע משודר בערוץ 2 הגמר של בראבו שמעתי את שיר מספר 5 (השיר של מריאור ועוד איזה חרטא קטן) ואני רוצה לדעת מה השם שלו? תודה לכל העונים נ.ב איזו כוסית המריאור הזו
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני שעה חזרתי בערך מהפסטיבל ואני חייב לומר לכם שנהנתי מאוד מצאתי לנכון לפרסם את זה פה כי זה הכי מתאים מקווה שאתם לא בקטע של זלזול ולהגיד לי היפי מטומטם כי סהכ זאת בחירה שלי ואני חושב שהיא די חיובית בקיצור ספרו חוויות שאתם עברתם אני נהנתי מהמון דברים צורת הלינה שלנו השכנים שלנו האבטחה המוזרה האנשים שהיו שם וכמובן ההופעה שאקסימו נתן שם 3 ימים של שבירת שגרה שעושים רק טוב יש לי הרגשה שחבל שחזרתי חח
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/w/Barbie-Girl-LOL--ISR?v=zU1zG2TwM0M&search=isr
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-